Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most 2010-ben fog álítólag.
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
A videón valamilyen 2008-as Transporter c. játék van állítólag, de a kommentek alapján nem létezik.
[merlinw.org]
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
ez akart lenni
/ __ I "('.
/ @ ./@)\ \ `)
_/-. ` `"` I`-.
.-=; ` / `-.
/o o \ ,_, . '.
L._._;_.-' . `'-.
`'-.` ' `'-.
`. ' `-._
'-._. -' '.
\ `
I I ; _.
\ I I I-.((
;. \ / / I-.`\)
I '.; / I I(_) )
I \ \ /` I ;'--'
\ '.\ /` I /
I /`I; \
I I I I-._ '. .'
/ I I I__.`'---"_;'-. .-
kiváncsi vagyok, hogy a crack mellé lett berakva, vagy az eredeti exe is tartalmazza e
Amugy nézem miket lehet játékon kívül állítani (ini fájlok, meg hasonlók) egész érdekes dolgok. Pl látszódik a kéz a kormányon, vagy menüzene bekapcsaolása, stb...
Please try later or upgrade to sendspace Max™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads."
Ezt írja nekem.. Próbáltam d.u, most is..
Honda - The Power of Dreams
Ja és még annyi, hogy titeket is kirak a menübe egy pár perc kocsikázás után? (vagy lehet csak amikor kimegyek a fenébe a városból utána)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kuplung kezelés is jó lett, az ütközések is elmennek, AI és grafikai is kellemes. <#eljen>#eljen>
[merlinw.org]
ha a crackrõl beszélsz akkor azt a 2.0 mappán belül a bin-ben a win32-t kell kicserélni a crackben lévõvel
http://www.rustorka.com/forum/viewtopic.php?t=31939
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ott is kivan írva, hogy megjelent, úgyhogy valószínûleg nem csak oroszul. 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -