CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Elsõ részeket is bebeszéltem magamnak a multi miatt vettem meg és ha 1 órát toltam vele összesen akkor sokat mondtam.
Néha rámjön ilyen kényszer hogy venni kell valami játékot.Most is pl megvettem Alon in the Dark limitedet és szinte ki sem bontottam ment fel polc tetejére fogja a port. 3400ft-os porfogó<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
A Legendary: The Box nevû játéknál is 4 GB ramot hoztak ki ajánlott gépigényben pedig évekkel ezelõtti játék. Annyira nem is volt jó a grafikája, a Crysisnak még az elsõ részétõl is jóval le volt maradva grafikailag meg mindenhogy.
Szóval ennyit a gépigényekrõl... erõs propagandát érzek én ebben, csak hülyítik a felhasználókat hogy nem elég a jelenlegi hardverük, hátha vesznek újat.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Easy-n 3óra 50 perc.Legnehezebbet azt nem tudtam mérni mert közbe ökörködtem ,repkedtem és ugye azt is számolta a teljes idõhöz.
d a y .
Normalon, boxon, 10óra volt a játék. Ebben benne van 1 óra balfaszkodás/halál/explore. De PC-n, hardon szerintem ugyan úgy ki tudod hozni a 10 órát, (normalon se volt annyira könnyû mint gondoltam, kontrollert is újra meg kellett szokni).
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Tehát, a mostani, tényleges, konkrét megrendelések érkezési sorrendje számít, nem az elõjegyzések leadásának ideje."
Tehát elvileg az nem számít mikor adtad le az elõrendelést, majd amikor küldik a mailt, hogy lehet rendelni, annak a sorrendje számít...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tegnapi véleményem vissza szívom....így 3 óra játék után, gyerekek el kell hogy szomorítsak mindenkit, de a játék iszonyatosan bugos....nem annyira mint a béta, de olyan dolgokkal találkoztam csak pislogtam.....
pl az ellen a falba ragad és meghal, akkor csak simán megakad de fut....gránáttal nyírod ki a ragdoll effekt megáll, pl lebeg a keze....kibaszod az asztalt a rajta lévõ tárgyak lebegnek....ha felmész egy felfegyverzett hummer-re, leszeded a nagy fenyát, akkor nemtud leszállni a platóról és eccerüen mellérak....ha eldobod a fenyád hogy megnézd milyen a másik az eccerûen eltûnik....felvettem a rakétavetöt azt véletlen eldobtam és eltûnt....ha kilövöd a hummer kerekeit, ugrál folyamatosan...vicc gyerekek és mindez a boxos verzióban....lehet hogy csak sajtó retail???? vagy ennyira gáz lenne?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"We had too much visitors and customers in 1-2 days and our site exceeded the bandwidth. Because of this we moved our site to more powerful dedicated server. Currently you can access our site from http://184.168.91.159 temporarily. You will be able to access to cdkeyshere.com in 1-2 days after DNS changes."
Amúgy, mostmár mûködik a domain 😊
TESS
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64