9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • Seth
    Az a játék fele kb
  • Frank99
    Semper Fi or Die

itt tartok, mennyi van a játékból?

Remélem sok van még....
  • Pares
    Nálam nem.
  • Skynet
    Na az utolsó 2 COD részről inkább ne kérj tesztet mert hosszúlenne a lista ami aztmutatja be hogy mitől is lett a régi COD részekhez képest a multi szintje egyenlő a régi HUGOHAMI játék színvonalával..:)
  • Boron Power
    Hát a multija az kurva laggos nálam.
  • Gegi
    Sziasztok
    Ma vettem meg a játékot de az a gondom hogy a tengeralattjárós jelenet után kifagy a játék és nem megy tovább!
    Volt valakinek hasonló gondja, vagy ötlete hogy mitől lehet?
    Előre is köszönöm
  • kill3r21
    Még annyit irnék hogy furcsa hogy még azt nem jegyezte meg senki hogy ez a pc-s topik is elkonzolosodik mert nem szidjuk elfogadható szinten a konzolt xD
  • kill3r21
    Kedves LoLs! Szeretnék kérni valami, tudom ez Crysis topik, de légyszives irj nekem/nekünk pár mondatos kritikát?/ véleményt, az utolsó 2 Call Of Dutyról, meg Battlefield játékokról! Átfogóan tömören....minden tiszteletem a tiéd ha ezt megteszed....elöre is köszi :)
  • kill3r21
    És akkot az ilyen lols félék az olyanok akik ha warezelnek első sirásuk az az hogy dejó a boxosoknak mikor jön pcre? :D egyébként birom a mai embereket hogy képesek vagyunk olyanon vitázni aminek legalább két megközelitése van....csak azt nem fogja fel senki hogy a mai ember az egyszerüséget jobban szereti....ebben van a konzolok ereje, sajnos nem sajnos ez igy van.... felvázolok két képet.....
    Eccerü hétköznapi munkás ember, szereti a játékokat szeretne játszani....
    tegyük fel 12 órát lehúz melóban, hazamegy fáradt de kikapcsolodásképp játszana egyet...
    1. bekapcsolja a kis 40-50ezres konzolját, és játszik....
    2. bekapcsolja a csúcs 200ezres Pc-jét, elinditja a játékot, de elötte cfg-t kell szerkeszteni, de bazkki kurván akad a játék nem megy 60fpst zavarja, ezért drivereket cserél....stsbstbstb
    3. az okosabbnak mindkettő van xD

pusztán ha csak eccerüséget nézzük, csak abból ha megközelitetitek egyértelmű a válasz....
    Nem az a világ van hogy van egy game és 3 hétig játszod napi 5-6 órát, mai világban gyerekek nincs erre idö higgyétek el....aki még nem dolgozik nem is nagyon értheti ezt....
    Crysis 2 is max 8 óra a single, gyerekek furcsa mód nekem még mindig van belőle....és jobban érzem magam mindha egyhuzamba letoltam volna :)
    A másik dolog, a mai emberek felfogása a mai világ változása az az hogy gyerekek ha egy játék bonyolultabb lenne összetetteb higgyétek el nagyon nagy %uk hagyná inkább az egészet a fenébe...kivételek persze mindig vannak...
    Cry2ben is szidjuk mert nincs fairtás....szidjuk mert ledobál a multi, mert szar a grafika....
    Ha lenne fairtás akkor a állandó fikázok ezt irnák....fú de gáz ez már az 1 ben bennevolt....a multi elsö napokban elég sok játéknál problémás még....a grafika szar, lehet ha jobb lenne akkor meg azért rinyálnátok mert nem megy rendesen, remélem átérzitek az iróniát....a mai embernek semmi sem jó :)
  • Shep
    Azt elfelejtettem ,hogy nem ézin játszom hanem a legnehezebb alatt 1-el, igaz így sem haltam meg túl sokszor, inkább csak az elején míg ráéreztem a dolgokra.
  • Shep
    Amúgy írták itt, hogy 5 óra meg rövid hát nem tudom nekem most van benne 4óra 56 percem, a lent említett résznél tartok és ahogy nézem van még hátra 9 pálya.
  • Shep
    Ja, ez az csak nekem már a pálya legelejétől csinálta egészen addig amíg a végén a leszállási pontot kell bevédeni. Nem értem, hogy lehetett ilyen hibákat benne hagyni.
  • strebacom
    No meg a másik, hogy ha személyre szabom a fegyókat, meg a többit, ha kilépek a gameböl és vissza nem jegyzi meg.....ááááá miért vettem én ezt meg.....(a multira vonatkozik)
  • strebacom
    Ezt honnan veszed hogy lesz patch....jó lenne, mert nekem nem akar menni a multi, lemegy egy meccs és utánna kidob, mikor töltené a másik pályát....meg ami az érdekes, hogy utánna nem megy a net, vagy annyira belassúl hogy na....dehogy miért azt nemtom...
  • kill3r21
    ez a rész xboxon is elakad de én ugyvettem észre hogy csak akkor ha követed a megadott taktikát
  • Csokis
    Ez az?!

