9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • Omlás
  • Ombika
    Ezzel mar csak igy onmagaban is elkinlodnek! :-)
  • Maxtreme
  • becsiati
    Hát igen...a kép magáért beszél! CRYSIS 3...2013
  • becsiati

• Herold
    A pályaszerkesztővel próbálkozott már valaki?
  • Herold
    Aztán rájöttem, találtam egy végigjátszás videót. A nyikorgó ajtó volt a lényeg.
  • grebber
    Alaposan nézz körül.Ha ot vahy ahol gondolom akkor keress olyan helyet ahol fel kell ugrani egy bejárathoz arra lehet továbbenni.De adja is magát.
  • Herold
    Hali

A vége felé járok már, van az a Roosevelt sziget ahonnan el kell menni valami tengeralattjáróhoz. De ottragadtam egy romos házban a szigeten, és nem tudok kijutni. Mi a teendő?
  • gduck
    Biztos crakkelt az exe fájlod!
  • Herold
    Feltenném az 1.9-es patchet a magyarítás miatt, de ez a fos nem találja a játékot. Azt mondja, nincs telepítve. Pedig van. Mit lehet ezzel csinálni?
  • Alexandra888888
    Crysis 3 trailer
  • Omlás
  • mandm
    Csak a főtémát és egy-két másikat komponálta Hans Zimmer, a többit mások. Nem kisebbítve ezzel Zimmer úr munkásságát, hanem megemlítve a többiekét (Borislav Slavov, Tilman Sillescu stb.)
    Sajnos Hans Zimmer egyre többször csak a téma fő irányát határozza meg, de a kuli munkát embereire bízza: Remote Control Productions
    Ebből mondjuk az is kijön, hogy néhány alá dolgozó zeneszerző ma már kiemelkedett és önállóan is elismert lett
  • Omlás
    Ahogy a filmekben úgy itt is eszméletlenül megdobja a hangulatot Hans Zimmer féle aláfestés ezzel csak egyetérteni lehet.

• Alexandra888888
    Nekem nagyon tetszett, szép a környezet (volt hogy pár percig csodáltam a naplementét a víz mellett), bár a végén vártam volna valami nagy "főgonoszt" itt is. Én is végigvittem a korábbi részeket, ezután is kedvenc marad. Hans Zimmer meg egy csodát alkotott hozzá.
  • Shep
    Ja csak 6x annyi lehetőség van, mint a COD-ban szóval ...
  • mester1987
    Tiszta CODMW3...be van minden scriptelve. Meg ez a New York is erőltetett volt..:S
  • arty
    meg se közelíti az első részt ebben a tekintetben (se)
  • mester1987
    Na és aki frissen vitte végig, mi a véleménye a fizikáról?
    Van olyan jó, mint az elsőben vagy nem eléggé? :P :P :P

(Én már végigvittem, csak érdekel.)
  • Alexandra888888
    Már nincs gond, sikerült. Végigvittem a játékot is. Köszi a segítséget.
  • Shep
    Hát igen kellemetlenek ezek a hibák.
  • Alexandra888888
    Eddig nem volt gondom a játékkal, nyírtam a gézengúzokat, de hogy pont a vége előtt lassan, ez már fájdalmas.
  • Shep
    Á nem hinném, sajnos elég sok hiba van benne, bár egy részüket a patchek már javították.
  • Alexandra888888
    Köszi, megnézem mi lesz, lehet csajoknak nem nyílik ki csak :D
  • Shep
    Próbáld előröl kezdeni a pályát, lehet hogy egy újabb script bug.
  • Alexandra888888
    Sziasztok! Szükségem lenne egy kis segítségre. Az Out Of The Ashes pályán járok, és nekem a kijáratnál be van zárva az ajtó, nem tudok kijutni az épületből. Megnéztem már videón is, nem csináltam semmit másképp, odaálltam a párkányra és semmi nem történik.
  • kemencebalázs
  • grebber
    Crysis 3 Announcement incoming? Hints: Crytek teasing, GameReactor Cover and more
  • djstan
    Sziasztok, ismét van Magyar ranked szerver a játékban, a válogatott csapat támogatásával. :) Kezdésnek 12 fős, de később ha lesz rá igény, akár bővülhet 16-ra. A pingek nagyon jók, lagg teszten jól vizsgázott, szóval mindenki használja bátran ;)

Elérhetősége: szerver keresőbe csak annyit írj szűrők nélkül, hogy HNT

Hungarian National Team
  • grebber
    Crytek to announce “absolutely fantastic” new project in April

Remélem nem valami only konzolos cucc lesz!
  • Ombika
    VSYNC volt a ludas! :)
  • Ombika
    Akkor jo nagy tevhitbe voltam, akkor extreme marad...
  • Maxtreme
    4.1 (de lehet csak 4 lesz)
  • Ombika
    udv.

4.8 ghz-es cpu val es GTX 580 vga-val, high tecture pack-al ultra beallitasokkal 1650-be nektek milyen fps-el fut?!
  • arty
    az mit jelent? az egyik nem 512 megás? mert akkor az a gond ...
  • mester1987
    Egy 5770-en jól futott 3/4 beállítások mellett 4 GB RAMMAL. Max (4/4) beállításnál már 25 FPS körül mozgott.
  • lee56
    Akkor talán a crossfire miatt lehet, milyen kártyákból áll?
  • bcrics
    A HD-CSomag alatt a textúra packet értettem igen.
    A telepítés sorrendje úgy van ahogyan írtad is, a vga kártya mérete 1.5gb crossfire-ban, ez sem lehet akadály.

• lee56
    Másik hibalehetőség lehet, hogy a géped nem üti meg a minimum követelményeket ezekhez az extrákhoz, pl. az 1GB videómemória..