745
Ghostbusters: The Video Game
-
#545 LOL nem vagyok dankoros azért hülyének ne nézzél.Bevan pipálva! -
#544 Talán mert be kéne pipálnod, h jegyezze meg a neved meg a jelszavadat. -
#543 hello!
hogy sikerült felraknod? nekem sehogy sem sikerül, mert én hülye elsőre custom installra mentem és mindig kiírt valami hibát amikor elindítottam volna a gémet. most meg mindig ugyanarra az egy helyre települ ahova legelőször raktam. amúgy vista sp2 használok te mit használsz? -
#542 Ez a gamespy comrade tényleg ennyire raklap fos?
Ott van direkt hogy jegyezze meg a nevem meg a jelszómat de állandóan be kell irnom meg bejelenkezés után elkattingatnom pár dolgot mintha életében most inditottam volna először! -
oregon1987 #541 Levettem a prioritást alacsonyra (elindítod a játékot, majd leteszed a tálcára, és a feladatkezelőt kell előhívni), meg a 30FPS limitet bekapcsoltam és semmi akadozás. .
Már nem szaggat be olyan hirtelen és gyakran a játék!
Remélem nektek is segít! -
#540 akarom mondani nehezebbek lehettek volna a fejtörők...:D -
#539 Igen, sőt az első városi helyszín is baromi hangulatos..., nem lett ez rossz game, de igazi klasszikus is lehetett volna belőle, ha odafigyelnek az optimalizációra, konstansan marad végig a grafikai színvonal (mert a vége fele, főleg a csatornás részek, a temető már kevésbé mondható szépnek és baromi sok az ismétlődés), egy kicsit durvább lettek fejtörők, okosabb lehetett volna az AI a társaknak, mert általában sík hülyék és nagyobb interaktivitás kellett volna a küldetések közötti mászkálós részeken, mert ezeknek nem sok értelme...
Még nem fejeztem be, majd holnap folytatom, de még erősen függ a végétől az értékelés, mert ha a játék eleje alapján kell megítélnem simán 90% felett van a hangulat miatt, de a vége mint írtam nem az igazi... -
#538 Úgy tűnik nem érted a lényeget, nem oltásról van szó csak egyszerűen divat lett nem gondolkodni egy ici-picit hanem egyből jönni a fórumra és kérdezni. Pedig szerintem sokkal jobb érzés mikor magadtól jutsz túl/jössz rá dolgokra, mint mindig kérdezgetni. De hát ilyen ez a mai játékos társadalom. -
Pio #537 Teljesen egyet értek. A könyvtár amúgy szerintem messze a legkiemelkedőbb helszín. Utána talán a múzeum jön, mert változatos. De a könyvtár szerintem egyértelműen mindent visz. -
Pio #536 Ettől most többnek érzed magad vagy miért jó oltani azt, aki elakad...?
Mondjuk minden topikban szokott lenni pár ember, aki ilyesmiket ír, szóval nem tudom miért vagyok meglepve... -
#535 elkéne már kezdenem nekem is,már 4 napja megvan,de még a telepítésig sem jutottam,biztos kúrvára elfoglalt ember vagyok azért -
#534 Onnan már nem sok van hátra. Mondjuk én nem igazán értem, hogy atöbbség miért áradozott róla annyira, de hát ízlések és ... -
#533 Jah az kurva szar rész... jópárszor meghaltam, sztem a játék végére egyre csökken a színvonal, amire végigviszem asszem elég is lesz belőle... -
#532 Azért az érdekes ,hogy ebben a játékban is elakadnak páran, mikor mindent a szánkba rágnak, ha meg esetleg nincs angol nyelvtudás akkor sem nagy ördöngősség rájönni a dolgokra. -
Pio #531 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösd hozzá a kocsihoz pár zöld bigyóval. A kövi kapuval is ugyan ez lesz a teendő. -
rcsaby #530 Valaki segithetne már a vége felé járok,miko jön az a sok angyalszobor odavagdosom öket a kapuhoz és kinyilik,de ac következő kapuval bármit csinálok nem akar kinyilni.Mer az a zöld bigyó sem mozditja meg,a plazma mefogja mindkét ajtoszárnyat külön külön de hiába húzom semmi. -
#529 Először is reloaded-es cracket használj.
