CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez engem is érdekelne.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
Ezt sajnos nem tudom a patch elõtt letöröltem már.

Next PC upgrade: 2022

#5544 kommentben amit írtam, az tapasztalható?

grebber
Természetese az a gépem van még mindig igen.Volt olyan hogy beesett 20 fps alá de egyenlõre nagyon ritka az ilyen eset szerencsémre!
4 magos procival nem lenne ilyen gondom az biztos.

Kíváncsian várom a pcgameshardware tesztjét.Õk szoktak tesztelni mindenféle képen.
2vs4vs6 magra kíváncsi vagyok mennyi a különbség!

Shep
Hát az jó lett volna de a rombolás továbbra is csak álom 1-2 játéktól eltekintve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én annak örültem volna igazán ha már ilyen "csõ városban" megyünk csinálhattak volna brutál fizikát neki meglövöd a felhõkarcolót bazokával leolmlik egy rész,törik minden egyes ablak szinte stb.Ehelyett kaptunk egy ilyen valamit.
Remélem azért (konzolok végett biztos) sikeres lesz és jön a 3. rész amiben újra összekapják magukat.Mert ez a 2. rész a Crysis tükrében egy semmi kevés 0.

1-be azt bírtam mikor lövöm az embert, eltalálom jobbról, erre elfordul balra nekem háttal és arra nézelõdik nagy erõvel hogy mi van ott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az aláírásodban lévõ gépen játszottál vele 1920x1080-ba ? Ha igen, akkor nagyon remélem, hogy az aláírásomban lévõn is hasítani fog. 😊)

ASUS P5KC, Intel C2D E8400 @ 3,8Ghz, 2x2GB G.Skill Ripjaws DDR3 1333Mhz, ASUS EAH5770 CuCore 1GB GDDR5

Shep
Ezt írták a tesztekben is. Mondjuk az 1-ben is csináltak érdekes dolgokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Próbált fedezékbe futni nem sok sikerrel<#violent><#gun>

Néha olyan hülye az AI hogy félelmetes.

Shep
Utolsó képen az valami görkorcsolyás transformers utánzat? 😊

Krisztiam
kemény játék lett nagyon ez a Crysis 2 úgy látom... érdemes megvenni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Magiszter
Majd valami okos kioperálja a bétábol és átteszi a fullosba elõbb utóbb ha sokat szívatnak még a kedves készítõk. Az egyik hûzõerõ az volt a Crysis -ban is hogy a Sandbox-al vagy 2-3 hónapig még szórakoztam.

Fpocok
Ühüm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Az igaz hogy nem adnak hozzá editort?(a bétában még benne volt)

grebber
Azt is néztem a CPU magokat és a VGA-t is szintem fullosan járatja!

grebber
Mást nem igen vettem észre.Eddig egy buggal találkoztam de lehet ez vga driver hiba nemtudom majd megnézitek ti is.

Lõnek rám az alienek és a lövés az zöld csíkot húz de mindenen falon is átmegy ez a csík.

Meg vannak ilyen apróságok hogy betudod kapcsolni a mikrokat, tvket amik csak ott vannak áram nem is megy beléjük<#levele>

Shep
Hát ha kicsit nehezebb az nem baj. Egyéb?

felony
Próbáltam PS3-on is. Hát ott is van vele egy-két probléma: alacsony framerate, orrunk elõtt kirajzolódó textúrák.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

mcwolf
Én egy szóval sem mondtam, hogy pár nap alatt össze lehet dobni egy játékot.
A példa (CoD) esetében mondtam ,hogy grafikailag minimális fejlõdés történt, a single nyúlfaroknyi amcsi patriotista maszlag (bár az intenzívebb fajtából), a multis pályákhoz elvileg kevesebb meló kell (nincsenek átvezetõk, nem kell az esetleges szinkronszínészekkel bajlódni,stb.), tényleg csak fantázia kell hozzá,hogy össze"dobáljanak" 8-10 pályát.
Persze az Activision szárnya alatt lévõ fejlesztõk mi mást tehetnének<#conf>
OFF: OFF

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

grebber
Elsõre azt vettem észre mintha nehezebb lenne amiken a bétában átmentem simán itt halok sokszor!

Prince23
Ha 720 felbontásra állítod a gamet is akkor is szaggat? nekem röhögve mentek a béta gameplay videói fraps felvételkor.

kill3r21
egész jól megy akkor a buli....nekem kicsit rosszabb a gépem, de örülök hogy akkor élvezhetõ lesz 😊
kill3r21
nekem sima van nem limited uhhogy mind1
Shep
Van különbség a bétához képest?

zzeN
Hûha grebber, premierkor?<#hehe><#wow1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Eredeti.Limited!

Limited verziót el lehetett már tegnap is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r21
kérdés hogy te hogy inditottad el? 😄
Shep
Van crack?

grebber
Ha 3 fps-el végignézed akkor szívesen fraps nagyon behúzza a gépet!

Prince23
Videót esetleg nem tudnál felvenni?

grebber

Néztem fraps benchmark részével egy részt:

Min: 25
Max: 65
Átlag: 42,5

Ezen látható egész szépen 30 fps fölött van.
1920*1080 EXTREME.

Snexi
az szerintem a forgalmazóé,nem hiszem hogy lenne hozzá felirat
meg amúgysem erõsítették meg,hogy nem lesz ezentúl honsoítás automatikusan a 20 millió alatti lakósú országokban

Totti5
Gondolom az hogy nem PC only.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ha szerinted egy ilyen játék összedobása pár óra, akkor te nagyon el vagy tévedve... persze könnyû fröcsögni otthonról.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Meg semmi másra sem, mert a világvége hamarabb eljõ. 😊

arty
dehát a crysis1 PC ONLY játék 1:1 ugyan ezzel az irányitással jött ki! 😊

mostakkormivan?? 😄

Forza.

arty
képet!

Forza.

Prince23
A török fivérek éppen ezt reklámozták zártan még az év elején 😊 köztudott hogy õk nagy xbox fanok Full hd-s támogatással... 😄
persze hogy nem lesz cry 3 pc-re 😄

DarkSector
Jah nekemis ez jutott eszembe és anno említették is hogy mindenkit megkérnek ne töltsék le, ne abból vonjanak le tanulságot, akkor kezdett el megdõlni a dx11...a dx11-et szerintem direkt patch-ben akarták végére hagyni ha jól fogy pc-n akkor belefektetnek még tõkét...hát nem fogyott jól.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Erre is nagy szükség volt.

EA kiütötte a pc-n játszóakat 😄

(1 hónapja kijött verzió miatt lehet...)

3 részt meg sem érdemelné a pc...

modelcar
Azért köszönjük szépen EA, mi még feliratot se kapunk...

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

kill3r21
nem játszik még senki sajnos
Shep
Ez csak valami kamu volt, már cáfolva lett.

grebber
LOL rajtam kívül azért várt valaki mást minthogy alig fog változni a bétához képest?

Xboxos haverjaim is mondják hogy tele van bugokkal meg a pc-s Crysis 1 sokkal jobb volt.
Ez már nem lesz jobb ez van ezt kell szeretni.

Magiszter
Érdekes, nem úgy volt hogy az EA nem fordítja le az olyan országok nyelvére ami 20 millánál kevesebb lakosú? Csak mert a 2009-es Cseh népszámlálás adatait figyelembe véve a lakosainak száma akkor volt 10.489.970 fõ. Két év alatt meg kétlem hogy megduplázódott volna. Akkor most hogy van ez?

modelcar
Azért látom cseh felirat lesz rajta... -.-

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Fpocok
Én úgy tudom, hogy azt a patchet megkapták az eredetisek a kiadás napján... szóval...

Parasite Eve 2, best game EVER!