2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • [HUN]FaTaL
    És ez vajon mikor jelenik meg? Mert több mint fél éves az utolsó hír..
  • MerlinW
    Kiadják játékként, csak Transporter címen. Bár azt ott ette meg a fene, mert nekem városszimulátor kell, nem megint valami ámokfutásos baromkodás.
  • MerlinW
    Patch
    Nem tudom hogy a Home-hoz is jó-e, de valószínűleg igen.

Google fordítás:

A javítás a következő változásokat tartalmazza:
    Hozzáadott támogat automata sebességváltók;
    véglegesítette a tehetetlenségi a kamera (tehetetlensége az összes tengely);
    hozzáadott funkció megváltoztatása érdekében a forgás irányát (kapcsolható opció);
    Fix megjelenítése programok "külföldi személygépkocsi" ;
    jobb átviteli és a motor;
    megtanulta, hogy a közlekedési lámpák is a városon kívül;
    fokozott hatás megjelenésének / eltűnése tárgyak;
    enyhén optimalizált grafikus;
    kisebb hiba.
    Figyelmeztetés A patch már végeztek, perezakachan a szerverre. Mindenkinek, aki letöltötte előtt március 30, 2010 szükséges újra töltse le és telepítse a további változások:
    Fix hiánya dinamikáját a motor;
    hozzáadott funkció "megerősítése" billentyűleütés.
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem miért nem adják ki egyszerű játékként...
  • MerlinW
    Ilyen a teljes verzió (nem a Home ami nekünk van):

• AlieN911
    Tudom...
  • biliard10
    arra gondoltam
  • Misi az ezredes
    Arra gondol, hogy ne léptessen ki a menübe egy idő után...
  • AlieN911
    Mindig lehet rajta venni. Elindítod akármikor, és mehetsz is :D
  • biliard10
    van már azzal vmi hogy mindig mehessunk a pályán?
  • Misi az ezredes
    Kamionra gondoltam, amiről vannak már képek..
  • AlieN911
    Ebbe lehet teherrel menni xD A busz az kemény lenne :)
  • Misi az ezredes
    Azt a részt várom már amelyikben lehet teherautóval és Busszal is. Az kicsit tágabb és tartalmasabb rész lesz.
  • Kovács Erix
    Oké kipróbálom köszi:)
  • Gibor
    Azt megpróbálhatod hogy egy reg törlő progival átmész a gépen, mondjuk Registry FirstAid.
  • Kovács Erix
  • Gibor
    Ha tudnánk már válaszoltunk volna.
  • Kovács Erix
    Letöröltem a gamét újra fel akarom rakni és amikor a telepítőjére kattintok akkor ezt írja ki valaki tudja hogy miért?:S
  • Misi az ezredes
    Na ennyi G25-öt 1-2 hónapig még 40-50 ért vehetted mostmár 100 ért megveheted a G27-et :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem gyártják, G27 van helyette.
  • Misi az ezredes
    Addigra nem lehet már sehol sem kapni szerintem. :D G25 kijött és már neten sem nagyon lehet megvenni mert nem igazán gyártják vagy csak MO-ra nem hozzák be, én is amikor vettem eladó mondta h utolsó darabot vettem :)
  • [HUN]FaTaL
    Nincs már G25, csak használtan.
  • biliard10
    kösszi a tippet kiirtam pár láttogatot topicba am nem most veszem meg nincs rá keretem most majd talán karácson
  • Misi az ezredes
    Ilyen kérdést!! nem hiszem, hogy ebben a témában kéne feltenned. Keress egy látogatottabb topicot. Amúgy látatlanba ha nem akarod megvenni keress egy boltot ahol van kirakva PS3-ra vagy XBOX360-ra Shiftel a G25 és kész... Személy szerint én úgy vettem h csak videókat és a véleményeket olvastam vagy 3-4 hétig fórumokban itt ott. Meg persze kérdéseimmel bombáztam a felhasználókat. Szóval hajrá, BP-n lakom amúgy, de nem fogadnék vendéget(eket), még a végén megver valaki..

Amúgy ha megveszed 3 napig tesztelheted, 3. napon visszaviszed ha nem tetszik és kész. Kötelesek 3 napon belül visszafizetni..
  • biliard10
    ellöb tesztelem majd véllemény
  • MerlinW
    Igen rendesen "viszi". G25 azon ritka termékek egyike, amire minimális a panasz évek óta. Bátran bevásárolhatsz.
  • biliard10
    és nem agreszivan hanem rendesen
  • biliard10
    off:
    Van valakinek Logitech G25 és debreceni az irjon azonnal és ha nem bánja kibrobálom (nem megveszem)és nem agreszivan rendesen a gépje is elvigye ezeket a játékokat : 3D instructor 2.0 + need for speed shift ha viszi a gépe ezeket maxon akk irjon privit
    on:
  • [HUN]FaTaL
    Apple :D

Ugyanaz a panel van benne mint az olcsóbb 30asokban (pl Samsung) mivel összesen 3 vagy 4 cég gyártja a paneleket.

Apple => túlárazott szar
  • Misi az ezredes
    Akkor ez tudom ajánlani, Apple Cinema HD Display 30 col, nekem ilyenem van munkahelyen, hibátlanul működik megjelenítés kiváló csak az ára kicsit borsos. De megéri. Amúgy attól h csúcs monitorod lesz nem lesz maximum a grafika, ahoz Videokártya is kell. :/
  • adikakk
    szar a monitorom de nemsokára lesz 30colos.
  • Misi az ezredes
    Közel sem maximum grafika. Élsimítás nincs benyomva felbontás 1024x768-as.

Maximum grafikának mint fogalomnak nézz utána de ha nem menne itt leírom saját szavaimmal = A max graf., az az általunk használt alkalmazás legmagasabbra állított grafikai szintje. (Magában foglalja ez adott esetben, a tükör részletességét, látótávolságot, textúra minőségét, élsimítást, felbontást, árnyék minősége stb..
  • adikakk
    Pár pic max grafon.

• Kovács Erix
    Letöröltem a gamét újra fel akarom rakni és amikor a telepítőjére kattintok akkor ezt írja ki valaki tudja hogy miért?:S
  • adikakk
    Jó napot.
    Nálam jó a játék és nagyon tetszik fölég hogy Ladával is lehet menni.
  • Gibor
    Nem hülyének nézünk, de azért van multi a motorban mivel nem saját engine-t használnak, és attól hogy gyárilag támogatná, elég könny letiltani, és lehet hogy sok játéknál bent maradt, de ahogy nézem itt nem az a helyzet.
  • Misi az ezredes
    Így sokat nem tudtunk meg, sajnos a megadott adatok alapján nem tudok segíteni.
  • Penge88
    Há ne móóó... Valami Ati kártyám vanb 2600, vagy a f*sz tudja már...de min 512 mega. 2 magos proci, 3000-es asszem, memória 2 giga. XP-t használok.
  • myers90
    Én ezt tudom, pont ez itt a kérdés, hogy le van e tiltva teljesen. Mert a letiltás állhat abból is, hogy csak ki van szedve az átlag ember számára az "indítása", tehát maga a menü a játékból, de sok játékban volt már rá példa, hogy benne hagyták az egészet és egyszerű konzolparancsokkal el lehetett indítani. Nem igaz, hogy nem értitek, hogy mire gondolok! :D Tudom, hogy kicsi rá az esély, de nem tudhatjuk egyenlőre. Ez pont olyan, mint amikor a stalkerből kiszedték az autókat. A kiszedés abból állt, hogy még a modellek is megmaradtak, csak törölték a pályákról az autók spawnját. Nem nagyon akarom ezt erőltetni, csak egyszerűen mindenki olyan válaszokat ad nekem, mintha hülye lennék és azt hangoztatnám, hogy egészen biztosan van működő multi. Nem hiszem azt, csak megadom rá az esélyt, mert már leírtam pár sorral lejjebb, hogy volt már ilyenre példa, nem is egy.

"Ezenkívül az sem biztos, hogy le van programozva..." - erről már egyszer beszéltem, hogy szinte 100%, hogy a fejlesztők már csináltak multi funkciót a motorra, lehet, hogy egyenlőre még csak teszt szintűt, mivel ehhez hivatalosan nem volt tervben. És miért mondom, hogy szinte tuti, hogy megcsinálták? Gondolom nem viccből lehet állítgatni egy fájlban host meg password, meg efféle dolgokat. Csak ahogy te is mondod, a kérdés, hogy a forráskódban hagyták e.
  • Misi az ezredes
    Hm.. Lehet a géped kevés hozzá milyen op rendszert használsz? XP, Vista, WIN7 ?