Nostradamus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki segíteni,hol tudok vízet szerezni?A kut nem tudom,nem akar müködni,vagy nem ott lehet vízet szerezni?
Légyszíves segítsetek mert elakadtam!A folyosón megtaláltam a térkép kis darabját de nem tudom a naplómhoz csatolni mert hiányzik a térkép többi része.Mit hagytam ki? Hol a térkép?
Úristen hód, fújd már ki!!!
Hogy jutok a kápolnába? A szekrényt felemeltem a nyomokat megvizsgáltam (könyv, vérfolt, fûrészpor), a polc túloldalán zárt szekrény, gondolom Philibert kulcsa kell hozzá. És itt elakadtam, nincs sehol egy nyitott ajtó, ergo nem tudok bemenni a kápolnába.
A segítséget elõre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni a játékhoz.
Az akasztófánál a szekeret miként lehet elmozdítani,hogy a mandragórához hozzá jussak?(az éket elvettem,de nem tudom arréb húzni)Ha Valakinek volna esetleg egy magyar leírása,megköszönném!
Elõre is köszönöm a segítséget!
angol végigjátszás
és ennek az angol nyelvûnek a (a minõségét nézve fordítógéppel) magyarosított változata valóban megtalálható az adventuregames.hu-n:
csúfoljuk magyarnak... 😊
azért ha kevéssé értitek az angolt, akkor a kettõt együtt használva rájöttök, hogy mi a teendõ.. 😊
sok sikert!
( www.adventuregames.hu)
Nem tudja valaki megmondani, hogy miért szaggat a gépemen a Nostradamus?
1,5 Gb RAM,NVIDIA GeForce 7600 GT, Intel Pentium 4 3.00 GHz, Vista-m van
"Everything that happens, happens for a reason"
de csak a kezét meg a száját tudom megnézni és a lábát
nem tudom.Mármint hogy mekkora cipõt hord össze kéne
hasonlitani a halott katona melletti nyommal de ezt
nem tudom hogyan kell.És ha kijövök a szobábol haza
kerülök pedig a leirás szerint a kovácshoz kéne jutni
kardot egyengetni segithetne valaki aki továbbjutott
itt.Elöre is köszi
Examine the scribe: Use the magnifying lens to examine the scribe.
Look close at his hand. Use the cursor to get the scribe's notebook. Look at the ink on his finger.
In inventory, use the lens on the notebook. Then use the scalpel on the notebook to get key and sheet hidden in notebook.
Use lens on his foot and then use compass to measure his foot. It is the same footprint size as the one seen by the dead guard.
Use lens on his mouth. Click on his lips again to know that he is poisoned.
Madeleine doesn't want to use the key on the chest by the bed.
Exit the room.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
ROHANNÉK, mert rámomlik a barlang. Mi a teendõ?