2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#1751 Hali. Feltettem, crackeltem, magyarosítottam. Starterre kattintva bejön egy fekete képernyő majd issza a win-be. pdd-re kattintva progam futtatási hiba. Valakinek valami tipp, h mi lehet a baja? -
#1750 Nem jól..
Tegyétek újra.
Sorrend-> Feltelepíted a programot -> felülírod a Crack-el -> Magyarosítod -
ronaldo86 #1749 mi van vele?...bevan crackelve..! -
#1748 Fejléc... -
ronaldo86 #1747 hello....haver feltelepítette a játékot és vmi kódot kér....mi lehet a kód? -
#1746 Ha le van tiltva akármit csinálhatsz, mivel nem rendelkezel a forráskóddal nem fog működni. Ezenkívül az sem biztos, hogy le van programozva... -
myers90 #1745 Ha benne van, miért ne működhetne? Létrehozol paranccsal egy szervert, ehhez nem kell menü, onnantól csak szintén paranccsal csatlakozol ahhoz a hosthoz, ehhez se kell menü.
Ha benne van a motorban, akkor elvileg meg lehet csinálni, ezért mondtam, hogy a parancsok listáját kéne felkutatni.
Ne haragudj, de tényleg nem értem miért tartod ilyen szigorú feltételnek a menüt. :S -
Gibor #1744 De ennek kellene elsősorban menü, és már ott hal ki a dolog hogy a 3di_gu.dll ben csakis azoknak van menü létrehozva amik meg is jelennek, nincs több, szóval ha vanis connect konzolparancs stb, nem hiszem hogy működni tudna amíg a .dll-t nem tudjuk szerkeszteni, arra pedig nemigazán van lehetőség. -
myers90 #1743 Konzol parancsokat próbáld keresni, vagy próbálgatni ilyen alap "connect" stb... -
Gibor #1742 Utánanézek, de akko kell ennek csinálni egy menüt... a menüt nemtudom hogy hívják, hosszú játékkal kilehet játszani, meglehet nézni, nem 100% kizárt, de nemhiszem hogy jól működő multija lenne... De megnézem. -
myers90 #1741 100% már, hogy nem lehet előcsalni? Mert voltak arra utaló jelek fájlokban (host beállítás, stb...) Már sok játékban elő lehetett hozni a letiltott multit, (pl.: Vampire Masquerade, Oblivion, meg még sorolhatnám) és a Transporter is erre az engine-re készül. -
Gibor #1740 Erre a játékra tényleg érdemes oda figyelni, a készítő ugyanaz, észre is lehet venni a játék motorján meg a kocsikon, de huu, ha ez kijön én veszek G25-t. -
#1739 én is arra értetem csak hamar enter de nem irok 2 hsz egyszere
-
gabcsi13 #1738 Majd a Transporter-ben lesz de ez nem az.
[URL=http://hsw.hu/index.php?headlinesid=14393]"Az igéretek szerint 12 játékos játszhat egyidőben a játékkal, reális fizikai model készül a játékhoz, amelyben szerepet kap majd a változó időjárás is. "[/URL] -
Gibor #1737 Nincs benne multi. -
#1736 ténnleg ? lehet bennwe multi is? mehetunk benne amedig mi akarjuk 1-2 honap mulva ebböl király játék lesz sztem -
myers90 #1735 Lehet, hogy elő lehet csalogatni konzol parancsokkal... A motor elvileg támogatja. -
#1734 Bármerre mehetsz egy bizonyos időintervallumon belül. Ez tényleg "hülye" kérdés volt. -
#1733 Multi nincs benne, ember!!! -
#1732 Valaki jön multizni?? -
#1731 Hellosztok segítséget szertnék kérni hogy azt hogy lehetne megoldani h minden pélyán mehesek vagy valakinek nincs olyn mentés?
Bocs a hülye kérdésért. -
#1730 igen kijöt és a crackal játszhato is -
#1729 most mivan kijött a 2? -
#1728 Nincs külön DirectX 10, egy telepítő van, nem tudom milyen OSed van de Vistaban DX10 (SP1 óta DX10.1), Win7ben DX11 van, XP alá meg NINCS DX10.
Ezt rakd fel. -
Gibor #1727 dx9 kell. -
#1726 directx 10-et raktam fel de ugyanaz a hiba:S -
#1725 Rakd fel a legújabb DXet. -
#1724 sziasztok!
olyan problémám lenne hogy feltelepítem a játékot megis crackelem meg minden és mikor elakarom indítani kiírja hogy d3dx9_39.dll nem található
ujratelepítés nem segített
erre van valami megoldás?
Előre is köszönöm szépen:) -
#1723 fasza játék de csak minimumon játszom de jo -
#1722 Ismim dolgozik az ügyön csak nem olyan egyszerű :D -
#1721 úgynézem lesz még ebből fasza játék :D
azt kéne megcsinálni hogy ne teljen le az idő :) -
myers90 #1720 hű köszi! -
#1719 cp 1251-es kódolásban nézd:
Григорьев Евгений
Демаков Андрей
Муллаянов Тимур
Родионов Виталий
Терещенко Татьяна
Тырышкин Станислав
Яковлев Евгений
Vagy ISO-8859-5-ben. -
myers90 #1718 Igazából csak a kódolt orosz szöveg miatt kell a türelem, ugyanis nem cirill alakban adja ki a szöveget (pedig át van állítva a kódolás oroszra a windowsban) hanem valami furcsa szöveg aminél egy orosz betű két karakterből áll... Na ebben segítsen valaki, hogy miért van :D
így néz ki: "РњРљРџРџ, 5" -
#1717 Decimálisan dll-t szerkeszteni, hát noss...:) Lehet próbálkozni:) Ahhoz valóban kell türelem:) Hexa-ban cseppet egyszerűbb a dolog. -
Gibor #1716 Crackből mindent jól bemásoltál? mert nálad játékon belüli hiábra van hivatkozás... SQLite3Database, azt a Nebula engine azaz a játék használja. -
#1715 Azokat töltöttem le plusz a magyarosítást:) -
Gibor #1714 Nemtudjuk, tölsd le ami a bannerba van torrent + crack és tuti jó lesz. -
#1713 Elnézést segítenétek?:)
-
#1712 Nem hinném hogy HEXAban szerkesztget NP++-al, sokkal inkább decimálisan, vagyis ha leüt egy karaktert az 8bit (1 byte) :))
Azonkívül fájlok méretét byteban mérjük.