2D oldalnézetes mászkálós

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
na akkor ezt valaki csomizza be, és zipben küldheti nekem 😄DD

practitioner of the forbidden arts of death

Prince of Máté
Jaj télleg, Worms World partyban a magic bullet volt a kedvencem,az mindenhová odatalált 😄

joshua
Ez egy isten játék volt😄 Még a régi pII-es apám gépen játszottam vele csomót....kb 9-10 évesen😊 Alig tudtam végigvinni. Imádtam!

MerlinW

[merlinw.org]

joshua
Az én privát kedvencem a Metroid...bár nem PC-s, de a legjobb játék. Nagyon jó hangulata van. Most épp gameboyon tolom😊

Frosty01
és egyet kell hogy értsek <#nyes>

de a commander keen is ott van a toplistámon, régrõl.. szinte mindegyik részét kiakasztottam <#smile>.. taknyos kölök koromban

practitioner of the forbidden arts of death

schrank
senem mászkálós, senem 2D-s,senem ugrálós,senem platform játékok, senem side-scrolling,senem akció kalandjáték <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

PJack
de a LEGJOBBAT kifelejtettétek!! :o
természetesen legyõzhetetlen, felülmúlhatatlan. nálam az elsõ helyen áll<#smile><#eljen><#eljen><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ez sem volt olyan rossz 😊

Prince of Máté
THe best:

kemszi2
titus?
schrank
a mindent vivõ

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Dragooon
én még ma is elmával játszom <#smile>
néha az egészet kivágnám a francba, fõleg miután a 3 perces pálya legvégén rontok valamit..
jó móka 😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ruffirant
áhh ezzel én is mennyit játszotam.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

magus
hú ezt is végigjátszottam, nagyon jó volt : )

magus
uristen ezzel mennyit játszottunk, egyik haverom igazi pr0 volt benne 😄 meg icytower is sláger volt az unalmas infokon

Kandurex
ja, ja istenkirály játékok voltak ezek...pl. Earthworm Jim elsõ része 😊 ütött mindent 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

egy Commander Keen rajongó leányzó 😊 <#szeret> <#puszis>

NeoMaN
Meg ugyibár Blackthorne kolléga:

Elastomania azért volt annyira sikeres mert végre a két láb helyett kereket kaptunk és gravitációt+fizikát
az embereket jobban leköti ha ügyeskedni kell a mozgáshoz

Lion King-et is ezért szerettem, mert egy kicsit megtörte a két lábú ugrálást, mondjuk sok pluszt nem adott

Ecco the Dolphin is "egy újabb dimenzió" bevezetése miatt volt népszerû és a járástól való megszabadulástól

In Search of Dr. Riptide-t tudnám még ide sorolni ahol egy tengeralattjáróban kell navigálni + kisebb helyekre egy távirányítóst küldeni, csak még nem adtak a fizikára akkor

NeoMaN
Na, benézek ide, és a legjobbat senki nem említi:

Aquir
én leszedtem idén, talán nyár után talán azelõtt, de a végén már vártam hogy na basszus mikor lesznek végei a pályáknak mert annyi volt 😄 (azelõtt nem jáccottam végig most meg túl soknak tûnt <#buck>)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
júúj, a dzsekkrebbit-tel mennyit játszottam még régen 😊)
le is szedem újra, végigtolom megint ^^

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
ájszitáoör ftw!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
IGEEN

ez most is fenn van a gépemen a régi commodore játékaimmal együtt kiskoromból😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Darkon
Creatures isten<#eljen>

Ezzel a cirkuszossal nem talalkoztam

Born to win

Aquir
ezzel is jáccottam bár nem biztos hogy a teljessel. de egy újabb emlék 😊

Aquir
jah mindkettõ király 😊 csak nem tudom hogy az exoddusban csíteltek e a készítõk mert én harmadszorra is minden zegzugot megnéztem és nemtaláltam hol kéne a maradék 3 mudokont megmenteni valszeg a legvégérõl amikor zuhanok lefele 😊

Dragooon
ez aaaaz?? :-ooo
"szebbre" emlékeztem. remek ^^
köszie😊)
<örül.ment játszani>

#49 <#zavart1>

Amúgy én is kedveltem azt a játékot, igaz, csak a demójával játszottam.

Aztán ott van még a Sonic 😄

Dehogyisnem!

Heart Of Darkness a játék címe. Nagyon szerettem. Jópofa, érdekes, sok videóbetét van benne. :-)

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Dragooon
voolt egy játék, nem annyira régi, nem is emlékszem sajnos rám, mert régen játszottam vele.
de valami olyansmirõl szólt, hogy egy szõke gyerek lezuhan valahol az ûrhajójával, amin sok csúnya ufó van és ki kell õket nyírni.

sajnálom hogy nem tudom leírni pontosabban, arra emlékszem, hogy nagyon szerettem és mindig meghaltam, amikor a falbõl elõjött egy sokkarú szörnyeteg és letépte a srác fejét 😄
2d-s volt
nem tudja valaki esetleg mirõl beszélek? 😛

TIBI

^^

Borgi
Heart of darkness. Örök klasszikus! Kötelezõ!
Ileltve összes contra, mondjuk az mászkálós-lövöldözös, de atolmég nagoynjó!

És azthiszem nem kell mezse bujni: itt egy clickcommunitys game, eszméletlen feelingesen néz ki. Szvsz iszonyat jo lesz.

porki fagyok fállalon

Lullaby
wááá, legjobb! ((:
8 évesen már ezzel játszottam nõvéremmel. oda vissza, rohatt jó volt!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

dronkZero
Hát, ööö, nem ismertem testközelbõl, de még anno olvastam egy CoVban a leírását, és ez a pohárbaugrós jelenet megmaradt... De ha nem az, ne harapd le a fejem! 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dragooon
UGH !!4
fantasztikus, ezzel annyit játszottam anno suliban... nagyon jó kis játék 😄

Shiwo
aszondod ? okés, köff, majd utánanézek...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sweech
fú ezt de szerettem 😄

Csabesz6
UGH!
😄D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dronkZero
Monty Python's Flying Circus?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TIBI
ez miez?

^^

Shiwo
fúúúú..sok régi szép elmék :´)

apropó..a 6 perc 19 másodpercében mikor a faszi egy pohárba esik bele..az egy cirkuszos játék volt, amit nagyon bírtam...de nem eléxem a címére..valaki tudja esetleg..mert akkor leszedném c64 emuhoz..a másik amit nem tom, hogy milyen néven találok, az a 9:30-nál lévõ õsemberes játék..annak volt egy másik része is..

Shiwo
az örök klasszikus Creatures

amúgy C64-re kismillió nagyon jó, ilyen stílusú játék volt...

egy másik nagyon jó a Heart of Darkness

és egy újonc, ami ránézésre tök hangulatos lehet(ne), topicja is van, de sajna 1 éve nincs róla semmi hír..Limbo

Darkon
Ezt akartam beszurni😊

Ebbol lehet valogatni

Born to win

igen 😊 Bruce Lee is ezt a hatást váltotta ki
szexin volt a mozgás megírva 😊 ha lehasaltál nem tudtak megütni és ketten nagyon jókat lehetett egymás ellen játszani, sõt egymással is mert Bruce Lee ellenfele akár a csapattársát is gyepálhatta

késõbb átültették a régi grafikával Windowsra is ahol pályát is lehet kreálni asszem

sweech
kedvencem

Second Samurai

Apus
Rodlandet nagyon kamáztam még Amigán. C64-en meg a Turricant szerettem.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

magus
Metal Slug sorozat örök kedvenc