CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Feltenném az 1.9-es patchet a magyarítás miatt, de ez a fos nem találja a játékot. Azt mondja, nincs telepítve. Pedig van. Mit lehet ezzel csinálni?

Alexandra888888
Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

mandm
Csak a fõtémát és egy-két másikat komponálta Hans Zimmer, a többit mások. Nem kisebbítve ezzel Zimmer úr munkásságát, hanem megemlítve a többiekét (Borislav Slavov, Tilman Sillescu stb.)
Sajnos Hans Zimmer egyre többször csak a téma fõ irányát határozza meg, de a kuli munkát embereire bízza: Remote Control Productions
Ebbõl mondjuk az is kijön, hogy néhány alá dolgozó zeneszerzõ ma már kiemelkedett és önállóan is elismert lett

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!

Omlás
Ahogy a filmekben úgy itt is eszméletlenül megdobja a hangulatot Hans Zimmer féle aláfestés ezzel csak egyetérteni lehet. <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Alexandra888888
Nekem nagyon tetszett, szép a környezet (volt hogy pár percig csodáltam a naplementét a víz mellett), bár a végén vártam volna valami nagy "fõgonoszt" itt is.<#hamm> Én is végigvittem a korábbi részeket, ezután is kedvenc marad. Hans Zimmer meg egy csodát alkotott hozzá.

Shep
Ja csak 6x annyi lehetõség van, mint a COD-ban szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tiszta CODMW3...be van minden scriptelve. Meg ez a New York is erõltetett volt..:S
arty
meg se közelíti az elsõ részt ebben a tekintetben (se)

Forza.

Na és aki frissen vitte végig, mi a véleménye a fizikáról?
Van olyan jó, mint az elsõben vagy nem eléggé? :P :P :P

(Én már végigvittem, csak érdekel.)
Alexandra888888
Már nincs gond, sikerült. Végigvittem a játékot is. Köszi a segítséget.<#wave>

Shep
Hát igen kellemetlenek ezek a hibák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alexandra888888
Eddig nem volt gondom a játékkal, nyírtam a gézengúzokat, de hogy pont a vége elõtt lassan, ez már fájdalmas.

Shep
Á nem hinném, sajnos elég sok hiba van benne, bár egy részüket a patchek már javították.

Alexandra888888
Köszi, megnézem mi lesz, lehet csajoknak nem nyílik ki csak :D

Shep
Próbáld elõröl kezdeni a pályát, lehet hogy egy újabb script bug.

Alexandra888888
Sziasztok! Szükségem lenne egy kis segítségre. Az Out Of The Ashes pályán járok, és nekem a kijáratnál be van zárva az ajtó, nem tudok kijutni az épületbõl. Megnéztem már videón is, nem csináltam semmit másképp, odaálltam a párkányra és semmi nem történik.

<#eljen><#wave><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

Sziasztok, ismét van Magyar ranked szerver a játékban, a válogatott csapat támogatásával. :) Kezdésnek 12 fõs, de késõbb ha lesz rá igény, akár bõvülhet 16-ra. A pingek nagyon jók, lagg teszten jól vizsgázott, szóval mindenki használja bátran ;)

Elérhetõsége: szerver keresõbe csak annyit írj szûrõk nélkül, hogy HNT

Hungarian National Team
grebber
Crytek to announce “absolutely fantastic” new project in April

Remélem nem valami only konzolos cucc lesz!

Next PC upgrade: 2022

Ombika
VSYNC volt a ludas! :)

Ombika
Akkor jo nagy tevhitbe voltam, akkor extreme marad...

Maxtreme
4.1 (de lehet csak 4 lesz)

Ombika
udv.

4.8 ghz-es cpu val es GTX 580 vga-val, high tecture pack-al ultra beallitasokkal 1650-be nektek milyen fps-el fut?!

arty
az mit jelent? az egyik nem 512 megás? mert akkor az a gond ...

Forza.

Egy 5770-en jól futott 3/4 beállítások mellett 4 GB RAMMAL. Max (4/4) beállításnál már 25 FPS körül mozgott.
Akkor talán a crossfire miatt lehet, milyen kártyákból áll?

A HD-CSomag alatt a textúra packet értettem igen.
A telepítés sorrendje úgy van ahogyan írtad is, a vga kártya mérete 1.5gb crossfire-ban, ez sem lehet akadály.

Másik hibalehetõség lehet, hogy a géped nem üti meg a minimum követelményeket ezekhez az extrákhoz, pl. az 1GB videómemória..

Vagy a HD csomag alatt azt értetted? Akkor talán az lehet, hogy rosz sorrendben telepítetted fel õket, elméletileg számít a sorrend, elõször az patchelés 1.9re, aztán a DX11, és végül a HI-res textúra pakk.

http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=crysis2highres_texturespack.zip&ref=ps

Pontosabban innen, az elõzõ link valamiért iráényt váltott, de amúgy ott is megtalálod a keresõbe beírod hogy crysis 2

Ilyenkor az van hogy tölthetsz le még vagy másfél gigát :)
Ugyanis ez nincs benne se az alpjátékban se a DX11 patchben, se az 1.9ben.

http://dlh.net/cgi-bin/dp.cgi innen viszont letöltheted.

Helo, a HDtexturaPack mûködésének mi a feltétele?
1.9 patch fenn van, dx11 fenn van, a HDcsomag fenn van, minden Ultrára állítva, V-sync offon és mégsem elérhetõ az opció.

most ilyenkor mivan?

shaddam
Hopp Szerintem egy kicsit gáz ez.De csak egy kicsit.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sziasztok

Elkészült a HNT (Magyar válogatott) weboldala, ami egyben egy C2 MP közösségi site is. Számítunk minden aktív Magyar játékosra, bárki reggelhet, nem kell hozzá "pro-nak" lenni, elég ha szeretsz multizni a játékkal! Minden hétvégére szervezünk gamenight-ot saját szerverünkön, az ezzel kapcsolatos egyeztetések is itt lesznek majd.

Az oldal: http://hnt.enjin.com

Hungarian National Team
mandm
Meg kell venni és akkor nincs szívás a crack-kel....<#hehe>

KÖSZÖNÖM !!!!! Nem fagy ki betölt rendesen ... 3 napja ezen mûvészkedtem... de ezt a cracket nem találtam sehol ! (remélem most már nem lesz vele gond , ennyit játékkal még nem szívtam )
1.9 hez Fairlight-crack van de az off topikban a banerban meg is találod

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ok . sorry , de csak segítséget kértem volna hátha tud valaki okosat mondani ...
Ez nem a warez topik, it eredeti van nincs crack.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

egy 47.9 megás crack . ezzel indul csak ha a 1.9 -es patch-et felrakom ha jól tudom . az 1.2 crackkel csak fekete képernyõ jön be és csak az egér mozog . vagy más crack kell hozzá ? ja és azóta már frissítettem a vga drivert is de még mindig kifagy , + dx11 felment is felraktam hátha ... de nem :/
mandm
1.9es crack? Az mi? Lehet, hogy ott a gond. <#nezze>

Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne hogy: magyarosítva akarnám végigtolni a crysis 2-t . Ehhez ugyebár felrakom a 1.9-es patchet majd az 1.9es cracket és majd a magyarosítást hozzá . Ez így elindul minden faxául . Elejérõl kezdtem a játékot de ha kilépek és újra játszani szeretnék a játék betöltése elindul de mielõtt bejönne a pálya kiírja h " Crysis 2 (TM) mûködése leállt , a windws megoldást keres a problémára . " és kilép ...
Esetleg máshogy kellene felrakni , már több száz hozzászólást olvastam , kipróbáltam , de semmi :/

A gépemmel sztm nem lehet gond : win7 ,dx9.0c , intel core i3-2330 2*2.20GHz , 3 giga ram , geforce gt540M . vagy mégis ???
Köszöntem,

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Üdv, a játékhoz csak a Dx11 honnan tölthetõ?
Mindenhol csak a HdPackal együtt van fenn.

Sziasztok. Miért van az, hogy a szerkesztõ 64 bites, de ugyan akkor tartalmaz egy 32 bit mappát amiben ott van az EXE file?
És van rá megfelelõ teljesítmény, kedves grebber ?!
grebber
Unreal Engine 4 bemutató a GDC-n!

A jövõ héten induló Game Developer Conference-en mutatja be az Epic az Unreal Engine 4-et. Sajnos egyelõre arról szólnak a hírek, hogy NDA lesz érvényes a bemutatóra, az esetleges partnereknek, licenszelõknek mutogatják a jó kis matériát, de azért remélhetõleg valami kis múvit kiadnak majd a tavalyi Szamaritániushoz hasonlóan, hogy legyen egy kis álmélkodni való.
A konkurens Crytek GDC terveirõl még nem lehet tudni, õk egyelõre csak annyit mondtak, hogy az E3-on mutatják meg, hogy mit tud a Cryengine, ha megfelelõ teljesítményt pakolnak alá.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022