Ghostbusters: The Video Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
fontolgatom is hogy casualon viszem majd végig

kirol
Eddig azt mondtam kellemes a játék, de ez már kibeb@szottul k****ra idegesít, hogy állandóan kinyírnak, és mindig visszajutok a küldetés elejére!

offkorzreg
hát szerintem elég kemény fõleg hogy teljesen ismeretlen az egész játékmenet,jó a filmek megvannak láttam õket,nemrégiben is.de ez a protonágyúval való hadonászás olyan gyerekjáték😄ddd

grebber
Nem tudom én könnyûn toltam ott nem volt kihívás.
Majd magyar fájlok ha lesznek akkor végigtolom közepesen!
De lehet belelesek majd hogy valóban ilyen nehéz-e!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Ja. 😄 Na mit kell csinálni?

offkorzreg
elég nehéz énszerintem

offkorzreg
engem is kicsináltak hamar😄SASD

grebber
Ennyire nehéz lenne a game közepes szinten?

kirol
Valaki légyszi mondja már meg, hogy a falilámpa szellemeket hogy kell kinyírnom?

Rám támad vagy 5-6 és sec pec kicsinálnak.

Gamekapocs cikk, KATT!

DarkSector
LOL
miért van az, hogy játszok és egyszer csak gondol 1-et és kifagy a kép a picsába...
de csak a játék a gép nem....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ahova nézel a képen a "gát" két szélén van az a két fém izé azt kell lehúzni mindkét oldalon és lecsukódik a kapu!

Kongy
Hello!

Van egy kis gondom a Lost Island nevû pályán. Van egy terem tele fekete trutymóval. Ki Kéne vhogy szivattyúzni, van is egy ajtó,a mit a PKE-meter felfedezett, de nmtom mit kell vele csinálni. Plz aki eljutott már eddig az segítsen! 😊

Van itt egy kép is (bal oldalt az ajtó, jobb oldalt a trutymó):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shodan
köszi isten vagy, nekem is jobb lett <#eljen>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

van egy kis problémám. Felraktam a játékot D meghajtóra, rádobtam a Reloaded crack-et, el is indul rendesen, de az intro után (a telefonos video után) runrtime errorral kilép. Kérlek, ha tudtok, segítsetek, végigolvastam az egész fórumot, de errõl semmi.
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
hát mert végigrohantál rajta, én néha csak úgy mászkáltam, gyûjtögettem, eventeket csinálgattam...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mindenre gondoltam csak erre nem KÖSZ
Broafka
már rég segítettek, sõt ha észrevetted volna, rögtön az #531-ben...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

#531ben írtam a megoldást...

Valaki segithetne már a vége felé járok,miko jön az a sok angyalszobor odavagdosom öket a kapuhoz és kinyilik,de ac következõ kapuval bármit csinálok nem akar kinyilni.Mer az a zöld bigyó sem mozditja meg,a plazma mefogja mindkét ajtoszárnyat külön külön de hiába húzom semmi. VALAKI SEGITHETNE IGAZÁN NEKEM SEM EZ A JÁTÉK AZ ELSÕ AMIVEL JÁTSZOK NE NÉZZETEK TELJESSEN GYÖKÉRNEK CSAK VALAKI SEGITSEN.
Prince23
Prototype fõszála kereken 7 óra... 6óra 57 perc alatt kivégeztem és úgy hogy megcsináltam kb 8 melléket is. A Prototype mérõje szerint és xfire
szerint is ennyi jött le.

offkorzreg
jólett különben,megy már,bekellett másolni a dolgokat,viszont a játékra még nemsikerült ráérezni,de majd játszogatok😄

kirol
Az mi az?

balee4
a Prototype fõszála sztem messze hosszabb ennél, mellékküldikkel, gyûjtögetésekkel meg megvan a 15óra...

Prince23
8 óra a játékideje mint a Prototypenak (csak a fõszál, sõt 7 óra)... szal nem tudom😄
Gamespy, xfire POWA 😄D

balee4
hopp a smile hivatkozások bent maradtak 😄

balee4
Befejeztem én is a játékot, bemásolom a GSF-re írt rövid értékelésem:

Nem is bánom, hogy ilyen rövid volt, az elején még nagyon tetszett, a végére viszont egyre csökkent a színvonal és egyre inkább nyilvánvalóvá váltak az MI botlásai, valamint az egyéb hibák, hiányosságok. Nem rossz game, szépen visszaadja a 2 film hangulatát, méltán emlegetik 3. részként. A Szellemirtók hangulat teljesen átjön, fõleg az elején, rettentõen hangulatosak ezek a küldik, a város, az épületek kidolgozása tényleg filmbe illõ, a társaink, akik megszólalásig hasonlítanak az eredeti színészekre folyamatosan nyomatják a poénokat. A történet legalább olyan jó mint a filmekben, a grafikára nem lehet panasz, a gépigényre viszont annál inkább, elõ-elõfordultak belassulások. A játékmenet sem rossz, rengeteg elborult szellem tûnik fel, ezek legyõzése, elfogása ha ráérez az ember viszonylag egyszerû, a küldetések végén a "fõszellemek" is rendkívül egyszerûen, de általában vmi trükkös módszerrel gyõzhetõek le. Különösen tetszettek a szelleminfó és artifact (ezek szintén nagyon elborultak biggrin.gif) gyûjtögetések. Az átvezetõk, amikbõl rengeteg van, szintén nagyon hangulatosak. smile.gif
Szóval nem lett ez rossz game, de igazi klasszikus is lehetett volna belõle, ha odafigyelnek az optimalizációra, konstansan marad végig a grafikai színvonal (mert a vége fele, fõleg a csatornás részek, a temetõ már kevésbé mondható szépnek és baromi sok az ismétlõdés), egy kicsit nehezebb fejtörõket nyomhattak volna bele, okosabb lehetett volna az AI a társaknak, mert általában sík hülyék és nagyobb interaktivitás kellett volna a küldetések közötti mászkálós részeken, mert ezeknek nem sok értelme... Jah meg a nehézségi szint is érdekes, helyenként túl könnyû, a vége fele aztán jönnek az anyázós részek. (közepes nehézségi szinten)
De a céljukat elérték vele a fejlesztõk, rettentõen hangulatos lett a game, méltó utódja a 2 filmnek. cool.gif De kis odafigyeléssel, hosszabb játékidõvel igazi klasszikus is lehetett volna. wink.gif

Pro:
- igazi Szellemirtók hangulat
- jópofa küldetések
- szépen kidolgozott, hangulatos pályák
- általában szép grafika, fõleg a szereplõk kidolgozása elképesztõ
- folyamatos poénkodások
- látványos átvezetõk
- érdekes történet
- infó, artifact gyûjtögetések

Kontra:
- helyenként, fõleg a vége fele gyengébb grafika
- nagy gépigény
- a vége fele nagyon nehéz
- kevés fegyverfejlesztés
- a bázisos mászkálós részeknek nincs sok értelme
- utolsó küldik elég gyengék
- nagyon rövid a game

85%

offkorzreg
ok,most így csinálom

offkorzreg
hátde nem mindegy hova rakom?mosthogy már átállítottam customban a telepítést mivel a c-n nincs hely és a d-re raktam,easy installal is oda megy és ugyanaz van mintha cutom install lenne,akárhányszor rakom újra mindig viszsadobál,imádom mikor szopni kell ilyen buziságokkal:C

Prince23
A bin mappa tartalmait másold be a fõkönyvtárba. Én úgy csináltam, amikor instaláltam, akkor másoltam be a tratalmakat. Install közben

offkorzreg
a mondatomban teis megtaláltad a lényeg<#wow3>

offkorzreg
elõbb azzal volt,de mivel elõtte már feltettem custommal.ugyanyúgy rakta mint az ízi vel mint a custom,sok értelme volt akkor :c

Prince23
A kúrva mióta hosszú ú? <#hehe>

ízi installal rakjad fel!!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

offkorzreg
na most mi a kúrva anyám van?felrakom indítanám career,kiválasztom a nehézség,vissza kibasz.mitcsináljak?csak2x raktam már újra

offkorzreg
nemkell az extrém kihívás😄
de asszem telepíthetem újra custom installal visszadobál menübe,

Shep
Reloaded, de ha extrém kihívást akarsz akkor Vitality.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

offkorzreg
melyik cracket használjam akkor?melyikkel nincs gond?

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

Shep
Ja és a képernyõre is kiírja, látom kontrollerrel nyomod akkor nem tudom mi a kombó, de kiírja,.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Shift + egér gomb

Shep
Elmondja az a szerencsétlen Vankman ,hogy használd a SHIFT+BE-t a vonónyaláb használatához és annak segítségével el tudod húzni a szekrényt.

Shevchenko
Sziasztok!
Itt mit kell csinálni a játék elején vagyok valami száloda konyhájában és elöttem van e a nagy szekrény semmit nemtudok vele csinálni.

FORZA MILAN!!!

Shep
Hát gyanítom ,hogy nem venne gyökeres változást az életünk ha ilyen hülyeségekkel pakolnánk tele a gépet 😊 bár, ha arra gondolok ,hogy minden ilyen plusz biztonsági rést jelent ...

JackSparrow88
jaj, basszus csak azokat az állványokat vagy miket kellett szétlõni amik körülötte vannak, oks...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Na megint elakadtam. Most a könyvtárnál, amikor azt a nyanyából létrejött szellemet kéne kinyírni, pajzs veszi körül. Lövöm atomból a jobb egérgombos sugárral és már a polcokat is leromboltam, h ne csinálja vissza azokból a pajzsát, mivel azok könyvbõl vannak ugye, de akkor sem szûnik meg a védelme...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
Nálam minden okés, ugyanúgy lép be mint az xfire.

gfreak
nekem sincs...lehet hogy kimaradunk valamibõl? <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Egyáltalán minek az a sok szar a gépre? Nekem nincs fent semmi ilyen ökörség.