745
Ghostbusters: The Video Game
-
Yaken666 #505 Ott mit kell csináli mikor éppen egyedül vagyok egy nagy oszlopos csarnokban és fekete trutyi van mindenhol? Van egy gát szerűség a közelben ha az egyáltalán, amit le kell engedni gondolom.
Az a pálya mikor hajóval érkezünk.
-
#504 semmi különös...boson dartokkal kell megszórnod, meg lőnöd ezerrel... -
#503 akinek nagyon ingadozik az FPS xp-n, illetve szaggat jó gép ellenére is, annak itt egy lehetséges megoldás, ami rajtam segített:
játékot elindít, alt-tab, ctrl+alt+del, folyamatok fülnél megkeresni a játék exe-jét, jobbklikk, prioritást beállítani alacsonyra, majd vissza a játékba
windos xp sp3, e8500, 2 gb ram, 8800gt mellett 1280x1024-es felbontáson maximális grafikai beállítások mellett már nem szaggat egyáltalán (néha azért megáll a kép 2-3 másodpercre de ezt ritkán és teljesen random csinálja)
-
#502 Na már tovább jutottam csak most a habcsókember nemakar leesni
http://www.youtube.com/watch?v=XdUm8UGF6zc ennek a videó alapján próbáltam de semmi.. ötletek? -
#501 experienced-en sem nehéz a game, de a vitality-s crack engem is átbaszott, ahogy itt még jópár embert :D -
#500 Azért hal meg mert vitalitys cracket használ. -
#499 szerintem az még dúrvább hogy meghal, bár igaz hogy easyn mentem neki, de ha meg is öltek, akkor a többiek felélesztettek, egyedül a temetős kapus résznél akadtak nehézségeim -
#498 az elég durva, nálam max fél perc és betölt... -
Pio #497 Használj trainert és lődd be a sebezhetetlenséget ;-) -
marxell #496 Nagyon tetszik a játék.. rettentően hangulatos, ahogy kinéz egy két szellem után a hely :)
Azonban a szellemvadászatot teljesen tönkreteszi a töltési idő.. Nem fogok 5 perceket várni.. Mert általában így van, megöl néhány gyertya, aztán 5 perc míg visszatölt.. :S -
strebacom #495 " amúgy 2,25 Gb Ram-al elég a 32bites win7"
Böven elég neki, hidd el... -
#494 XP-m van
a világ legjobb kodeke a K-lite kodek pack, és az is van fönt
a játék tökéletesen működik.
úgyhogy az én véleményem szerint minden XP-t, meg kodek packot fikázó ember mást keressen gyorsan fikázásra.
Legyen mondjuuuuk aaaa.... Word!!!! biztos azért akad mindenkinek mert fent van az Office! Gyorsan fikázzuk azt kollektívan! -
#493 Hát engem elsőre sem fog meg :) -
#492 Ja és feltételes módot használtam, valamit a feltételezésed is sértő, hogy kodek pakot használok :) -
#491 Valszeg gépfüggő. szerencsére nekem ilyen bajok nem voltak a szellemírtókkal.
Most tolom másodjára, és mintha unalmas lenne, de először nagyon faja volt. -
#490 Nincs fent kodek pack csak vlc + kmplayer Ha-Ha-Ha. Nod32+Comodo+Malwarebyte amiket használok szóval ... Soha semmivel nem volt gond ez az egy ami szar. -
#489 Nekem XP van, és tökéletesen fut.
Talán végre bekéne ismerni inkább azt, hogy a sar K-lite codek pack és társait végre le kén törölni. Az sok mindenbe bezavar.
Nekem Xp + sp 3 van. full elégedett vagyok. nekem csak egyszer akadt mega kép, amikor a hotelban kitört a vízötön. -
#488 Valaki írja már ki a banner alá ,hogy ha XP-d van és akad akkor próbáld Vistan! -
#487 Én reménykedem, hogy ősszel multival adják ki európában a Ghostbusterst, szal addig hátha. meg mivel PS3-ra Európában exkluzív, reménykedem, hogy az EU-s verzsa fog multit is kapni. -
oregon1987 #486 Én is nagyon vártam a játékot de ez az akadás hihetetlen! Pedig gépemen azt hittem lazán megy majd legaláb közepes grafon! Habár mostanság optimalizálni luxus! Mind1 -
#485 Én most a habcsók emberrel küzdök Ray-l de basszus mindig küldi azokat a tüzes nemtudom miket és mindig behalunk -.-
Segítség:D -
Pio #484 -olyan, -
Pio #483 Az a baj Prince, hogy egyszeri végigjátszásra nagyon jó, olyan, van olyan hangulatú(szerintem), mint a filmek voltak, egyszóval hibátlan. Ha mázlid van és jó viszonyt ápol a játék a gépeddel akkor a játékélmény szerintem szuper. Tehát ha csak ezt értékeled, akkor tényleg lehetne jobb a játék 7/10nél, sőt, egyszeri végigjátszásra szerintem nagyon fasza. Viszont aki pénzt ad ki érte annak ennél sokkal hosszabb távon kéne, hogy élményt nyújtson. Másszóval tipikusan warezra kitalált játékról van szó... :D Legalábbis PC-n, ha jól tudom a konzolosok kaptak multit egész jó játékmódokkal és coopot is. Ha ezek esetleg később patchként kijönnek PCre is (csak most kapkodni kellett a határidők miatt) akkor feljebb mehet az a pontszám, de ebben az állapotában tényleg nem makulátlan a cucc. -
#482 Tényleg egész kellemes a cucc. Végre sikerült felrakni.
Az első küldetésben, ahol egy bálteremben kell elkapni a szellemet ott mi a cél? Mert hiába kapom el, a küldetés fail. Sok lenne a kár?
Néhol tényleg megakad kicsit! -
#481 ááá ez a 7 pont ez fáj nekem, de tiszteletben tartom véleményedet. nem lehet mindenki egyforma :) -
gregtom6 #480 Tudom, h jobban járnék, de lusta vok mindent kiírni a gépből:D...Majd máskor, addig várok egy patchre...
off: amúgy 2,25 Gb Ram-al elég a 32bites win7, de a 64-es(ha nem is használja ki a gép)jobb, nem? Van olyan progi, amihez jobb, nem? Mert Úgy tudom, h azt csak 4 giga rammal szokták... -
strebacom #479 Pedig a Win7-el jobban járnál, és tökeletes a magyar mui....
-
gregtom6 #478 Bár a GTAIV ehhez képest simán játszható volt, helyesbítek. De Ez legalacsonyabb grafon is szétakadja magát, csak a hotelben volt játszható. Szánalmas...
Vistát v. Win7-et meg nem akarok feltenni:
Vista szar, sokan mondták, és Win7 jobb lenne. Win7-hez még nincs hivatalos magyar fordítás, csak nemhivatalos...Akkor tenném fel, ha a mostani rendszer elszaródna...Csak az jobban kihasználná a rendszer teljesítményét, fene... -
gregtom6 #477 Hát ez XP-n játszhatatlan, vetekszik a GTAIV akadásával..., de talán ez még jobban akad a habcsókemberkés utcai pályán... -
#476 hali. Én is végig vittem. Egy kicsit rövid volt szerintem. és a főboss valami nevetségesen könnyű volt.
Hiányolok belőle amolyan time trialt, vagy nem is tudom, amikor ledobod középre a csapdát, aztán időre mennyi szellemet tudsz bekaszlizni, vagy valami hasonlót, hogy még egy kicsit élvezze az ember a szellemirtósdit.
Egy kicsit retardáltaknak voltunk beállítva, nem beszélünk, bámulunk ki a fejünkből.
Ahogy pio is mondta a játék nagyon lineáris. A különleges tárgyak találása viszont egész mókás volt, a síró angyal szobortól kezdve, a megszállott pirítósig, azok jók voltak.
