Ghostbusters: The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL nem vagyok dankoros azért hülyének ne nézzél.Bevan pipálva!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Talán mert be kéne pipálnod, h jegyezze meg a neved meg a jelszavadat.

H3LLBoY
hello!
hogy sikerült felraknod? nekem sehogy sem sikerül, mert én hülye elsõre custom installra mentem és mindig kiírt valami hibát amikor elindítottam volna a gémet. most meg mindig ugyanarra az egy helyre települ ahova legelõször raktam. amúgy vista sp2 használok te mit használsz?

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

grebber
Ez a gamespy comrade tényleg ennyire raklap fos?
Ott van direkt hogy jegyezze meg a nevem meg a jelszómat de állandóan be kell irnom meg bejelenkezés után elkattingatnom pár dolgot mintha életében most inditottam volna elõször!

Levettem a prioritást alacsonyra (elindítod a játékot, majd leteszed a tálcára, és a feladatkezelõt kell elõhívni), meg a 30FPS limitet bekapcsoltam és semmi akadozás. .

Már nem szaggat be olyan hirtelen és gyakran a játék!
Remélem nektek is segít!

balee4
akarom mondani nehezebbek lehettek volna a fejtörõk...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Igen, sõt az elsõ városi helyszín is baromi hangulatos..., nem lett ez rossz game, de igazi klasszikus is lehetett volna belõle, ha odafigyelnek az optimalizációra, konstansan marad végig a grafikai színvonal (mert a vége fele, fõleg a csatornás részek, a temetõ már kevésbé mondható szépnek és baromi sok az ismétlõdés), egy kicsit durvább lettek fejtörõk, okosabb lehetett volna az AI a társaknak, mert általában sík hülyék és nagyobb interaktivitás kellett volna a küldetések közötti mászkálós részeken, mert ezeknek nem sok értelme...
Még nem fejeztem be, majd holnap folytatom, de még erõsen függ a végétõl az értékelés, mert ha a játék eleje alapján kell megítélnem simán 90% felett van a hangulat miatt, de a vége mint írtam nem az igazi...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Úgy tûnik nem érted a lényeget, nem oltásról van szó csak egyszerûen divat lett nem gondolkodni egy ici-picit hanem egybõl jönni a fórumra és kérdezni. Pedig szerintem sokkal jobb érzés mikor magadtól jutsz túl/jössz rá dolgokra, mint mindig kérdezgetni. De hát ilyen ez a mai játékos társadalom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Teljesen egyet értek. A könyvtár amúgy szerintem messze a legkiemelkedõbb helszín. Utána talán a múzeum jön, mert változatos. De a könyvtár szerintem egyértelmûen mindent visz.
Ettõl most többnek érzed magad vagy miért jó oltani azt, aki elakad...?
Mondjuk minden topikban szokott lenni pár ember, aki ilyesmiket ír, szóval nem tudom miért vagyok meglepve...
offkorzreg
elkéne már kezdenem nekem is,már 4 napja megvan,de még a telepítésig sem jutottam,biztos kúrvára elfoglalt ember vagyok azért<#idiota>

Shep
Onnan már nem sok van hátra. Mondjuk én nem igazán értem, hogy atöbbség miért áradozott róla annyira, de hát ízlések és ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Jah az kurva szar rész... jópárszor meghaltam, sztem a játék végére egyre csökken a színvonal, amire végigviszem asszem elég is lesz belõle...

Shep
Azért az érdekes ,hogy ebben a játékban is elakadnak páran, mikor mindent a szánkba rágnak, ha meg esetleg nincs angol nyelvtudás akkor sem nagy ördöngõsség rájönni a dolgokra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kösd hozzá a kocsihoz pár zöld bigyóval. A kövi kapuval is ugyan ez lesz a teendõ.
Valaki segithetne már a vége felé járok,miko jön az a sok angyalszobor odavagdosom öket a kapuhoz és kinyilik,de ac következõ kapuval bármit csinálok nem akar kinyilni.Mer az a zöld bigyó sem mozditja meg,a plazma mefogja mindkét ajtoszárnyat külön külön de hiába húzom semmi.
Shep
Elõször is reloaded-es cracket használj.

Na a végére értem és hát. Annyira nem volt nagy szám, szépnek szép, a hangulat is van ahol egészen hozza a filmek hangulatát, de a párbeszédek sok helyen olyanok mintha behívtak volna 2 embert az utcáról és nesztek ezt kell felolvasni. A történet túlságosan olyan volt, mint a 2. film. A játékmenetet ugyan színesítették apróbb fejtörõk, de összességében nem volt egy nagy szám.
7/10

gfreak
boson dartokkal...meg fejleszteni kell (a pk metert én a végére hagytam, és rámentem a sebzésre)

Racism is a weapon of mass destruction!

kirol
A kis falilámpa szellemeket hogy lehet hamar kinyírni?
Mert õk mindig hamarabb elintéznek engem, mint én õket.

Shep
Öcsém ekkora szart, a temetõs kapuverõs idiótaságot nem tudom melyik találta ki de csak jól fejbe kéne vágni. Nem elég, hogy mozdulni nem lehet dobálnak ezerrel a kis tetvek, de a fos irányítás miatt dög nehéz a kis szarokat a tetves kapuhoz csapni 3x futottam neki 2-ig jutottam a harmadikat nem sikerült leverni. Na majd ha lenyugodtam.

Prince23
Igen...

Shep
Most vagyok a temetõben, jól sejtem ,hogy itt már nemsokára a végsõ küzdelem jön?

megnézem a filmeket és elkezdek játszani vele fps leesés nélkül noreg3-nak hála! Nem is tudtam hogy ennyire a film-re épül pl a szálloda+ a könyvtár. Vagy csak a helyszínek hasonlítanak? Mennyire filmszerû? Kiskoromban csak a mesét szoktam nézni, a filmet nem láttam.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

gfreak
nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a rajzfilmsorozat is nagyon bejött, és a Wii-s (vagy a PS2-es) változat meg olyan mint a rajzfilm...tehát játszanék vele 😄 kár hogy nincs ilyen tweak a játékban

Prince23
jaja, konzolos.

Shep
Hát de az PS3-as adat.

Prince23
Zeller01
NEO!
ha erre magad jöttél rá, akkor király csávó vagy! sokunknak segítettél! <#worship>

. : Z E L L E R : .

Shevchenko
Valaki nemtudja véletlenül mi lehet a gond amikor kiválasztom hogy új karier utánna kiválasztom a nehézségi szintet akkor visszalép megint a fõmenübe?

FORZA MILAN!!!

nekem mûködött, de ha megakarod csinálni a .bat indítót akkor a high helyett azt írd be hogy low (gondolom gondoltad<#vigyor0>)

grebber
De az az érdekes hogy az 576 katalógusában ott figyel hogy magyar felirattal.De az elõrendelés résznél szó nincs róla hogy magyarul jönne 😞

gfreak
mikor már csak egy csíkja van, kapd el a sugárral (shift+balegér) és ránts ki a helyérõl (jobbegér)

JackSparrow88
Azt a könyvbõl felépülõ monsztrát hogyan kell kinyírni? Már csak egy energia darabja van, de hiába lövöm mint állat, nem akar megdögölni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

5c0rp330n
ez mind szép és jó, itt viszont épp a priorítás csökkentésérõl van szó, amitõl elvileg éppenhogy lassabb kéne hogy legyen..

Fehercsoki
Nekem nincs jó gépem,minden maxon nincs AA és eddig nem vettem észre akadást.(XPm van)

foxpal
Ezt csináltam.. volt hogy csak 1 kezét volt hogy mind 2-t és volt hogy mind 2-t és afejét és volt hogy a fejét😄

balee4
köszi, ez nekem segített. érdekes...

Shep

heló! Nagyon köszi nekem mûködik ez a piorításos dolog, és már nem akad mindent fel is húztam max-ra, abban tudnál segíteni hogy ez pontotsan mit is csinál és hogy milyen bizonytalansággal járhat? MEg hogy más játékoknál is mûködik? (Sajna a bioshock is ilyet produkált pedig gyengébb gépemmel nagyon jól ment, akkor feldobom azt is, mással nem volt gondom)

grebber
A gátat le kell zárni. 2 oldalán van ilyen izé amit le kell huzni és akkor csukodik le.

Ott mit kell csináli mikor éppen egyedül vagyok egy nagy oszlopos csarnokban és fekete trutyi van mindenhol? Van egy gát szerûség a közelben ha az egyáltalán, amit le kell engedni gondolom.
Az a pálya mikor hajóval érkezünk.
gfreak
semmi különös...boson dartokkal kell megszórnod, meg lõnöd ezerrel...

NEOreg3
akinek nagyon ingadozik az FPS xp-n, illetve szaggat jó gép ellenére is, annak itt egy lehetséges megoldás, ami rajtam segített:

játékot elindít, alt-tab, ctrl+alt+del, folyamatok fülnél megkeresni a játék exe-jét, jobbklikk, prioritást beállítani alacsonyra, majd vissza a játékba

windos xp sp3, e8500, 2 gb ram, 8800gt mellett 1280x1024-es felbontáson maximális grafikai beállítások mellett már nem szaggat egyáltalán (néha azért megáll a kép 2-3 másodpercre de ezt ritkán és teljesen random csinálja)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

foxpal
Na már tovább jutottam csak most a habcsókember nemakar leesni
http://www.youtube.com/watch?v=XdUm8UGF6zc ennek a videó alapján próbáltam de semmi.. ötletek?

balee4
experienced-en sem nehéz a game, de a vitality-s crack engem is átbaszott, ahogy itt még jópár embert 😄

Shep
Azért hal meg mert vitalitys cracket használ.

Broafka
szerintem az még dúrvább hogy meghal, bár igaz hogy easyn mentem neki, de ha meg is öltek, akkor a többiek felélesztettek, egyedül a temetõs kapus résznél akadtak nehézségeim

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

balee4
az elég durva, nálam max fél perc és betölt...

Használj trainert és lõdd be a sebezhetetlenséget ;-)
Nagyon tetszik a játék.. rettentõen hangulatos, ahogy kinéz egy két szellem után a hely 😊
Azonban a szellemvadászatot teljesen tönkreteszi a töltési idõ.. Nem fogok 5 perceket várni.. Mert általában így van, megöl néhány gyertya, aztán 5 perc míg visszatölt.. :S