745
Ghostbusters: The Video Game
-
#585 LOL
miért van az, hogy játszok és egyszer csak gondol 1-et és kifagy a kép a picsába...
de csak a játék a gép nem.... -
#584 Ahova nézel a képen a "gát" két szélén van az a két fém izé azt kell lehúzni mindkét oldalon és lecsukódik a kapu! -
#583 Hello!
Van egy kis gondom a Lost Island nevű pályán. Van egy terem tele fekete trutymóval. Ki Kéne vhogy szivattyúzni, van is egy ajtó,a mit a PKE-meter felfedezett, de nmtom mit kell vele csinálni. Plz aki eljutott már eddig az segítsen! :)
Van itt egy kép is (bal oldalt az ajtó, jobb oldalt a trutymó):
-
#582 köszi isten vagy, nekem is jobb lett -
zami22 #581 van egy kis problémám. Felraktam a játékot D meghajtóra, rádobtam a Reloaded crack-et, el is indul rendesen, de az intro után (a telefonos video után) runrtime errorral kilép. Kérlek, ha tudtok, segítsetek, végigolvastam az egész fórumot, de erről semmi. -
#580 mostmár tuti, hogynálunk magyarul jön a game -
#579 hát mert végigrohantál rajta, én néha csak úgy mászkáltam, gyűjtögettem, eventeket csinálgattam... -
rcsaby #578 Mindenre gondoltam csak erre nem KÖSZ -
#577 már rég segítettek, sőt ha észrevetted volna, rögtön az #531-ben... -
Pio #576 #531ben írtam a megoldást... -
rcsaby #575 #530
Valaki segithetne már a vége felé járok,miko jön az a sok angyalszobor odavagdosom öket a kapuhoz és kinyilik,de ac következő kapuval bármit csinálok nem akar kinyilni.Mer az a zöld bigyó sem mozditja meg,a plazma mefogja mindkét ajtoszárnyat külön külön de hiába húzom semmi. VALAKI SEGITHETNE IGAZÁN NEKEM SEM EZ A JÁTÉK AZ ELSŐ AMIVEL JÁTSZOK NE NÉZZETEK TELJESSEN GYÖKÉRNEK CSAK VALAKI SEGITSEN. -
#574 Prototype főszála kereken 7 óra... 6óra 57 perc alatt kivégeztem és úgy hogy megcsináltam kb 8 melléket is. A Prototype mérője szerint és xfire
szerint is ennyi jött le. -
#573 jólett különben,megy már,bekellett másolni a dolgokat,viszont a játékra még nemsikerült ráérezni,de majd játszogatok:D -
#572 Az mi az? -
#571 a Prototype főszála sztem messze hosszabb ennél, mellékküldikkel, gyűjtögetésekkel meg megvan a 15óra... -
#570 8 óra a játékideje mint a Prototypenak (csak a főszál, sőt 7 óra)... szal nem tudom:D
Gamespy, xfire POWA :DD -
#569 hopp a smile hivatkozások bent maradtak :D -
#568 Befejeztem én is a játékot, bemásolom a GSF-re írt rövid értékelésem:
Nem is bánom, hogy ilyen rövid volt, az elején még nagyon tetszett, a végére viszont egyre csökkent a színvonal és egyre inkább nyilvánvalóvá váltak az MI botlásai, valamint az egyéb hibák, hiányosságok. Nem rossz game, szépen visszaadja a 2 film hangulatát, méltán emlegetik 3. részként. A Szellemirtók hangulat teljesen átjön, főleg az elején, rettentően hangulatosak ezek a küldik, a város, az épületek kidolgozása tényleg filmbe illő, a társaink, akik megszólalásig hasonlítanak az eredeti színészekre folyamatosan nyomatják a poénokat. A történet legalább olyan jó mint a filmekben, a grafikára nem lehet panasz, a gépigényre viszont annál inkább, elő-előfordultak belassulások. A játékmenet sem rossz, rengeteg elborult szellem tűnik fel, ezek legyőzése, elfogása ha ráérez az ember viszonylag egyszerű, a küldetések végén a "főszellemek" is rendkívül egyszerűen, de általában vmi trükkös módszerrel győzhetőek le. Különösen tetszettek a szelleminfó és artifact (ezek szintén nagyon elborultak biggrin.gif) gyűjtögetések. Az átvezetők, amikből rengeteg van, szintén nagyon hangulatosak. smile.gif
Szóval nem lett ez rossz game, de igazi klasszikus is lehetett volna belőle, ha odafigyelnek az optimalizációra, konstansan marad végig a grafikai színvonal (mert a vége fele, főleg a csatornás részek, a temető már kevésbé mondható szépnek és baromi sok az ismétlődés), egy kicsit nehezebb fejtörőket nyomhattak volna bele, okosabb lehetett volna az AI a társaknak, mert általában sík hülyék és nagyobb interaktivitás kellett volna a küldetések közötti mászkálós részeken, mert ezeknek nem sok értelme... Jah meg a nehézségi szint is érdekes, helyenként túl könnyű, a vége fele aztán jönnek az anyázós részek. (közepes nehézségi szinten)
De a céljukat elérték vele a fejlesztők, rettentően hangulatos lett a game, méltó utódja a 2 filmnek. cool.gif De kis odafigyeléssel, hosszabb játékidővel igazi klasszikus is lehetett volna. wink.gif
Pro:
- igazi Szellemirtók hangulat
- jópofa küldetések
- szépen kidolgozott, hangulatos pályák
- általában szép grafika, főleg a szereplők kidolgozása elképesztő
- folyamatos poénkodások
- látványos átvezetők
- érdekes történet
- infó, artifact gyűjtögetések
Kontra:
- helyenként, főleg a vége fele gyengébb grafika
- nagy gépigény
- a vége fele nagyon nehéz
- kevés fegyverfejlesztés
- a bázisos mászkálós részeknek nincs sok értelme
- utolsó küldik elég gyengék
- nagyon rövid a game
85% -
#567 ok,most így csinálom -
#566 hátde nem mindegy hova rakom?mosthogy már átállítottam customban a telepítést mivel a c-n nincs hely és a d-re raktam,easy installal is oda megy és ugyanaz van mintha cutom install lenne,akárhányszor rakom újra mindig viszsadobál,imádom mikor szopni kell ilyen buziságokkal:C -
#565 A bin mappa tartalmait másold be a főkönyvtárba. Én úgy csináltam, amikor instaláltam, akkor másoltam be a tratalmakat. Install közben -
#564 a mondatomban teis megtaláltad a lényeg -
#563 előbb azzal volt,de mivel előtte már feltettem custommal.ugyanyúgy rakta mint az ízi vel mint a custom,sok értelme volt akkor :c -
#562 A kúrva mióta hosszú ú? -
cumfu #561 ízi installal rakjad fel!! -
#560 na most mi a kúrva anyám van?felrakom indítanám career,kiválasztom a nehézség,vissza kibasz.mitcsináljak?csak2x raktam már újra -
#559 nemkell az extrém kihívás:D
de asszem telepíthetem újra custom installal visszadobál menübe, -
#558 Reloaded, de ha extrém kihívást akarsz akkor Vitality. -
#557 melyik cracket használjam akkor?melyikkel nincs gond? -
#556 Köszi -
#555 Ja és a képernyőre is kiírja, látom kontrollerrel nyomod akkor nem tudom mi a kombó, de kiírja,. -
#554 Shift + egér gomb -
#553 Elmondja az a szerencsétlen Vankman ,hogy használd a SHIFT+BE-t a vonónyaláb használatához és annak segítségével el tudod húzni a szekrényt. -
#552 Sziasztok!
Itt mit kell csinálni a játék elején vagyok valami száloda konyhájában és elöttem van e a nagy szekrény semmit nemtudok vele csinálni.
-
#551 Hát gyanítom ,hogy nem venne gyökeres változást az életünk ha ilyen hülyeségekkel pakolnánk tele a gépet :) bár, ha arra gondolok ,hogy minden ilyen plusz biztonsági rést jelent ... -
#550 jaj, basszus csak azokat az állványokat vagy miket kellett szétlőni amik körülötte vannak, oks... -
#549 Na megint elakadtam. Most a könyvtárnál, amikor azt a nyanyából létrejött szellemet kéne kinyírni, pajzs veszi körül. Lövöm atomból a jobb egérgombos sugárral és már a polcokat is leromboltam, h ne csinálja vissza azokból a pajzsát, mivel azok könyvből vannak ugye, de akkor sem szűnik meg a védelme... -
#548 Nálam minden okés, ugyanúgy lép be mint az xfire. -
#547 nekem sincs...lehet hogy kimaradunk valamiből? -
#546 Egyáltalán minek az a sok szar a gépre? Nekem nincs fent semmi ilyen ökörség.