Graika 9/10
szép grafika, igazán kidolgozott, szerintem erre nem lehet panasz
játékélmény 8/10
An Invisible man... sleeping in your bad, who you gonaa call? GHOSTBUSTERS!
Vártam már azértegy iylen játékra :)
Sajnos rengeteg ötletet még lehetett volna bele tenni, cuccokat a játék 60%-ra teljesen fellehetett pumpálni.
szavatosság 5/10
szinte egyszer játszós darab, 2X az artifactek miatt, vagy másik fokozaton, de amúgy sajnos iylenkor döbben rá az ember hogy mennyi pénz van egy iylen játékban, és csak 8 óra játékidőt ad... kár érte
irányíthatóság 7/10
Szerintem nem volt vészes az irányítás, az egér az elején szokatlan volt, túl gyorsnak bizonyult, majd egészen megszokható lett, és kellett a kicsit gyorsabb reagálás, a virgoncabb szellemek csapda fölött tartásához.
összesen 7/10
story egész türhető volt, a látvány jó, a játékmenet sem volt rossz, de valami...valami hiányzik ebből a játékból -
Pio #475 Szerintem indokolt a jóval alacsonyabb PC-s ár. Gyengén optimalizálták PCre, az egérrel való irányítás sok esetben kaotikus (szerencsére nem minden egérrel). Nincs coop, multi. A játék teljesen lineáris, szóval igazából 1 végigjátszás van benne, fanoknak még 1, hogy összeszedjenek minden scannelni valót, esetleg magasabb nehézségi fokozat. Ezek miatt sajnos a játék szavatossága nulla, igazán jó élményt csak arra az 5-10 órás első végigjátszásra nyújt. Szerintem. Nagyon nagy hype és felkapottság kell egy játék köré, hogy 5-10 órányi játékélménnyel (amit ráadásul az ingyenes warezverzió is maradéktalanul tartalmaz) sikeres tudjon lenni a boltokban. -
#474 Ilyet még nem láttam. Ezt nem lehet felinstallálni! -
#473 ha lemegy azára mondjuk 4 vagy 5k-ra megfontolandó..., ennyiért azért multi nélkül mégsem... -
#472 így van. most nézem egy angol oldalon: UK£ 32.99 = 10 898.5764 huf
szállítással együtt is 12k-n belül vagy, itt pedig besétálnál egy boltba, és 17k lenne. kicsit sem szánalmas. killzone 2-t is anno külföldről rendeltem, szállítással együtt szintén 12k-n belül volt a collectors edition, itteni újságokban meg látom nagy betükkel mintha valami qrvanagy akció lenne h 17k a sima változat
és azt mondanom sem kell, hogy az ottani helyi viszonyok között az a 33 font is annyi kb, mintha vacsoráznál egy jót. -
#471 Jó most ezen kár lovagolni 10 emberből 8-nak szarul megy xp-n vistan meg semmi gond. Lehet egy progi okozza ami mindannyiunknak fent van ,de szerintem senkinek nincs kedve és ideje ahhoz, hogy összeszedegesse kinek mi van fent és mi okozhatja a hibát, egyszerűbb átmenni vistara. -
#470 Nálam tök jól fut akadás mentesen XP-n szóval nem hiszem, hogy az a gond. -
#469 Hát nekem annyira nem jön be ez a játék eddig (még csak most megyek majd a könyvtárba) valahogy hiányzik belőle az amire azt szoktam mondani ,hogy "azt a .urva, ez de állat" persze még változhat a dolog de egyelőre egy erős közepesre értékelem. -
#468 Beírom customba, hogy c-re rakja, erre installálja d-re megint. Ez hülye! -
#467 Hát nem c-re raktam az biztos.
De most már a sima (nem custom install) is D-re rakja. És ugyan az a hiba.
Beszarás, hogy csak egy fix helyre, könyvtárba lehet rakni! Alap hol van? -
#466 végigjátszás