CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow3>

Hát én nagyon nem így vagyok vele. Na a Fear, az volt lineáris és monoton. De hogy erre azt mondod, hát az érdekes, amikor minden szituációt minimum 2 féle képpen meg lehet oldani, vagy eleve nem szûk csõ pályákon játszódik az egész. Bár igaz, nincsenek akkor nyílt területek, mint az elsõ részben, ennek ellenére nem érzem abszolút lineárisnak és monotonnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Nem tudom hogy vagytok vele, de ez a játék nagyon monoton!!! Pedig az elsõ fél óra milyen bejövõs volt. Unom rajta magam. És a játékmenet is kötött, lineáris. A helyszínek meg tökre a Fear Projekt Originsre emlékeztetnek. ez van. egy 7/10-es eddig

XeeN
Nálam sincs cfg file.
<26/Mar/11 11:06:41>: cmdlineDialog : Argument [] added
<26/Mar/11 11:06:41>: GetOaAppInfo : Getting benchmark information of application
<26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Start getting application information
<26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Filename G:\Crysis 2\bin32\Crysis2.exe is not available
<26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Abort Thread
<26/Mar/11 11:06:41>: GetOaAppInfo : Launching application failed with ExitCode <1102>
<26/Mar/11 11:08:33>: OnLogSaveMenu : Saving logs menu selected

Bukta. 😊

XeeN
Tegnap takarítottam ki a gépet, CPU-n még a gyári mx2 figyelt, természetesen újrakentem. A grafkártyát viszont nem akarom szétszedni, mert még van rá 1 év gar...

repvez
CPU= GPU
repvez
pasztázd ujra a CPU chipen a hütöt, nekem 30 fokot jelentett minuszban.Már én sem tudtam semmivel sem játszani,m ert alapon 94fokos volt a kártya és már a menüben lekapcsolt a gép tulmelegedés miatt.Most meg terhelés alatt 80fokos alapon meg 63 , sokat jelent.
grebber
Itt leírják hogyan kéne elindítani.

De nekem nem jelenik meg az application résznél a Crysis 2 exe és az a cfg fájl sem így futtatni sem tudom.
Nem értem mit kéne csinálni!

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Erre most már kíváncsi vagyok. Megyek megnézem mennyi lesz a VGA-m 10 perc után. CPU miatt nem aggódom, az 100%-os használat mellett sem ment még 60 fok fölé, de a VGA hûtõ úgy visít már egy egyszerû játéknál is hogy csak na. (Cserélem következõ fizukor a ventijét).

XeeN
Nem. Még akkor sem jó, ha átnevezem a dll-t.

grebber
Valaki jutott valamire a benchmark résszel?
(Jó tudom unalmas már hogy ezért sírok,de idegesítõ hogy nem megy)

XeeN
<#worship> Köszönöm a bölcs, ámde teljesen felesleges tanácsot. Patyolat tiszta a gép. A kártya levegõvel kifújva. Miután ez sem segített írtam a hsz-t...

Némi takarítás, portalanítás sem árt néha (csak 1 5let)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

XeeN
Én már fel is adtam. MSI 260GTX OC 10 perc után 105C(!) és fagyi. Alulfeszeltem a kártyát, de nem segített. Még az hiányzik, hogy behaljon a cucc... <#falbav>

Nálam semmi ilyen. <#vigyor> Kussban teszi mind a kettõ (CPU-GPU) a dolgát. <#smile>

Maxtreme
Jaja. Nálam is úgy visít a vga ventije már 10 perc játék után, mint az állat (a cpu cooler detto)

gduck
Nekem a gép indul újra. Csak ennél a játéknál!!!

Az okát is megtaláltam:
Fixen 100%-on kell járatnom a VGA kártya ventillátorát, mert külömben 88-90 foknál lekapcsol a gép és utánna újraindul. 100%-os venti mellett, 86-87 fok marad a VGA és szuperül megy a játék. Iszonyatosan megizzasztja a VGA kártyát <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

XenHai
Van valakinek problémája a gammel ?? állandóan ki BlueScreen-ezik de csak ennél az 1 játéknál! Friss sp 1 es win 7 64bit legújabb vga driverrel,dxt is frissítettem már !
config: q9550,4g ram,4870x2
Húzva nincsenek ! Eléggé idegesítõ ,hogy ki halálozik pláne ,hogy csak ez az 1 játék...
Evin
Kicsit le vagy maradva.
Valakik már megcsinálták a fordítást a béta alapján, és elvileg most nézik át. De mivel a kutya sem hallott még róluk fordítás terén, és a srác mondatanainak néha se füle se farka, egyelõre megvárjuk míg azt kiadja, és ha kívánalmakat hagy maga után, lesz aki rendesen lefordítja.

De persze értékelendõ a segítõkészséget, ez nem vitás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Solid Snake
Dolgozik a srác <#eljen>
Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_5.zip
Anthrax
Még mindig nem sikerült multizni vele, lehet feladom ,nem értem,hogy sikerül másnak játszania, ennyire szar játékot még életemben nem láttam

grebber
Haha nem tartott sokáig az az öröm hogy végre egy Crysis amit megjelenéskor maxon tudok tolni.
Ugyanis ezekkel a Advanced progi csutka maxolgatással már mefekteti nem kicsit a gépem.

Aki talál neten 2 vs 4 vs 6 magos cpu-s Crysis 2 tesztet ne fogja vissza magát linkelje.Nagyon kiváncsi vagyok.

kill3r21
nah túlvagyok egy massziv 1-2 multin, korrekt 😊 ismeretlenek a pályák de jól ment....szerverek se dobáltak le, ugylászik éjjel no para 😊
bertino
apritani azert eleg jol lehet veteranon single-ben.

csak dugig van egy rahedli hibaval.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na jó pár óra próbálkozás után sikerült bejutnom multizni. Az a baj, hogy 2-3 pálya után megszakad a kapcsolat, és lehet megint keresgélni. A multi része viszont iszonyúan szar lett. Amennyire vártam, akkora nagy csalódás lett. Így nemsokára visszatérek a battlefieldhez vagy a cod-hoz.
Shep
Ez is csak azt bizonyítja, hogy a script íráshoz hülyék a Crytekesek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem 1x volt olyan, hogy amikor a dombtetõn kell a katonákkal védeni a helyet az idegenektõl és utána lemenni a lezuhant VTOL-hoz a kocsikkal akkor nem jött be a script és csak álltak a hülyék és senki nem mozdult 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

asysoft
Mondom, másodjára már nekem sem volt. Neten akkor keresgettem, másnak is volt ilyen, de mindenhol csak annyit írtak a kérdezõnek, hogy hülye vagy, 4 ellenfél megölése után jönni fog, biztos elbújtak. Hát, én minddel végeztem, de mégsem jött...

/*WTF?!*/

Shep
Hát az 1-ben én komoly hibával nem találkoztam a 4 végigjátszás során, kivéve a repkedõ katonákat és fegyvereket 😊

Murder3
hát nagyon remélem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Oké jó lett.
TinyPic, remélem így jó. 😊

Rage47
ja elég unalmas egy idõ után sztem is
asysoft
Akkor reménykedj abban, hogy most, hogy multiplatformos lett a motor, más is fogja használni... Egyébként én is meglepõdtem, hogy ilyen sebességre képes ilyen látvány mellett. Elõdje még mindig szaggat...:/

/*WTF?!*/

lolSL
tinypic.com-ra töltsd fel inkább

Remélem így már látszik a kép. Vagy link megnyitása új lapon.

Magyarítás készítõk figyelem

Ki tömörítettem az English.pak fájlt !!!

Nézzétek meg a fórumon az #5748-as számú hsz-hez tartozó képet, és Ezt

Program letöltése Innen és a kibontásához szükséges script -et.

Hogy visszatömöríteni lehet-e vele nem próbáltam.
Murder3
egy baj van a játékkal h Crysis 2 a motor kurva jó, jól optimalizált nagyon szép, de õszintén nagyon unalmas nekem ez.

A multi demó után én nagyon vártam, egyrészt mert a multija elég fos stílusából adódóan sajnos az nem is tudott hosszan lekötni, de a grafika meg az optimalizáltság nagyon elkapott, de amikor meg nézek videókat a singlérõl egyszerûen elmegy tõle a kedvem:S

elég szar helyzet ez ah lehetõsége adódik az embernek egy ilyen szép látványú játékkal olyan szintne is játszani.
nekem pl a grid/dirt pároson kívül nem is van olyan játék amit ilyen szép grafikával élvezetesen tudok játszani...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Csak pár idegesítõ bugg van, nekem más problémám nincs vele...egyenlõre várom a javításokat.
asysoft
Sajnos vannak benne bugok, reméljük most nem játssza el a Crytek, hogy warezra hivatkozva nem írnak több patchet, ahogy Crysisnál tették. (Pedig ráfért volna, én elõször végig sem tudtam vinni a játékot normálisan, nem jelent meg a VTOL pálya végén, pedig mind a 4 Nanosuitos ellenfelet leöltem - szégyenszemre életemben elõször kénytelen voltam 100% végigjátszásból mentést felhasználni. Szerencsére pálya végén voltam, s pár hónappal késõbbi végigjátszás során sikerült kiköszörülnöm ezt a csorbát, akkor már nem jelentkezett a bug...)
Itt eddig leginkább csak kisebb hibákkal találkoztam (lift hangja furcsán "loop"-olódott, meglõtt ellenfél földrõl animáció nélkül felpattant szempillantás alatt, illetve ma egy lelõtt CELL katona villámgyorsan felrepült az égbe - biztos mennybe került<#idiota>), bár volt 1-2 súlyosabb: egyik Ceph barrikád mellett félig becsúsztam a földbe, reload lett a vége.
Egyébként nekem eddig tetszik a játék, bár egész más, mint az elõdje volt, a legjobban az ellenfelek újratermelõdése nem jön be, legalábbis máshogy nem tudom magyarázni, hogy került katona abba abba a szobába, amit kitakarítottam, és csak egy bejárata van, amerre visszamentem (max ha villámgyorsan elrohant felrohant mellettem, míg én háttal álltam neki)...

OFF: de jól jön az, hogy át lehet méretezni a hozzászólás szövegdobozát!<#idiota>

/*WTF?!*/

zzeN
Valaki nemrég írta h ki kéne írni a nevünket, h majd nyomjuk multiba. Az enyém: zzeN_HUN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Krisztiam
nekem is van még 3 doboz floppym 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Senki sem mondta, hogy csúnya vagy nem elég pörgõs. Nem ezzel van a gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
csodálkoznék, ha máshogy lenne.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nem is tudom, aki itt okádja a játékot, ez gyönyörû, és eddig pörgõs.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

asysoft
Úgy értem, még azt lenne érdemes próbálnia, én legalábbis a "blur"-t inkább annak sorolnám be, mint a motion/radial blurnek, legalábbis ezek elég speciálisak (elõbbi ugye mozgás, utóbbi meg szerintem sniper meg hasonló "csõ-effektus"-oknál van).

/*WTF?!*/

Mindegy, majd visszatérek rá pár nap múlva.. Annyira nem nagy pukkanás a játék hogy félre tegyem a total war shogun2-õt.
MAxtremetõl kérdeztem volna csak valahogy lemaradt. A gyári vagy kalózt magára a játékra értettem amin neki mûködik a modder.
várni kell egy a patch-ra, addig elfogadott az anyázás.
DarkSector
nem vagy, ez volt a multiban is, néha nem indult el hiába voltunk meg elegen...ez szeróhiba vagy szoftver várni kell vele kicsit.....S:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zzeN
Én vagyok csak ilyen hülye a multihoz?? Belépek egy szerverre, és ott várunk a lobby-ban, nem történik szar se. Szerverek szarok vagy mi van?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN