CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hardcore vagy az advanced a legjobb grafikai beállítás mert nagy különbséget nem látok ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Tudnátok segíteni? A full játéknál (tehát nem a beta-nal) hogy lehet elõhozni a konzolt,és cheatet hol találok hozzá? (amit a konzolba kell beírnom majd,ahol fegyvernevet kell beírnom,és azt megkapom,jah és singlehez kell,nem multizok!!) Pls help!
Nagyon köszönöm.
Berguson
/*WTF?!*/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
10.9-es driver elég lesz hogy jól fusson? Mert nem merem frissíteni, ugyanis legutóbb hibát írt ki a telepítõ, nem tudtam rendesen feltenni a 11.2-t.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Kellene egy kis segítség. Elakadtam az egyik résznél. A lerombolt híd végén áll egy harckocsi, ami elzárja az utat. Hiába lövöm ki a kezelõjét továbbra is lövöldözi a páncéltörõket. Nem tudok vele mit kezdeni, pedig ott kellene továbbmenni valószínûleg. Aki már átjutott ezen ossza meg velem is, hogy ezt miként kellene megcsinálnom.
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szóval, mivel kevés a gomb konzolon, ezért a nagy ugrást úgy kellett megoldani, hogy tovább kell nyomni. Na most ha simán akarsz ugrani, akkor azért késik az ugrást, mert még nem tudja a gép, hogy nagyot akarsz, vagy kicsit. Erre céloztam sajnálom ha elsõre nem voltam egyértelmû, de remélem most érthetõ volt.
A zoomoláshoz semmi köze.
A fegyver "vállhoz emelése" is lassú, nem azonnal történik ahogy lenyomod a gombot. Az is biztos a konzol miatt van.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elindítod a programot beállítod amit akarsz applyzod majd start game.Ennyi!
Next PC upgrade: 2022
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Barátom meg a warez huszár lassan megunja 😊
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"