2D oldalnézetes mászkálós
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Born to win
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>:
Sajnálom, hogy nem csináltak belõle újabb részt. 😞(
Brave Dwarves
Itt lehet vásárolni a bácsitól:

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
EGy földben kellett ásni, de követett egy kukac is és elõle kellett menekülni 😊

Born to win
a Ken-t asszem még kisem akasztottam
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
MYTH
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
á, régi szép idõk 😊
Hocus Pocus-t bírtam még, szép volt a háttér a pályákon
(fõleg mikor otthon bekapcsolom a porszivó hangjára hajazó õsrégi, megsárgult 386-osomat 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Továbbá:
Another World
Flashback
Duke Nukem (Vagyis Nukum volt asszem az elején még)
Bár nem annyira platformjátékok, inkább beat'em up-ok, de szerintem érdemes a MAME emulátorral foglalkozni, ha 2D side scrolling kategóriában jókat akartok játszani.
D&D:Shadow over Mystara, Metal Slug sorozat, Double Dragon sorozat, Punisher, stb...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://gaborszantai.co.uk/

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
voltak egyedi dolgai, falhoz tapadt a tapadókorongos kezével, tudott bombát lerakni és ha egyszemû virágra raktad akkor plusz pontot adott 😊
sok apró trükk is volt ami nem elhanyagolható a kategóriában + bonus pályák, és helyesek az ellenfelek
igazi hangulat volt vele játszani <#worship>#worship>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Imádtam játszani vele, télleg logikázni kellett benne melyik törpöt hogyan használd, nagyon frankó volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
nagy divat remake-elni, talán valaki fejleszteni kezdi szebbre egyszer
Nekem a kedvencem most a stílusban(picit offtopicként)DSen van a Contra4 személyében:

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
demó nincs, de kiváncsi lennék rá, mert van víz, indán ugrálás,repülés
Régi idõk legkedveltebb játék típusa volt. Mára eléggé elsorvadt ez a mûfaj, de nem halt ki teljesen!
Jelennek meg új játékok, sokszor nagy casual game sitokon, ahol a minõségük nem mindig a legjobb.
Mára a legnagyobb célpont a kisgyerekek, pedig régen bárki eljátszott egy Prehistorik 2-vel vagy Commander Keen 4-el.
Azért nem kell szomorkodni mert az igényesebb kategória is fentmaradt, például Gish személyében, ami fizikájának és kedves fõszereplõjének köszönheti leginkább sikerét.
Illetve a Mario töretlenül népszerû minden platformon 😊
lehet nosztalgiázni és az új játékokat minõsíteni