Nostradamus

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valahol találsz légyszi tedd közzé, nekem is jól jönne! Köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

(az inventory-ban a képed melletti kis jelek közül a legfelsõnél láthatod mindig az aktuális feladatot.--Things to do-- Amit teljesítettél, azt áthúzza)

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

nemtud valaki végigjátszást? angol nyelvû is jó
A könyvtárban már megvizsgáltad az eldõlt szekrényt?

daver88
na...megvan az "elsõ pálya"...most ott vagyok, hogy beszéltem a a kastélyba vmi nõvel, meg egy pappal, aki adott egy listát, odaírtam mellé csillagjegyeket...

meg a könyvtárba láttam fel van borítva egy szekrény...innen hogyan tovább?? mer már mindenfelé mentem, de elakadtam...

közben nekem is sikerült túljutni a nehézségeken...(a naptárossal eljátszhatsz 1 kicsit )<#bee1> az oldalukon levõ minta alapján párosítsd a jeleket, a másikon a jel vége és az elnevezés eleje passzoljon. Jó próbálkozást!

daver88
ááá....kész, remélem lesz hozzá magyarosítás....kaptam az öregtõl vmi naptárféleséget..asse tudom mi, hogy, mikor...kész...

Én is elakadtam. Tud valaki segíteni? Jean-Amié szobakulcsát szeretném agyagba nyomni, de azt mondja elõbb valamivel el kell tereljem az ürge figyelmét. Tudja valaki, hogyan?

Vedd le a parókát, (ha már beöltöztél Césarnak)és nyírd meg az ollóval. Kapsz egy hajat, meg arc szõrt. Így már odamehetsz az öreghez, és nekiadja a krémet.

daver88
de még az sem sikerült...

Nem csak angol demó van, hanem teljes angol verzió is.

Ha már sikerült odaadnod a krémet a csaj apjának, akkor egy hangteszt következik. Ez után fogja megmutatni hogyan "fesd ki a csajt", hogy olyan legyen, mint a bátyja.

daver88
miután megcsináltam a krémet, meg a jam-et, utána mit kellene tenni??? itt elakadtam egy picit...

Beast Machine
ami nem Sam & Max, az már nem is jó kaladjáték😄

...vágod?

Ez is kalandjáték, csak logikai fp kaland.... (fp = first person)
Sir Quno Jedi
Az a DOTT, vagy a Monkey Island-ok, vagy a Kyrandia-k, vagy a Space Quest-ek, vagy a Kig Qust-ek, vagy a Full Throttle, vagy a ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Myst... <#beka2> De egyébként nekem sem a kedvencem az fp nézetû kalandgame. Inkább a tp-s kalandjátékokat komálom. Habár volt kivétel, pl a Zork Grand Inquisitor.
z99999
ezt hívják kalandjátéknak<#szomoru1>

Pszt.

joebacsi
bezzeg ha normális fizikát kapott volna a játék...😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sir Quno Jedi
Ja mégsem tetszik. Ez csak egy mászkálós, klikkentgetõs Myth szerû puzzleõrület okosság... Kösznem. (régen még oké volt)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De a néni bajszos pasinak öltözik, mer ugye nem szoktak akkoriban nõk kalandozódni (se)! Király! Teccik!

Enosh Chan
😄DD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Jano
Jóslásszimulátor? :-o

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

amúgy a néni a fõszereplõ

Enosh Chan
Koszi 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

joebacsi
szögletes a cicije a néninek 😞
nemkõ...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

elvileg egy középkori kalandjáték, hivatalos oldal

Enosh Chan
Mi ez?

English demo van már?

kulabácsi
magyaritasok.hu? google?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali! Van valakinek ötlete hol lehet ehhez a játékhoz magyarítást vagy végigjátszást letölteni?

← ElőzőOldal 3 / 3