Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
#1535 ennél a HSZ-nél belinkelt CRACK-et töltöttem le csomagoltam ki. Másoltam a megfelelõ helyre, ahol felülírtam.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifejted picit bõvebben? hátha tudunk segíteni
Misi az ezredes
Nekem sem a Crack sem a Serial nem jó a demóhoz.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Támogatom és keményebb hangnemben is megtenném...

valaki erre segítsen, köszi

[HUN]FaTaL
gratulálok láma, teszteld az ETS topicban, annak úgyis mindegy...

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
hát nem otthoni felhasználóknak készült...
longhaul
Akkor szoljál Gyurcsánynak... Õ biztos nem veszi észre is meg.<#worship><#worship><#violent><#violent><#violent><#banplz> 300.000 foszos ruszkik.

OMSI FOREVER!!!

Misi az ezredes
Ó én megvettem a GOLD MAP editort is hozzá, limitált szériás csak 2 példány van. Istenem az ilyeneket kéne kizárni SG-ról. Fölöslegesen extra nagyba ír...<#lama><#lama><#lama><#banplz><#felkialtas>

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Persze, kettõt is vettem belõle.

MerlinW
<#wilting>
Kultúra ember... ~300.000 Ft az eredeti... szerinted?

[merlinw.org]

Helló, segítsetek légyszives! feltelepítettem a demot (nekem kódot nem kért) és nem talál egy ddl fájlt, de a crakket is felraktam de ugy se jó és nem is azt a ddl-t keresi :S

AlieN911
Vegyél fel MSNre... átküldöm...

Honda - The Power of Dreams

gege97
viszont A Jdownloader nekem be mondta az unalmast,azaz nem tölti a filet egy ideig töltötte de most megunta v nem toom xd ja szalakkor vki tud esetleg adni linket a az 1.4 full verziós ingyenes letöltésérõl?😄köszi elõre!

AlieN911
nagy ötlet...<#falbav> én pl nem találtam ilyen sátor alakú jelet, a karaktertáblába... De nem kell semmit fordítani már, megy minden ami kell... Nem csinál vki magyarosítást ehhez is, vagy majd a teljeshez? (Ha csinálnak a demohoz, azt fel lehet használni a teljeshez is nem, u.a az egész..csak + dolgok vannak benne, nem?)

google forditó magyar-orosz és megkeresitek amit akartok

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

gege97
Kössz a választ már töltöm a Jdownloadert 😊

[HUN]FaTaL
Mert az ingyenes sokszor túlterhelt, próbálkozz vagy rakd be JDownloaderbe aztán majd leszedi.

gege97
nekem sajna nem jó mert a rapidshare már vmiért nemtom miért nemengedi h töltsek szal más link kéne :S

MerlinW
banner paszki😊

[merlinw.org]

Penge88
Igen, kéne, de bújkálni kéne a file-okban? Nekem pl. a fék az, amit invertálni kén, az autokuplungot kikapcsolni meg lehet a kuplungot is kéne. És innentõl kezdve el lennék vele.

Thank God, I\'m a Lada owner!

gege97
Nekem G25-öm van^^öö hát én még nempróbáltam beállítani a kormányt és sajna nehéz lesz sztem.Amúgy az 1.4-hez tud valaki torrentet vagy egyéb letöltéslinket adni??Köszönném..:p

AlieN911
Aztaaa, tényleg... Én is próbáltam már...<#falbav>
Nem találtam semmi olyasmit, bár nemtok oroszul, csak kattingattam...<#falbav>
Amúgy meg az automata kuplung is ezt csinálja, látni a kijelzõkön...<#falbav>

gumikacsa
Talán invertelni kellene a kuplungot...

Renault magnum http://kamionszim.hu

biliard10
hello mindenki hogy kell beálitani a kormánt a gém hez ? vagy csal g25 el lehet tolni mert nekem nem ojanom van nek ijenem van KÉP:

Misi az ezredes
Érdekes :/

AlieN911
engedem rá = itt most ellentettje minta valóságban, szal nyomom befele.

AlieN911
De nem.
N-kuplung 1-es, lelépek, beveszi - gáz - lassan engedem rá a kuplungot, és akkor kezd gyorsulni...
Padló kuplung + padló gáz, gyorsulok lelépek a kuplungról, és akkor semmi, mintha üresbe lennék..

Misi az ezredes
annyi h 1 amivel kiveszed 1 amivel beteszed. ezért kell 2 kuplung. Régi Uazzal ha ment valamelyikõtök már hasonlóval, akkor érthetitek.

AlieN911
Ha a kuplung olyan lenne mint a TDU-ban, akkor minden jó lenne...Fogjuk rá. Gáz-fék-kuplung az elsõ három 😄
De nem értem, hogy miért is ilyen...Van kocsi amibe így kell csinálni?<#falbav><#falbav> Fõleg egy ilyen oktató programban... Na mind1 😄 A toyotával mennék, 126 lovas 😄 Majd a teljesbe, ha lesz warez..

énis amit összeszerencsétlenkedtem most hogy elinduljon az autó az kész röhej,
én nem is találtam a kuplungnak gombot 😄 szerintem túlságosan kormányosra csinálták, billentyûzettel elég nehézkes irányítani
a másik meg a kanyarodás, nekem eléggé élesen veszi ha kicsit elfordítom a kormányt bár azt ha jól érzékeltem valamivel állíthattam
a grafika, hangok egyéb dolgok nagyon jók, a mesterséges forgalom is, egyedül csak ez a kuplung nehézkes szerintem
gege97
bocsmár tudom

Penge88
Nekem is megy, jessssz mar csak angolosítani kéne... 😊

gege97
honnan lehet letölteni a demót?😄

a probléma megoldódott
a kormányt kellett kihúznom és már jó is
ezek szerint csak pont nálam rossz? :S 😞
esetleg valami tipp? miért léphet ki merthogy hibát észlel?
elõre is thx és nincs mit 😄
AlieN911
Mekkora szaar:S Megtaláltam a manual kuplungos megoldást... Hát ez kész..
kuplung be - 1esbe betesz - kuplung le - ekkor beveszi az 1-est.. - kuplung tövig - gáz.. ekkor gyorsul a kocsi...
Most már értem h. auto kuplunggal miért nem lehet menni rendesen...
Valakinek valami más észrevétel ezzel kapcsolatban? Lehet vmit elnyomkodtam xD

Ez kész!Felidézi,amikor Veszprémben mentem a tanuló gépjármûvel(suzuki)<#vigyor2>
Amúgy nekem is a crack-el mûkszik,és köszönöm a feltöltõnek!
Penge88
Na már nekem is lejött. Minnyá kipróbálom.

AlieN911
Wááá...Nemtom mi a kuplung xD Jónak néz ki így elsõre..

AlieN911
Nekem jó. Letöltöttem(vártam vagy 5 percet, azt beindult..) leszedtema crack-et #1535 és megy.
Viszont nemtok oroszul 😞 De valami összejön 😄

Penge88
Nekem el se kezdi tölteni... mármint a demot!

Tessék, itt a crack a játékhoz: Crack

Nagyon szépen elindítja serial kérése nélkül minden jó kivéve mikor elindítanám a játékot kilép hogy a pdd.exe hibát észlel 😞
Lehet csak nálam van így de lehet hogy a crack a hibás
MerlinW
Kulcs a demo-hoz:

0GW5GM-YQFXN1-YH19VY-9ZTWPQ
0GW5GP-T5F82P-F6JW34-32PRPF

Elvileg jó.

[merlinw.org]

Misi az ezredes
Szerintem, megválogathatnád a szavaid. Ugyanis a fajgyûlöletet nem hinném, hogy az SG tûrné.

Minden ember egyenlõ és bármennyire nem tetszik õk készítették ezt az igen komoly oktató programot, és a haszon reményében én is pénzért adnám. Tehát az ilyen kirekesztõ megnyilvánulásaid kérlek kerüld.

MerlinW
Ez még mindig nem játék😄 Az Orosz közlekedési minidsztérium negrendelésének eleget tevõ alkalmazás (ezért is készült ilyen sokáig - bürokrácia).

A kommented többi részével kapcsolatban pedig gondolkozz el kicsit...

Megjegyzem az Orosz (valóban) játékok sokkal olcsóbbak, mint a nyugati társaik.

[merlinw.org]

buzi ruszkik mindenért pénzt kérnek...akár teljes akár demó játék...annyira pénzéhesek h a saját pöcsüket levágnák és odaadnák az amcsiknak ha kapnának érte 1000$-t...
Kérdés hogy egyáltalán lesz-e angol verzió, de engem elsõsorban az orosz is érdekelne, mivel kisebb nagyobb belebújással lefordítható.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Misi az ezredes
Bakker ha meglenne a FULL versio onnantól 10 lépésnyire van csak a Fordítás. Amúgy mivel elsõsorban Hazai tehát orosz cégeknek készült a program nem hiszem h hamar elkészülne hozzá egy angol versio.

Remélem lesz angol verzió a 2.0 -ból.

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll