CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 4 mag inkább fejlesztésekre kell. meg ha sokat dolgozol gépen, meg mindent csinálsz gyorsabban tegye. DA 2 dx10-en oylan mint dx11-ben . nem veszek észre számottevõ fejlõdést.
Deja Vu (COD6) ! OMG
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lagol, kidobál ,egyszóval élvezhetetlen<#gun>#gun>
Remélem hamarosan javítják<#fejvakaras>#fejvakaras>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
vigyázz mit írsz mert visszaolvasok neked pár oldalt, mikor printsceen-eztem full közelrõl tárgyakat....!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az ellenség gyakran csinál fura dolgokat. Pl hogy elkezd lõni rám a falon keresztül, miközben én álcában vagyok a túloldalon. Vagy nyakon szúrom a haverját, õ meg áll én nézi, de nem reagál. Másik véglet mikor 30 kilométerrõl kiszúrja a bal könyököm és elkezd rá lõni. Én meg csak nézem hogy "Az a kis pötty ott a messzeségben lõ rám?".
A sok fényeffekt meg igazán szép, kb addig amíg játszani nem akarsz. Utána már zavaró, irritáló. Szerintem a sok csilivilivel akarták elfedni az olyan szarvashibákat, mint az átlátszó fedezék, a 2005-ös szintû textúrák, meg a többi igénytelenség, amivel találkoztam ez alatt az idõ alatt. Azt kell mondjam hogy ez a Crysis 2 inkább illene be egy Crysis 0.5-nek, nem pedig egy folytatásnak. Még anno a Crysis 1 mutlibétájának a legelején is színvonalasabb volt a játék, mint ez most.
Igazán csúszhatott volna még egy fél évet a PC-s változat, a konzolos meg jöhetett volna most. Mert ez így ebben a formájában olyan fékész érzést kelt bennem. Lehet hogy majd javítják még pecsekkel, meg ilyenek, de nem ennek kellene lennie az elsõdleges vonalnak.
Szerintem eladások terén jókat fog produkálni mert konzolon az újdonság varázsa miatt sokan csapnak le rá.
Arról már nem is akartam szót ejteni, hogy ahhoz képest amit mutattak anno, amit beígértek, mennyi valósult meg.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Konzolon egyébként már szaggat. Milyen lett volna ha Warhead pályák egyesülnek itt is 😄
PS3-on 14-28 fps között mozog a game XD
és utálom hogy ennyire kötött a játékmenete, az elõzõ részeké sokkal szabadabb volt. és a Fallot 3 példával jönni szvsz oltári nagy baromság.
Te meg erre jöttél egy olyan játékkal ami RPG mûfajú, a másik meg hent FPS. és ezt írtad ez olyan mintha ezt mondtam volna rá Hát gratulálok, ha te a Crysis 2-re RPG-ként tekintesz😄😄 Durva példátval jöttél. ébn legalább fps-t az fps-sel hasonlítottam
HDRLevel ?? Bloom Level ??
Ezt hányra kellene állítani ?
Hagyjuk inkább.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Next PC upgrade: 2022
Nem nyithatott rosszul ezek szerint!Kíváncsi leszek mennyit adnak el belõle!
Next PC upgrade: 2022
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Azért a Fearhez hasonlítani linearitás, pályaméret és monotonitás terén... Bocs hogy ez kissé kiveri a biztosítékot...
ezért is jobb, mint a Fear, ami egy csõjáték + az más kategória, csak annyiban egyeznek, hogy FPS-ek
A scriptelt jelenetek lehet , hogy csinosak azonban 1 idõ után kifejezetten idegesítõek.
A játékmenet meg kifejezetten monoton , egyszerûen nincs élet a játékban a megmaradt "civil" lakossággal lehetetlen bármilyen interakcióba lépni.
Összeségében a játék script script bugyuta katona öldöklés script script megint bugyuta öldöklés(csak itt már idegeneket) és így tovább.
Én csalódtam , de ez egyéni vélemény számomra unalmas és semmitmondó lett a játék, viszont a grafika visz mindent.
de gratulálok hozzá, h ennyire felbasztalak 😊 és nem baszom meg, mert sajna szaporodik.
Különben meg mindenkinek meg van a joga, hogy elmondja a véleményét, csak egyeseknek szokása ezzel visszaélni.
Nem arról van szó, hogy nem vagyok képes elviselni mások véleményét. Az esetek 95%-ában leszarom, de amikor valaki akkora baromságokat ír, mint Te, mindezt véleményként álcázva, azt egyszerûen nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak rá. Erre ugyan úgy meg van nekem is a jogom.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Evin errõl a magyarositásról hol olvastál?
de tudod mit, köszönjük a szokásos kiosztó "nemfogadomelmásokvéleményétgyurcsányhozzáállással" véleményedet!
Hagyjuk inkább.
<#zavart2>#zavart2>