CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No ma nekem is meggyütt... a BC2-vel együtt...mondjuk és a picpacpointos szállítást választottam.....hurrá.....a BC2-nek jobban örülök...
<#taps>

Magiszter
Igaz, el is felejtettem <#hehe>

TaRka0107
Azért ilyen sok alsó vonal nem kell!<#ejnye1>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Seth
Nincs benne magyar nyelv, próbáld meg angolul XD

PSN ID.: Beegabor

Magiszter
*faceplam*

Olyan parancs nincs hogy: "C:\Steam\steamapps\common\crysis 2\bin32\Crysis2.exe" +Legyen_benne_minden_amit_anno_megígértek_nekünk = 1
???

xD

Hmm... Érdekes, mert ez másnál kikapcsolja. <#confused> Más ötletem nincs. <#shakehead>

Shep
Kösz de így sem jó ugyanúgy ott a retek blur, hogy gyulladna ki a haja annak amelyik belerakta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A konzolparancs persze hogy nem mûködik pc-n, az csak konzolon mûködik... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A Motion Blur kikapcsolásra van biztosan mûködõ megoldás!

Indítsd a Crysis2.exe-t a +r_MotionBlur 0 paraméterrel! Tehát a parancsikonban valahogy így szerepeljen:

"C:\Steam\steamapps\common\crysis 2\bin32\Crysis2.exe" +r_MotionBlur 0

Vagy ugye a Steam-ben a játékon jobb gomb -> Properties -> Set Launch Options részen beírod csak, hogy +r_MotionBlur 0.

Shep
Ezt próbálom de szar nem történik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Bétában még volt F5-el QuickSave... próbáld meg.

grebber
Akinek sikerült mûködésre bírni a benchmark részt kérem jelezze!!

Itt leírják hogyan kéne ,de nem igen tudom mit kell 😞

Next PC upgrade: 2022

lolSL
konzolon el lehet vele takarni az igénytelen részeket

Shep
Jó büdös szarét nem fogad el ez a tárgya semmilyen parancsot? Meg egyébként is melyik marha találta ki ezt a szar glow meg motion blur szarokat?

Le van tiltva a konzol, de a patch-et amit letölt, abban már újra engedélyezve van!

Quick save/load sincsen benne, helyette van ez a ratyi checkpoint-os rendszer. Mi ez, ha nem átirat...

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Magiszter
Bétában mentek a parancsok, lehet itt is le van tiltva a konzol alapból mint az elsõ részében. Próbáljátok -DEVMODE -al futtatni, vagy cfg-be betenni a con_restricted = 0 parancsot.
Ezek az elsõben megoldották a gondot. Hátha.

Shep
Ha valakinek sikerült már konzolparancsot mûködésre bírni írja már le, hogyan csinálta!

Beválik, már többen kipróbálták! <#smile>

Lehet hogy megköveztek érte, de hol is tudom kikapcsolni a cf-t. A játék menüjében nincs ilyen opció, és mivel egy kártyát használok a catalyst-ba sincs. Remélem ez az crysis2.exe átnevezéses dolog beválik.
Shep
Hát nekem rohadtul nem mûködnek ezek a parancsok, beraktam amit akartam a system.cfg-be hát szarik rá ugyanúgy ott a retek blur, meg bloom effekt.

grebber
Valakinek sikerült mûködésre bírni a benchmark részt? Mert nem igen akar mûködni 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mûködnek valakinek ezek a konzol parancsok én akárhogy írom mindig azt írja ,hogy nincsen ilyen parancs?

Shep
némi szarkazmust érzek ki ebbõl a hozzászólásból 😄

Plusz ezen felül még:
- nincs sandbox
- nincs dx10/dx11
- új történet, mert a konzolosok nem ismerik az elsõ részt)
- automaikusan mûködik a nanoruha

arty
szerintem nagyonis elpécésedett a crysis, hiszen konzolparancsokkal kell a grafot állitani! ennél a gány megoldásnál keresve se találni pécésebbet szvsz

a menüben való állitgatást mindig is konzolos leegyszerüsítésnek tartottam és már az elsõ részt is vérpécésként konzolbol hekkeltem... örülök, hogy itt végre másra nincs is lehetõség!

Forza.

Shep
Engem is rohadtul zavar ez a sok blur, meg egyéb homályosítós szar. Most nézegethetem a kódokat és pakolhatom bele egy cfg file-ba õket. Nem értem miért nem tudtak 5 percet rászánni a kóderek arra, hogy megcsináljanak egy normális finomhangolási menüt. Remélem egy patch majd megoldja, mert az elsõ résznél is csak az elsõ patch hozta el a motion blur kikapcsolásának lehetõségét.

HeadHunter86
Valaki írta hogy elkonzolosodott. Ezt nekem is alá kell támasztanom. Mi az hogy nem állíthatom be a grafikát részletesen, mondjuk ha engem zavar a sok blur akkor csak azt veszem lejjebb és a többit maxon hagyom, e helyett elintéztek 1 kalap alatt mindent. Ha ez nem konzolosodás akkor mi?
A fizika is sokkal gyatrább mint az elõzõ részben. Mert a konzol nem bírná. Ennek ellenére tetszik a játék és szerintem jobb is lett mint az elsõ, hangulatában. Viszont nekem ne mondja senki se hogy nem hatott ki a játékra a konzol fejlesztés, mert az hazudik.

lolSL
ez nem a játék hibája, amd slacker

berlinboy6329
Ember azt hinné,h a véglegesben már nincs ilyen hiba..Erre mégis.Gondoltam csak kiszivárgott verzió hiba,de látom nem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
Extreme és Very High között csak ez a szar homályosító effekt a különbség?

amíg ki nem kapcsolod a crossfiret villogni fog, majd patchelik

A Crysis2.exe-t nevezd át Bioshock.exe-re! <#smile> Megoldódik a "villogás" és normálisan használja a CF-et! <#wink>

CL_FOV <#eljen><#worship><#taps>

fotográfik kolomp edisön :D

-bizony , úgy rácáfolt hogy nem is 3d !!! <#buck>

hülyére veri a metro 3d-ben, és ezt te is látod.

Szasztok! Akinek ATI kártyája van találkozott az alábbi problémával?
HD 5970-em van 11.2-es driver. Rögtön a legelején, mikor kinyitom az ajtót és elém tárul az elsõ kültér, a vakító HDR lassan eltûnik. De a háttérben ez a blooming effect vagy HDR folyamatosan villog. Ez most valami ATI betegség vagy bug? Hogyan tudnám orvosolni?
5140X1050???? Mivel játszod?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

lolSL
Na végre lehet játszani! <#taps>
Nagyon jól összerakták a játékot!!!
5140x1050 extreme beállitásoknál 3D-ben 30-45 fps!!!
Amit nem értek,ha kikapcsolom a 3D visiont,akkor is ugyan ennyi az fps-m.Elvileg 3D-ben felezõdik a teljesítmény,vagyis az fps,ez a game rácáfolt.
Pár kép:

item
Az elválasztó jelet írd be közéjük,ahogy a kis lapon látod...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

teddymac
Nekem még a kodot sem fogadja el 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Egy kis érdekesség,ha valaki még nem olvasta volna[url=http://gamepod.hu/hir/crysis_2_pc_konzolparancsokkal_lehet_finomhangolni.html
Egyelõre odáig kéne eljutni, hogy be tudjon az ember loginolni 😄.

A Usernevemet nem akarja elfogadni, az emailre meg az említett problémát csinálja. Nézem a hivatalos fórumot, többeknél is produkál ilyen hibát.

A single-je feelinges, már az elején volt egy kis esemény amin még most is pislogok, pozitív értelemben.
Aki már játszik vele: Van benne szerverkészítési lehetõség? A kiszivárgott bétában volt. Dedikált szerver? Vagy BFBC2 módjára csak szerverlista van? Thx.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

arty
<#lama>

Forza.

arty
ez persze nem így van 😊

(de hogy az a képernyõ miért van ott játékokban, nemtudom - talán az egykori játéktermi játékok miatt? ott volt ennek szvsz utoljára igazi jelentõsége. engen men zavar, plána ha szól ott valami jó, esetleg hangulatos zene vagy maga a press start mögötti rész tetszetõs - pl ilyen volt a Singularity kezdõképe)

Forza.

arty
nem tartalmazott dx10et, csak egy képzeletbeli dx10 logót (se)

Forza.

arty
jah, mert a sanbox = pécésjáték

hu, anyám <#falbav>

Forza.

de nincs benne lan.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka