9306
-
#5494 -Nem támogatja a DX11-et. ( Remélhetőleg lesz hozzá később)
-Nincs 64bites indító fájl. (Nem nagy érvágás)
-Nem volt rendes béta: A Press Start még mindig benne van/volt. (Miért akkor milyen béta volt?)
-Nincs 5.1 meg 7.1 handkártya támogatás. (Ez sem izgat engem)
-NEM LEHET GRAFIKÁT ÁLLÍTANI... csak az a három szar van. (Az a 3 szar a grafika állítás bőven elég)
-Nincs mod tool és szerkesztő. (És mit érnénk vele? Crysis 1-hez is van és kb 300 mod van évek óta készülöben amiből ha 5 elkészül már nemzeti ünnepet hírdetünk.[ Na jó magyarítás végett kéne a szerkesztő] )
-
Gabe18 #5493 Nem tudom mit kéne magyarázkodnom, mikor még nem is láttam magából a játékból egy másodpercet se...
A videók szerint a pc-s a legszebb? Az. A pc-s a legolcsóbb? Az.
Ha meg mégis xar lesz, istenem. Már a BC2-ért megérte megvenni... -
#5492 Jogos...de mindkét oldalon ez van-e....:) -
#5491 ez már csak magyarázkodás miután szembehugyoztál a széllel -
#5490 "Még ha így is van, akkor is a pc-s verzió a legszebb, és olcsóbb is mint a konzolos változatok. "
pontossan. -
#5489 butaság ne sértődj meg.
Megéri, csak nem veszik majd meg, ahogy a fejlesztők kifogásokkal élnek úgy a játékosok is, szar konzolport nem veszem meg, lewarezolom és el van ezzel simitva ennyi...70% ezt csinálja. -
Gabe18 #5488 Még ha így is van, akkor is a pc-s verzió a legszebb, és olcsóbb is mint a konzolos változatok. Akkor mért ne érné meg megvenni annak aki pc-n akarja játszani?
Hogy a "pc változat az elsődleges" duma megint kamu volt? Hát azt meg már meg lehetett szokni... -
KaBuTo666 #5487 most miért kell lebszni a kedvemet ezekkel? :D ezentúl nem olvasom, megyek játszani ezzel a remekművel...:D -
#5486 · Remove Auto Aim - This has now been completely removed due to overwhelming community feedback
ez az első patchben a legnevetségesebb
kb bebizonyítja hogy 0 időt és energiát szántak a játék tesztelésére, komolyan ez az amit a beta alapján javítottak? üvegszilánkkal vakarnám az agyam annyira fáj hogy mennyire ignorálják a pc-s közösséget.. egy crytek. vicc. -
#5485 az a dx11 patch még mindig csak legenda szinten él.. egy full random svéd oldalról származik az infó, hivatalosan sose beszéltek róla hogy jönne. -
#5484 Ha nem tűnt volna fel fel , a játékot direkt úgy készitették hogy ne érje meg pcre megvenni , mivel abból nincs ezeket a dolgokat látva semmi előny.
Részvétem annak aki megvette -
#5483 Nem azt írják, hogy nem támogatja, hanem hogy problémák vannak vele.
Lehet, néhány patch után ez is jó lesz DX11-el együtt.
Majd akkor lesz teljes a játék... -
#5482 Azért az 5.1/7.1 támogatás hiánya enyhén szólva durva. Nem '95-ben járunk. -
#5481 Szar érzés mi? Mármint hogy igazad van....:) -
#5480 Ja hogy így érted? Akkor igazad van. -
Pares #5479 Ha kell, ha nem, szinte törvényszerűséggé vállt mára, hogy mindenhol feltűnik a "Dehiszezmilyenszarmábiztosakonzolmiattbutítottákle" érvelés. Unalmas, vagy vicces, kinek hogyan. -
#5478 Én nem látok itt semmi vicceset. -
#5477 És igazuk lesz... :) -
KaBuTo666 #5476 ez igaz, de a dx11 nekem egyenlőre nem hiányzik. :D
thx az infót.
-
Pares #5475 Ezekből engem kb. csak egy pont érint: Hogy nem lehet részletesen beállítani a grafikát. Ám mivel a Demó Gamer beállításoknál gyönyörűen futott a 3 éves gépemen (ami nekem abszolút nem tűnt csunyának, számomra szemet gyönyörködtető volt), ezért nincsen nagyobb panaszom erre. Bár fura, de fő, hogy ezek a beállítások jól vannak "optimalizálva". Különben is a PC verzión a .cfg-kkel ki lehet majd akár mit csavarni belőle...
Az utolsó ponton azért jót röhögtem. -
#5474 Rövden:
-Nem támogatja a DX11-et.
-Nincs 64bites indító fájl.
-Nem volt rendes béta: A Press Start még mindig benne van/volt.
-Nincs 5.1 meg 7.1 handkártya támogatás.
-NEM LEHET GRAFIKÁT ÁLLÍTANI... csak az a három szar van.
-Nincs mod tool és szerkesztő.
-Egy szó sincs arról, hogy támogatni fogja a moddereket, ahogy az első rész.
-Az egész játék egy konzol port és a Crytek tuti majd a kalózkodásra fogja, ahogy szokták a készítők... -
KaBuTo666 #5473 Mit ír a cikk? -
#5472 Egyetértek a cikkel. Úgyan az a helyzet mint a MW->MW2... Crysis->Crysis2. Remélem mindenki látja a hasonlóságot... -
KaBuTo666 #5471 én meg tönkretettem a crysis 2 tokját a cd-vel együtt. -
#5470 a crytek tönkretette a crysis 2 pc verzióját. -
KaBuTo666 #5469 Na hát nálam még a multi problem...de ha európai szerverekkel nem lesz gáz akkor okés...csak mert érdekes hogy először azért nem enged rá a szerverre mert a serial codot használják...persze bazd+ én használom hisz kérted...aztán meg host failed...egyik helyre bejutottam de csak 2en voltunk, aztán a többi 30ra nem :D -
#5468 És nem azért írtam, én nem akarok lenni... csak jó lenne, ha tiszta lenne a topik, mert megérdemli. -
#5467 Nem kellene HGt választani erre az oldalra? Hamarosan, vagyis már itt vannak a warezmakik. -
kjhun #5466 És mekkora ez az English.pak fájl??? -
#5465 Csak azért mondod mert oda van írva hogy foxxi de hazudol.... :)
te valóban Bob vagy.... -
#5464 -
#5463 Egész biztos lehetsz benne, hogy nem fog magyarul megjelenni!
A lista nem mindig a tényleges információkat tartalmazza. Lusták voltak frissíteni, eredetileg úgy volt, hogy magyar felirattal jelenik meg, de az EA ezt máshogy gondolta! -
#5462 de nem -
kjhun #5461 Lehet hogy nem is kellene magyarosítani??? A magyarítások portálon jelenleg azt írják hogy magyarul jelent meg. Link -
#5460 támogasd a csapatod a nálad lévő cuccokkal, teljesítsd a pályán a feladatokat vagy védekezz ahol kell, ezekből több pontod lesz az elején mint a killekből, aztán majd menni fog a lövés is pár óra/nap után ha ráérzel. -
#5459 Ok, kösz mindkettőtöknek, remélem nálam sem lesz gond! -
KaBuTo666 #5458 1680x1050
Én féltem szintén, lesz tuning de csak nyáron...mondom nem baj ha addig nem megy maxon akkor majd pár hónap múlva...:D De most dx9 vagy mivel fut? Mert akkor 11gyel már más tészta lesz vagy mit írtak... -
foxxi #5457 Q9500 + 4Gb DDR2 800 + GTX280SOC, gondolom ezek a fontosabbak. ( jah - 1980X1020, vsync OFF ) -
#5456 NPC-k ellen sokkal könnyebb. -
#5455 Ú hát az enyém majdnem ugyanez, akkor már nem is félek :) Milyen felbontásban?