CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
én egyszer a witcher aktuális küldetésemet álmodtam tovább.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Álmomban is elõjön.
Álmomban ellátogattam nagymamához vidékre, tök nyugis volt minden, egyszer csak azt veszem észre, hogy az ösztöneim azt súgják, hogy idegenek vannak a közelben, és engem keresnek. Mondhatom, rohadtul elkezdtem félni, fel is kaptam valami infratávcsõt vagy mi a szart, és láttam, hogy az idegen még messze van, de közeledik. A para az volt, hogy nem hoztam magammal a nanoruhát nagyihoz látogatóba, szal tök védtelen voltam egy felfegyverzett idegen elleni harc esetén! azért álmodhattam azt, hogy nagymamához mentem látogatóba Prófétaként, mert mifelénk a nagymamát "nanó"-nak szokták hívni, gondolom a nano-suit nyomán.
Szóval jött az a rohadt idegen, én meg egy titkos személyi hívóval kértem az US Armyt, hogy küldjenek erõsítést és hozzák a nanoruhámat is!
Hál Istennek, jöttek is a marine-k egy Blackhawk típusú helikopterrel és elhozták a göncömet is, amit rögtön felkaptam magamra. Miután teljes harckészültségben álltam az idegen elébe, az kereket oldott. Viszont a közelben becsapódott egy idegen ûrhajó, odasiettem, hogy Armor üzemmódban földbe döngöljem a dögöket, erre csak egy rakás civilt láttam, amint elõjönnek a hajóból. Ezekkel nem tudtam mit kezdeni, akárcsak a játékban sem. bekapcsoltam a hõérzékelõ üzemmódot + a Visort, és feltünt, hogy a kifelé áradó embertömegbõl egy nagyobb sugárzást kibocsátó egyed próbál továbbálni. gondoltam, ez egy fejlábú lehet. Le akartam csapni rá, erre felébredtem. Sajnos már nem tudtam visszaaludni, de a megálmodott részek szerintem már egy életre bennem maradnak...
Lehet le kéne állnom a játékról, pedig még csak ott tartok, hogy elkaptak a Katonák...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
..bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
látványban nincs hiány...
Titanic - Lost in the Darkness mod pár új kép

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
crysis1single<crysis2single
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
és használd a nano vision-t, úgy látod õket
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy nem eredeti Crysis 2-höz hol találhatok mûködõ 1,9 patchet?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ehhez aztán nagyon kellett a CE3.
•- I cannot log into Crysis 2 with my MyCrysis account
This is a known issue that is currently being investigated, when there is a fix to it we will update this post with the correct link.
És basznak megcsinálni. Vagy beenged multiba, vagy nem.
kölcsönkért időből élek....