2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
kukorica #1345 SZÉP ESTÉT!
nem tudjátok véletlenül hol tudom letölteni az "OROSZ" betü sémá(ka)t? Mert bejelőltem a webfordításba hogy oroszról magyarra fordítson és beirtam egy szót oroszul és ugyan azt a szót kaptam vissza. De rájöttem erre, hogy a MAGYAR KLAVIRATÚRÁN nincs orosz stílusú betük (vagy karakterek) Csak példa.: alt+v kukac, vagy CSAK jobb alt + á = ß orosz B tán? Nagyon megköszönném a segítségeteket!
-
gta41810 #1344 Mi az a 3d MOSCOW? Az is ilyen autós játék? -
#1343 oké, hát eleinte nem néztem, de most hogy olyan furcsa betű van a menüben? Nincs angolosítás? -
#1342 Nem német bazmeg hanem orosz, ez nem a fahr simulator topicja -
#1341 NEM VOLTAM EGYÉRTELMÜ?! Akkor megkérdezem mégegyszer.
1. Mi a játék Gépigénye? Találtam infót, de ha elindítom a játékot, akkor egy nagy kék alapon fekete ablak jelenik meg, hang az van, de nincs hiba üzenet. Mi a hiba?
2. Van honosítása ennek a játéknak? -
#1340 kukorica alreg
Amúgy nem tom mi baja :D -
#1339 Ja és beirtam hogy MAGYARítás de linket nem találtam. csak németül van a játék? -
#1338 Ennek a játéknak csak 128MB RAM kell, ha jól olvastam? Tehát az én gépembe 1,512MB. Csak egy ablakot jelenít meg és egy hang, de hibaüzi sehol. Mi a Hiba?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Intel P4,3,40ghz,2.0GBRAM,GF 8600 -
#1337 van :D -
#1336 megérnél egy saját topikot a gumiban :/ -
#1335 -
#1334 szerinted?
nézdmár meg a bannert -
kukorica #1333 tudom. ez a farh topik? -
#1332 :/ -
#1331 ő kukorica.. tőle ne várj mást -
#1330 Semmi köze a FAHR Simhez és nem kell 200as betűvel írni. -
kukorica #1329 Ez két játék egy topikban "FARH SIM" és " 3d moscow driving sim? -
#1328 Srácok: honosítás nincs esetleg a game-hez vhol fent? Mert a lenti link nem működik, illetve nekem vista-n nem akar elindulni. Illetve maga a játék elindul és mikor betöltené a pályát akkor kidob egy hiba ablakkal. -
Bence00111 #1327 Helló.
Van a játékban free roam? -
#1326 Nincs. -
KaiotEch #1325 Neeem :D De pl. több pálya, több autó, vmi feladatok... -
#1324 Mit szeretnél? Bombázzák az utat mögötted? vagy katonák térítsenek le az útról téged? :D -
KaiotEch #1323 No megtaláltam a megoldást, de érdekes a váltó, mert nem olyan mint az életben, mert itt csak 1x lenyomom, beteszem sebességbe és hello :D Nincsen vmi realisztikusabb patch hozzá vagy valami? Illetve, elég uncsi, mert végigmegyek a pályán és kész :D -
KaiotEch #1322 Hali! Most szedtem le a játékot, magyarítás nemtom hanyadik oldalon van, nemtalálom. Viszont el sem tudok indulni az autóval... Kiirkál vmit oroszul, de nem értek belőle semmit :D -
zsozon #1321 Sziasztok.azért valamit sikerült elérnem!ha csak az v1.0 van fennt akkor ha átállítom a pdd.exe(win98-compatibility-re)az amúgy WinXp-Sp3as,windows-om alatt akkor megy a cucc.utánna fel az update1.4-az már sajna így sem índúl-el!Sőt már leszedtem csak az update1.1-et (azzal-is ez a helyzet)bár nemtudom hol az1.2-1.3-as,vagy az update 1.4-be akkor biztos benne vannak azok is.Ezekszerint valami kompantibilis gondom van?!vagy valami nincs még fennt a gépemen?(szoftver)ha valami ötlet lenne írhatnátok(bármi)üdv.zsozon és köszi -
zsozon #1320 Akkor magamnak írok.Sajnos az orosz forumon:http://www.multisoft-web.ru/forum... 1 ilyen hibát látok,de nem értem hogy sikerült-e megoldani vagy nem a problémát?!valami ötlet?elfelejtettem már az orosz szavakat.köszi -
zsozon #1319 sziasztok.segítséget kérnék.ami a következő:mai nap töltöttem le a 3D Instructor 1.0 majd az 3dinstructor_update_1.0_to_1.4 is felkerült.A játék maga bejön,de a start "ctapt" indításánál kilép a win és hiba üzenetjön:
nSQLite3Database::LoadRresource.../practice/export/db/_location_autodrom.db3) failed with unable to open datbase file és még Microsoft Visual C++...Runtime error.megnéztem,de a file a helyén van,friss directx és a codec fent van.Ha tudnátok,akkor örrömmel venném a segítségeteket.Előrre is köszi.üdv.zsozon
-
#1318 Te ostoba. Megint gyűjtöd magadnak a büntetőpontot? Ne legyél ennyire ostoba. Ha bele akarsz minden áron valamibe & valakibe akkor menjél keress pár familirálisan hiperpigmentáltat és hajrá... -
#1317 Bocs,semmi délutén rossz volt,de már jó.booocs -
#1316 Még egy kérdés.Ami van linkek a bannerba,ott a 4.part letöltést nem adja be a rapidon,h download 50 sec után. -
#1315 THX -
#1314 Lekell igen. -
pista89 #1313 szerinted? -
#1312 üdv,itt amik a bannerban van part 1,2,3,4 azt mindent lekell tölteni,hogy lehessen játszani?mert én letöltöttem a part1-et és kéri a part2 mit tom én milyét. -
#1311 Kössz h válaszol!! Ja és oroszul nem tudok!! Meg itt beszélgettek arról h regelni kell és akk le lehet tölteni csak nem tudom melyikről beszéltek:D -
#1310 Ez ugattam tegnap,mikor te rábökted a 2.0-át.... -
pista89 #1309 Nagyon okosnak érzed magad.. -
#1308 2.0 nem jelent meg!Egy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak! -
#1307 Jóvan már....normálisan beszéljél!!! De most a 2.0 nem jelent meg? vagy az 1.4 nek csak a demoja? Válaszolj már, vagy akk húzzál el innen a vérbe!!! -
#1306 Meg se jelent te nagyon hülye!Úristen!