Na a végére értem és hát. Annyira nem volt nagy szám, szépnek szép, a hangulat is van ahol egészen hozza a filmek hangulatát, de a párbeszédek sok helyen olyanok mintha behívtak volna 2 embert az utcáról és nesztek ezt kell felolvasni. A történet túlságosan olyan volt, mint a 2. film. A játékmenetet ugyan színesítették apróbb fejtörők, de összességében nem volt egy nagy szám.
7/10 -
#528 boson dartokkal...meg fejleszteni kell (a pk metert én a végére hagytam, és rámentem a sebzésre) -
#527 A kis falilámpa szellemeket hogy lehet hamar kinyírni?
Mert ők mindig hamarabb elintéznek engem, mint én őket. -
#526 Öcsém ekkora szart, a temetős kapuverős idiótaságot nem tudom melyik találta ki de csak jól fejbe kéne vágni. Nem elég, hogy mozdulni nem lehet dobálnak ezerrel a kis tetvek, de a fos irányítás miatt dög nehéz a kis szarokat a tetves kapuhoz csapni 3x futottam neki 2-ig jutottam a harmadikat nem sikerült leverni. Na majd ha lenyugodtam. -
#525 Igen... -
#524 Most vagyok a temetőben, jól sejtem ,hogy itt már nemsokára a végső küzdelem jön? -
cumfu #523 megnézem a filmeket és elkezdek játszani vele fps leesés nélkül noreg3-nak hála! Nem is tudtam hogy ennyire a film-re épül pl a szálloda+ a könyvtár. Vagy csak a helyszínek hasonlítanak? Mennyire filmszerű? Kiskoromban csak a mesét szoktam nézni, a filmet nem láttam. -
#522 nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a rajzfilmsorozat is nagyon bejött, és a Wii-s (vagy a PS2-es) változat meg olyan mint a rajzfilm...tehát játszanék vele :D kár hogy nincs ilyen tweak a játékban -
#521 jaja, konzolos. -
#520 Hát de az PS3-as adat. -
#519 4. hely. -
#518 NEO!
ha erre magad jöttél rá, akkor király csávó vagy! sokunknak segítettél! -
#517 Valaki nemtudja véletlenül mi lehet a gond amikor kiválasztom hogy új karier utánna kiválasztom a nehézségi szintet akkor visszalép megint a főmenübe? -
cumfu #516 nekem működött, de ha megakarod csinálni a .bat indítót akkor a high helyett azt írd be hogy low (gondolom gondoltad) -
#515 De az az érdekes hogy az 576 katalógusában ott figyel hogy magyar felirattal.De az előrendelés résznél szó nincs róla hogy magyarul jönne :( -
#514 mikor már csak egy csíkja van, kapd el a sugárral (shift+balegér) és ránts ki a helyéről (jobbegér) -
#513 Azt a könyvből felépülő monsztrát hogyan kell kinyírni? Már csak egy energia darabja van, de hiába lövöm mint állat, nem akar megdögölni... -
#512 ez mind szép és jó, itt viszont épp a priorítás csökkentéséről van szó, amitől elvileg éppenhogy lassabb kéne hogy legyen.. -
#511 Nekem nincs jó gépem,minden maxon nincs AA és eddig nem vettem észre akadást.(XPm van) -
#510 Ezt csináltam.. volt hogy csak 1 kezét volt hogy mind 2-t és volt hogy mind 2-t és afejét és volt hogy a fejét:D
-
#509 köszi, ez nekem segített. érdekes... -
#508 olvasd el -
cumfu #507 heló! Nagyon köszi nekem működik ez a piorításos dolog, és már nem akad mindent fel is húztam max-ra, abban tudnál segíteni hogy ez pontotsan mit is csinál és hogy milyen bizonytalansággal járhat? MEg hogy más játékoknál is működik? (Sajna a bioshock is ilyet produkált pedig gyengébb gépemmel nagyon jól ment, akkor feldobom azt is, mással nem volt gondom) -
#506 A gátat le kell zárni. 2 oldalán van ilyen izé amit le kell huzni és akkor csukodik le.