Ghostbusters: The Video Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Böven elég neki, hidd el...<#integet2>#integet2>
a világ legjobb kodeke a K-lite kodek pack, és az is van fönt
a játék tökéletesen mûködik.
úgyhogy az én véleményem szerint minden XP-t, meg kodek packot fikázó ember mást keressen gyorsan fikázásra.
Legyen mondjuuuuk aaaa.... Word!!!! biztos azért akad mindenkinek mert fent van az Office! Gyorsan fikázzuk azt kollektívan!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most tolom másodjára, és mintha unalmas lenne, de elõször nagyon faja volt.
Talán végre bekéne ismerni inkább azt, hogy a sar K-lite codek pack és társait végre le kén törölni. Az sok mindenbe bezavar.
Nekem Xp + sp 3 van. full elégedett vagyok. nekem csak egyszer akadt mega kép, amikor a hotelban kitört a vízötön.
Segítség😄
Az elsõ küldetésben, ahol egy bálteremben kell elkapni a szellemet ott mi a cél? Mert hiába kapom el, a küldetés fail. Sok lenne a kár?
Néhol tényleg megakad kicsit!
off: amúgy 2,25 Gb Ram-al elég a 32bites win7, de a 64-es(ha nem is használja ki a gép)jobb, nem? Van olyan progi, amihez jobb, nem? Mert Úgy tudom, h azt csak 4 giga rammal szokták...
<#wave>#wave>
Vistát v. Win7-et meg nem akarok feltenni:
Vista szar, sokan mondták, és Win7 jobb lenne. Win7-hez még nincs hivatalos magyar fordítás, csak nemhivatalos...Akkor tenném fel, ha a mostani rendszer elszaródna...Csak az jobban kihasználná a rendszer teljesítményét, fene...
Hiányolok belõle amolyan time trialt, vagy nem is tudom, amikor ledobod középre a csapdát, aztán idõre mennyi szellemet tudsz bekaszlizni, vagy valami hasonlót, hogy még egy kicsit élvezze az ember a szellemirtósdit.
Egy kicsit retardáltaknak voltunk beállítva, nem beszélünk, bámulunk ki a fejünkbõl.
Ahogy pio is mondta a játék nagyon lineáris. A különleges tárgyak találása viszont egész mókás volt, a síró angyal szobortól kezdve, a megszállott pirítósig, azok jók voltak.
Graika 9/10
szép grafika, igazán kidolgozott, szerintem erre nem lehet panasz
játékélmény 8/10
An Invisible man... sleeping in your bad, who you gonaa call? GHOSTBUSTERS!
Vártam már azértegy iylen játékra 😊
Sajnos rengeteg ötletet még lehetett volna bele tenni, cuccokat a játék 60%-ra teljesen fellehetett pumpálni.
szavatosság 5/10
szinte egyszer játszós darab, 2X az artifactek miatt, vagy másik fokozaton, de amúgy sajnos iylenkor döbben rá az ember hogy mennyi pénz van egy iylen játékban, és csak 8 óra játékidõt ad... kár érte
irányíthatóság 7/10
Szerintem nem volt vészes az irányítás, az egér az elején szokatlan volt, túl gyorsnak bizonyult, majd egészen megszokható lett, és kellett a kicsit gyorsabb reagálás, a virgoncabb szellemek csapda fölött tartásához.
összesen 7/10
story egész türhetõ volt, a látvány jó, a játékmenet sem volt rossz, de valami...valami hiányzik ebbõl a játékból
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
szállítással együtt is 12k-n belül vagy, itt pedig besétálnál egy boltba, és 17k lenne. kicsit sem szánalmas. killzone 2-t is anno külföldrõl rendeltem, szállítással együtt szintén 12k-n belül volt a collectors edition, itteni újságokban meg látom nagy betükkel mintha valami qrvanagy akció lenne h 17k a sima változat <#taps>#taps>
és azt mondanom sem kell, hogy az ottani helyi viszonyok között az a 33 font is annyi kb, mintha vacsoráznál egy jót.
De most már a sima (nem custom install) is D-re rakja. És ugyan az a hiba.
Beszarás, hogy csak egy fix helyre, könyvtárba lehet rakni! Alap hol van?
[merlinw.org]
Mind a két játék: év meglepetése, és az év leghangulatosabb játékai közé tartoznak.
Am árba végülis nem vészes annyit talán megér.
Ja és egyelõre visszavonom akkor a csalódást, túlságosan hamar mondtam véleményt...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem a game XP alatt borzalmasan akad. 8800GT-m van nem hiszem hogy a kártya lenne kevés. Egy lépést nem lehet megtenni anélkül, hogy ne akadna meg másodpercekre. Itt a kira játék amire évtizedek óta várok erre játszani nem tudok vele.