131
Nostradamus-The last prophecy
-
BRYAN1 #51 a kerék formás papírt az inventoryban húzd a csajra és beteszi a mappába utána ott meg tudod szerkeszteni a körzövel ha jól rémlik -
égijel #50 a zöldruhás fickó szobájában adott két papírt az egyiken lett egy kerék forma itt elakadtam.utána mit kell csinálni? -
BRYAN1 #49 asszem a könyvtárban a zöld ruhás ficko ahol ül fenn az asztalon is van valami -
égijel #48 és hol lehet azt a papírt megtalálni? -
BRYAN1 #47 igen a sorrend stimm még sem jó valami a számra nem emlékszem de 1 papírt kell az alsó kis vékony fiokba tenni azután tekerni a kart -
sjucus #46 Nostradamus csillagász szobájában milyen számot kell beállítani a gépen ha már jó sorrendben vannak a csillagjegyeknél a bolygók? -
sjucus #45 a pad alatt,kell lennie egy vértócsának a könyveket is megnézi a földön.
-
sjucus #44 Minden összetevőt beletettél a recept szerinti sorrendben?
-
#43 a könyvtárba hány nyomot kell megtalálni?? én eddig fűrészport találtam...mást nem, pedig végignéztem kéccer is.. -
BRYAN1 #42 hali sikerült valakinek aphrodisiakumot készíteni a Constance-nak meg van minden összetevőm de a végén nem teszi bele a tűzhelynél a kancsóba az ambergrist -
sjucus #41 én addig beszéltem a pappal, míg mire a könyvtáros részhez jutottam, már nem volt fent.
-
#40 hogy került neked a pap a könyvtárba???? -
BRYAN1 #39 a zöldruhás fickó mellett van egy kulcs, azt kombináld a piros agyaggal, de először kattints a könyvespolcra, h eltereld a figyelmét.utána vidd el a kovácshoz a mintát(ha jól emléxem) -
égijel #38 a könyvtárban ül a pap meg az a zöldruhás fickó beszéltem mind a kettővel,utánna mit kell csinálni? -
#37 az már okés... -
sjucus #36 a közelben 1 szekrénynek van támasztva 1 rúd. Azzal vedd le az eldőlt szekrény felett lógó lámpát. tegyél kötelet a rúdra és tartsd a lámpa helyére. aztán a kötél másik végét húzd meg és gyorsan kösd az asztalhoz... Asszem.
-
#35 hát remélem hamar lesz vmi magyarosítása, mert így rohadt nehéz...legalábbis nekem... -
égijel #34 a szekrény oldalánál van egy hosszú vas arra kell a kötelet ráakasztani utánna a mennyezeten a kampóra köti -
#33 i'll have to clear it....
leszedtem vmit a mennyezetről, aztán ott maradt egy kampó...gondoltam a kötelet beleakasztom, aztán felhúzom a szekrényt...:D :D legalábbis ez volt az elmélet...dehát nemjó, mer azt írja, túl magasan van... -
#32 vizsgálnám, de nem engedi...kiír vmit... -
sjucus #31 Ha valahol találsz légyszi tedd közzé, nekem is jól jönne! Köszi! -
sjucus #30 (az inventory-ban a képed melletti kis jelek közül a legfelsőnél láthatod mindig az aktuális feladatot.--Things to do-- Amit teljesítettél, azt áthúzza) -
égijel #29 nemtud valaki végigjátszást? angol nyelvű is jó -
sjucus #28 A könyvtárban már megvizsgáltad az eldőlt szekrényt?
-
#27 na...megvan az "első pálya"...most ott vagyok, hogy beszéltem a a kastélyba vmi nővel, meg egy pappal, aki adott egy listát, odaírtam mellé csillagjegyeket...
meg a könyvtárba láttam fel van borítva egy szekrény...innen hogyan tovább?? mer már mindenfelé mentem, de elakadtam... -
sjucus #26 közben nekem is sikerült túljutni a nehézségeken...(a naptárossal eljátszhatsz 1 kicsit ) az oldalukon levő minta alapján párosítsd a jeleket, a másikon a jel vége és az elnevezés eleje passzoljon. Jó próbálkozást! -
#25 ááá....kész, remélem lesz hozzá magyarosítás....kaptam az öregtől vmi naptárféleséget..asse tudom mi, hogy, mikor...kész... -
sjucus #24 Én is elakadtam. Tud valaki segíteni? Jean-Amié szobakulcsát szeretném agyagba nyomni, de azt mondja előbb valamivel el kell tereljem az ürge figyelmét. Tudja valaki, hogyan? -
sjucus #23 Vedd le a parókát, (ha már beöltöztél Césarnak)és nyírd meg az ollóval. Kapsz egy hajat, meg arc szőrt. Így már odamehetsz az öreghez, és nekiadja a krémet. -
#22 de még az sem sikerült... -
sjucus #21 Nem csak angol demó van, hanem teljes angol verzió is. -
sjucus #20 Ha már sikerült odaadnod a krémet a csaj apjának, akkor egy hangteszt következik. Ez után fogja megmutatni hogyan "fesd ki a csajt", hogy olyan legyen, mint a bátyja. -
#19 miután megcsináltam a krémet, meg a jam-et, utána mit kellene tenni??? itt elakadtam egy picit... -
#18 ami nem Sam & Max, az már nem is jó kaladjáték:D -
csgj #17 Ez is kalandjáték, csak logikai fp kaland.... (fp = first person) -
#16 Az a DOTT, vagy a Monkey Island-ok, vagy a Kyrandia-k, vagy a Space Quest-ek, vagy a Kig Qust-ek, vagy a Full Throttle, vagy a ... -
csgj #15 Myst... De egyébként nekem sem a kedvencem az fp nézetű kalandgame. Inkább a tp-s kalandjátékokat komálom. Habár volt kivétel, pl a Zork Grand Inquisitor. -
#14 ezt hívják kalandjátéknak -
#13 bezzeg ha normális fizikát kapott volna a játék...:)
-
#12 Ja mégsem tetszik. Ez csak egy mászkálós, klikkentgetős Myth szerű puzzleőrület okosság... Kösznem. (régen még oké volt)