2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#1952 Az utóbbi Crack ERROR-t nyom :/ -
#1951 megvan -.-
beállításoknál boost szarság, és ha nyomva tartom, akkor padlozza, és pörög rendesen a motor. Ha caps lock-ra, vagy num lock-ra teszem, az olyan mintha nyomva tartanám? :D -
#1950 Mi tuti krúzoltunk és nem is egyszer :) -
Szabeebmx #1949 Köszi!!!!!!!!! -
#1948 Ezt én is sajnálom..a 2.0 verzióba ki lehetett húzatni az ezeröcsit..ebben már nem lehet.. -
#1947 Nem TDU-ztál? KRESZ krúz stb? -
#1946 Amúgy nem lehet valahogy azt feloldani, hogy jobban lehessen pörgetni a kocsi motorját? MErt ugye mutatja is, hogy max kb 2/3 vagy 3/4-ed gázt enged nyomni.
G25-el még nem néztem, de billel nem engedi jobban nyomni. Én meg nem tanulni akarok ezzel, mert már van jogsim, hanem rendesen menni a városban, mintha rendesen kocsikáznék :) -
#1945 Ne kínlódj azzal...találtam rendes crack-et!
Használjátok örömmel..:)
Letöltöm -
#1944 Winrarral ua. van... -
#1943 Ki lett Winrarral csomagolva és úgy indítottam TotalCommander-ből -
#1942 NE total commanderbül inits hanem a winrarbol
-
#1941 Hát elég nagy gondom van :S
Mindent a leírás alapján csináltam :/ Ötletek?!
-
#1940 ezegy volga -
ASR Godfather #1939 jó, hogy vannak ilyenek is, eddig nekem csak kocka, meg valami újabb ladával sikerült csapatni :) -
kobi14 #1938 Van 1 3diunlocker:
letöltés
Használat:
kicsomagolod
elinditod a 3diunlocker.exe
Unlock!
be tallózod neki a C:\Program Files\3D Instructor 2.2 Home\data\profiles\profiles.db3
biztonsági mentést csinálj!
remélem érthető voltam Üdv -
ASR Godfather #1937 De ezeket nem is várom el tőle, hisz a kreszt elég jól visszaadja, és könnyű megbukni.
Közúton nekem kicsit könnyebb volt, mint a rutinpályán, de azt se toltam végig egy feladatot se, mert mindig megbuktam vmiért.
talán kormánnyal könnyebb lesz.. :) (legalábbis remélem, mert nemsokára kezdem a jogsit, és be kell gyakorolni.)
-
ASR Godfather #1936 Nem nagyon értem a rutinpályán hogy kell beállni az első feladatnál, nekem egyszer se sikerült, billel meg nem jó játszani, mert fura a kuplung, meg mert nem tudom, hogy kell automatára tenni, így meg nehéz irányítani. (nembaj azért az első leckénél már ugrattam egyet a rutinpályán.. :D)
Meg kicsit gáz, hogy csak félgázzal engedi nyomni, meg nem lehet kézifékkel farolgatni :D:D
-
#1935 Nekem is az AVG...de beraktam a cracket a kivételek közé..mint általában minden crack-re riasztással válaszol szinte minden vírusirtó.. -
perko #1934 A Nod is trójait detektál a 3dInstructor 2.2 crack-ben. -
#1933 Kaspersky szerint "object is infected by Trojan-Spy.Win32.Zbot.aqzr"
-
#1932 most günter tudod nincs sok idöm meg ez 1 blog nem 1 show amugy majd leirom képpel csak msn cimet küld már átt privibe
-
kobi14 #1931 Valami kis leírást adhatnál hogy csináltad meg őket. -
#1930 hát ja én most már a 2 részének a 3 csinálom de kuplungal kicsit nehézkes
-
kobi14 #1929 Hát csak jó lenne tudni hogy mit is csinálunk. -
#1928 am itt mindent mind a 10 feladatot teljes csilagra akkor meglesz a peageot s -
#1927 1 teljes magyarits és megvan a játék -
kobi14 #1926 Alig értek valamit belőle.:D -
kobi14 #1925 Nagyon lassan
-
#1924 + egy vga, hogy mennyen xD -
kobi14 #1923 Már csak a 2.2-re kéne magyarosítás és tökély -
Szabeebmx #1922 Nekem krekkelős program nem akar müködni rendesen. mikor betallózom a starter exe-t eltünik a progi és nem csinál semmit. Össze függhet azzal hogy 64 vagy 32bites a rendszer? -
#1921 A crack-be csináltam egy leírást a használatáról is... -
#1920 A 2.2-es orosz verzió ingyen tölthető Innen
Erre a linkre menjetek:Скачать полную версию 3D Инструктора 2.2 (380 Мб)
A crack-et pedig feltöltöttem ide,hogy mindenkinek elérhető legyen:
2.2 Crack -
#1919 Szintén...
-
#1918 az első az regelős ugye? :D
Ha megkérhetlek a torrent filet esetleg felteszed egy olyan helyre, ahova nem kell regelni a letöltéshez? Vagy küld el priviben légyszi. -
#1917 Sztem az lenne a faszántos ha a bannerba betenétek a 2.2 torrent fájl linkjét meg a cracket.
Valaki aki leszedté feltöltené valahovaa..
Nem lenne jobbb?
-
#1916 ez nem 2.0 hoz van hanem 2.2 höz van de mind1 -
#1915 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3337631
http://narod.ru/disk/3015986001/3D_Instruktor_2.2.rar.html
nesze ez a játék linkje az egyik a crack a másik a játék
-
#1914 istenem,
ebben a crack nemüködik -
#1913 valaki nem teszi fel valami rendes tárhelyre a működő verziót+cracket?