9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • lolSL
    éljen bizony. a crytek vezető pályatervezője például egy HL modhoz készített pályái után kapta az állást :)
  • lolSL
    azt látod jobban vele hogy honnan lőnek, kirajzolja a lövedékek útját a levegőben..
  • Totti5
    Éljen a "modding" :D
  • strebacom
    No aktiváltam a DLC-t de nekem nem jelez semmit a HUD-on, ha a közelben van az ellen.....
    ???
  • item
  • lolSL
    hát a kiszivárgó beta garantálta hogy még pár hétig se lehessen nyugodtan játszani.
  • item
    Na már kezdődik..

• strebacom
    OK semmi!!!
  • strebacom
    No és ezt a kódot hová kell beirni, vagy honnan töltsem le a DLC-T??
  • Gundark1234
    Az a Threat tracer DLC. Ad egy közelségi jelzőt a multihoz. Jelzi a HUD-on ha a közelben van az ellenség. Ird be a mycrysis.com/redeemcode oldalon a mezőbe és akkor a következő játékba lépéskor beadja.
  • DarkSector
    nem ez a jó (mármint fps rajongóknak természetes nekem nem elég a rajongáshoz), csak én így vagyok...:)
  • strebacom
    Hali...kaptam valami DLC kódot is a játék mellé, azt le lehet már tölteni, vagy mire jó???
    Köszi!!
  • Magiszter
    Magyarul: Sz@rtak a PC-sek fejére...
    Remélem majd kijön a "fan-made" Editor hamarosan, majd a "fan-made" Dx11 effektek, majd a "fan-made" összes többi... és a végén kiderül hogy a játék 50%-át a játékosok készítik el...
  • arty
    vaaaagy: nem akarta ;)
  • Shep
    Köszi, ez már kellett. Krájtek meg nyaljon sót, hogy nem voltak képesek egy ilyet ők alapból berakni, a játékosközösségnek kell utánuk dolgozni.
  • Magiszter
    Azért az ciki hogy a 3. napon kijön egy ilyen, a Crytek meg 4 év alatt nem tudta megcsinálni :D
  • teddymac
    Nekem még mindig nem jó :( használják a kodot
    Még egyszer sem tudtam belépni a játékba ,
  • gduck
    Még éjfélután se volt semmi, úgyhogy elmentem csicsikálni
    Most már látom, megvan, de napközben meló, este lődözés
  • grebber
    Crysis 2 Advanced Graphics Options Application
  • grebber
    Benchmark futtatására azóta sem jött rá valaki?
  • CalebJoe
    tudod kevesen vagyunk így
  • DarkSector
    Az első max bejöhet, de nekem egy fps tutira nem fog akkora kísértést hozni mint egy tps...szóval bakot lőttél. :)
  • janihunk
    Lehet már az alap verzióval multizni? Patch feltétele nélkül?
  • Mr_no_NaMe
    jéé kijött. Én azt hittem már egy darabja kint van.
    Jó játék? Én a képekből úgy veszem le, hogy kiadták az egyet újra, csak ez városban játszódik. Van benne ak47? Mekkora a szabadság a városban? Megéri, vagy ez is ilyen vérszegény mint az első rész?
  • JaSoN HuNTeR #5830
    De kellenek ilyen zenék egy ilyen játékhoz :)
  • CalebJoe
    hihetetlen mennyire nem illik a játékhoz ez a zene
  • PunkZoli
    van ennek valami hivatalos albuma? amin nem az instrumentálisak vannak, hanem a trailerek alatt szereplő zenék?
  • Prince23
    Hoztam zenét is :) Buli van :D

• Fpocok
  • Prince23
    FAIRLIGHT!!
  • KaBuTo666
    na leírom mi helyzet lesz...én jó pár napig pozitív kommentekkel fogom a topikot elbűvölni a játékról, te meg nem bírod tovább a kísértést és megveszed.
  • broman191
    Kipróbálta már valaki mennyivel szebb a buherával a game? :]
  • asysoft
    Legelső idegeneket viszonylag könnyen el lehet intézni (Soldier fokozat), nem kell beleereszteni egy tárat (többivel még nem találkoztam).

zola2000 (#5787): Nekem demó 1080p-n legmagasabb beállítások mellett néha igencsak beszaggatott, ez pedig vaj simán fut ugyanilyen feltételek mellett.
  • DarkSector
    szóval nincs még rá lóvém de ráér, multiztam a sok demo-val elég annyi kibírom mire olcsó lesz...van más amiket előtte meg akarok szerezni...
  • KaBuTo666
    szóval nem vetted meg a játékot.
  • DarkSector
    ahammm.
  • Kandurex
    glow effekt képek
  • DarkSector
    A glow nem zavar mert nem tudom hogy mi az.
  • Shep
    Hát ez a kurva Glow csak engem zavar, szart nem látni tőle. Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, bár az kétségtelen, hogy merőben más, mint az eddigi 2 rész.
  • KaBuTo666
    Van mit javítani, de legalább nem 2-3 hét lesz, fuck yeah!