CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
LOL, ez tetszett. 😊
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Realisztikus sebzésrendszert, meg valósághû fegyvereket?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy pár napot a multival is el lehet ütni biztos, ez is valami. Azt mondjuk kétlem hogy népszerûségben CoD vagy Battlefield babérokra törne, de gondolom nem is ez a cél.
eddig egy játékban ha úgy lõtt le vki hogy esélyed nem volt visszalõni, akkor egy csaló kis g*ci volt általában (vagy ráddobott egy helikoptert ala BF 😊, itt meg mindenki ezt fogja mûvelni
szörnyû 12 éves hülyegyerekek igényeire kihegyezett design, egy hatalmas nyakleves kéne az összes embernek aki ezt megtervezte, és a boltok elõtt is állni 2 hétig a megjelenés után és egy nagy pofon annak aki kijön a game dobozával
kb ásni kell a gaming sírját, 2011 yeah
kicsit a 13 éves önmagamra emlékeztetsz.Ki is basztak innen sg-rõl mit a szart.
Azóta benõtt a fejem lágya,remélem a tied is be fog.
Ha meg idõsebb vagy akkor meg javulj meg fiam Bendegúz mert máskülönben elvisz az ördög😊
Vagy nem megy az könnyen faluhelyen?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nevetséges multijátékokat kell csinálni ezekenek a konzolosoknak az 1x biztos. LOL.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A MOH-val is ez volt a gond. 3 hónapig bírta. mosmár csak a fanok tolják. ez sztem így lesz Cry 2 esetében is. Bár picit több fan van sztem MOH 2010-hez képest.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem is értem a hekkelás célja mi lehetett. 😊
De a poén hogy még baloldalt fent egy postaládád is van amiben leveleket lehet fogadni. 😊
Amugy en vision nezetben megyek allandoan, ki is szurok mindnekit egybol. XD
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
amúgy a radar asszem p betûvel hívható.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Láttam hogy vannak ilyen dolgok amiket ölésért tudok elméletileg lekérni, de azt nem tudom hány kill után tudom, hol jelzi, és hogy mivel kérhetem le?
Elõre is köszönöm szépen a segítséget.
nem
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Két kérdésem lenne. Az elsõ: Az optionsba a grafikai beállításokat csak 3 mód közül lehet választani? Nincs olyan, hogy én állítsak be részletesen mindent?
A másik: Lehet a demoban vhogy átállítani a fow-ot? (field of wiev)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.