2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#1386 ja:D -
#1385 Ugyehogyigazamvan?:D -
#1384 Hello,lehet wareznak számít,de torrent letöltése nincs a játéknak? -
#1383 Ha-ha-ha-ha.. hehehehe -
#1382 mert látja rajtad a program hogy nem engedhet emberek közé -
#1381 piros a fal nem tudok tovább menni autóval. Miért van ez? -
#1380 ne parancsolgass, mert kapsz egy bangot :D:D -
#1379 NEM! -
#1378 Egy példát irtam. Mosmár válaszolsz a kérdésemre! -
#1377 "Pl: 400 KM Bp-től, Pécsig ilyen szituban gondolom. " Aláírása is marha jó. 400km Budapesttől Pécsig :D:D:D -
#1376 bang :ASD:ADS:DSA:DAS:ADS:AD -
#1375 büntető pont -
#1374 mi az a bang? :D -
#1373 A kép http://kepfeltolto.net/gallery.php?entry=images/1245613084.jpg -
#1372 :ASD:D:D
-
#1371 -
#1370 Ezúttal lenne egy kérdésem, Hol tölthetem le a carck fáljt a 3d driving instructor játékhoz? Mert ezt nem érhetem el.
A segítségeteket köszönöm -
#1369 FELSZÓLÍTOM A MerlinW kedves felhasználót hogy fejezze be! Különben majd BANG kapsz! -
#1368 Nem tudom. Mert szeretnek az emberek vezetni, nézd meg az utakat néha kik mászkálnak rajta. :D -
#1367 Ez a topik miért vonzza mindig az idiótákat? -
#1366 És melyik a legjobb szimulator? a 1.4 vagy a 2.0 persze mindegyik jó. De ajánlásra -
#1365 Sziasztok
ON!
Az a kérdésem, hogy a Moszkva városán kívűl nem lehet más nagyobb városba átmenni? Vagy csak Moszkváig lehet menni? Olvastam hogy nem lehet utat szerkeszteni. Kár . Pedig azt hiszem hogy 120 km utakból lehetne Budapestet megépíteni. Valaki nem tud oroszul beszélni a Multisoft cég dolgozóival, hogy nem fejlesztenek ilyen játékot, de mint a ... ---
OFF!
Trainz
verziókban
lehet utakat bővíteni, megépíteni????? H...m csak úgy eszembe jutott. TUDOM hogy ez nem a Trainz topikja, csak mondam egy példát.
OFF!
ON! -
kukorica #1364 Nem vagyok idióta. Kifli.
Vannak benne emberek? Nem láttam eddig. -
#1363 -nem kell 2x beírni egymás után 2. alkalomra 100000-es betűmérettel
-nem kell idegbetegnek lenni,ha nem veszed észre ez nem olyan topik amibe 2 percenként postolnak szal nem nézik annyian, meg gondolom olvasták az előző postjaidat és azért sem néznek be mert gondolják hogy megint te teszed fel az idióta kérdéseidet -.-" jólenne ha bekussolnál -
kukorica #1362 Köszönöm a szemforgató válasz! Majd letöltöm az isohuntról ha nem vírusos. -
#1361 Anyucikádból:) -
#1360 -
kukorica #1358 Ez megoldódott!. Honnan lehet megvenni a Driving Simulator 2.0? Oroszországba nem megyek ki vazzeg! -
kukorica #1357 Letöltöttem a játékot, és valami "ERROR LAUCNHER" IR KI? MIT TEGYEK? -
#1356 De szabadon nem lehet menni, vagy igen? Megvan adva az útvonal? -
kukorica #1355 Ennél jobbat nem tud(unk)! Ez a legvalósághübb szimulátor amit életembe láttam: villamos pálya, aluljáró lejárat. Hát sétáló emberkéket nem láttam. Az oroszok tudnak igazit programozni!! -
#1354 Jobb grafikára, nagyobb városra gondolok!:D
-
#1353 Ennél jobb városi simulátoros játékot nem tudtok?:D -
kukorica #1352 Igaz, hogy 5 perc után nem lehet játszani? Vagy kamu. Nincs időkorlátozás! Köszönöm -
#1351 Banner!!!!!!! -
#1350 Honnan lehet letölteni? -
kukorica #1349 Bocsi, valószinüleg összetéveszthettem a kettőt. BOCSÁNAT! [spolier]De nyitottam új topikot, mert nem volt[/spoiler]
-
#1348 AZ AKKOR EGY MÁSIK JÁTÉK MIT NEM ÉRTESZ EZEN? Ez nem a fahr simulator topicja -
kukorica #1347 Nem tudjátok mi a hiba ebben a fileban? : Mittstedt und Umgebung.sce mikor elindítom a játékot, össze csúszik a kép. Pl az út helyett egy feketeség látszik. élveszthetetlen.
... - Rá jöttem egy német. Nem tudom akkor mi orosz benne? -
#1346 ß az német :D
am bemásolod ha már megvan a szöveg amit fordítani akarsz, vagy nemtudom te ismered-e a cirilbetűket (am nemtom hogy jön ez ehez a fórumhoz:/)