2D oldalnézetes mászkálós
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
valami Corn Flakes reklámjáték volt, mindig azt kellett célbajuttatni idõben, és mézzel leönteni, dinamittal meg a sínekre rádõlt fákat eltüntetni
ugye ez az? <#vigyor3>#vigyor3>
rákerestem, de nem találtam semmit, a neve sem ugrik be
de nem adom fel, én is sokat játszottam vele anno
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De egyébként tölts le egy DosBox-ot, azzal mennie kell!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nem 2D-s??? :o
ugrálni lehet benne, scrollozni is.
ráadásul akció.
szal... simán belefér :]
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudja valaki, hogy ilyesmi játékok közül lehet-e valamelyikkel online is játszani?
amugy a hearth of darkness-t merre lehetne letölteni, mert nem nagyon találom:S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Shadow of the Beast-t szintúgy, tetszik a két játékban a részletek kidolgozottsága, HoD-ben a fekete zöld szemû fickók gizda mozgása, designerek kitettek magukért, a környezet csodás, kár hogy régi, sok jó ötlet van bennük
kéne fejleszteni valami hasonlót <#vigyor5>#vigyor5>
Már meg ne sértselek, de mi a Worms ha nem 2ds. Sõt elárulom neked ugrálós is és mászkálós is sõt még scrollozós is...
Bõven befér a topicba iszonyatosan jó játékok voltak(a 2dsek)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
#90: Heart of Darkness: egyik legkedvencebb játékom😄, már annyiszor vittem végig, hogy akár 2-3 óra alatt eljutottam ez elsõ pályától az utolsóig halál nélkül😄

amugy meg jol latom, hogy a Golden Axe eddig kimaradt? Pedig azzal de sokat jatszottam anno:
(bar nem tudom, ez a kep a PCs verziobol valo-e, mindenesetre vhogy igy nezett ki 😄)
Ha valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudnám beüzemelni, nagyon hálás lennék!😊
Target Renegade
Ezmeg a korábban említett Rodland:

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ezis:

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Turrican

Another World
Flashback
Hammerfist

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)