Nostradamus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem az ambroziát kell meg csinálni és el vinni a kastélyba
nem enged vissza a titkos ajtón és a zöldruhás fickó ott ücsörög,vele kell még valamit csinálni?
daver88
hm...ez de jó lenne magyarul...

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcNn/nostradamus.htm végigjátszás igaz angol de jó
mi a gond a barlangnál?
én az öreggel beszéltem utána körbejártam a házat és egyszer csak megint rengett a föld. Ez a földrengés veri le a könyveket a ládáról, utána tudsz bármit is kezdeni vele

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

a cézár szobájában van egy láda,azt hogyan kell kinyitni?
Nekem is<#vigyor2>
(bár a barlangban megen elakadtam)

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

köszi sikerült
ha jo, akkor nálam kattant és villant egy kicsit a számláló beállító gomboknál, azokat csak az után tudod állítani. A fokokat jobbról számold!

szerintetek mit csinálhatok rosszul? a fokokat a bolygókat beállítottam de a számláló beállitását nem csinálja
köszi!<#rinya>

nem tudom van e még kötél valahol ha van közel mentésed próbáld újra de csak a férfi ruhába mászik le
valamit biztos elszúrrtam. Egy kötél elfogyott a szekrény felemeléséhez, egyet pedig megint rátettem arra a rúdra, amivel levettem a könyvtárban a lámpát. Mióta eddig eljutottam nincs már ott se a rúd, se a kötél. Tudok valahonnan másikat szerezni? Vagy vissza kell mennem a játékban?<#falbav>

Azon már túlvagy, hogy vissza kell öltözni a csaj ruhájába és úgy is szinte mindenkivel beszélni kell?

csak akkor nyitja az ajtót ha nincs ott senki a jegyzetek közt meg tudod nézni hogy mi a feladat
lehet hogy valamit kihagytam? mert nem húzza el a könyvet.a pap meg a zöldruhás fickó még ott ücsörögnek de nem csinál velük semmit
a beugróban jobb oldalon elhúz pár könyvet és ott a kulcslyuk
meg van az aranyszinû kulcs de hogyan kell kinyitni mert nincs semmi jel csak könyvek.Elõtte kell még valamit csinálni?
az arany színû kulccsal de szét húzott állapotba
a titkos ajtót hogy lehet kinyitni?
ha vannak horoszkóp szimbólumok akkor össze kell a nevével párositani
le kell menni tedd a kötelet a csillárra ha eltologattad a padló köveit
meg van a kör amit a kõrzõvel csinált utánna mit kell csinálni?
daver88
nem...nem rózsa volt benne, hanem megint vmi papírdarab, amit aztán ollóval kivágtam, és kaptam megint vmit, amit lehet forgatni...next??

a csomagot az inventoryban ki tudod nyitni. Asszem 1 rózsa van benne

daver88
miután a szekrényben találtam egy csomagot, meg vmi papírfecnit, amin egy térkép van, azután hogyan tovább??? mer beszéltem a zöldruhás csávóval, de nem tom hogyan tovább...

én itt akadtam el. A könyvtárban a beugró részen egy titkos ajtó mögött van, de nem tudom hogyan mehetek le. (le kell-e menni egyátalán?)

az majd késõbb kell
sikerült,de a kerék formával mit kell csinálni?
a kerék formás papírt az inventoryban húzd a csajra és beteszi a mappába utána ott meg tudod szerkeszteni a körzövel ha jól rémlik
a zöldruhás fickó szobájában adott két papírt az egyiken lett egy kerék forma itt elakadtam.utána mit kell csinálni?
asszem a könyvtárban a zöld ruhás ficko ahol ül fenn az asztalon is van valami
és hol lehet azt a papírt megtalálni?
igen a sorrend stimm még sem jó valami a számra nem emlékszem de 1 papírt kell az alsó kis vékony fiokba tenni azután tekerni a kart
Nostradamus csillagász szobájában milyen számot kell beállítani a gépen ha már jó sorrendben vannak a csillagjegyeknél a bolygók?

a pad alatt,kell lennie egy vértócsának a könyveket is megnézi a földön.

Minden összetevõt beletettél a recept szerinti sorrendben?

daver88
a könyvtárba hány nyomot kell megtalálni?? én eddig fûrészport találtam...mást nem, pedig végignéztem kéccer is..

hali sikerült valakinek aphrodisiakumot készíteni a Constance-nak meg van minden összetevõm de a végén nem teszi bele a tûzhelynél a kancsóba az ambergrist
én addig beszéltem a pappal, míg mire a könyvtáros részhez jutottam, már nem volt fent.

daver88
hogy került neked a pap a könyvtárba????

a zöldruhás fickó mellett van egy kulcs, azt kombináld a piros agyaggal, de elõször kattints a könyvespolcra, h eltereld a figyelmét.utána vidd el a kovácshoz a mintát(ha jól emléxem)
a könyvtárban ül a pap meg az a zöldruhás fickó beszéltem mind a kettõvel,utánna mit kell csinálni?
daver88
az már okés...

a közelben 1 szekrénynek van támasztva 1 rúd. Azzal vedd le az eldõlt szekrény felett lógó lámpát. tegyél kötelet a rúdra és tartsd a lámpa helyére. aztán a kötél másik végét húzd meg és gyorsan kösd az asztalhoz... Asszem.

daver88
hát remélem hamar lesz vmi magyarosítása, mert így rohadt nehéz...legalábbis nekem...

a szekrény oldalánál van egy hosszú vas arra kell a kötelet ráakasztani utánna a mennyezeten a kampóra köti
daver88
i'll have to clear it....

leszedtem vmit a mennyezetrõl, aztán ott maradt egy kampó...gondoltam a kötelet beleakasztom, aztán felhúzom a szekrényt...😄 😄 legalábbis ez volt az elmélet...dehát nemjó, mer azt írja, túl magasan van...

daver88
vizsgálnám, de nem engedi...kiír vmit...