Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én azt szedtem le ami a fórum vége fele volt amire az volt kiírva hogy TORRENT. Akkor leszedem azt a négy részeset. Na csá!!! <#wave> És kössz a sok segítséget!
Misi az ezredes
Nem tudom hanyas versios a játékod de ilyen gondom nekem még sosem volt. töltsd le inkább a warez versiot és azt használd

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Na most milyen bölcsességet mondasz? És pls siess me mingyá mennem kell. <#schmoll2>
Misi az ezredes
Ezt nem értem :D nem vok orosz de feltételezem ez nem az a versio ami nekünk van lent a gépen :O mert nekem ilyenem még sosem volt.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Na jóvan ez így nem megy. Mostmá jó. http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941
Misi az ezredes
Felteszed hotdog és kép beszúrása belinkeled a képet és pá

http://www.hotdog.hu/album/album.hot?id=573941
Velteszem HotDog-ra és megadom a linket.
Hogy kell beszúrni?
Misi az ezredes
Lécíves lefotóznád és belinkelnéd a képet hogy a problémád orvosolni tudjam?

Na OK magyarítás megvan. De amikor elindítom a parancsikont akkor ott van egy ablak amin ott a forgalom. Onnan továbblépek és akkor ott van 1 sárga és 1 kék mezõ. Itt mit kell csinálni? Várom a sült galambot! <#duma>
JAJ BOCSÁNAT!!! MEGTALÁLTAM A DATA-NÁL!!! HOGY EZ HOGY HOGY NEM SZURTA KI A SZEMEMET!!! BOCSÍ!!! <#falbav>
Akkor ez a magyarítás a kiegészítõvel jó csak a játékhoz?!?! <#gun>
Misi az ezredes
Akkor ha leírnám neked ugyan azt ami a magyarosításban van okosabb lennél?
NEM
Ugyan ott tartanánk. de ezt tudom neked ajánlani + a magyarosítást

Bocsánat a helyesírási hibáért. Neked.
De nekd a kiegészítõvel van meg a game? Nekem csak a sima. És nállam nincsenek ilyen mappák. <#help>
Misi az ezredes
Igen pont ahogy elmondtam direkt úgy val benyomva szal nem írom le amikor csak olvasnod kéne a mappákat<#banplz>

Misi az ezredes
azt hiszem alapból úgy van benyomva a magyrosítás h csak be keljen másolnod direkt úgy van benne a mappákban lépésrõl lépésre te is oda érj szal bocs de nem kapsz sült galambot a szádba...

De a magyarítást hova kell berakni?
Misi az ezredes
Orosz ! RUSZKI

Hali! Megvan a játék fel is tettem de a magyarítást hova kell berakni? <#help> Kérem szépen valaki segítsen!!! Egyáltalán milyen nyelven van ez a játék?<#fejvakaras>
Misi az ezredes
90 napig tölthetsz azt hiszem. Priviben küldtem honlap linket hogy honnan lehet letölteni rapid csalót...

matyi0323
de valamiért nem engedi letölteni.. az 1. part lejött még anno régen, de a többire error-t ír..a limitrõl beszél.. de az csak egy bizonyos ideig tart, nem? Aztán utána lehet újjabb dolgot tölteni?! ( már 2 hete nem töltöttem semmit..)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
kössz, és még egyszer bocs, h nem olvastam...^^:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kifli
akk utána kitörlöd....
ChuckyHUN
ZOMGZOMGZOMG...
Még 2008ban is vannak érdekes emberek...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Misi az ezredes
de nem kell fejlécbe rakni csak a honlapcím mezõbe bemásolni és entert nyomni :D

Attila889
nem....fogd fel hogy nem teszem tele ilyenekkel a fejlécet...ennyi,csak a fontosabb dolgokat,mint google,sg,gmail,idõkép,stb....

Misi az ezredes
akkor hülye vagy és kész... nem fáradsz el semmiben ctrl + c és ctrl + v enyi nagy teher látom...

Attila889
de amúgy köszi :D

Attila889
nem vagyok lusta........csak baromságnak tartom beírni a fejlécbe ha feltallták az URL link beírását is :)

Misi az ezredes
Ennyire lusta legyen valaki!

Attila889
nem szeretem ha tele van ilyenekkel,én csak a fontosakat írom be oda.... :)

Máté94
Mert mi bajod lesz tõle?
Attila889
nem,csak most minek írjam tele ott fent azt a kis lehajtható bigyuszt ilyen marhaságokkal,inkább rákattintok és már szedem is,nem akarom teleírkafirkálni ott fent azt a sávot ilyenekkel......

Máté94
Lusta vagy?
Máté94
?
Misi az ezredes
sry hogy nem tudtam segíteni

krisztianp16
Okés,köszönöm szépen a segítséged!

Idioták kiméljenek!!! :)

Misi az ezredes
próbáld végig õket sajna nekem most nincs a gépemen sry

krisztianp16
Beraktam de ott nem változtatja átt,ugyan ugy írja.Csak akkor változtatja ha a kiegészités is benne van.De ugy meg a kocsi nem érzékel semmire csak a válto kereg hiába nyomom a kuplungot.Probáltam ugy is hogy az allapján a 3mast átt írom de az meg a kormányé.

Misi az ezredes

matyi0323
hello, a teljes játékot valahonnan torrentes cuccba meg tudnám szerezni.. elõre is köszi.. és bocs, hogy nem olvastam vissza:D

Misi az ezredes
# Legfrissebb magyarítás

ezt ajánlom :)

krisztianp16
Hello!Légyszi írjátokle hogy melyik gomb a kumplung mert igy a ha piros lámpánál meg kell álni vissza rakom üresbe nagyon fel bög a motor.Köszönöm elöre is!

Máté94
Выход программы запланирован на 2009 год.<#rinya><#rinya><#rinya>
Angol:
Exit the program planned for 2009.
dragon11
Már õsz van, kemény 1,5 hónapja.

Máté94
Õsszel jön.Valamikor.