CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
#4533: Meg van rendelve, de ha 25-ig beigazolódik néhány pletyka akkor hagyom a zivatarosba.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
?!
Ha vki utána szeretne beleszagolni a játékba, akkor már nem lesz multi demó?! <#wilting>#wilting>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
így csináltam extra fovot, átneveztem az exét és nem emlékszem mi volt.
Magiszter ne vedd meg , nem muszáj , elárulom elsõ két játékban nekem is ott mocorgott a fejem hátsó végén hogy a fenének fizetek én ezért ha multiban nem is jó a modokra meg várni kell, közben rájöttem hogy ez a játék alapvetõen nem rossz, csak tökolyan mint a shattered horizon ami meg nem túl jó ! 😄
De én a modtoolok megjelenésétõl teszem függõvé, hogyha muszájmegkötések meg egyebek lesznek akkor mást kell supportálni. De úgyis oké lesz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Anno Wars-ban is csak kb 1-2 hétig játszottam, majd elmúlt az "újdonság" varázsa. Elõtte persze a aktív multi-bétá teszter voltam vagy 2 hónapig 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
2.)Nincs, és ugye a béta alapján lehet csak tippelni. Akik meg végigjátszották a bétát (mazochista fanatikusok), egyöntetûen állítják hogy 5, max 6 óra alatt végig lehet vinni elsõ játszásra. Kérdés hogy mennyire van neki újrajátszhatósági faktora...stb. Illetve hogy a véglegesben változtatnak e valamit a visszajelzések miatt.
3.) Hát igen. <#shakehead>#shakehead>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
2. Van már bõvebb infó? Hány szint, milyen gyorsan megy, mennyi unlockolható, prestige esetlen... ilyen van már? Mert ha nincs akkor ne mondd, hogy 5 óra.
3. Nekem inkább az a gondom, hogy tudom, hogy nem menne rajta rendesen. Ezért meg nem veszem meg. Majd a RO2-t.
3.) Ezt elsõ olvasásra nem is értettem mire írtad. Aztán leesett: Nem azért veszek hardvert mert itt a Crysis 2, hanem mert kezdenek kinyiffanni. Ha meg már veszek, akkor olyat veszek ami bírja megint 3 évig.
DLC-khez: Értem én hogy ha lenne rá módjuk képkockánként fizettetnék meg a játékot, de azért álljon meg a rohanás! DA😮-t megvettem 1x és végigjátszottam. Aztán jött a 92. DLC ami !!Tovább vitte a történetet!! és innen folytatják a 2. részt. Mass Effect szintén, pedig azt is megvettem. De a DLC-ket nem fogom hozzá megvenni. Lehet hogy így nem lesz teljes a történet, de köszönöm, nem fogok 1 játékért 5x fizetni. (Márpedig a DLC árai irreálisan magasak) Ha a DLC-k-ben kiadott játékoké a jövõ, akkor le fogok szokni a játszásról.
A másik hogy EA Games-et eleve bojkottálom, miután közölték hogy az ilyen kis szaros országok nyelvére nem csinálnak feliratot se. Kb 2 napi munka volna felbérelni egy Angol-Magyar tolmácsot 300k-ért, aki megcsinálná. Persze nem lenne 100%-os, de tuti van egy belsõs magyar dolgozójuk (mindenhol van 😄 ), aki képben is van az adott játék világáról és utána javítana, egy 20%-os prémiumért cserébe. Tessék. költöttek nagyonmax 1 millió forintot (3700 euro-t) arra hogy többen megvegyék a terméküket. Így nem én leszek az egyetlen aki csak az igazán ütõs játékokat fogom megvásárolni, mert csak angolul adják ki. (RPG-k esetében triplánszar.) És most jöhettek a "Dehát eredeti nyelven jobb" dumával, ha én és még sokan mások jobban élvezzük édes-ékes apanyelvünkön. Egy-egy munkanapom után pl hánynom kell ha angol szövegre nézek xD
#4515: Nem ati kártya és nem ciripel hanem szabályosan csiripel. Mintha valami madár költözött volna a gépbe, ami oxigénhiányos állapotban az utolsó leheletével könyörögne az életéért. Komolyan aggódom 😄
3.) Q8300, 4GB RAM, ATI 5770, 1440x900 Advanced tükörsima, Hardcore is remekül játszható, nem szaggat be itt-ott, mint az elsõ rész. MP Demó alapján mondom, rosszabbra számítottam.
A DLC-s résszel egyetértek, de sajna a világ errõl szól: PÉNZ. Mindenhol. És hidd el nem mindig a fejlesztõk döntenek így, a kiadók a pénzéhes ge***k.
Enyém nem ciripel... 😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
1.) Dx11 pecsben jön, nem tartalmazza alapból a lemez
2.) max 5 órás multi rész (bár ki milyen vehemenciával és stílusban játszik)
3.) Táp és VGA vétele elviszi a kasszát egy idõre (tápot kellett venni, mert kinyiffant és azóta a 3 éves VGA-m is csiripel, ami szerintem nem a közeledõ tavasz elõjele)
4.) Tavaszi kocsigenerál. Ha 120km/h mellett szétesik, az károsítja az egészséget.
