CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én nagyon nem így vagyok vele. Na a Fear, az volt lineáris és monoton. De hogy erre azt mondod, hát az érdekes, amikor minden szituációt minimum 2 féle képpen meg lehet oldani, vagy eleve nem szûk csõ pályákon játszódik az egész. Bár igaz, nincsenek akkor nyílt területek, mint az elsõ részben, ennek ellenére nem érzem abszolút lineárisnak és monotonnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: cmdlineDialog : Argument [] added
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: GetOaAppInfo : Getting benchmark information of application
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Start getting application information
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Filename G:\Crysis 2\bin32\Crysis2.exe is not available
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: getInfoThread : Abort Thread
<26/Mar/11 11:06:41>26/Mar/11 11:06:41>: GetOaAppInfo : Launching application failed with ExitCode <1102>1102>
<26/Mar/11 11:08:33>26/Mar/11 11:08:33>: OnLogSaveMenu : Saving logs menu selected
Bukta. 😊
De nekem nem jelenik meg az application résznél a Crysis 2 exe és az a cfg fájl sem így futtatni sem tudom.
Nem értem mit kéne csinálni!
Next PC upgrade: 2022
(Jó tudom unalmas már hogy ezért sírok,de idegesítõ hogy nem megy)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az okát is megtaláltam:
Fixen 100%-on kell járatnom a VGA kártya ventillátorát, mert külömben 88-90 foknál lekapcsol a gép és utánna újraindul. 100%-os venti mellett, 86-87 fok marad a VGA és szuperül megy a játék. Iszonyatosan megizzasztja a VGA kártyát <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
config: q9550,4g ram,4870x2
Húzva nincsenek ! Eléggé idegesítõ ,hogy ki halálozik pláne ,hogy csak ez az 1 játék...
Valakik már megcsinálták a fordítást a béta alapján, és elvileg most nézik át. De mivel a kutya sem hallott még róluk fordítás terén, és a srác mondatanainak néha se füle se farka, egyelõre megvárjuk míg azt kiadja, és ha kívánalmakat hagy maga után, lesz aki rendesen lefordítja.
De persze értékelendõ a segítõkészséget, ez nem vitás.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Crysis2AdvancedGraphicsOptions1_5.zip
Ugyanis ezekkel a Advanced progi csutka maxolgatással már mefekteti nem kicsit a gépem.
Aki talál neten 2 vs 4 vs 6 magos cpu-s Crysis 2 tesztet ne fogja vissza magát linkelje.Nagyon kiváncsi vagyok.
csak dugig van egy rahedli hibaval.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/*WTF?!*/

/*WTF?!*/

A multi demó után én nagyon vártam, egyrészt mert a multija elég fos stílusából adódóan sajnos az nem is tudott hosszan lekötni, de a grafika meg az optimalizáltság nagyon elkapott, de amikor meg nézek videókat a singlérõl egyszerûen elmegy tõle a kedvem:S
elég szar helyzet ez ah lehetõsége adódik az embernek egy ilyen szép látványú játékkal olyan szintne is játszani.
nekem pl a grid/dirt pároson kívül nem is van olyan játék amit ilyen szép grafikával élvezetesen tudok játszani...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Itt eddig leginkább csak kisebb hibákkal találkoztam (lift hangja furcsán "loop"-olódott, meglõtt ellenfél földrõl animáció nélkül felpattant szempillantás alatt, illetve ma egy lelõtt CELL katona villámgyorsan felrepült az égbe - biztos mennybe került<#idiota>#idiota>), bár volt 1-2 súlyosabb: egyik Ceph barrikád mellett félig becsúsztam a földbe, reload lett a vége.
Egyébként nekem eddig tetszik a játék, bár egész más, mint az elõdje volt, a legjobban az ellenfelek újratermelõdése nem jön be, legalábbis máshogy nem tudom magyarázni, hogy került katona abba abba a szobába, amit kitakarítottam, és csak egy bejárata van, amerre visszamentem (max ha villámgyorsan elrohant felrohant mellettem, míg én háttal álltam neki)...
OFF: de jól jön az, hogy át lehet méretezni a hozzászólás szövegdobozát!<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Parasite Eve 2, best game EVER!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
/*WTF?!*/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"