Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
OMSI FOREVER!!!
Honda - The Power of Dreams
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
http://goo.gl/gd6Zi5
Thank God, I\'m a Lada owner!
Nem találtam semmi olyasmit, bár nemtok oroszul, csak kattingattam...<#falbav>#falbav>
Amúgy meg az automata kuplung is ezt csinálja, látni a kijelzõkön...<#falbav>#falbav>

N-kuplung 1-es, lelépek, beveszi - gáz - lassan engedem rá a kuplungot, és akkor kezd gyorsulni...
Padló kuplung + padló gáz, gyorsulok lelépek a kuplungról, és akkor semmi, mintha üresbe lennék..
De nem értem, hogy miért is ilyen...Van kocsi amibe így kell csinálni?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Fõleg egy ilyen oktató programban... Na mind1 😄 A toyotával mennék, 126 lovas 😄 Majd a teljesbe, ha lesz warez..
én nem is találtam a kuplungnak gombot 😄 szerintem túlságosan kormányosra csinálták, billentyûzettel elég nehézkes irányítani
a másik meg a kanyarodás, nekem eléggé élesen veszi ha kicsit elfordítom a kormányt bár azt ha jól érzékeltem valamivel állíthattam
a grafika, hangok egyéb dolgok nagyon jók, a mesterséges forgalom is, egyedül csak ez a kuplung nehézkes szerintem
a kormányt kellett kihúznom és már jó is
esetleg valami tipp? miért léphet ki merthogy hibát észlel?
elõre is thx és nincs mit 😄
kuplung be - 1esbe betesz - kuplung le - ekkor beveszi az 1-est.. - kuplung tövig - gáz.. ekkor gyorsul a kocsi...
Most már értem h. auto kuplunggal miért nem lehet menni rendesen...
Valakinek valami más észrevétel ezzel kapcsolatban? Lehet vmit elnyomkodtam xD
Amúgy nekem is a crack-el mûkszik,és köszönöm a feltöltõnek!
Viszont nemtok oroszul 😞 De valami összejön 😄
Nagyon szépen elindítja serial kérése nélkül minden jó kivéve mikor elindítanám a játékot kilép hogy a pdd.exe hibát észlel 😞
Lehet csak nálam van így de lehet hogy a crack a hibás
0GW5GM-YQFXN1-YH19VY-9ZTWPQ
0GW5GP-T5F82P-F6JW34-32PRPF
Elvileg jó.
[merlinw.org]
Minden ember egyenlõ és bármennyire nem tetszik õk készítették ezt az igen komoly oktató programot, és a haszon reményében én is pénzért adnám. Tehát az ilyen kirekesztõ megnyilvánulásaid kérlek kerüld.
A kommented többi részével kapcsolatban pedig gondolkozz el kicsit...
Megjegyzem az Orosz (valóban) játékok sokkal olcsóbbak, mint a nyugati társaik.
[merlinw.org]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll