CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Eddig csak a warez játékokkal szenvedtem ,de az erdetivel is 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na majd ha jön az elsõ patch, és ott a Motion Blurt ha ki lehet kapcsolni, majd akkor elkezdek vele komolyabban szemezni a bótba. 😊 Persze a tradíciók miatt mindenképp meglesz majd, de most valahogy annyira nem leszek tõle lázas, hogy egybõl rohanjak érte.
Még mindig úgy van hogy 1 tár 1 Élijen? Vagy azóta módosítottak a sebzésünkön? Csak mert a bétában mikor megnéztem 1-2 pályát akkor igen csak idegesítõ volt hogy 240 golyó volt nálad max, 30 a fegyverben azaz 9 eresztés, tehát összesen 9 Élijent tudtál kinyírni ha pontosan céloztál és közvetlen közelrõl lõttél. Ez pedig kicsit idegesítõ volt számomra.
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki tapasztalt olyat, hogy vírusos az 1.1-es patch?
Én 22.-én próbáltam feltelepíteni, majd indításkor letöltötte a patchet, és az AVG vírust jelzett, és onnantól nem indúlt a játék. Újraraktam és a Ptch-ot nem telepítettem és akkor elindúlt a játék persze csak az aktiválásig és utánna közölte, hogy majd 24.-én😊)
Szóval van ilyen, hogy vírusos a Patch? A vírusirtót ki kell kapcsolnom, ha telepíteni és játszani akarok majd?
Egy másik kérdés: A limitált szériát rendeltem meg, és hogy kell majd aktiválnom az extrákat, vagy mi a menete az egésznek, hogy meg legyenek az extra cuccok?
Holnap este fogok csak hazaérni, de akkor már nincs kedvem ezzel foglalkozni, csak feltelepíteni és jáccccani😊
Elõre is köszönöm a segítségeket.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
még valami ostobaság, valakitõl? 😄
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Amúgy éjjel nekem is volt már ilyen, aztán elfogadta egyszer csak. Igaz a játékig már nem jutottam a sosem induló pálya miatt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A faxom kivan hogy kinlódni kell !!!
(Area51-t köszi)...
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
😞(((
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#fejvakaras>#fejvakaras>