CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Pár kép tõlem is. 1440x900 and (WE ARE)HARDCORE!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Magiszter
"Egyébként nem értem, ti itt most játszotok, vagy a pixelekre húzogatjátok?😊 "

Pixelekre húzogatjuk... az egeret, tehát játszunk. Valami nem tetszik? xD

ezer hála sikerült😊
DarkSector
"Egyébként nem értem, ti itt most játszotok, vagy a pixelekre húzogatjátok?😊"

egyetértek (akinek nem inge ne vegye magára.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
elõtte írtam már példákat régiekbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

You already own the promotional items for this code. ezt kapom😞
megprobálom...
Fpocok
Rendesen... vonalkákkal írd be(-).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát igen a golyónyomos dolog elég érdekes. Egyébként szerintem az elsõ rész összhatást nézve szebb de ez magánvélemény.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mind a kettõt probáltam és semmi 😞
Fpocok
A füzetes a serial... gondolom. Szerintem a másik lesz.

Shep
Hát majd meglátjuk, mert ugyan tetszetõs a több variáció (elsõ részt azért meg sem közelíti) de az roppant kiábárndító volt, hogy a hullát ugyan "eldugta" de értelme az nem sok volt mert az ellenség csak állt nagy bambán, vagy éppen 10 lépéses útvonalát járta be. Attól tartok ,hogy nagy csalódás lesz sokunk számára de remélem nem lesz igazam és tényleg olyan játék lesz ami megközelíti az elsõ rész színvonalát és komplexitását még ha túlszárnyalni nem is fogja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azt amit a füzeten van vagy amit a lapra irtak???.Válaszod köszi
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kérdés a pc limited edition tartalmakat hogy tudom elérni....
Cris99
Crysis 2: Story Trailer, Még mindíg ez a legjobb trailer szerintem😛
Valaki tudja amúgy mi ez a zene 1:15tõl?
Illetve viszont benn a játékban?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

MerlinW
"Grafika az 1hez képest annyival jobb hogy itt max beállításokkal lehet is vele játszani."

Ez a mondat EPIC 😄

Egyébként nem értem, ti itt most játszotok, vagy a pixelekre húzogatjátok?😊

[merlinw.org]

kryst
Azt hol tudnám beállítani, hogy DX10-ben tudjam futtatni a játékot? 4870-em van! Állítólag van hozzá valami konzol parancs amivel be lehet állítani. 1.1patch is van hozzá. Azt nem tudjátok mit javít?

MerlinW
Miért mindig olyan játékokkal példálóztok ami még meg sem jelent?😊
Borderlands, Far Cry 2, Stalker, egyik sem csõjátékok. Viszont sokkal nehezebb nyitott világú játékban lekötni az ember figyelmét. Lásd pl. Oblivion, Fallout vagy Stalker, az ember elveszik a mellékküldetésekben, a felfedezésekben, és a vége az lesz, hogy megunja, mielõtt a fõszálhoz ér.

Ezért vannak a nyitott világú lassabb játékok, és az akcióval tömött dinamikus csõjátékok. Nem nagyon van középút, illetve max ez a Crysis 1-es megoldás. Pl Bulletstorm sem lett volna fele ilyen pörgõs, ha elénk tesznek 1000 n'km bejárható területet.

[merlinw.org]

grebber
Vannak olyan textúrák amik érdekesek.Pl a bevásárlókocsik rácsai között nem lehet átlõni.
Mondom közel megyek a jármûhöz és kilövöm a kerék meg a kocsi felüleltét.Jól láthatóan egy láthatatlan falban lesznek a golyónyomók a levegõben.
Textúrákba beakadó hullák.Néha segghülye AI.
Grafika az 1hez képest annyival jobb hogy itt max beállításokkal lehet is vele játszani.
Játékmenet szerintem pörgõsebb mint az 1.

Még magyarítással majd végigviszem 5-ödszörre.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jah értem thx az infot, akkor gondolkodom a Batman-on ha megint akciós lesz....😊

MerlinW
Kivétel erõsíti a szabályt. Egyébként nem jellemzõ, és biztos vagyok benne, hogy már kivették belõle valamelyik patch-el, ahogy más játékokból is. Arról nem is beszélve, hogy két kattintással át lehet verni. Illetve, hogy a 4 telepítés végtelen, ha uninstall elõtt nyomsz mindig deauth.-ot.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem mondhatom azt hogy nem az lesz, de tudtommal ilyen nem létezik.

Ez sem az volt. Csak mivel bemesélitek magatoknak, kimaradtok a jóból. 😊

DarkSector
Jah most játszom a Halo Reach-el ott sincs akkora nagy tér, hogy elúszok egy másik bólygóra, de azért elég szép terület van benne, de kell valami motiválás, hogy menj északnak vagy délnek, mert story van...de én attól még elnézelõdök az ûrhajók csatározásában vagy éppen eljátszadozom az ellenség légpárnás szekerével.

Ha akarsz el tudsz baszni sok idõt kis területen is, meg keveset nagy területen is.

Magiszter
Nah arra majd kíváncsi leszek, de az is konzolport lesz, szóval félek tõle egy kicsit... :\

DarkSector
Többféleképpen???
Majd várj néhány hónapot: Deus Ex 3

DarkSector
Fallout.
The Darkness.
Oblivion.
blablabla...

nekem nem gond csak mondom hogy legtöbb fps, ezért nem ösztönöz annyira hogy megvegyem mint ahogy egy tps, amiben sok extra van és végigjátszom rongyosra.....

Shep
Melyik FPS nem ilyen? Bár igazad van, mert a többségben csak A-ból mész B-be de csak 1 út áll rendelkezésedre jó néha meg lehet kerülni egy épületet is 😊. Crysisokban pont az a jó, hogy többféleképpen lehet megoldani a dolgokat. Nem csak ez a na nesze most itt a rögzített géppuska lõjél vele te marha. Na lelõttél már 100 tenoristát? Igen? Na akkor menjél tovább és most megint lõj le legalább ennyit, megvan? Akkor pálya vége és kezdõdik minden elõröl. Crysis azért kicsit szabadabb játék ettõl és ez így van jól.

DarkSector
Nehéz ügy, annyira túl van bonyolítva, sokat kell gondolkodni, addig is egy gránátvetõvel nyisd ki, most nem jut eszembe a kulcsot hol is kell felszedni a játékban.

DarkSector
Az igaz hogy több négyzetméteren mozoghattál, de a pici tárgyak részletességéhez képest próbálták belõni a játékot, hogy azért én is tudjak 800x600-ban játszani vele... 😊

Prince23
De ott legalább szabadabb volt a játékmenet

omg...logikai zsákutca.

DarkSector
Jah az elsõvel is ez volt a bajom, mehettél jobbról, mehettél balról de ugyanoda jukadtál ki, a radaron az X megjelölt ponthoz, piff puff azt futás a b-re...piff-puff futás a c-re, majd legközelebb olyan lesz mint a Mass Efect vagy a Fallout.

Fpocok
Opsz, mármint spoiler.

Fpocok
Verd le a lakatot.

Hi

Azon a kék ajtón hogy jutok be a game elején?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

DarkSector
Jah akkor az kamu volt a Batman-nál?

MerlinW
Pont, hogy a Steam-en vásárolt játékokban nincs telepítés limit. Ahogy a Steam-es Crysis 2-t is annyiszor telepíted ahányszor akarod.

[merlinw.org]

Prince23
Vicc, hogy mennyire lineáris lett a játék.
amúgy akciók terén jó ...

tegnap nem valami patch-nak kellet volna jönni? csak mert nálam nem patchel semmi semmit.
DarkSector
Kerestem inkább egy rendes gameplay-t, mert az elõbbi picikét javítva van:

DarkSector
Akkor most mutatnék egy spoilert a Cry2-bõl, hogy metal helyszínekkel mennyit dob a latba egy gém!

Fpocok
Sajnos újra azt kell, hogy mondjam: Egyetértek veled.

DarkSector
PFFF engem ez zavart a játékban oké hogy dzsungel, oké hogy kivülrõl szép a dzsungel, de benne mászkálni az kurvára egyhangú volt és kibaszott zavaró a sok zizis levél...

majd lesz ebbõl még jobb is.

DarkSector
A legjobb az ha ötvözik és korrekt munkával.
Pl a metalos környezetbe helyeznek itt ott növényeket az oké, de ez:

Fpocok
Én is azok a kevesek közé tartozom, akiknek jobban bejön a városi környezet, mint a dzsungel.

DarkSector
Beton-fém.
Mondjuk ezt jobban szeretem mint a zizis növényeket majd ha a növényeket is szépen modellezik majd akkor jöhetnek.

Shep
Ja, hogy a ruha kiegészítõ kapcsolta be, ok köszi.

Fpocok
Dehogy nem. Azokat a módosításokat lehet cserélni... amik a kezeden vannak. Azt, hogy hogy, nem tudom, kérdezd a nálam nem-okosabbakat, de tapasztaltabbakat <#lama>

Shep
Hát de én simát vettem és piszok gányul néz ki. Nem lehet kikapcsolni?