9306
-
#5854 éljen bizony. a crytek vezető pályatervezője például egy HL modhoz készített pályái után kapta az állást :) -
#5853 azt látod jobban vele hogy honnan lőnek, kirajzolja a lövedékek útját a levegőben.. -
#5852 Éljen a "modding" :D -
strebacom #5851 No aktiváltam a DLC-t de nekem nem jelez semmit a HUD-on, ha a közelben van az ellen.....
???
-
#5850 -
#5849 hát a kiszivárgó beta garantálta hogy még pár hétig se lehessen nyugodtan játszani. -
#5848 Na már kezdődik..
-
strebacom #5847 OK semmi!!! -
strebacom #5846 No és ezt a kódot hová kell beirni, vagy honnan töltsem le a DLC-T?? -
Gundark1234 #5845 Az a Threat tracer DLC. Ad egy közelségi jelzőt a multihoz. Jelzi a HUD-on ha a közelben van az ellenség. Ird be a mycrysis.com/redeemcode oldalon a mezőbe és akkor a következő játékba lépéskor beadja. -
#5844 nem ez a jó (mármint fps rajongóknak természetes nekem nem elég a rajongáshoz), csak én így vagyok...:) -
strebacom #5843 Hali...kaptam valami DLC kódot is a játék mellé, azt le lehet már tölteni, vagy mire jó???
Köszi!! -
#5842 Magyarul: Sz@rtak a PC-sek fejére...
Remélem majd kijön a "fan-made" Editor hamarosan, majd a "fan-made" Dx11 effektek, majd a "fan-made" összes többi... és a végén kiderül hogy a játék 50%-át a játékosok készítik el... -
#5841 vaaaagy: nem akarta ;) -
#5840 Köszi, ez már kellett. Krájtek meg nyaljon sót, hogy nem voltak képesek egy ilyet ők alapból berakni, a játékosközösségnek kell utánuk dolgozni. -
#5839 Azért az ciki hogy a 3. napon kijön egy ilyen, a Crytek meg 4 év alatt nem tudta megcsinálni :D -
#5838 Nekem még mindig nem jó :( használják a kodot
Még egyszer sem tudtam belépni a játékba , -
#5837 Még éjfélután se volt semmi, úgyhogy elmentem csicsikálni
Most már látom, megvan, de napközben meló, este lődözés -
#5836 Crysis 2 Advanced Graphics Options Application -
#5835 Benchmark futtatására azóta sem jött rá valaki? -
#5834 tudod kevesen vagyunk így -
#5833 Az első max bejöhet, de nekem egy fps tutira nem fog akkora kísértést hozni mint egy tps...szóval bakot lőttél. :) -
janihunk #5832 Lehet már az alap verzióval multizni? Patch feltétele nélkül? -
#5831 jéé kijött. Én azt hittem már egy darabja kint van.
Jó játék? Én a képekből úgy veszem le, hogy kiadták az egyet újra, csak ez városban játszódik. Van benne ak47? Mekkora a szabadság a városban? Megéri, vagy ez is ilyen vérszegény mint az első rész? -
#5830 De kellenek ilyen zenék egy ilyen játékhoz :) -
#5829 hihetetlen mennyire nem illik a játékhoz ez a zene -
PunkZoli #5828 van ennek valami hivatalos albuma? amin nem az instrumentálisak vannak, hanem a trailerek alatt szereplő zenék? -
#5827 Hoztam zenét is :) Buli van :D
-
#5826 -
#5825 FAIRLIGHT!! -
KaBuTo666 #5824 na leírom mi helyzet lesz...én jó pár napig pozitív kommentekkel fogom a topikot elbűvölni a játékról, te meg nem bírod tovább a kísértést és megveszed. -
#5823 Kipróbálta már valaki mennyivel szebb a buherával a game? :] -
#5822 Legelső idegeneket viszonylag könnyen el lehet intézni (Soldier fokozat), nem kell beleereszteni egy tárat (többivel még nem találkoztam).
zola2000 (#5787): Nekem demó 1080p-n legmagasabb beállítások mellett néha igencsak beszaggatott, ez pedig vaj simán fut ugyanilyen feltételek mellett. -
#5821 szóval nincs még rá lóvém de ráér, multiztam a sok demo-val elég annyi kibírom mire olcsó lesz...van más amiket előtte meg akarok szerezni... -
KaBuTo666 #5820 szóval nem vetted meg a játékot. -
#5819 ahammm. -
#5818 glow effekt képek -
#5817 A glow nem zavar mert nem tudom hogy mi az. -
#5816 Hát ez a kurva Glow csak engem zavar, szart nem látni tőle. Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, bár az kétségtelen, hogy merőben más, mint az eddigi 2 rész. -
KaBuTo666 #5815 Van mit javítani, de legalább nem 2-3 hét lesz, fuck yeah!