CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Én csak húzom szám, pedig ígéretesebb projektnek tûnt, de ez így hááát elég kétes minõségnek tûnik...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fpocok
Jól néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber

Next PC upgrade: 2022

arty
elhiszem - de évek battlefieldes tapasztalata azt mutatja, hogy dice multijátékot az elsõ félévben-évben nem célszerû vásárolni, rengeteg idegeskedéstõl megkíméli magát az ember és még pénzt is spórol! 😊)

Forza.

Már a teljes is jobb volt a bétánál. Azóta meg mégjobb.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

The Protector
akkor van rád nagy hatással egy game ha beépül az álmodba.
én egyszer a witcher aktuális küldetésemet álmodtam tovább.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
lehet hogy szántak 30 másodpercet a bf3 (beta) -ra 😄

Forza.

Tudom, hülyén hangzik, hogy katonáktól kértem és kaptam segítséget, de hát ilyen az álom....
Sziasztok, elkezdtem játszani ezzel a crysis 2-vel, és úgy néz ki, hatással van rám.
Álmomban is elõjön.
Álmomban ellátogattam nagymamához vidékre, tök nyugis volt minden, egyszer csak azt veszem észre, hogy az ösztöneim azt súgják, hogy idegenek vannak a közelben, és engem keresnek. Mondhatom, rohadtul elkezdtem félni, fel is kaptam valami infratávcsõt vagy mi a szart, és láttam, hogy az idegen még messze van, de közeledik. A para az volt, hogy nem hoztam magammal a nanoruhát nagyihoz látogatóba, szal tök védtelen voltam egy felfegyverzett idegen elleni harc esetén! azért álmodhattam azt, hogy nagymamához mentem látogatóba Prófétaként, mert mifelénk a nagymamát "nanó"-nak szokták hívni, gondolom a nano-suit nyomán.
Szóval jött az a rohadt idegen, én meg egy titkos személyi hívóval kértem az US Armyt, hogy küldjenek erõsítést és hozzák a nanoruhámat is!
Hál Istennek, jöttek is a marine-k egy Blackhawk típusú helikopterrel és elhozták a göncömet is, amit rögtön felkaptam magamra. Miután teljes harckészültségben álltam az idegen elébe, az kereket oldott. Viszont a közelben becsapódott egy idegen ûrhajó, odasiettem, hogy Armor üzemmódban földbe döngöljem a dögöket, erre csak egy rakás civilt láttam, amint elõjönnek a hajóból. Ezekkel nem tudtam mit kezdeni, akárcsak a játékban sem. bekapcsoltam a hõérzékelõ üzemmódot + a Visort, és feltünt, hogy a kifelé áradó embertömegbõl egy nagyobb sugárzást kibocsátó egyed próbál továbbálni. gondoltam, ez egy fejlábú lehet. Le akartam csapni rá, erre felébredtem. Sajnos már nem tudtam visszaaludni, de a megálmodott részek szerintem már egy életre bennem maradnak...
Lehet le kéne állnom a játékról, pedig még csak ott tartok, hogy elkaptak a Katonák...
Meg se kérdezem hogy mibõl goldoljátok.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Bug bug bug bug bug bug...

..bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug bug.
lac coo
Egy jó adag bughalmazt némi kékhalállal !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Érdekes hogy a Cry 2 nem néz ki ilyen jól. Csak úgy érdekelne hogy a Frostibe 2 bõl vajon mit tudnának kihozni?

grebber
te jószagú... O.O

látványban nincs hiány...
grebber

Én is hasonló problémába ütköztem, megvettem, de még nem kaptam meg, mivel azt írja, hogy elfogytak a kulcsok... Nem lehet tudni, hogy ilyen esetben mennyi idõ, míg feltöltik a készleteket? 😄
grebber
D2D-n 3.74 font volt a Crysis 2.Szépen el is fogytak a cd kulcsok<#taps>

grebber

Legalább mostmár egálba lesz a City Interactive, csak ne legyen bugos még ha a fizika rovására is megy...bár az sem ártana, legalább egy CryEngine 2-es szintet <#nevetes1>
grebber
direct2driveon dec 17-én 3.74 font lesz a c2.

grebber

KaszaN
Valaki nagyon unatkozhatott.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

grebber
Sanszos lehet😊

gduck
Ez is olyan lesz, ami sose készül el?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ha valakit érdekel egy kis City Hallos darálás (vágott videó):

grebber
Képek azokat tudnak csinálni,már csak modok kellenének végre<#eplus2>

grebber
<#eplus2><#eplus2>
gduck
Már nem volt esélye, mert közben lelõttem és már rég meg is ettem <#eplus2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szóval nem találtad meg.
van egy medve rajta, megtalálod?
grebber

Fpocok
Felraktam újra, megnézni hogy megy a mostani vgaval. 1600 900 nálam a max. Highon tökéletesen megy 60fpsen. A harc baromi jó.
crysis1single<crysis2single

Parasite Eve 2, best game EVER!

KÖSZI
rooney8
meg lõdd õket nagy kaliberû fegyverrel is; rakétavetõ, c4, gránát... stb 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
én is vagy 4-5 tárat lõttem beléjük mire kipurcantak 😄
és használd a nano vision-t, úgy látod õket

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok segitenétek ??A végén járok már a játékban vannak azok a szellem lények a legvégén azokat hogy lehet lelöni vagy megölni mert eltünnek és nem akarnak meghalni sehogysem.Pedg mindennel probáltam és sehogyse halnak meg.elöre is köszi
lac coo
Fenn a piros betûkre kattintva ! 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok.

Egy nem eredeti Crysis 2-höz hol találhatok mûködõ 1,9 patchet?
grebber
Sajnos nálam valami miatt bugos és széthullik a képe 😞

Ez volt már!!
Nagyon végre erdö.. a cry3-al...nálam faxán fut:

grebber

DarkSector
Mi ez a szar?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Boron Power
De azért rohadjanak meg, hogy a megjelenés óta kint van ez a hiba:

•- I cannot log into Crysis 2 with my MyCrysis account
This is a known issue that is currently being investigated, when there is a fix to it we will update this post with the correct link.

És basznak megcsinálni. Vagy beenged multiba, vagy nem.

Köszöntem szépen az infot!

kölcsönkért időből élek....