2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • myers90
    Hát legegyszerűbben úgy lehet, hogy pl van egy ruszki szó, ami 10 karakterből áll, de a magyar megfelelője az 12, akkor átírod és keresel egy másik helyet pl egy komment részt, vagy valami egyéb hülyeséget és törölsz 2 karaktert. Ha pedig a magyar kevesebb akkor értelemszerűen máshova raksz 2 plusz karaktert.
  • myers90
    Valóban, bocsánat fáradt vagyok :D
  • MerlinW
    Bit-ben, jól mondta. Tudod, hexadecimális, 8x2 bit, stb:)
  • Gibor
    Hmmm nincs véletlen olyan program ami ezt visszafejti? Mert visszalehet, és akkor nemkellene szerencsétlenkedni hogy ugyanekkora maradjon, meg nem kellene kibugázni azta rohadt sok szöveget...
  • [HUN]FaTaL
    Esetleg byteban :)))
  • myers90
    Lehet, pl. Notepad++-al, csak tartani kell a méretet (bitben)
  • [HUN]FaTaL
    Az qrvajó, ezt hiányoltam a TDUból.
  • Kovács Erix
    Köszi most már elindul csak amikor belelépek utána ezzel a hibaüzenetel dob ki...
  • Gibor
    Hogyan tudod szerkeszteni a .dll-t? mert az összetömörített változatát sehogy nem lehet.
  • Gibor
    banner... crack...
  • Kovács Erix
    Elnézést kérek de új vagyok és felraktam a gamét most amikor elindítom valami kodot kér szerintem valaki tudna adni? előre is köszönöm a segítségeteket:)
  • Gibor
    De viszont rájöttem hogy a játékban ha nincsis benne de tervbe volt hogy rádiót lehet hallgatni, és a furfangos oroszok ezt nem egy .mp3 al oldották meg hanem egy file ba belevágtad online rádió cimeket XD
  • myers90
    kifli: az autó modellek mind használhatóak vezetéshez, csak ahogy mondtad beltér nincs hozzájuk. (Ennek már utánanéztem anno a ruszki forumokon.
    gibor: Na ha a modellezés összejön az nagyon jó. Várom az infókat!
  • myers90
    gui_3di_home.dll
    Ebben a fájlban, nem vicc, csak nagyon kódolva van... :S Még múlthéten elkezdtem de ha nem találunk rá egyszerűbb módot, akkor egy ideig el fog tartani... Igazából türelem kell hozzá, amivel nekem gondjaim vannak. :)
  • biliard10
    pár sétakocsikázos kocsik mondok bele
    Renault:
    megane
    scenic
    citroen:
    c1
    c3
    c5
    c8
    Daf:
    xf
    man:
    tgx
    peugeot:
    306
    308
    Ford:
    focus st
    ennyit mára de amugy pályára van bár javaslatom pl uthibák kártyuk stb
  • Gibor
    Jó hír, ha minden igaz 3dsmax hoz megvan mivel lehet exportálni, elis kezdem tesztelni, ha lesz eredmény ordítok.
  • Gibor
    Ha összejön, akkor esetleg ki ért hozzá, írhatna és összetudnánk dobni egy komolyabb játékot belőle :D nagyobb város több kocsi.
  • biliard10
    grat gibor
  • Gibor
    Igen megoldható, nemsokára rágyúrok, sőőt kicsit feljebb túrom és akár modellezni is tudok hozzá, sőt a pályát is vagy megnövelni vagy kicserélni lehetne, picit belekell túrni mit mikor hogy néz, jah és hogy milyen kiterjesztés a map vagy a kocsi modellje.
  • Misi az ezredes
    stipi stopi 180SX :D
  • kifli
    data/gamedata/cars

itt van hogy melyikhez melyik modelt tölti be, meg súly és egyéb adatok. Lehet azt is meg lehet oldani hogy vezethető legyen az összes kocs, bár beltér nemhiszem hogy van hozzájuk.

valami japánt dobj majd bele, silvia vagy 180-200sx, meg valami bömös is mehet :D
  • AlieN911
    Oksi. Nézegettem, szerintem simán megoldható lenne, csak nem tudom, hogy mit kéne átírni. Sok txt meg ini fájlok vannak, amiben sztem csak át kéne írni 1-2 dolgot.
  • Misi az ezredes
    Majd megkérdezem ismerőst, ő töréseket szokott készíteni.
  • AlieN911
    Nem lehetne megoldani, hogy az egész térképen lehessen menni?? Valamelyik file-ban nem lehetne átírni? Valaki aki ért hozzá, nem lesné meg? :D
  • Misi az ezredes
    Amúgy bizonyos dolgokon dolgozhattak volna, pl ha 40-el hajtűzök akkor is nyekegjenek a kerekek, ne csak padló féknél...
  • biliard10
    nekem renault negane scenic sétakocsikázni
  • Misi az ezredes
    Nekem egy BMW jó lenne :) De valami erős ám :D Kuplung se keljen az elinduláshoz :)
  • Gibor
    de viszont azt látom hogy megoldható +jármű berakása, szóval lehet csinálok egykettőt :D
  • Gibor
    Nemtudok rájönni hol vannak a kocsikról a leírások, meg beállításoknál is ami hiányzik.
  • kifli
    akkor a tükröt is írd át, virtuális tükörre :)

meg scrip.lua mappában vannak még dolgok

ja asszem megtaláltam hol lehet a kocsikat tuningolni XD
  • Gibor
    Ehh télleg elnéztem, sry javítom.
  • [HUN]FaTaL
    A látótávolság egy szó :)
  • MerlinW
    Hát jah:) Nem kell nagy betübel kezdődnie minden szónak, ez csak a modern angol baromsága. A látótávolság meg egy szó:)
  • Gibor
    Draw Distance, írjam full magyarra? Rajzolási Távolság? vagyis Rajz Távolság bocsánat.
  • myers90
    "Látó Távolság"? :D
  • MerlinW
    Köszönjük (magyarítás, nem magyarosítás:))
  • Gibor
    Bannerba már azt tettem be, nem találtam meg minden szöveget, de amit megtaláltam már átírtam.
  • kifli
    akkó linkt :D mingyááá vagy a bannerba lévő má az?
  • Gibor
    Köszi, am már rég megtaláltam xd már mindjárt kész teljesen xd
  • myers90
    katt