CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

A hardcore vagy az advanced a legjobb grafikai beállítás mert nagy különbséget nem látok ?

woy
csak túléled valahogy <#hamm>

Üdv és az melyik mappába van benne ?Gondolom nem a mentésibe vagy igen ?
AnarchoiD
gondolom multi tomott lehet "With this crack you can play Multiplayer on all official servers." olvasom 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Berguson
Sziasztok!

Tudnátok segíteni? A full játéknál (tehát nem a beta-nal) hogy lehet elõhozni a konzolt,és cheatet hol találok hozzá? (amit a konzolba kell beírnom majd,ahol fegyvernevet kell beírnom,és azt megkapom,jah és singlehez kell,nem multizok!!) Pls help!
Nagyon köszönöm.

Berguson

asysoft
Játék? Inkább filmeké, itt a lista.

/*WTF?!*/

Melyik játék zeneszerzõje volt?

Szerintem az ugrásnál tragikusabb hogy katonánk 5 méterre is igen szelektíven lát, úgy jelennek meg dolgok mintha odavarázsolnák. Mint pl. itt az üdítõs dobozok. Mindez "extreme" grafikán. Hát valóban elég extrém...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

üdv

10.9-es driver elég lesz hogy jól fusson? Mert nem merem frissíteni, ugyanis legutóbb hibát írt ki a telepítõ, nem tudtam rendesen feltenni a 11.2-t.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

MerlinW
Hans Zimmer megint odatette magát OST szinten😊

[merlinw.org]

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Elakadtam az egyik résznél. A lerombolt híd végén áll egy harckocsi, ami elzárja az utat. Hiába lövöm ki a kezelõjét továbbra is lövöldözi a páncéltörõket. Nem tudok vele mit kezdeni, pedig ott kellene továbbmenni valószínûleg. Aki már átjutott ezen ossza meg velem is, hogy ezt miként kellene megcsinálnom.
Fpocok
<#rolleyes>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fehercsoki
Te sem tudsz rögtön ugrani...

grebber
Fpocok
Praktikus. Ez igaz. Sajnos attól még késik, engem meg az ilyen kis késések kiborítanak <#vigyor2>

Hát szerintem sokkal egyszerûbb és praktikusabb így, mint a nagy ugráshoz még külön nyomni valamit.

Anthrax
Végre sikerült multiznom, egész jó lett,assault modot néztem, stealth kicsit durva,de elég rövid ideig tart legalább

Fpocok
Nem nem nem, nem érted. Elmondom:
Szóval, mivel kevés a gomb konzolon, ezért a nagy ugrást úgy kellett megoldani, hogy tovább kell nyomni. Na most ha simán akarsz ugrani, akkor azért késik az ugrást, mert még nem tudja a gép, hogy nagyot akarsz, vagy kicsit. Erre céloztam sajnálom ha elsõre nem voltam egyértelmû, de remélem most érthetõ volt.
A zoomoláshoz semmi köze.

Tényleg nem értem mi köze van az ugrás sebességének, és a konzol gombjainak egymáshoz...
A fegyver "vállhoz emelése" is lassú, nem azonnal történik ahogy lenyomod a gombot. Az is biztos a konzol miatt van.

Fpocok
De nem csak az a baj. Na most lehet egyedül leszek, de engem rohadtul zavar, hogy nyomom a spacet... és 5 perc múlva ugrik egyet. Értem én, hogy konzolon nincs annyi gomb, de ég áldja meg õket hát nem igaz.

genRob
Aze lején nem ment. Most megy. Köszi a segítséget! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Patch fent, tudom állítani, de nem mûxik. :-/

kill3r21
sokan vannak, nekem is ez a gondom, éjjel meg ment.....akkor nem voltak olyan sokat , de most erre rátesz a warez multi is, uhhogy sztem 1-2 nap mire ezt megoldják :S
Nektek is irogat ilyeneket a multiban..játszok, oszt kiirja megszakadt a kapcsolat.....Mi szar baja van!!!

Boron Power
Arra valami megoldás, hogy a játékból nem logol be a mycrysis accountomba?

The Protector
nyugi.hamarosan orvosolni fogják a dolgot és nem lesz warez multi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Ezért van olyan nézet azzal látod õket!

Next PC upgrade: 2022

felony
Nem õk teszik tönkre, viszont én rohadtul haragszok rájuk. Egyszerû evolúciós megközelítés: ugyanazon cél eléréséhez nekik semmiféle erõforrást nem kell befektetniük, ellenben azokkal, akik megveszik. Ergo, én rosszabbul jártam. Takarodjanak közülünk!

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Fpocok
Na. Én meg is untam. Látványos meg minden... de ezek a sniperek... és LÁTHATATLANOK lol már.

megjelenéskor eljátszottam vele úgy mint ti konzolosok most a 2vel 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Törlöd az autoexec.cfg fájlt a Crysis 2 mappájából.
Elindítod a programot beállítod amit akarsz applyzod majd start game.Ennyi!

Next PC upgrade: 2022

És ha letöltöttem akkor utána mi a teendõ?
genRob
Még nem peccseltem. Lehet kéne akkor? :-D

Fpocok
/sigh... nem indul el a game <#nemtudom><#fejvakaras>

Fpocok
"Invert Y axis" van az opsönszben.

TaRka0107
Nekem így már elõjött a console.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Magiszter
Feltettem, de semmi változást nem látok.

genRob
Sziasztok! Lehet volt már róla szó, de nem keresnék vissza ha nem baj. Az invert mouse-ra van már vmi megoldás? Patch, vmi?

teddymac
gondolom,de bosszant azért hogy õk játszanak nekem meg nem fogadja el a kulcsot

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TaRka0107
1.1 patch-et telepítsd fel.

Magiszter
Hogyan lehet elõhívni a Konzolt? Hiába ütlegelem a 0-t, semmit nem reagál.

TaRka0107
Nem a warezosok miatt szar a multi...<#szomoru2>

Miért mi a baj a multival, tegnap este jó volt, most nem próbáltam, csak a single-t, meg a BC2-t tolom!!!!

DarkSector
igen nekem is kiirja ettõl még fog menni csak kis felbontáson lesz élvezhetõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

512 MB kártya van a dobozásra írva.

balcooo
sziasztok! Játékinditáskor kiirja hogy unsupportted video card detected. - a 8800GTS 320 kevés neki? videomem vagy mi miatt?

Fpocok
Én is nagyon remélem, hogy hamarosan javítják a warezos dolgot. Elhiszem, hogy szar.

Fpocok
<#gonosz1>

teddymac
Remélem gyorsan orvosolják a warezt mert végre rászántam magam az eredeti játék vásárlásra és nem tudok vele játszani 😄 .
Barátom meg a warez huszár lassan megunja 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
Jah én se törtem össze a 0/43-nál de a 37/2-esnél sem mikor megcsináltam az acsit hogy 5 percig nem érhetnek hozzám... meg a nuke-ot 3 egymást követõ Demolition-ba! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"