CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Épp az elõbb fejeztem be a játékot, gaz konzolon.Nagyon tetszett,csak a vége egy kicsit zavaros.Alcatraz tiszteletbõl hívja magát Prophet-nek?Vagy mi?Kiváncsi vagyok, hogy milyen történetet tudnak összehozni a 3-nak.
Warhorse Studios Developing CryENGINE 3 Powered RPG <#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Hm nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz!!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Megvettem a játékot,minden mûxik,de a dx11 és textura pakkot nemtom letölteni,nem elérhetõ az az oldal ahová irányít.
Ilyenkor mi van?
Elöre is köszi!!!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Nothing is True, Everything is Permitted
A singlet már rég végignyomtam a "csúnya verzióval", csak kiváncsi voltam milyen lehet a multi része. Ahhoz ugyebár kell az eredeti.
Lehet, hogy nem lesz az egészbõl semmi, mert jeneleg a BF multija sokkal jobban leköt.
YouTube: 23Drazse
Elvben a játék indításánál magától letölti és telepíti a patchet.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hogy vélekedtek ti errõl?"
Én úgy vélekedek, hogy ez egy játék, és nem nyugdíjbiztosítás, hogy hosszútávú terveim legyenek vele. Ha fél év múlva sehol se lesznek a szerverek, akkor is hónapokon át nyújtott szórakozást egy délutáni mozizás áráért.
Nekem is pont ez lenne a kérdésem, hogy érdemes-e megvenni a Crysis 2-õt?
Nem tudom meddig fognak még játszani vele multyban. Nehogy úgy járjak, hogy mire megszereznék mindent, arra már senki sem nyomja.
A Bad Company 2-õt még mindig sokan küldik, pedig azt már lassan hogy két éve adták ki, ráadásul a BF3 is már megjelent. (Igaz a BF és a COD más tészta, tán e kettõ a világ két legismertebb, legnagyobb számban játszott FPS játéka.) Félõ, hogy a Crysis 2 szerverei fél év múlva már sehol sem lesznek.
Hogy vélekedtek ti errõl?
YouTube: 23Drazse
Hányan játszanak még a multijával? Játszanak még egyáltalán, vagy halottak a szerverek?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
sok volt anno a fake crysis mod, de ezt te is tudod!!
hisz te vagy a legjobb tesóó!!
* Scomcomputers the future of computing!*
viszont ha csak multiban akadsz, akkor az nemhiszem h vga gond lesz... (de hogy mi?! 😄 )
Forza.
ugye nem a kártyához kapott lemezrõl telepitettél drivert??!??!?!?! 😊
Forza.
a 64 bites win 7 pedig alig 2 hónapja van fent.
eddig jó volt kicsit szaggatott de lehetet vele jáccani de az új és jobb videókártyával már velemi gebasz van
eddig volt egy gigabyte 5450-es videókártyám amivel nem éppen zökkenõmentesen de lehetett multizni.vettem egy erõsebb kártyát most egy 6670HD van a gépemben és valamiért 3x úgy szaggat mint a gyengébbik kártyámmal!mi a picsa van?a legfrisseb drivert is feltelepítettem hozzá de semmivel sem jobb.és nem csak a crysis hanem az összes komolyabb játék ezt csinálja(battlefield bad company 2,battlefield 3).bezzeg a szaron NFS World tényleg jobban fut akkor a többi miért baszakszik?
valami ötlet?
Nálam akkor nem talál szervert.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Hogy erre nem gondoltam egybõl! <#eljen>#eljen>
A youtube weboldalt nem azért hozták létre hogy 1-el több internetcím létezzen.
Használd ,meglátod segít!
Az ünnepek alatt harmadszorra is végigjátszottam ezt a remeket. De valahogy az összegyûjthetõ holmik közül autókulcsot egyet se találtam eddig.
Dögcédulát, ajándéktárgyat, email letöltéseket találtam, de autókulcsot egyet sem. Pedig most tudatosan keresgélgettem a pályákon ezeket. Igaz, a harc hevében túlfutottam szakaszokon, de akkor is szeretnék már látni legalább egyet. <#conf>#conf>
Van valahol leírás, hogy melyik pályán hol vannak elszórva ezek a holmik?
Jól van itt is már lassan ezermilliárd mod lesz mint Crysis1 hez.Frankó kis dezsávû remélem 1db azért elkészül majd <#banplz>#banplz>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%