5.) Enni is kell néhanap. Bár ha tovább nõnek az árak elkezdek fénnyel táplálkozni. xD
Top 6 indok amiért ritkán veszek játékot:
1.) Rövid játékidõ. 4-5 órás, unalmas játék nem ér meg 10k-t szerintem.
2.) Multi nem érdekel, de sok játék csak erre gyúr
3.) Copy-Paste folytatások
4.) Bughalmaz elsõ kiadások, csak 5-6. pecs után lesz normálisan futtatható.
5.) Fizetõs DLC hegyek. Ha megveszek egy játékot, akkor a történet végigjátszását ne fizettessék meg velem még 4x, olyan áron amiért az eredeti játékot vettem. (Ami nagyon agybak.rt az a Dragon Age. Ha jól vettem ki a 2. rész elõtörténet volt az egyik DLC-jében.)
6.) Nincs demo, vagy csak konzolra, vagy csak játék megjelenése után napokkal, hetekkel, hónapokkal. Bár a játékok 90%-ban okkal. Különben senki se venné, akkora csalódás némelyik.
csinálnák accountot, erre azt írja hogy a jelszó nem egyezik, pedig jól írtam be wtf
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Milyen hibát ír ki neki? Részleteznéd? esetleg printszkrín-t linkelhetnél, mert így nem tudunk segíteni.
Nem mindegy hogy: Hiba 503, Ídõtúllépés, Email már regisztrálva van, Nem megfelelõ jelszóhosszúság, vagy csak "Elfogyott a paprikáskrumpli" a hiba jellege. 😊
Ismerõsöm be szeretne regisztrálni, de állandóan hibát ír ki neki.
Vagy a nickname-el van baja vagy az email fiokjával,de már 5 féle email fiókra próbáltunk regisztrálni.
Mi lehet a gond?
Elõre is köszönjük a segítségeteket.
#4503: Meséld el mit linkeltél, mert este 8-ig nem tudom megnézni (tiltva van a streaming media/media share idebent 😞 )
Be lehet azt állítani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomni a jobb egeret a célzáshoz? Olyan legyen mint a COD-ba.
Thx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Reakcióm:
- Nem tudom mit vártak egyesek, illetve mit várnak egyesek egy játéktól. A Crysis sosem a világmegváltó, korszakteremtõ, "büntetõ" új ötleteirõl volt híres. Egyetlen jó dolgot alkottak meg, az pedig a Nanoruha, illetve a Nanoruha 2.0 (Jobb, csak a futás nem tetszik). Na meg természetesen a köret, ami a grafika. Illetve akárki akármit mond, szerintem a történet is jó. Persze kérdéses a tálalása, de kinek mi tetszik.
- Itt mondják hogy a multi hasonlít a Cod-ra a Moh-ra a szomszéd kutyájára...stb. Kezicsókolom! 2011-et írunk. Amit ki lehetett találni (és anyagi hasznot is hoz), azt már kitalálták. Forradalmasítani nem tudják a multiplayer játékokat.
- Az is baj hogy lehet benne fejlõdni és nem csak WASD+balegér-rõl szól az egész? Szerintem kimondottan piros pont a fejlõdési rendszer, mert így több játékidõt és változatosabb játékot jelent. Hiszen én mondjuk álcázásra lopakodásra gyúrok, te páncélra és védelemre, a harmadik meg fegyverkezelésre, meg lópatára... stb. Az meg hülyeség hogy nem csak reflexekrõl meg ki-a-jobb-játékos rendszerrõl szól. Így is vannak rosszabbak és jobbak, vannak jó döntések és rossz döntések, jobb játékosok, rosszabb játékosok. Érdekes módon én 30 perc játék alatt 12/2 lettem két futam alatt is. Pedig 4-5 éve nem játszottam FPS-t multiban. Jah és a 12-bõl mindenki 4-8-as szinte volt már, egyedûl én voltam 1-es. Mégis 10/4-es volt a Kill/Killed arányom.
- Konzol port. Ez a játék nem konzol port. A kozolport jelentése: Egy játék amit eredetileg valamilyen konzolra fejlesztettek, majd késõbb PC-re is át lett konvertálva. Ez a játék multiplatform, aminek a jelentése: Mind a 3 nagy "táborra" párhuzamosan lett fejlesztve, azaz PC-re, Xbox-ra, PS3-ra egymástól "függetlenül" az adott környezet lehetõségeit szem elõtt tartva készítették. Nem pedig megalkották tamagucsira, majd betallózták a lemezt a "Consol2PC Converter v3.4 Free Edition" -be és rákattintottak a "Create" gombra.
- Hardver igény. Aki pampog hogy szarul van optimalizálva az vagy 200 éves konfiggal próbál 6 monitoron 3D-ben 120 FPS-t elérni, vagy csak szimplán csodára számított. Azt viszont le kell szögezni, hogy a minimum gépigényben szereplõ vason, FullHD-ben 30 FPS-t megy a legalacsonyabb beállítások mellett. Ráadásnak nem csak fut, de ocsmány, hanem igazán elképesztõ látványt produkál. Ha megnézünk egy hasonló látványvilágú játékot, majd azt hogy milyen konfigon/beállításon fut 30 FPS-t szerintem rácsodálkoznánk a dologra.
Hirtelen ennyi. Majd ha eszembe jut még valami... nem foglak megkímélni titeket 😊