2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
myers90 #1711 Hát legegyszerűbben úgy lehet, hogy pl van egy ruszki szó, ami 10 karakterből áll, de a magyar megfelelője az 12, akkor átírod és keresel egy másik helyet pl egy komment részt, vagy valami egyéb hülyeséget és törölsz 2 karaktert. Ha pedig a magyar kevesebb akkor értelemszerűen máshova raksz 2 plusz karaktert. -
myers90 #1710 Valóban, bocsánat fáradt vagyok :D -
#1709 Bit-ben, jól mondta. Tudod, hexadecimális, 8x2 bit, stb:) -
Gibor #1708 Hmmm nincs véletlen olyan program ami ezt visszafejti? Mert visszalehet, és akkor nemkellene szerencsétlenkedni hogy ugyanekkora maradjon, meg nem kellene kibugázni azta rohadt sok szöveget... -
#1707 Esetleg byteban :))) -
myers90 #1706 Lehet, pl. Notepad++-al, csak tartani kell a méretet (bitben) -
#1705 Az qrvajó, ezt hiányoltam a TDUból. -
#1704 Köszi most már elindul csak amikor belelépek utána ezzel a hibaüzenetel dob ki...
-
Gibor #1703 Hogyan tudod szerkeszteni a .dll-t? mert az összetömörített változatát sehogy nem lehet. -
Gibor #1702 banner... crack... -
#1701 Elnézést kérek de új vagyok és felraktam a gamét most amikor elindítom valami kodot kér szerintem valaki tudna adni? előre is köszönöm a segítségeteket:) -
Gibor #1700 De viszont rájöttem hogy a játékban ha nincsis benne de tervbe volt hogy rádiót lehet hallgatni, és a furfangos oroszok ezt nem egy .mp3 al oldották meg hanem egy file ba belevágtad online rádió cimeket XD -
myers90 #1699 kifli: az autó modellek mind használhatóak vezetéshez, csak ahogy mondtad beltér nincs hozzájuk. (Ennek már utánanéztem anno a ruszki forumokon.
gibor: Na ha a modellezés összejön az nagyon jó. Várom az infókat! -
myers90 #1698 gui_3di_home.dll
Ebben a fájlban, nem vicc, csak nagyon kódolva van... :S Még múlthéten elkezdtem de ha nem találunk rá egyszerűbb módot, akkor egy ideig el fog tartani... Igazából türelem kell hozzá, amivel nekem gondjaim vannak. :) -
#1697 pár sétakocsikázos kocsik mondok bele
Renault:
megane
scenic
citroen:
c1
c3
c5
c8
Daf:
xf
man:
tgx
peugeot:
306
308
Ford:
focus st
ennyit mára de amugy pályára van bár javaslatom pl uthibák kártyuk stb -
Gibor #1696 Jó hír, ha minden igaz 3dsmax hoz megvan mivel lehet exportálni, elis kezdem tesztelni, ha lesz eredmény ordítok. -
Gibor #1695 Ha összejön, akkor esetleg ki ért hozzá, írhatna és összetudnánk dobni egy komolyabb játékot belőle :D nagyobb város több kocsi. -
#1694 grat gibor -
Gibor #1693 Igen megoldható, nemsokára rágyúrok, sőőt kicsit feljebb túrom és akár modellezni is tudok hozzá, sőt a pályát is vagy megnövelni vagy kicserélni lehetne, picit belekell túrni mit mikor hogy néz, jah és hogy milyen kiterjesztés a map vagy a kocsi modellje. -
#1692 stipi stopi 180SX :D -
#1691 data/gamedata/cars
itt van hogy melyikhez melyik modelt tölti be, meg súly és egyéb adatok. Lehet azt is meg lehet oldani hogy vezethető legyen az összes kocs, bár beltér nemhiszem hogy van hozzájuk.
valami japánt dobj majd bele, silvia vagy 180-200sx, meg valami bömös is mehet :D -
#1690 Oksi. Nézegettem, szerintem simán megoldható lenne, csak nem tudom, hogy mit kéne átírni. Sok txt meg ini fájlok vannak, amiben sztem csak át kéne írni 1-2 dolgot. -
#1689 Majd megkérdezem ismerőst, ő töréseket szokott készíteni. -
#1688 Nem lehetne megoldani, hogy az egész térképen lehessen menni?? Valamelyik file-ban nem lehetne átírni? Valaki aki ért hozzá, nem lesné meg? :D -
#1687 Amúgy bizonyos dolgokon dolgozhattak volna, pl ha 40-el hajtűzök akkor is nyekegjenek a kerekek, ne csak padló féknél... -
#1686 nekem renault negane scenic sétakocsikázni -
#1685 Nekem egy BMW jó lenne :) De valami erős ám :D Kuplung se keljen az elinduláshoz :) -
Gibor #1684 de viszont azt látom hogy megoldható +jármű berakása, szóval lehet csinálok egykettőt :D -
Gibor #1683 Nemtudok rájönni hol vannak a kocsikról a leírások, meg beállításoknál is ami hiányzik. -
#1682 akkor a tükröt is írd át, virtuális tükörre :)
meg scrip.lua mappában vannak még dolgok
ja asszem megtaláltam hol lehet a kocsikat tuningolni XD -
Gibor #1681 Ehh télleg elnéztem, sry javítom. -
#1680 A látótávolság egy szó :) -
#1679 Hát jah:) Nem kell nagy betübel kezdődnie minden szónak, ez csak a modern angol baromsága. A látótávolság meg egy szó:) -
Gibor #1678 Draw Distance, írjam full magyarra? Rajzolási Távolság? vagyis Rajz Távolság bocsánat. -
myers90 #1677 "Látó Távolság"? :D -
#1676 Köszönjük (magyarítás, nem magyarosítás:)) -
Gibor #1675 Bannerba már azt tettem be, nem találtam meg minden szöveget, de amit megtaláltam már átírtam. -
#1674 akkó linkt :D mingyááá vagy a bannerba lévő má az? -
Gibor #1673 Köszi, am már rég megtaláltam xd már mindjárt kész teljesen xd -
myers90 #1672 katt