745

Ghostbusters: The Video Game
  • newhenry34
    Mit kell csinálni ott amikor ez a nagy "csoki szörny" mászik az épület oldalán? Fel jön és lecsap..., valaki tud segíteni?
  • HotPants
    esetleg vki tudna küldeni mentést e-mailben a [email protected] címre ?
  • HotPants
    :S nálam felrakja akk 11 giga de a játék mappájában semmi exe file hanem a crack mappábol kell átmásolni :S:S:S
  • cumfu
    nem ízi installal raktad fel!
  • newhenry34
    nekem crackelni se kellett és nincs ilyen gond
  • HotPants
    esetleg létezik erre valami javítás ?
  • HotPants
    sziasztok esetleg tudna nekem valaki segíteni ? elindítom a játékot de már eleve a megcrack-elése sem hétköznapi :S nah szval elindítom és belemennék h new career , kiválasztom a szintet és akk visszalép a menübe :S jelentkezett valakinél ez a hiba még ? nem tudom mihez kezdjek vele semmi hibaüzenet meg semmi más csak visszalép
  • Gibor
    4éves :D:D de gépre nem akarok költeni :D a következő 10éves tervembem mondjuk benne van már egy ati radeon 2600xt :D
  • cumfu
    *segíteni próbáltam
  • cumfu
    jó csak próbálni segítettem, de az x1600 az nem egy csúcs kártya :D
  • Gibor
    hát nekem pont ATI m van :D X1600...
  • cumfu
    na akkor leírom,nekem mi segített. CRT monitorom van, ami különböző felbontásokban más "hercet" bír. Az a gond, hogy egyes játékokon pl 1280-ban is 60hz-et ad le, a 85 helyett. Ezt meglehet oldani egy Nvdiarefreshtool nevű programmal. Leszedtem a legújabb drivert, mert akkor jött ki majdnem mint a játék, 185-ös driverrel nem indult, feltelepítem a 186-ot elindúlt, a frissítő program akkor még nem volt fennt, azt is felraktam és ugyan ez az üzenet fogadott, és akkor váltottam a Refreshlock nevű programra, ami ugyanazt a funkciót szolgálja, hogy minden felbontásban a maximális képrisszítést adja le a monitor pl játékokban. Azóta mindig indul a játék igaz most elkezdem újra mert megnéztem a 2 filmet addig nem akartam játszani. Remélem segítettem :)
  • newhenry34
    Ez a hiba töltéskor jön elő időnként? mert akkor én is láttam (és nvidia-m van).
  • cumfu
    hmm, nekm is ez volt a hiba, először is milye nvga-d van? Nvidia? Ha igen akkor megvan a megoldás rá, de nem írom le csak ha nvidia-d, mert hosszú és csak kettőnknek jött elő ez a hiba :(
  • newhenry34
    sziasztok!
    Segítség kéne, elakadtam ott, hogy az az nagy "michelin baba" dobálja a kis szörnyeket kettőnkre, odáig eljutottam, hogy ránk dob egy táblát és onnan tovább, de utána mit kell? sarokba vagyunk szorítva és jönnek ezek a kis vackok....
  • Gibor
    hmmmm valaki?

• grebber
    Ki kell fárasztani jobbklikkel!
  • dupcsik
    szasztok skacok! a pecabotos szellemet hogy kell lefingatni? azt látom hogy az ég a 4.csik is de mit kell vele csinálni????
  • Scooby87
    oké majd megrpobálom....boxon tolom ezért sem tudtam képet linkelni...
  • grebber
    Szedd le a gerendákat a fegyverrel befogod és elhuzod!
  • Scooby87
    valaki segitsen nekem egy picit...elakadtam egy résznél....amikor a könytárost már elkergettétek és 3an vagytok....két emberünk áll egy falnál....és csak ott várnak és áldogálnak....ez közvetlenül a könyvtáros áláyn van valahl hátsó résznél és ilyen téglaloszlopok is vannak...valamint az az átjáró ugy tünik mintha két gerendával le lenne zárva....amugy tom,hogy nem adtam sok támpontott,de hátha tudja valaki hogy hol van.
  • offkorzreg
    játszottam vele huzamosabb ideig most,annyira mégsem nehéz ez mint elsőnekifutásra,hamar belejöttem ebbe a szellemírtásbae:Ddd
    tetszik,stay puft embert előbb oszlattam szét.de most kicsit pihi^^
  • kirol
    Na így mindjárt más! Viszont kifagy egy idő után. :(
  • kirol
    Ja, na majd kipróbálom akkor a másikkal.
  • balee4
    egy-két részt leszámítva a végén közepesen sem túl nehéz...
  • balee4
    Igen amiatt van ez a nightmare nehézségi szint..., a reloaded-el egy lámpa egy lövés...
  • gfreak
    jaja...sokan panaszkodtak hogy a nehezsegi fokozat beállításait semmibe veszi a vitality crack..
  • kirol
    Szerintem nem. De otthon megnézem.
    Miért vitality miatt lehet ilyen gond?
  • gfreak
    reloadedes cracket használod? mert ha nem, akkor azt kéne..és így meg is lehet ölni a dolgokat :DDD
  • kirol
    Én újrakezdtem legkönnyebben.

Mondom csak vagy egy órácskát játszottam vele összesen így is, szóval nem foglalkoztam vele nagyon, de.

Most nem csak nyomom a bal egérgombot és úgy kellene kinyírnom ezeket a lámpákat?

Egyszerre rám támad vagy 6, "lövöldöznek" is engem valamivel. A kis térben 6 feléd jövő akármi elől nem tudok kitérni, a protonágyú is túlhevül és egyszerűen elhalálozok, mielőtt mindet ki tudnám nyírni.

Iszonyat felidegesített ez a rész! Biztos gyerekjáték, és én csinálok valamit rosszul, de jó lenne megtudni, hogy mit.
  • offkorzreg
    fontolgatom is hogy casualon viszem majd végig
  • kirol
    Eddig azt mondtam kellemes a játék, de ez már kibeb@szottul k****ra idegesít, hogy állandóan kinyírnak, és mindig visszajutok a küldetés elejére!
  • offkorzreg
    hát szerintem elég kemény főleg hogy teljesen ismeretlen az egész játékmenet,jó a filmek megvannak láttam őket,nemrégiben is.de ez a protonágyúval való hadonászás olyan gyerekjáték:Dddd
  • grebber
    Nem tudom én könnyűn toltam ott nem volt kihívás.
    Majd magyar fájlok ha lesznek akkor végigtolom közepesen!
    De lehet belelesek majd hogy valóban ilyen nehéz-e!
  • kirol
    Ja. :D Na mit kell csinálni?
  • offkorzreg
    elég nehéz énszerintem
  • offkorzreg
    engem is kicsináltak hamar:DSASD
  • grebber
    Ennyire nehéz lenne a game közepes szinten?
  • kirol
    Valaki légyszi mondja már meg, hogy a falilámpa szellemeket hogy kell kinyírnom?

Rám támad vagy 5-6 és sec pec kicsinálnak.
  • Csokis
    Gamekapocs cikk, KATT!