Ghostbusters: The Video Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
beáll a két épület közé, a társam is csak egy helyben áll, én meg nemtok semmit sem csinálni.Vki segítsen, please, mit kell itt csinálni...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A szellemSzigeten vagyok egy kastélyféleségben, ahol van egy híd. No, azt ugyebár lentrõl, a labirintusos kertben van két forgatókerék, és ugye azt kell majd megtekernem a protonágyúmmal?
am nagyszerû gém, eddig 9/10
TOP10-ben idén tuti benne lesz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az egy dolog hogy sok játékos hülye az angolhoz lásd "mikor lesz már magyarosítás hozzá?" nekem sincs nyelvvizsgám mégis le tudok fordítani jó néhány dolgot hogy megértsem.
Készülj fel, kemény rész következik 😉
MSI EX600X laptopon (1730MHZ 2 mag. 3 giga ram nVidia 8400M G 256 Mb ram) elmenne a játék normálisan szaggatás nélkül?
Köszi
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Elkezdeném már a játékot, de nem tudom. Elõször elkezdtek játszani, odamegyek a Pete melletti játékgéphez, megáll az egész, nemsokára kékhalál. Aztán, másodszorra futok neki, akkor nem megyek játszani, hanem követem Egont és Ray-t. Lemegyünk az alagsorba, jönne gondolom az átvezetõ, megint megáll a játék és kékhalál....
Van valami tippetek, hogy ezt mi okozhatja?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Én meg töröltem reggel a játékot, mert felbaszott, hogy ilyen kurva nehéz.
Lehet akkor megpróbálom majd a Reloaded crack-el.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szellem elfogásnál, mikor jobb alul elõjön a kis lövés jel, vagy nem tudom mihez lehetne hasonlítani és a jobb gomb nyomását írja, az most pontosan mire jó, mert erre még nem jöttem rá.
Vitality lehet úgy gondolta, kell nektek GB na akkor játszatok nightmare fokozaton 😊
kegyetlen nehéz sokan vannak
amúgy menne de gyõz a túlerõ
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ati mégegyszer kösz.
De azt hiszem rájöttem a megoldásra. Szerintem a hiba a Vitalitys crackel van. Ugyanis miután betettem a Reloaded cracket könnyedén túljutottam a gyertyatartóktól kezdve a kõszörnyeken is. Ugyanis végre normálisan sebzõdnek. Ráadásul a csapattársak sem esnek el folyamatosan a Reloadedos crackel.
Vitality oltogatta Reloadedot közben meg övé a rossz crack.
Esetleg felrakjam a savegame-et benne van az összes pálya ha érdekel.
Kilõtten a vsyncet, egy kicsit javult, de még így is siralmas... új egeret meg nem fogok miatta venni pláne hogy nem tudom, hogy nagyobb dpi-s egérrel jobb lenne-e egyáltalán...