• Sir Cryalot
    állítólag a héten lesz valami multiplayer patch, a többi meg majd kb 2 hónap múlva , vicc
  • MerlinW
    Külön program. Google it.
  • Bokafix2
    Ezt az advanced graphics optionst hogy lehet előhozni mer én csak a felbontást látom a graphics optionsban és a vsync-t. Alig lehet v.mit beállítani.
  • Shep
    Irtó idegesítő bugba futottam. Azo na pályán mikor Chinoval találkozunk a katonák ordibálás végtelenített szalagként újra és újra lejátszódik és állandóan a Move up! Go! kiabálások ismétlődnek.
  • Zoliz
    Hát ezt már cseszheted. Az EA magasról tojik a PC-sekre, ellenben elvárja tőlük, hgy meg is vegyék a játékot. Ez a játék konzolra íródott, ha nem vetted volna még észre.
  • Kandurex
    #6630, #6629

a spoiler tagot illik használni! nem rontjuk el más szórakozását!
  • Nono76
    Visszavonom, a multit próbáltam és ott nem működik a singleben igen.
  • MerlinW
    Nem fut, de nincs is rá szüksége.
  • Nono76
    Sziasztok!

Az miért van hogy bármit állítok az Advanced Graphics Optionsban nem változik semmi! A legújabb 1.6.1 van fent. Jó helyre van rakva, létrehoz autoexec.cfg-t is de mégse jó. Van ami megy pl toggle crouch meg skip intro de a grafika mindíg ugyan olyan. Éles textúrákat szeretnék és semmi elmosódást de nem jön össze.

Köszi a segítséget!
  • hirtwarez
    ez fut 64 biten?
    van bin64 mappa?
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próféta szimbiózisban volt a nanoruhával, és a végén a nanoruha egyesítette Alcatraz és Próféta DNS-ét. Vagy valami ilyesmi. Az igazat megvallva most tervezem másodszor végigjátszani, mert először sok esetben nem figyeltem eléggé oda.
  • Muttley
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ti hogy értelmeztétek a végét a gammának?
    Alcatraz újra életre kel csak Prophet már nem is a neve, hanem a SZEREPE lesz?
    vagy
    Prophet visszaküldte magát Alcatraz testében a ruha-ember szimbiotikus kapcsolata miatt?

• woy
    alcatraz be van rúgva
  • Fpocok
    Itt kikeresed routered aztán a többit ott írja mit kell csinálni... már ha port forwardra gondolsz.
  • strebacom
    Segitsetek már légyszi kell valamit a routeren állítani????
    Ilyen van!!!
    De a többi multis game meg miért jó!!!
    Köszi!!
  • Fpocok
    Az esetek 95%-ban abba halok bele, hogy elfelejtek lőszert magamhoz venni
  • Fpocok
    Na megoldottam. Kitöröltem CFG fájlt. Feljebb raktam a felbontást, ingame beállítottam very high-re és így lett a csokapik. Még FRAPS mellett is simán játszhatóan fut.

• strebacom
    Nektek megy a multi???? nekem nem lép be egyik szerverre sem, "connection host" hiba és mikor kilépek a játékból, nem tudok netezni addig, mig a routert nem indítom újra, mi a fax van, a töbii multis game nem csinál ilyet???? és a net is jó utánna!!!!
  • bowari
    Thx.
    De nem értem amúgy,dx10-re nem lehet megcsinálni,ha mondjuk nincs dx11-es kártyája vkinek pl,dirt 2nél is dx9 meg dx11 volt...

Egyébként nekem is eszi rendesen a gépet,még soha nem volt 82fokos a vga-m,még közelébe sem...XD
  • Csokis
    DX9
  • Fpocok
    Nem tudom.

...de ha lehet használjuk a spoiler jelzést, ha kampányról van szó.
  • bowari
    Nekem nagyon bejön ez játék,szépen is fut,nem baj hogy nem lett olyan durva a gépigény mint az 1-nek.
    Ez ilyenkor,mivel még nincs dx11,mi dx10 vagy dx9?
  • Masakari
    Tegnap olvadt szét a tápom a játéktól jeeeee!:D amúgy onnantól hogy a civileket mentjük a metró alagutakban sok van még hátra?
  • Csokis
    Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz itt ma DX11-es frissítés!

Rumour: Crytek was paid money to delay support of DirectX 11 for Crysis 2

According to the rumour mentioned in the title, the money NVidia paid to EA was not for marketing, but to delay the support for DirectX 11 in Crysis 2, so that players would have access to their graphics card when DirectX 11 ‘s support was released. The rumour also says that DirectX 11 will only support GTX 590 in Crysis 2.

Tény, hogy pletyka, de más fajta patch kérdésre a hivatalos fórumon ez a válasz hangzott el:

"These updates will be made available via automatic-download later this week."

Fura.