2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • melfoy
    Ahogy időm engedi,a héten nekiállok a játék magyar nyelvűvé tételének.. amennyiben sikerülni fog(remélem)...egy bejelentkező képernyőt már csináltam..ez még csak prototipus..:)Nem tudom milyen nevet kéne neki adni,maradjunk a Training autószimulátornál?

• aerolive
    Akkor nincs más, várunk egy normális törést a 2.2-höz.
  • aerolive
    Ott bukik el, mikor bekéri a serialt az ablakba. Lehet már letiltották.
  • zolee555
    Ha Win7-ed van, akkor az ArmaFP-t rendszergazdaként futtasd! Úgy működnie kellene!
  • melfoy
    Fellöktem a zsigára egy alufelnit..:)

• aerolive
    a 2.0 miben különbözik a 2.2-től? A 206-on és a Volgán kívül.
  • melfoy
    Ha valakinek kell...a 2.0 verzióhoz "angolosító"...

Letöltés
  • aerolive
    Az a crack meg nekem nem működik.
  • myers90
    én úgy vettem észre, hogy ez csak az "új" crackel van. Az ArmaFP-ssel nekem soha sem volt ilyen. A felülíróssal nekem is előjön egy fél óra autókázás után kb.
  • aerolive
    Sziasztok

Tegnap üzemeltem be a játékot ( 2.2 ). Nektek is van olyan, hogy mentek és egyszer csak eltűnik a kocsi 4 kereke és elkezd felfordulni? erre van valami gyógyír?
  • peti71
    Nekem tökéletesen megy xp-én,a hiba nem a rendszerbe van.
  • Misi az ezredes
    Ezt nem veletek és nem itt fogom meg vitatni..
  • myers90
    Mellesleg már egy ideje dolgozok egy saját készítésű hasonló "szimulátoron", Neoaxissal. Ha érdekel valakit, majd később megmutatom, bár még szinte sehol sem tart.
  • myers90
    Hát nem lenne rossz, csak az a vicc, hogy már a Nebula3-at buildolni sem volt egy egy éjszakás kaland :D Aztán pedig az öröm, hogy szarul működnek a sikeresen buildelt programjai... Mindenesetre ami már biztos, hogy a precompiled SDK (Nebula2-höz) ami leszedhető, azzal a sima tárgyakat amiket lejjebb említettem, meg járókelőket lehet csinálni, de ahhoz meg kéne valahogy szerkeszteni a pályákat is, hogy haszna legyen. Az autókhoz meg nagyon úgy néz ki, hogy mindenképp a Nebula3-as toolokat kell használni (hacsak nincs alapból valami átírva az sajátosra ezekben az nvx2 modellekben), csak mint mondtam örülök h. végre sikerült buildelni de most meg nem működik igazán.
  • zolee555
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám van a 2.2-es verzióval, hogy mindig kb. 10perc után eltűnnek a kocsi kerekei és elkezdek a levegőbe emelkedni. Nem lehet megállítani, újraindítani csak a kilépés-belépés segít. Ez így elég zavaró.
    Nem tapasztalt senki hasonlót?
    Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a hiba? (minden autónál ez a hiba)
    Ezt leszámítva semmi más baj nincsen vele. Csak nem lehet egy jót vezetni!... :(
  • MerlinW
    Nincs?:) Ne komolytalankodjunk:)

Megjegyzem XP-hez Microsoft support is már csak 2013-ig van, és az is csak vállalatoknak. A forgalmazását leállították tavaly. Az XP halott, Win7 pedig tökéletes alternatíva sőt, hatványozottan jobb, gyorsabb, stabilabb.

Jövőre pedig jön a Windows 8...:)
  • kifli
    Biztosan nincs?
  • Misi az ezredes
    Csak amíg nincs kiforrott alternatíva (Márpedig NINCS) addig nem jó ha leállnak arra a fejlesztéssel...
  • MerlinW
    Érthető módon egyre kevesebb cég foglalkozik az XP-vel. A zenék sem jönnek már magnókazettán:) XP pedig idén lesz 10 éves, ami az informatikában egy évszázadnak felel meg:)
  • Misi az ezredes
    1.4 és 2.0 az nekem is fut XP-n..
  • melfoy
    Sokan panaszkodnak hogy XP-n nem megy..látom te is azt használsz,nem tudom miért nem akarózik neki XP-n rendesen menni...nekem Win7-en tökéletesen fut,nemhogy a 2.2 de a 2.0 és az 1.4 is..
  • Misi az ezredes
    Először Hiba nélkül kéne elindulnia :S
  • melfoy
    Örömmel várunk minden újítást,és ha még esetleg autókat is sikerül beletenni..az lenne az igazi..:)
  • Misi az ezredes
    Ha nekiállsz örülünk ha nem akkor várunk :)
  • peti71
    Üdv, felraktam a magyarítást, de nekem csak a menü lett magyar,ez normális, tudom hogy beta de akkor is keveslem,.
    Lesz vajon a fordításnak végleges formája ,valaki foglalkozik vele,nem tud erről valaki valami infót.
  • Rozsdi95
    Valaki segítene? Le creckelem a játékot és azt írja hogy a starter.exe hibás és kilép... Ez van 2.0-nál és 2.2 nél is. :S
  • myers90
    a 2.2-ben benne van!
  • muHaHaHa
    Valakinek nincs egy iylen nevű fálj a /bin/win32/ mappában? boost_thread-vc90-mt-1_45.dll

ha van akkor valaki feltudná tölteni valahova vagy átküldené msn-en?
  • myers90
    nebula3 engine-t használ a játék, azzal szarozok.
  • muHaHaHa
    melyik programmal szerkeszted?
  • myers90
    úgy néz ki megvan a mód rá, hogy hogyan készítsünk új modelleket a játékhoz. Legalábbis alap tárgyakat (táblák, fák stb..) és járókelőket már mindenképpen tudok, az autókon még dolgozok, meg ami fontos a pályákra még nem jöttem rá. (mármint a geometria nem akadály, csak az, hogy telepakolni dolgokkal arra kell még rájönni).
  • Misi az ezredes
    Egy erre alkalmas ember segíthetne esetleg SKYPE,ICQ,AIM,MSN,X-FIRE,STEAM vagy bárhol ennek a megoldásában :/ Újratelepített változatnál is ez van úgy néz ki :/:S

• muHaHaHa
    sry, hibát*
  • muHaHaHa
    Hellotok, le crackeltem és ezt a hybát irja ki: http://kepfel toltes.hu/view/110113/Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.png

valaki tudna segíteni?
  • robinho1
    Melyikkel gombon kell indexelni?

• kobi14
    Látom hogy már az ncora is feltöltötte valaki.
  • ASR Godfather
    +1
  • melfoy
    Nálam működik tökéletesen..
  • kifli
    nem nyomtam, most tdu2 betaval játszottam, de eddig nem tetszett meg annyira :/
  • Gibor
    Veled énis rengeteget krúzoltam olyan 2008 környékén :)