CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem ez a jó (mármint fps rajongóknak természetes nekem nem elég a rajongáshoz), csak én így vagyok...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali...kaptam valami DLC kódot is a játék mellé, azt le lehet már tölteni, vagy mire jó???
Köszi!!

Magiszter
Magyarul: Sz@rtak a PC-sek fejére...
Remélem majd kijön a "fan-made" Editor hamarosan, majd a "fan-made" Dx11 effektek, majd a "fan-made" összes többi... és a végén kiderül hogy a játék 50%-át a játékosok készítik el... <#idiota><#idiota><#idiota>

arty
vaaaagy: nem akarta 😉

Forza.

Shep
Köszi, ez már kellett. Krájtek meg nyaljon sót, hogy nem voltak képesek egy ilyet õk alapból berakni, a játékosközösségnek kell utánuk dolgozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Azért az ciki hogy a 3. napon kijön egy ilyen, a Crytek meg 4 év alatt nem tudta megcsinálni 😄

teddymac
Nekem még mindig nem jó 😞 használják a kodot
Még egyszer sem tudtam belépni a játékba ,

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

gduck
Még éjfélután se volt semmi, úgyhogy elmentem csicsikálni <#shakehead>
Most már látom, megvan, de napközben meló, este lõdözés <#circling>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
grebber
Benchmark futtatására azóta sem jött rá valaki?

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
tudod kevesen vagyunk így<#eljen>
DarkSector
Az elsõ max bejöhet, de nekem egy fps tutira nem fog akkora kísértést hozni mint egy tps...szóval bakot lõttél. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet már az alap verzióval multizni? Patch feltétele nélkül?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Mr_no_NaMe
jéé kijött. Én azt hittem már egy darabja kint van.
Jó játék? Én a képekbõl úgy veszem le, hogy kiadták az egyet újra, csak ez városban játszódik. Van benne ak47? Mekkora a szabadság a városban? Megéri, vagy ez is ilyen vérszegény mint az elsõ rész?
JaSoN HuNTeR
De kellenek ilyen zenék egy ilyen játékhoz 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CalebJoe
hihetetlen mennyire nem illik a játékhoz ez a zene
van ennek valami hivatalos albuma? amin nem az instrumentálisak vannak, hanem a trailerek alatt szereplõ zenék?
Prince23
Hoztam zenét is 😊 Buli van 😄

Fpocok
<#love12>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
FAIRLIGHT!!

na leírom mi helyzet lesz...én jó pár napig pozitív kommentekkel fogom a topikot elbûvölni a játékról, te meg nem bírod tovább a kísértést és megveszed. <#eplus2><#vigyor1><#hawaii>
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

asysoft
Legelsõ idegeneket viszonylag könnyen el lehet intézni (Soldier fokozat), nem kell beleereszteni egy tárat (többivel még nem találkoztam).

zola2000 (#5787): Nekem demó 1080p-n legmagasabb beállítások mellett néha igencsak beszaggatott, ez pedig vaj simán fut ugyanilyen feltételek mellett.

/*WTF?!*/

DarkSector
szóval nincs még rá lóvém de ráér, multiztam a sok demo-val elég annyi kibírom mire olcsó lesz...van más amiket elõtte meg akarok szerezni...

szóval nem vetted meg a játékot.
DarkSector
ahammm.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
A glow nem zavar mert nem tudom hogy mi az.

Shep
Hát ez a kurva Glow csak engem zavar, szart nem látni tõle. Ezt leszámítva nekem tetszik a játék, bár az kétségtelen, hogy merõben más, mint az eddigi 2 rész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van mit javítani, de legalább nem 2-3 hét lesz, fuck yeah!
orichalcos
Na pont egy olyan játékban vagyok ahol egy fejlesztõ is van. Azt írja 2 óra múlva jön egy patch.

My streams: https://beam.pro/oriic

Jól mutat 3D-ben,de a pálmát eddig a Dead Space 2 viszi! Ott minden kijön a képbõl.
grebber
Akinek sikerült elindítani a benchmarkot hogyan csinálta?
Mert elindítom a bat-ot és ezt írja ki:

OpenAutomate Failed loading: 'OpenAutomatePlugin.dll'
ERROR: Couldn't load the plugin.
ERROR: OA not initialized.

Itt leírják hogy kell de nekem nem igazán sikerül.Valaki leírná hogy is van ez?

Next PC upgrade: 2022

arty
idén és tavaly már tényleg nem

nekem a legjobban az eredeti gfx jött be, a gfx modok igy élbõl kiestek
1-1 pálya végiglövése meg nem kötött le, egyet próbáltam, ami akkor (2009 talán??) a "musthave mode" volt crymodon... és ennyi. valahogy 1 pálya önmagában nem adta.

multi meg nemérdekelt, bár oda is volt ígérve pár mod, de soha nem jött ki semmi extra (mint pl a bf42-höz a desert combat)

Forza.

Ez igaz. Nem jártam utána, mivel engem az alapjáték is "kielégített". Editor meg úgy is jön hozzá basszus, akkor meg miért sírtok? Csak mert az jó?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

arty
tökjól elkurja a feszültséget, az a baj vele 😉 a sok biztonsági játékost, akik lépésenként mentenek, frusztrálja, hogy lehet, hogy nem éli tul a köv. harcot és mehet 2 perccel visszábbról, újra

(tény, hogy a szarul megválasztott checkpoint rendszer tényleg fájdalmas, de az fc1 pl nem ilyen volt)

Forza.

lolSL
ez azért van mert nem jártál utána, hogy mik készültek hozzá.
kezdésnek: http://icmc.crymod.com/ranking.php

Használtál modot? O.o

Én azt se tudtam, hogy készültek hozzá modok! 😄

Ettõl függetlenül unalmasabb perceimben én is elszórakoztam a Sandboxal. Különben meg nem rég olvastam, hogy ehhez is kidobnak majd egy editort. Szóval az, hogy egyesek ilyeneken siránkoznak, hát hogy is mondjam... Az enyhébb kifejezés a szõrszálhasogatás, a valósabb kifejezés a szánalmas.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

arty
igen, a crytek elõzõ elõtti játékát: ami akkoriban CSAK PÉCÉRE jött ki, ennek ellenére a legjobb mentési módszert alkalmazta... és senki nem nevezte ezért konzolosnak, bár a sok kviksévpistit zavarta, hogy nem tud minden sarok elõtt menteni... és ezért néha 1-1 szakaszt ujra kellett játszania!!! uuuristen, tragédia, kihívás volt egy játékban! meg félteni kellett a szaros életünket!!! világvége!

tényleg nem látod micsoda baromságot mondtál? 😊

Forza.

arty
crysis1 alatt 1 értékelhetõ moddal játszottam. nemtom enélkül hogy birom majd ki azt a 10 órát, amit a crysis2-vel töltök majd ....

😉

Forza.

Kis multira bejutottam. Nem rossz ez, csak gyakran ledobnak még a szerverek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Vársz...nekem is ez volt a gondom tegnapig, most már jó.
rage
Szerintem nem más használja, hanem valamiért nem frissül a szerver rendesen, s "beragad" az account az elõzõ belépésnél, vagy belépési kísérletnél. Valószínû idõvel a szerver ledobja ezt, onnantól be tudsz majd lépni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A login probléma megoldódott, Gamespy accal megy. A következõ a sokaknál is látott "code is already used'.
Valakinek van valami tippje erre, hogy mi a gond?
zola2000
különben is mi értelme van két lépésenként menteni?

A

Nincs mit! <#eljen> <#wink>

zola2000
a checkpoint rendszer konzolokon sem kéne, mert ott is gigabyteos hely áll rendelkezésre a mentéseknek, ez tényleg azért van mert a játék ilyen.

A

Nem, már el is adtam.
felony
Kössz a tippet kolléga. Isten vagy. Ez tényleg mûködik.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

lolSL
este 11kor fog