2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • Penge88
    Hali. Feltettem, crackeltem, magyarosítottam. Starterre kattintva bejön egy fekete képernyő majd issza a win-be. pdd-re kattintva progam futtatási hiba. Valakinek valami tipp, h mi lehet a baja?
  • Misi az ezredes
    Nem jól..

Tegyétek újra.

Sorrend-> Feltelepíted a programot -> felülírod a Crack-el -> Magyarosítod
  • ronaldo86
    mi van vele?...bevan crackelve..!
  • MerlinW
    Fejléc...
  • ronaldo86
    hello....haver feltelepítette a játékot és vmi kódot kér....mi lehet a kód?
  • [HUN]FaTaL
    Ha le van tiltva akármit csinálhatsz, mivel nem rendelkezel a forráskóddal nem fog működni. Ezenkívül az sem biztos, hogy le van programozva...
  • myers90
    Ha benne van, miért ne működhetne? Létrehozol paranccsal egy szervert, ehhez nem kell menü, onnantól csak szintén paranccsal csatlakozol ahhoz a hosthoz, ehhez se kell menü.
    Ha benne van a motorban, akkor elvileg meg lehet csinálni, ezért mondtam, hogy a parancsok listáját kéne felkutatni.
    Ne haragudj, de tényleg nem értem miért tartod ilyen szigorú feltételnek a menüt. :S
  • Gibor
    De ennek kellene elsősorban menü, és már ott hal ki a dolog hogy a 3di_gu.dll ben csakis azoknak van menü létrehozva amik meg is jelennek, nincs több, szóval ha vanis connect konzolparancs stb, nem hiszem hogy működni tudna amíg a .dll-t nem tudjuk szerkeszteni, arra pedig nemigazán van lehetőség.
  • myers90
    Konzol parancsokat próbáld keresni, vagy próbálgatni ilyen alap "connect" stb...
  • Gibor
    Utánanézek, de akko kell ennek csinálni egy menüt... a menüt nemtudom hogy hívják, hosszú játékkal kilehet játszani, meglehet nézni, nem 100% kizárt, de nemhiszem hogy jól működő multija lenne... De megnézem.
  • myers90
    100% már, hogy nem lehet előcsalni? Mert voltak arra utaló jelek fájlokban (host beállítás, stb...) Már sok játékban elő lehetett hozni a letiltott multit, (pl.: Vampire Masquerade, Oblivion, meg még sorolhatnám) és a Transporter is erre az engine-re készül.
  • Gibor
    Erre a játékra tényleg érdemes oda figyelni, a készítő ugyanaz, észre is lehet venni a játék motorján meg a kocsikon, de huu, ha ez kijön én veszek G25-t.
  • biliard10
    én is arra értetem csak hamar enter de nem irok 2 hsz egyszere
  • gabcsi13
    Majd a Transporter-ben lesz de ez nem az.
    [URL=http://hsw.hu/index.php?headlinesid=14393]"Az igéretek szerint 12 játékos játszhat egyidőben a játékkal, reális fizikai model készül a játékhoz, amelyben szerepet kap majd a változó időjárás is. "[/URL]
  • Gibor
    Nincs benne multi.
  • biliard10
    ténnleg ? lehet bennwe multi is? mehetunk benne amedig mi akarjuk 1-2 honap mulva ebböl király játék lesz sztem
  • myers90
    Lehet, hogy elő lehet csalogatni konzol parancsokkal... A motor elvileg támogatja.
  • Misi az ezredes
    Bármerre mehetsz egy bizonyos időintervallumon belül. Ez tényleg "hülye" kérdés volt.
  • TaRka0107
    Multi nincs benne, ember!!!
  • AlieN911
    Valaki jön multizni??
  • devid1414
    Hellosztok segítséget szertnék kérni hogy azt hogy lehetne megoldani h minden pélyán mehesek vagy valakinek nincs olyn mentés?
    Bocs a hülye kérdésért.
  • biliard10
    igen kijöt és a crackal játszhato is
  • GhostR1der
    most mivan kijött a 2?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs külön DirectX 10, egy telepítő van, nem tudom milyen OSed van de Vistaban DX10 (SP1 óta DX10.1), Win7ben DX11 van, XP alá meg NINCS DX10.

Ezt rakd fel.
  • Gibor
    dx9 kell.
  • Hoffi
    directx 10-et raktam fel de ugyanaz a hiba:S
  • [HUN]FaTaL
    Rakd fel a legújabb DXet.
  • Hoffi
    sziasztok!
    olyan problémám lenne hogy feltelepítem a játékot megis crackelem meg minden és mikor elakarom indítani kiírja hogy d3dx9_39.dll nem található
    ujratelepítés nem segített
    erre van valami megoldás?
    Előre is köszönöm szépen:)
  • biliard10
    fasza játék de csak minimumon játszom de jo
  • Misi az ezredes
    Ismim dolgozik az ügyön csak nem olyan egyszerű :D
  • kifli
    úgynézem lesz még ebből fasza játék :D

azt kéne megcsinálni hogy ne teljen le az idő :)
  • myers90
    hű köszi!
  • MerlinW
    cp 1251-es kódolásban nézd:

Григорьев Евгений
    Демаков Андрей
    Муллаянов Тимур
    Родионов Виталий
    Терещенко Татьяна
    Тырышкин Станислав
    Яковлев Евгений

Vagy ISO-8859-5-ben.
  • myers90
    Igazából csak a kódolt orosz szöveg miatt kell a türelem, ugyanis nem cirill alakban adja ki a szöveget (pedig át van állítva a kódolás oroszra a windowsban) hanem valami furcsa szöveg aminél egy orosz betű két karakterből áll... Na ebben segítsen valaki, hogy miért van :D
    így néz ki: "РњРљРџРџ, 5"
  • MerlinW
    Decimálisan dll-t szerkeszteni, hát noss...:) Lehet próbálkozni:) Ahhoz valóban kell türelem:) Hexa-ban cseppet egyszerűbb a dolog.
  • Gibor
    Crackből mindent jól bemásoltál? mert nálad játékon belüli hiábra van hivatkozás... SQLite3Database, azt a Nebula engine azaz a játék használja.
  • Kovács Erix
    Azokat töltöttem le plusz a magyarosítást:)
  • Gibor
    Nemtudjuk, tölsd le ami a bannerba van torrent + crack és tuti jó lesz.
  • Kovács Erix
    Elnézést segítenétek?:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném hogy HEXAban szerkesztget NP++-al, sokkal inkább decimálisan, vagyis ha leüt egy karaktert az 8bit (1 byte) :))

Azonkívül fájlok méretét byteban mérjük.