Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Kamionra gondoltam, amirõl vannak már képek..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

AlieN911
Ebbe lehet teherrel menni xD A busz az kemény lenne :)

Honda - The Power of Dreams

Misi az ezredes
Azt a részt várom már amelyikben lehet teherautóval és Busszal is. Az kicsit tágabb és tartalmasabb rész lesz.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Kovács Erix
Oké kipróbálom köszi:)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Azt megpróbálhatod hogy egy reg törlõ progival átmész a gépen, mondjuk Registry FirstAid.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Kovács Erix
<#szomoru1>

Ha tudnánk már válaszoltunk volna.

Kovács Erix
Letöröltem a gamét újra fel akarom rakni és amikor a telepítõjére kattintok akkor ezt írja ki valaki tudja hogy miért?:S

Misi az ezredes
Na ennyi G25-öt 1-2 hónapig még 40-50 ért vehetted mostmár 100 ért megveheted a G27-et :D

[HUN]FaTaL
Nem gyártják, G27 van helyette.

http://goo.gl/gd6Zi5

Misi az ezredes
Addigra nem lehet már sehol sem kapni szerintem. :D G25 kijött és már neten sem nagyon lehet megvenni mert nem igazán gyártják vagy csak MO-ra nem hozzák be, én is amikor vettem eladó mondta h utolsó darabot vettem :)

[HUN]FaTaL
Nincs már G25, csak használtan.

biliard10
kösszi a tippet kiirtam pár láttogatot topicba am nem most veszem meg nincs rá keretem most majd talán karácson

Misi az ezredes
Ilyen kérdést!! nem hiszem, hogy ebben a témában kéne feltenned. Keress egy látogatottabb topicot. Amúgy látatlanba ha nem akarod megvenni keress egy boltot ahol van kirakva PS3-ra vagy XBOX360-ra Shiftel a G25 és kész... Személy szerint én úgy vettem h csak videókat és a véleményeket olvastam vagy 3-4 hétig fórumokban itt ott. Meg persze kérdéseimmel bombáztam a felhasználókat. Szóval hajrá, BP-n lakom amúgy, de nem fogadnék vendéget(eket), még a végén megver valaki.. <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Amúgy ha megveszed 3 napig tesztelheted, 3. napon visszaviszed ha nem tetszik és kész. Kötelesek 3 napon belül visszafizetni..

biliard10
ellöb tesztelem majd véllemény

MerlinW
Igen rendesen "viszi". G25 azon ritka termékek egyike, amire minimális a panasz évek óta. Bátran bevásárolhatsz.

[merlinw.org]

biliard10
és nem agreszivan hanem rendesen

biliard10
off:
Van valakinek Logitech G25 és debreceni az irjon azonnal és ha nem bánja kibrobálom (nem megveszem)és nem agreszivan rendesen a gépje is elvigye ezeket a játékokat : 3D instructor 2.0 + need for speed shift ha viszi a gépe ezeket maxon akk irjon privit
on:

[HUN]FaTaL
Apple :D

Ugyanaz a panel van benne mint az olcsóbb 30asokban (pl Samsung) mivel összesen 3 vagy 4 cég gyártja a paneleket.

Apple => túlárazott szar

Misi az ezredes
Akkor ez tudom ajánlani, Apple Cinema HD Display 30 col, nekem ilyenem van munkahelyen, hibátlanul mûködik megjelenítés kiváló csak az ára kicsit borsos. De megéri. Amúgy attól h csúcs monitorod lesz nem lesz maximum a grafika, ahoz Videokártya is kell. :/

adikakk
szar a monitorom de nemsokára lesz 30colos.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Misi az ezredes
Közel sem maximum grafika. Élsimítás nincs benyomva felbontás 1024x768-as.

Maximum grafikának mint fogalomnak nézz utána de ha nem menne itt leírom saját szavaimmal = A max graf., az az általunk használt alkalmazás legmagasabbra állított grafikai szintje. (Magában foglalja ez adott esetben, a tükör részletességét, látótávolságot, textúra minõségét, élsimítást, felbontást, árnyék minõsége stb..

adikakk
Pár pic max grafon.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Kovács Erix
Letöröltem a gamét újra fel akarom rakni és amikor a telepítõjére kattintok akkor ezt írja ki valaki tudja hogy miért?:S

adikakk
Jó napot.
Nálam jó a játék és nagyon tetszik fölég hogy Ladával is lehet menni.

Nem hülyének nézünk, de azért van multi a motorban mivel nem saját engine-t használnak, és attól hogy gyárilag támogatná, elég könny letiltani, és lehet hogy sok játéknál bent maradt, de ahogy nézem itt nem az a helyzet.

Misi az ezredes
Így sokat nem tudtunk meg, sajnos a megadott adatok alapján nem tudok segíteni.

Penge88
Há ne móóó... Valami Ati kártyám vanb 2600, vagy a f*sz tudja már...de min 512 mega. 2 magos proci, 3000-es asszem, memória 2 giga. XP-t használok.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Én ezt tudom, pont ez itt a kérdés, hogy le van e tiltva teljesen. Mert a letiltás állhat abból is, hogy csak ki van szedve az átlag ember számára az "indítása", tehát maga a menü a játékból, de sok játékban volt már rá példa, hogy benne hagyták az egészet és egyszerû konzolparancsokkal el lehetett indítani. Nem igaz, hogy nem értitek, hogy mire gondolok! :D Tudom, hogy kicsi rá az esély, de nem tudhatjuk egyenlõre. Ez pont olyan, mint amikor a stalkerbõl kiszedték az autókat. A kiszedés abból állt, hogy még a modellek is megmaradtak, csak törölték a pályákról az autók spawnját. Nem nagyon akarom ezt erõltetni, csak egyszerûen mindenki olyan válaszokat ad nekem, mintha hülye lennék és azt hangoztatnám, hogy egészen biztosan van mûködõ multi. Nem hiszem azt, csak megadom rá az esélyt, mert már leírtam pár sorral lejjebb, hogy volt már ilyenre példa, nem is egy.

"Ezenkívül az sem biztos, hogy le van programozva..." - errõl már egyszer beszéltem, hogy szinte 100%, hogy a fejlesztõk már csináltak multi funkciót a motorra, lehet, hogy egyenlõre még csak teszt szintût, mivel ehhez hivatalosan nem volt tervben. És miért mondom, hogy szinte tuti, hogy megcsinálták? Gondolom nem viccbõl lehet állítgatni egy fájlban host meg password, meg efféle dolgokat. Csak ahogy te is mondod, a kérdés, hogy a forráskódban hagyták e.

Misi az ezredes
Hm.. Lehet a géped kevés hozzá milyen op rendszert használsz? XP, Vista, WIN7 ?

Penge88
Hali. Feltettem, crackeltem, magyarosítottam. Starterre kattintva bejön egy fekete képernyõ majd issza a win-be. pdd-re kattintva progam futtatási hiba. Valakinek valami tipp, h mi lehet a baja?

Thank God, I\'m a Lada owner!

Misi az ezredes
Nem jól..

Tegyétek újra.

Sorrend-> Feltelepíted a programot -> felülírod a Crack-el -> Magyarosítod

mi van vele?...bevan crackelve..!
MerlinW
Fejléc...

[merlinw.org]

hello....haver feltelepítette a játékot és vmi kódot kér....mi lehet a kód?
[HUN]FaTaL
Ha le van tiltva akármit csinálhatsz, mivel nem rendelkezel a forráskóddal nem fog mûködni. Ezenkívül az sem biztos, hogy le van programozva...

Ha benne van, miért ne mûködhetne? Létrehozol paranccsal egy szervert, ehhez nem kell menü, onnantól csak szintén paranccsal csatlakozol ahhoz a hosthoz, ehhez se kell menü.
Ha benne van a motorban, akkor elvileg meg lehet csinálni, ezért mondtam, hogy a parancsok listáját kéne felkutatni.
Ne haragudj, de tényleg nem értem miért tartod ilyen szigorú feltételnek a menüt. :S

De ennek kellene elsõsorban menü, és már ott hal ki a dolog hogy a 3di_gu.dll ben csakis azoknak van menü létrehozva amik meg is jelennek, nincs több, szóval ha vanis connect konzolparancs stb, nem hiszem hogy mûködni tudna amíg a .dll-t nem tudjuk szerkeszteni, arra pedig nemigazán van lehetõség.

Konzol parancsokat próbáld keresni, vagy próbálgatni ilyen alap "connect" stb...

Utánanézek, de akko kell ennek csinálni egy menüt... a menüt nemtudom hogy hívják, hosszú játékkal kilehet játszani, meglehet nézni, nem 100% kizárt, de nemhiszem hogy jól mûködõ multija lenne... De megnézem.

100% már, hogy nem lehet elõcsalni? Mert voltak arra utaló jelek fájlokban (host beállítás, stb...) Már sok játékban elõ lehetett hozni a letiltott multit, (pl.: Vampire Masquerade, Oblivion, meg még sorolhatnám) és a Transporter is erre az engine-re készül.

Erre a játékra tényleg érdemes oda figyelni, a készítõ ugyanaz, észre is lehet venni a játék motorján meg a kocsikon, de huu, ha ez kijön én veszek G25-t.

biliard10
én is arra értetem csak hamar enter de nem irok 2 hsz egyszere

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

Nincs benne multi.

biliard10
ténnleg ? lehet bennwe multi is? mehetunk benne amedig mi akarjuk 1-2 honap mulva ebböl király játék lesz sztem

Lehet, hogy elõ lehet csalogatni konzol parancsokkal... A motor elvileg támogatja.

Misi az ezredes
Bármerre mehetsz egy bizonyos idõintervallumon belül. Ez tényleg "hülye" kérdés volt.

TaRka0107
Multi nincs benne, ember!!!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

AlieN911
Valaki jön multizni??

Honda - The Power of Dreams