2D oldalnézetes mászkálós

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contra 4 fuck yeah

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Darkon
Basszus tenyleg😊) es persze mindenki ninja akart lenni😛P

IK+
Last Ninja

Born to win

Balidani

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Nekem ez marad mindig az örök kedvenc
<#eljen><#eljen><#eljen>:
Sajnálom, hogy nem csináltak belõle újabb részt. 😞(
Brave Dwarves

Itt lehet vásárolni a bácsitól:

Timbo
na ezen felmérgeltem magam 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Prince of Máté
nem tudjátok mi volt annak a játéknak a neve, ami Boulder dash szerû volt?
EGy földben kellett ásni, de követett egy kukac is és elõle kellett menekülni 😊

Ez a zene nincs meg valakinek, ami alatta megy?

Commodore korszakból a First Samurai-t csodáltam, hogyan tudnak egy ilyen összetett játékot C64-en megírni, asszem elsõre Amigán jelent meg

BEST!!! 3 évesen a P1-en ezzel toltaM😊

Oddworld: Abe's Exxodus, majd Abe's Odyssey... Abe egy mudokon kiválasztott, aki arra hivatott, hogy megmentse a népét Rupture Farms-ról.

Darkon
Mennyi jo jatek. Szerintem mindenidok legnagyobbika a Turricanvolt. C64en amikor mindig Amigarol almodoztunk...

Born to win

Vdanosss
nagyonrégi kedvenc játékaim<#worship>
a Ken-t asszem még kisem akasztottam

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen> Végre egy nekem való játékos topik. +fav

Egyik kedvencem:
MYTH

Rage47
Sheltem
Atyaúristen ez mekkora játék volt 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Gods-al csak annyi volt a baj, hogy amikor hozzám került még nem volt VGA-m, csak suliban nyomtuk fekete-fehér monitoron
á, régi szép idõk 😊

Hocus Pocus-t bírtam még, szép volt a háttér a pályákon

Kmarha
egyébbként a Commander Keen-ekkel és a prince of persia 1-2-vel még a mai napig el tudok játszadozni 😊

(fõleg mikor otthon bekapcsolom a porszivó hangjára hajazó õsrégi, megsárgult 386-osomat 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dronkZero
Ha már Blizzard, meg platform: Blackthorne!

Továbbá:
Another World
Flashback
Duke Nukem (Vagyis Nukum volt asszem az elején még)

Bár nem annyira platformjátékok, inkább beat'em up-ok, de szerintem érdemes a MAME emulátorral foglalkozni, ha 2D side scrolling kategóriában jókat akartok játszani.
D&D:Shadow over Mystara, Metal Slug sorozat, Double Dragon sorozat, Punisher, stb...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

http://gaborszantai.co.uk/

Kmarha
Nálunk egy jóideig a Gods volt a nyerõ

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

cenobite
Ghosts And Goblins

Blackthorne:

Ezekkel de sokat toltam...

gamertag: kenobita

jah, ez volt a Music Instructor klipjében annó 😊 nem is tudtam hogy játék is van

nem a Cosmo Cosmic?

voltak egyedi dolgai, falhoz tapadt a tapadókorongos kezével, tudott bombát lerakni és ha egyszemû virágra raktad akkor plusz pontot adott 😊
sok apró trükk is volt ami nem elhanyagolható a kategóriában + bonus pályák, és helyesek az ellenfelek
igazi hangulat volt vele játszani <#worship>

Atti12
azaz 😊

gz8
Jól emlékszel, az az Abe sorozat volt: az Abe's Oddysee 1997-ben és az Abe's Exoddus 1998-ban, ezek a PC-re írt verziók.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Atti12
volt még egy nagyon jó játék, egy ilyen zöld ufoval kellett menni. Valami Abe volt a neve, de erre má nem emléxek :S Az is nagyon jó volt 😊

Sheltem
Ezt a játékot a Blizzard csinálta. Ezzel elmondtam mindent 😊 Hibátlan.
Imádtam játszani vele, télleg logikázni kellett benne melyik törpöt hogyan használd, nagyon frankó volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Atti12
ahh... kedvenc játékom volt :|

Lost Vikings? Az egyik elsõ játék, amely lekötött:

Sheltem
Egyébként nagyon melegszívvel tudom ajánlani a Granny in Paradise-t a maga 170 pályájával pont elég nehézségével és változatos helyszíneivel, ellenfeleivel, egy gyöngyszem a stílusában:

Sztem meg a vektoros flash nagyonis jó 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Szerintem meg kuzsé... itt CSAK 2D-s scrollozós platform van, miért ne lehetne külön topikja? Ha sok embert ez érdekel, akkor nem fognak ezért egy bõvebb topikba járni.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Desiderata
én is szerettem nagyon, elsõ részhez készült pálya editor is
nagy divat remake-elni, talán valaki fejleszteni kezdi szebbre egyszer
Sheltem
Legszívesebben pcn egy új prince of persia-t tudnék elképzelni 2d ben, ez persze csak álom marad a 3d vonalon nyomulnak. Pedig mekkora lenne gyönyörûen megrajzolt 2dben...

Desiderata
flash megöli ezeket a játékokat, mindenhol vektorgrafika, nem ad kellemes hangulatot
Sheltem
Szerintem ez elfér különálló topicként egész nyugodtan. Eléggé kihalóban van a dolog ne zárassuk be.

Nekem a kedvencem most a stílusban(picit offtopicként)DSen van a Contra4 személyében:

Desiderata
azt ismerem
akyyy
jah, ezekhez van old game topik . . .

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Desiderata
a napokban jelent meg a The Tuttles Madcap Misadventures
demó nincs, de kiváncsi lennék rá, mert van víz, indán ugrálás,repülés
Desiderata
pár régi játék:

Superfrog

Commander Keen sorozat

Prince of Persia

Prehistorik 2

Jazz Jackrabbit
Desiderata
Sziasztok!

Régi idõk legkedveltebb játék típusa volt. Mára eléggé elsorvadt ez a mûfaj, de nem halt ki teljesen!
Jelennek meg új játékok, sokszor nagy casual game sitokon, ahol a minõségük nem mindig a legjobb.
Mára a legnagyobb célpont a kisgyerekek, pedig régen bárki eljátszott egy Prehistorik 2-vel vagy Commander Keen 4-el.
Azért nem kell szomorkodni mert az igényesebb kategória is fentmaradt, például Gish személyében, ami fizikájának és kedves fõszereplõjének köszönheti leginkább sikerét.
Illetve a Mario töretlenül népszerû minden platformon 😊

lehet nosztalgiázni és az új játékokat minõsíteni
← ElőzőOldal 6 / 6