2D oldalnézetes mászkálós

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
Srácok, emlékszik valaki arra a régi játék nevére, amelyikben egy varázslóval kellett különféle logikai dolgokat megcsinálni? Még Dos-Win95 idején volt, ha jól emlékszem. Köszi 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Lammer
ez nagyon aranyos! tok feelinges a trailer alapjan^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

PrasCo
Hm, emlékszem egy bizonyos S.T.O.R.M. nevû tengeralattjárós/búváros torpedós-cápaszigonyos bulira, de Google sem dobott ki semmit, meglehet, még a nevére is rosszul emlékszem. Emlékszik valaki erre?
deee <#nyes>
valami Corn Flakes reklámjáték volt, mindig azt kellett célbajuttatni idõben, és mézzel leönteni, dinamittal meg a sínekre rádõlt fákat eltüntetni
ugye ez az? <#vigyor3>
rákerestem, de nem találtam semmit, a neve sem ugrik be
de nem adom fel, én is sokat játszottam vele anno

Régen volt egy vonatos oldalnézetes játék. Még ivis koromban játszottam vele valami medve volt és a darázs segített neki továbbjutni az akadályokon. nem ismerõs valakinek?

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

felfigyeltem egy ígéretesnek tûnõ új játékra, a neve Aquaria
egy vizitündért vagy mit kell benne irányítani, (remélem nem lesz túl lányos), nem lineáris játékmenetet és 2D-s effektek lesznek benne
megjelenés: 2007. december 7. (szóval csak 2 nap!)
video

dronkZero
Van Windowsos változata. Benne van az alap, meg az Oh No!

De egyébként tölts le egy DosBox-ot, azzal mennie kell!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PJack
nem mászkálós?
nem 2D-s??? :o
ugrálni lehet benne, scrollozni is.
ráadásul akció.
szal... simán belefér :]

Pain is inevitable. Suffering is optional.

HiPPoNaX

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

#102es hozzászólásban beszúrt kép az MELYIK JÁTÉKBÓL VALÓ ????????????????

Zomil
köszi elég jól jön tényleg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

én innen és innen kaptam le a Heart of Darkness-t, egy éjszaka alatt lejött

Jajde sokat játszottam ezzel.

Nem tudja valaki, hogy ilyesmi játékok közül lehet-e valamelyikkel online is játszani?

Zomil
vki lenne olyan kedves és felrakná vhova az ugh taxit?😄DDD
amugy a hearth of darkness-t merre lehetne letölteni, mert nem nagyon találom:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

-he
Oh, a Turrican 2 C64-en, kb 3-4szer végignyomtam (nyomtuk a haverommal- õ nyomogatta Space-t, gurult, és 'lapozott') hehetente! Ha valakit érdekel a múltkor találtam néhány remaket: pl Hurrican v1.0.0.4, nem olyan hangulatos mint a régi de jó móka!
Atti12
fú ez is mekkora játék volt 😄😄. Anno cdmeghajtótisztító lemezhez adták ajándékba eredetibe 😄😄😄😄 multkor felraktam, de nem mûködött rendesen xp-n :S

felcsigáztatok a Heart of Darkness-el, csak sajnos béna vagyok az ilyen "ügyeskedj hogy túléld" játékokban, ezért inkább youtubeon játszom végig 😊

Shadow of the Beast-t szintúgy, tetszik a két játékban a részletek kidolgozottsága, HoD-ben a fekete zöld szemû fickók gizda mozgása, designerek kitettek magukért, a környezet csodás, kár hogy régi, sok jó ötlet van bennük

kéne fejleszteni valami hasonlót <#vigyor5>

Sheltem
"senem mászkálós, senem 2D-s,senem ugrálós"

Már meg ne sértselek, de mi a Worms ha nem 2ds. Sõt elárulom neked ugrálós is és mászkálós is sõt még scrollozós is...
Bõven befér a topicba iszonyatosan jó játékok voltak(a 2dsek)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

[HUN]FaTaL
Jazz Jackrabbit 1-2 is fasza😊))

http://goo.gl/gd6Zi5

sweech
igenjó <#eljen>

ezen sokat mérgelõdtem, legtöbször többet akartam, mint amennyit lehetett.
egyik kedvencem volt közel 10 éve 😊 nennyi lehetett keresgetni a bonuszukat 😊 de hamár ezeknél tartunk akkor egy egy szót megérdemel az aladin és a prince of persia is volt még valami shadow de azt azért jegyesztem meg, hátha én is csinálok egy legrosszabbjáték videót 😊
Kmarha
úr isten! Nem hittem volna hogy van még aki emlékszik a Tir-Na-Nogra 😄DD még Spektrumon majd késöbb C64-en nyomtam nagyon sokat.. kölyökként nem is értettem igazán, de mekkora hangulata volt! Ahogy futott és lobogott a haja.. volt hogy hosszú órákat cammogtam elõre, megállíthatatlanul... 😄 Valahol vele kezdödött a gépen való függésem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gz8
Lemmings, valaki?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

MerlinW
ja télleg, nem ma volt😊

[merlinw.org]

Hrisskar
ÚÚ😄😄 ezzel akkor játszottam utoljára mikor még 486-osom volt😄

#90: Heart of Darkness: egyik legkedvencebb játékom😄, már annyiszor vittem végig, hogy akár 2-3 óra alatt eljutottam ez elsõ pályától az utolsóig halál nélkül😄

Drephis
szerintem tök jó volt<#rolleyes> 😊

help

HiPPoNaX
talan mert perhistorik ;] amugy jo is, hogy mondod, elo is szedem majd vmikor oket :]

MerlinW
Blues Brothers

Titus

[merlinw.org]

Picar77
fu mennyi ismerõs játék 😄D
imádtam ezeket

()() (^^)

MerlinW
Nem találok képet Prehistoric 1-2 rõl. Pedig azok is jók voltak😊

[merlinw.org]

VRSDM
úúristen :] mik vannak.

u dont have to listen anybody else but me

Drephis
Claw
egyik kedvencem. 😊

help

HiPPoNaX
jobbat nem talaltam, mindenesetre Alley Cat rulez 😄

amugy meg jol latom, hogy a Golden Axe eddig kimaradt? Pedig azzal de sokat jatszottam anno:

(bar nem tudom, ez a kep a PCs verziobol valo-e, mindenesetre vhogy igy nezett ki 😄)

magus
épp ezen gondolkoztam, hogy neogeo meg cps2 játékok még nem voltak benn túl nagy számban, pedig ott rengeteg ilyesmi játék van

csum666
A jó öreg time commando

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Cadillacs & Dinosaurs FTW!

Ha valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudnám beüzemelni, nagyon hálás lennék!😊

Apus
Ennek meg rohadtjó volt a zenéje:
Target Renegade

Ezmeg a korábban említett Rodland:

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
Durvajó volt.

Ezis:

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

ronihun
nem mászkálós ugyan meg nem oldalnézetes hanem felül de sztem nagyon jó^^sry ha volt

...

Ha valakinek van a jó öreg régi Cat nevü macskás-kutyamenekülõs-egérfogós-akváriumbanúszkálós-lánymacskáértfelugrálós játékról képe, azt beszúrhatná 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Shadow of the Beast

Turrican
Nebulus
Rick Dangerous 1-2.

Another World

Flashback

Hammerfist

Prince of Máté
Nem, az megbolondul, mindennek nekimegy 😄

joshua
Csak úgy közlöm h nekem 700 megába van meg....<#eplus2>(wanadoo-ról)

Brolly28
júúúúújjj ez fasza rengeteget játszottem vele még a régi P2-ön

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

KapuBen
a homing pigeon is nem?😊

LAMBORGHINI THE BEST CAR