Ghostbusters: The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ez miért van: The wizard was interrupted before the game could be completely installed?

ps2-ön minden játék paródia de legalább nem akad 😄
norbi2fraktal
hát ps2-õn ez a játék paródia lett<#buck><#szomoru1><#zavart2><#levele><#vigyor1>

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
Nah.Tologatom a gamet.Edig nálam az év leghangulatosabb játéka.Hihetetlen,ami hiányzik minden játékból ami mostanában kijön na az a hangulat és ebben bennt van.Nagyon jó game.Az intrója külön odabasz a játéknak.
A grafika nekem nagyon tetszik.A karakterek sztem tiszta élethûek.Elérték azt a szintet h az emberek úgy néznek ki mintha egy igazi fényképet néznénk a netem amit vki durván leretusál ps-el.Sztem kvajó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
ma is toltam pár órácskát a gamet, ez vmi zseniálisan hangulatos játék lett, eddig az év játéka nálam😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Adam II
Jó kis játék tényleg visszaadja a filmek hangulatát. A grafikája is jó, szerencsére még nem vettem észre FPS esést.

grebber
Force AA in this game:

go to appdata\local\ghostbusters and in settings.ini find
Code:

antiAliasMultipleX=1
antiAliasMultipleY=1

and change 1s to 2 so it looks like

Code:
antiAliasMultipleX=2
antiAliasMultipleY=2

Next PC upgrade: 2022

grebber

Mit kell csinálni a csatornában, a trutyival teli teremben?

TSL16b
A játék adatai között van hu mappa, de angol nyelvû fájlokkal van megtöltve. Valószínûleg úgy tervezték, hogy a magyar is választható nyelv lesz a megjelenéskor, de nem jött össze.

reaper4
#423 olvass már vissza....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Magyarítások portálon a listában van egy Ghostbusters ami mellett ott a magyar zászló tehát magyar felirattal jelenik majd meg remélhetõleg ez az a game amit toltunk😄
Majd az illetékesek megmondják mert rákérdeztem!

bölömbika
A pod fájlok a feltelepített játék mappájában vannak azokkal ne foglalkozz!!

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

reaper4
nincs a gyökérben a w32art.pod file? 1.9gb majdnem a fele a játéknak.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

BaLeeX
Másold be a setup/bin mappa tartalmát kézzel mert azokat lehagyja telepítésnél.

Nagyon király ez a játék! Azok akik anno ezen nõttek fel azoknak meg pláne. Grafika is szép szerintem, ötletes dolgokat hoztak benne össze bár még csak nagyon az elején vagyok. Ajánlom mindenkinek.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

szeretnék vele jáccani de nem megy :S sok pod fájl, találtam 1 olyan hogy pod unlocker azzal kéne vmi vagy mi a rák? :S
bölömbika
Instaláld a játékot!A dvd-rõl nyisd meg a bin mappát a benne lévõ fájlokat másold be a játék fõkönyvtárába,utánna krekkeld ki!!!

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Rage47
ez jó<#nevetes1>
megvolt easy install és ugyan az a POD hiba :S
The Protector
kiegészítettem a nevedet.Telepítsd újra a játékot easy installal.És azzal a indítsd amit crackként bemásolsz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mivan? 😄
The Protector
afosás

bemásoltam és crackeltem is, és erre vmi W32ART.POD: File not found ezt irja ki 😞
Az Orrery machinnal mit kéne csinálni?

"hálátlan kölykök...bezzeg mikor a várost kelle megvédenünk..."😊
grebber
Felraktam majd ha tolok valami gamet megnézem hogy szerepel!

Prince23
Grebber: na kipróbáltad a gamespy comradet?

szapor: másold be a bint tartalmát a dvd-rõl a fõkönyvtárába, és akkor tudsz gémezni!

hello, az lenne a problémám hogy amikor rányomok hogy milyen nehézségen játszak akkor egyszerüen vissza dob a menübe ez miért van? 😞
Prince23
Ja meg annyi, hogy fontos játékhíreket, és fõleg ha megjelenik egy demó, azt közli a progi ha engedélyezed...

Ezeket az oldalakt támogatja a gamespy:

IGN, gamespy, direc2download, fileplanet.

érdemes mindenki feltegye ezt a kis progit.

Prince23
Ja és hagyd hogy magától scannelje be a játékokat! Manuálisan ne csináld.

grebber
LOL most nézem megint a szellemirtok 2-öt nagyon nagy amikor a gyerekeknél elkezdenek énekelni:

If there's something strange in your neighborhood.Who you gonna call? azt a gyerekek meg üvöltik a Batmant a Batmant!<#taps><#nevetes2><#nevetes1>

Prince23
Felteszed a gamespy comrade nevû programot, profilt kreálsz és másodperces pontossággal méri, hogy mennyit játszol X játékkal, hányszor indítottad el összesen. olyan mint az xfire, csak sokkal precízebben méri az idõt, hasznos.
Gamespy Comrade letöltés

grebber
Hogy tudok mérni ezzel a gamespy-os dologgal leírnád?

CalebJoe
Az az le kell húzni a takonnyal a két súlyt.
grebber
Hát ha jól emlékszem akkor a szemben lévõ fémkapút le kell zárni. 2 oldalán van ilyen izé amit le kell huzni és akkor csukodik le.
Remélem nem keverem más résszel!

Prince23
Nah végigvittem én is. Nekem 7 óra 40 percbe került a gamespy pontos idõmérõje szerint.
9/10 a játék nálam. Jó történettel rendelkezik, a karakterek nagyszerûek, csak a coop nincs 😞(( Pedig nagyon kéne ide.
Grafika: 8.5
Hangok: 8.5
Hangulat: 10
Játékmenet: 10
Irányíthatóság: 9
Küldetések: 9
összességében tehát 9/10

Grebber a 395. hozzászólásnál a belinkelt képeid közül az utolsó. Én is abba a nagy terembe vagyok.De nem tudom hogy ott mit kéne csinálni.Tudnál segíteni? Vagy aki már túljutott ezen a részen. köszi elõre is

grebber
Igen!Bár nem sok értelme volt mivel angolul nem sokat értek.
Remélem magyarítják majd és akkor végigtolom megint!

Prince23
De végignézted az átvezetõket is???

grebber
Na befejeztem én is. Xfire 6 órát írt rá!

A zöld "kötelet" 😄 kell kilõni, az ajtóra , és az autó elejére , többet is , mindkét oldali ajtót össze kell kötni az autó elejével... Az angyalokat is össze lehet kötni a zölden világító fejekkel, és akkor belecsapódnak ...

Prince23
Na te is ott vagy... na végre egy cipõben járunk... majd folytatom akkor, de nekem nem sikerült a zöld fejekhez odacsapni õket... mindig megzavartak. és nem bírtam tovább.

Egyébként pcguru azt írta, hogy 5óra50perc alatt végigjátszható. Hát én nem tudom, de én 7 óra 35 percnál tartok :S

grebber
Én leszedtem az angyalokat vagyis megpróbáltam a zöld fejekhez csapkodni õket csapdostam azt jó lett 😄
De most hogy kinyílt nem tudok továbbmenni ott állunk meg a kocsi is ott van és nem tudom mit kéne csinálni😞

grebber
De ez a full graf!

hi!
Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Kandurex
Spoilerezés könyörgöm..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Na itt akadtam el:

Prince23
A Central Parkban vagyok, már regroup van a társaimmal csak egy kapu választ el, amin ilyen 3 zulu fej van vagy mi, húsvét szigetek. Ott hogy kell kinyítni a kaput, totálisan jönnek az angyalok ránk, és semmit sem tudunk csinálni. Valaki segítsen már aki végigvitte PLS. Megölöm az angyalokat de újratermelõdnek, ha mega zulu fejhez akarnám vinni az angyalt, akkor megzavar egy másik angyal....

Zeller01
ha, valaki nem érzi ezt az EASYINSTALL dolgot... (nekem sincs hely a "c"-n, csak 5gb), akkor tegyétek fel custom-ban és amikor befejezi a telepítést nem teszi fel az indító fájlokat. ezeket manuálisan kell kimásolni a DVD-rõl a teljes bin könyvtárat, de a könyvtár nélkül.
indítod az "egzét" és lõn:

. : Z E L L E R : .

Ez nem full graf igaz? Nekem most olyan csúnya lett a könyvtáras pályán 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt