CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Én értem õket.
Van feles pénzük:

" a jaht megvan ferrari megvan, lakás a tengerparton....óh a 7000ft-os wh+aim még hiányzik, nah megveszem, ha már a játékra nincs pénzem..."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Az MW2nél legalább elindult egybõl <#vigyor4>

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Igen ekkora fos lett a multi rész!Majd lesz patch elvileg!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Azért hadd kérdezzek már tõletek valamit. Hogy mûködik ez a szerver elindulás? Csak mert bemegyek lobbiba (<#rinya>) és ott vagyunk tizenikszen... és semmi nem történik. Ez normális?

grebber
Multi bétával toltam 1-2/8 vagy több halálom volt de nem törtem össze.Ennyit tudok.
Kb azt se tudtam soha honnan lõttek le.

TaRka0107
Nekem is volt ilyen osztálytársamXDDDDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Fpocok
Csak rámutattam arra, hogy elég nagy hülyeség volt belerakni a multiba is.

A csíterek=/=törtösök. Mondjuk én nem értem azokat, akik csalnak. Valszeg sosem fogom megérteni mit miért...

DarkSector
Régen haverom is focizott kikapott és sírt egyet.
Codban is ezt kellene nem idegeskedni meg csalni, hanem sírja ki magát mindenki otthon a sarokba... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez butaság én játszottam törtön eleget nincsen azon annyi csiter, hidd el, ha heti 1-el összefutok akkor már sokat mondtam.

Dedikált szerókon meg legtöbb védelemnél beteszik a lábukat és kb 1 perc múlva csattan a kalapács.

DarkSector
Grat.

lolSL
azért mert szaros kisgyerekek codoznak
de azért van különbség az eredeti 10 meccsén 1 csaló vs tört 1 meccsen 10 csaló között 😊

grebber
Mert a sok faszarcu élvezi hogy nem tud veszíteni és mindig nyernek.

DarkSector
Neked is igazad van meg grebber-nek is, csak kérdés hogy cod6-ban a warez leválta után miért nem takarodtak el a csíterek is?

Nem nagy ügy sokan kicsórnak kodokat üzletbõl lásd tesco vagy akármi garis visszacserélõs téma szóval annyira nem aggódnak azok akik eleve ilyen csitekkel állnak neki játszani.

Fpocok
Éljen a stealth. Elsõ game-m.

😄DDD ez tescos
Prince23
Lesz vajon Tesco edition?

lolSL
adja az xp-t omg
gaming csõdje

Prince23
Bevallom, magasról tojok rá 😄 átlagos a multija. Extraction picit jobb mód. Már 5-ös szinten vagyok, azt most kezdtem el 10 perce ezt a modot. adja rendesen az XP-t, csak túl kell élni a roundot. Pont olyan mint codoknál a HC SD 😄

grebber
Elkurtam Itt a videó

grebber
Legjobb fegyver a bevásárlókocsi.

Crysis 2 <#levele>

lolSL
warezes tét nélkül csal, bannolhatatlan
lásd régi cod közösség

Fpocok
Mint a sáskák! De hamarosan tuti javítják.

grebber
Attól hogy warezes megy fel még nem teszi tönkre.Akik tönkreteszik azok a csiterek nekik meg tökmindegy hogy eredeti vagy warez.

lolSL
ezt az elsõ résznél is eljátszották hogy az 1. patch elõtt fel lehetett menni
csak akkor még nem a csaló kis köcsögök voltak a többségben a neten, és reklámnak elment, most viszont tönkreteszik a játékát annak aki megvette <#levele>

kill3r21
na multi halott, ellepték a warezesek.....
valószínû<#nevetes1>

grebber
Megvan hozzá mindened monitor tudja a 3D-t szemüveged van?

Sziasztok!
Valaki elmondaná nekem, hogy a grafikai beállításoknál a 3D options miért van kiszürkülve? Vagy csak én állítottam el valamit, mert azért jó lenne egy kicsit állítani rajta hátha jobb lesz. Eredeti a játék.

DarkSector
ámen. <#eljen><#eljen><#eljen>
mennyit dob az animáció a látványon nem is hinné az ember.

"anno a Killzone ezért ütött nagyot a lécen felfelé, nem beszélve az új generációról"

lolSL
bf3-ban jobb lesz

DarkSector
Jah és aki észrevette tudhatja azt is, hogy ehhez képest amiket itt nyomatnak animálás ehhez képest a régi elég robotmozgás vót. 😊

DarkSector
Mindenki azt írta hogy az elsõ résztõl sokkal jobban fut ez, erre gondolt.
Gondolomén.

Shep
Csak tudnám te mirõl beszélsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hagyjuk már ezt a konzolra készült szöveget szerintem, ez egy külön pc-s fejlesztés csak annyi hogy a fejlesztõi környezet a konzolokat is támogatta most, még mindig pc-s játék, mutass még egy ilyen szép fps-t.

Sokaknak nem jut el a tudatáig hogy külön csapat készítette pc-re.
Az egy dolog hogy ezt sokkal több játékos gyomra beveszi mint multi terén.
Ez csak 1-et jelent a multi a lényeg abban van a pénz, és ezzel a pörgõs témával több játékos elszórakozik, lásd cod-okat. Ennyi nem kell belebeszélni többet mint ami.

Fpocok
De van hozzá configurator, nem hivatalos... na ott rendesen lehet csinálni mindent!

Rage47
az neked a skálázható, hogy 3 elõre megadott beállítás van a játékban? 😄
Totti5
Lehetne optimalizálatlan évekig játszhatatlan is mint az elsõ volt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

asysoft
Gondolom úgy értette, hogy az volt hasonlóan jól skálázódó.

/*WTF?!*/

Armagedown
lehetne szebb is ha nem konzolra készült volna

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Rage47
Source? mirõl beszélsz😄D nem hasonlít, ott még a fák sem mozognak
Hihetetlen mit müveltek a Crytekes srácok.Talán még a Source motor hasonlit a legjobban hozzá.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Anthrax
Nekem még mindig nem megy multi, ez csak nálam okoz problémát ? 2 verzió van, vagy lobby és 1 secnél áll és pörög az 1 sec, vagy connection lost ha rámegyek a serverre

SZilaJMaGGoT
Pedig már a 33-mat is elbaszta... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TaRka0107
Teszek be pár képet ha nem gond😄 1440x900 - Hardcore!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

THQ elbassza a metro2034-et attól még qrvamérges leszek.

DarkSector
huzogassad a fütyimet. 😊

DarkSector
Jah és azé 800szó 6szá mert nekem így futott csak akadás mentessen aránylagosssággal.

Hazudsz, ezek nintendos képek.
DarkSector
Te ismersz engem tesvírem ha én azt mondom és leírom hogy a gépemen fényképeztem Hardcore-ban akkor az úgy is van.

Ha nekem nem hiszel akkor még a végén csalódnék benned, tudod nem hazudok soha, egyenessen megmondok mindent, amit gondolok! 😊

Szóval nem buhera.
Beléptem PC-n hardcore-ba, Printscreen gomb és ennyi...nem ördöngõsség!

mcwolf
Jelen topic trágya (illetve tárgya <#rolleyes> ) is elég szépen használja a 4 magot.
Mindegyik teker olyan 70-80 % körül<#eljen>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN