CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Megjöttek a bónusz kódok <#nyes> De a játék még nem jelent meg az EA Downloaderben <#nemtudom>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
miért adtad kölcsön másnak? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teddymac
Multizni nem kell mert valaki használja a kodomat vicc

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Egy 7 éves játékot hoztál fel ellenpéldának <#rolleyes>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

teddymac
Megvan ,sikerült numerikus - jelet nem szereti 😊

Na végig is nyomtam a játékot Soldier(kb normal)nehézségen. A történet sokak fanyalgása ellenére nekem tetszett fõleg a vége (Hans Zimmer féle zene odatesz). A 3.rész szerintem kellõen szövevényes lesz majd. A grafikát nem minõsítem, nálam nem az az elsõ. Talán majd a beígért foltozások feltornásszák a látványt az elsõ rész szintjére, bár így sem csúnya, sõt. A multiban legnagyobb bánatomra nem tudtam még belépni, a szerverek vacakok és eldobják a kapcsolatot. Hát sacc / kb ennyi.

teddymac
nekem azt irja invalid kod ,ilynkie mi van?

Eddig csak a warez játékokkal szenvedtem ,de az erdetivel is 😊

zola2000
jah egy olyan kérdés miatt jöttem (mielõtt elkalandoztam), hogy a teljes változat jobban fut mint a multi demo (tehát jobban optimalizálták), vagy kb ugyanúgy? és részletesebb grafbeállítás van benne (a gamer-advanced-hc helyett)? mert a notimon 1280x720on ment gamer beállítás mellett néha asszem 20fps alá ment ha levettem 1024x600ra akkor nem éreztem szaggatást...

A

DarkSector
Könye jött, könnyen fogy...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
jah a cryteknél majd csinálnak vele fizetõs dlc-t könnyen 😛

zola2000
igen, de az cryengine3hoz van egy könnyen kezelhetõ szerkesztõ, szóval minden lehet ^^

A

DarkSector
Kapcsód ki magad a cfg-kben.

Kár, hogy grafikailag ez már nem lett olyan korának tech-demója PC-én, mint az elõzõ rész, sõt, egyes grafikai dolgokban még alul is múlja a több évvel ezelõtti elsõ részt is...Kár érte...
Na majd ha jön az elsõ patch, és ott a Motion Blurt ha ki lehet kapcsolni, majd akkor elkezdek vele komolyabban szemezni a bótba. 😊 Persze a tradíciók miatt mindenképp meglesz majd, de most valahogy annyira nem leszek tõle lázas, hogy egybõl rohanjak érte.

Magiszter
És mivel nincs hozzá MOD tool ezért már nem is lehet <#idiota>

Magiszter
Akinek már elindult a Singli:

Még mindig úgy van hogy 1 tár 1 Élijen? Vagy azóta módosítottak a sebzésünkön? Csak mert a bétában mikor megnéztem 1-2 pályát akkor igen csak idegesítõ volt hogy 240 golyó volt nálad max, 30 a fegyverben azaz 9 eresztés, tehát összesen 9 Élijent tudtál kinyírni ha pontosan céloztál és közvetlen közelrõl lõttél. Ez pedig kicsit idegesítõ volt számomra.

zola2000
"Szép a szemed....dugunk?"

jajj, ez nem egy japán Hentai játék!!!!!!!44444!!!4négy!!!!

A

DarkSector
Naná hogy nem mert nincs benne dx11.... (^.^)

Másnál is fennáll az a probléma h egy rohadt szerver se akar elindulni?

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

DarkSector
Jah akkor jól olvastam. THX az infót.

Shep
Nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Játszik ezzel a játékkal valaki itt közületek?

Shep
Ja egyébként a sok gyûjtögethetõ szarság helyett inkább raktak volna bele normális grafika állítási lehetõségeket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na játszogattam kicsit és jó játék ez, csak azt a rohadt glow-t tudnám már kikapcsolni a mblurt már megszoktam valamennyire de a glowt nagyon túlzásba vitték ezek a marhák.

hiába prédikálsz a gõzölgõ szarkupac X mellett, attól ez még modolhatatlan marad, és buziság volt kihúzni a szõnyeget a modderek alól akárhonnét nézem.

grebber
Szép a szemed....dugunk?<#crazya>

Next PC upgrade: 2022

Jó lesz ez.....már tolom....igaz még kevés a játszható szerver..de majd beindul!!

grebber
Nálam nem megy 😞

Sziasztok!

Valaki tapasztalt olyat, hogy vírusos az 1.1-es patch?
Én 22.-én próbáltam feltelepíteni, majd indításkor letöltötte a patchet, és az AVG vírust jelzett, és onnantól nem indúlt a játék. Újraraktam és a Ptch-ot nem telepítettem és akkor elindúlt a játék persze csak az aktiválásig és utánna közölte, hogy majd 24.-én😊)
Szóval van ilyen, hogy vírusos a Patch? A vírusirtót ki kell kapcsolnom, ha telepíteni és játszani akarok majd?
Egy másik kérdés: A limitált szériát rendeltem meg, és hogy kell majd aktiválnom az extrákat, vagy mi a menete az egésznek, hogy meg legyenek az extra cuccok?
Holnap este fogok csak hazaérni, de akkor már nincs kedvem ezzel foglalkozni, csak feltelepíteni és jáccccani😊

Elõre is köszönöm a segítségeket.
asysoft
Utáltam is benne! Szerencsére volt valami konzolos parancs, amivel ki lehetett kerülni😊

/*WTF?!*/

asysoft
Far Cry-ban tapasztaltam még ezt a hibát sokszor, valószínû szar a szerver-kód, és ledobás után azt hiszi, még mindig fent vagy... Ott nem jött javítás!<#idiota>

/*WTF?!*/

arty
az eleinte pc-only farcry1-ben is csekkpont rendszer volt, szal ez nem nyert...

még valami ostobaság, valakitõl? 😄

Forza.

Shep
Nálad ezek szerint már igen, mit csináltál ,hogy elindult?

grebber
Benchmark.bat esetleg?

Shep
a Shading egyébként mit csinál, mert az simán megzabál 20 fpst?

kill3r21
probálgattam , aztán belépett egy játékba, de nem inditottam el , mert mentem aludni....majd holnap próbálkozok mert ma még éjjel meló...de remélem nem lesz gond mert föként a multi miatt vettem meg
Bence94
<#eljen><#guluszem1><#wow2><#merges2><#szeret><#finom> ennyi lenne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hogyan indítom??

Persze, veszel egy másikat...<#nyes>
Amúgy éjjel nekem is volt már ilyen, aztán elfogadta egyszer csak. Igaz a játékig már nem jutottam a sosem induló pálya miatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Azóta jó lett neked????
A faxom kivan hogy kinlódni kell !!!

grebber
Nálatok megy a benchmark rész?

Köszi!! Hogy-hogy használatban..... hát én használom,mert ugye kérte a kódot, a multiba való belépéskor...nem értem????

(Area51-t köszi)...

<#fejvakaras><#fejvakaras>

Higher
Ma jelent meg hivatalosan a GTX 590 amihez a launch title ha jól tudom pont a Crysis 2 lenne ezért is tolták el a megjelenést pár nappal, DX11 patch pedig továbbra sincs. Illetve ha jól emlékszem még 2007-ben azt mondta a Crytek, hogy konzolokra (ps3, x360) nem tudják megcsinálni a játékot a konzolok gyenge képességei miatt. Ehhez képest most itt van konzolon a folytatás. 😊

kill3r21
ugyanez volt velem reggel, a beirt kód használatban van, remélem erre lesz megoldás...
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"A beírt kód jelenleg használatban van."
😞(((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

uhh _D

Köszi..már látom...dee mikor kapcsolódni akar egy szerverre ezt irja ki...MI EZ??

Shep
Nem.

Most telepítem, kér lemezt majd minden indításkor, vagy nem???
<#fejvakaras>