Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nekünk apuéknak ilyen Corollánk van :) és Már vezettem is élõbe és nagyon jó:D
Most vezethetem itt is
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
a 15perces játékidõt nem sikerült vkinek feloldani?
v hogy a többi autót hogy kellene vezetni.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Látszik is rajta hogy csak kormánnyal lehet játszani rendesen.
Billentyûzettel kezelhetetlen.
Renault magnum http://kamionszim.hu
DriverPartsInFirstPersonCameraMode = 1
tehát:
DriverPartsInFirstPersonCameraMode = 2
Amugy a game.ini a Dokumentumok\Multisoft\PDD mappában található. Ebben az ini-ben van néhány érdekes dolog amit bekapcsolhatsz a játékban.
[merlinw.org]
http://3dinstructor.com/gallery/8.html
na annyi volt a gond hogy én még anno leszedtem a full verziót de nem raktam fel, csak a demó volt fent. elõbb felraktam a fullt, crack és magyarositás és megy szal...
a gépigény lentebb is rakhatták volna. azé ehez a grafhoz nem kellene ekkora gépigény. mindent le kellett vinnem merkülönben szaggat igy persze éjjel sincs meg esõ sem :) beállitottam estére de ugyanugy nappal volt. gondolom vmit levittem optinsba ami felel az idõjárásért is. mind1. jó igyis
nálam a demó az megy rendesen de ha bemásolom a cracket és inditom akk a multisoft-os videó után ez jön elõ:
ha ezt leokészom akk meg ez:
azt a win32es mappát csak simám bemásolom és felûlirom a régit nem? am a 2. képen nemtom mér ir ki olyat hogy transporter meg mittomén :)
v vmi elérési utat kellene átirom?
thx elõre is
Instructor Prof-ból nem biztos, hogy lesz.
[merlinw.org]
ellemzõi:
Hatalmas játék helyet, az utak teljes hossza több mint 500 km;
modellezett részletesen a város (az elsõ verzió a Moszkva és Szentpétervár);
12 jármû minden típusú játékos, az autók és a teherautók és autóbuszok elõtt;
leghûségesebb reprodukciója megjelenése és belsõ autók;
valósághû fizikája autók;
külsõ tuning és fejlesztését a belsõ csomópontok gépek;
különbözõ közúti forgalom (több, mint 50 modell);
a nem motorizált forgalom: repülõgépek, vonatok, hajók;
Fejlett AI autóforgalom;
ellenõrök és a közlekedési rendõrök autókat;
elõre nem látható helyzetek és a közúti közlekedési balesetek, javítás, zsúfoltság;
speciális feladatok a misszió, az ügynök a nemzetbiztonsági;
2 nehézségi szint - sim / arcade;
dinamikus változása napszak;
dinamikus változása az idõjárási körülmények;
kiváló minõségû hangeffektek, rögzített valós prototípusok technológiával.
Engedje el a játék a tervek szerint 2010-re.
[merlinw.org]
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
Nem tudom hogy a Home-hoz is jó-e, de valószínûleg igen.
Google fordítás:
A javítás a következõ változásokat tartalmazza:
Hozzáadott támogat automata sebességváltók;
véglegesítette a tehetetlenségi a kamera (tehetetlensége az összes tengely);
hozzáadott funkció megváltoztatása érdekében a forgás irányát (kapcsolható opció);
Fix megjelenítése programok "külföldi személygépkocsi" ;
jobb átviteli és a motor;
megtanulta, hogy a közlekedési lámpák is a városon kívül;
fokozott hatás megjelenésének / eltûnése tárgyak;
enyhén optimalizált grafikus;
kisebb hiba.
Figyelmeztetés A patch már végeztek, perezakachan a szerverre. Mindenkinek, aki letöltötte elõtt március 30, 2010 szükséges újra töltse le és telepítse a további változások:
Fix hiánya dinamikáját a motor;
hozzáadott funkció "megerõsítése" billentyûleütés.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Honda - The Power of Dreams
Honda - The Power of Dreams