CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Én drivert cserélnék elöször, ha nem válik be hõfokot néznék, aztán ha azsem válik be akkor reinstall....
mindenképp van vmi baj , mert olyan nincs hogy az enyémnél 2x gyorsabb procin ugyanolyan eredménnyel fut...
Hûtés szerintem rendben van, mert egyáltalán nem meleg a gép, ráadásul levettem oldalát és az ablak mellett van. Következõ lépés fõnök? Valahogy meg lehet nézni, hogy maxon kihasználja-e?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sys_MaxFPS = 99999999
mert alapból 60 a korlát 😊
és hidd el böven 100felett lesz az fps 😄
/*WTF?!*/
SP rész 40-50 FPS, ami a tûrhetõ határon belül van.
MP rész meg max 45, de inkább 30-40 között. Sajnos nem vagyok megelégedve vele, így szinte játszhatatlan a MP.
Örülnék, ha a multiban nem arra mennének, hogy minél szebb legyen, hanem hogy minél több FPSel...
de nekem nem gáz. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én VYCanisMajoris_HUN néven futok. 😊
/*WTF?!*/
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha bemész a nanoruha beállításokba, tudod, amikor az ujjait mutatja, akkor az egyes újnál a legelsõ fejlesztés az. Hotkey-el, vagy pedig görgöt lenyomod és kiválasztod az ikonok közül, bal alsó, vagy jobb alsó, most nem tudom.
Igaz még messze az év vége de eddig nálam 2011 legnagyobb csalódása toronymagasan a Crysis 2!
Next PC upgrade: 2022
és azok nem 5000átlag, a crysis 2 sem 5000 átlag, vagy hol vásárolsz te???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi!!
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
<#conf>#conf><#conf>#conf>
leheletnyi jogod nincs okádozni....
tényleg.
meg gondolom más sem támogatsz, nemcsak az EA-t...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
aztán:
lopakodás és E, guggolva, hogy kevés energiát fogyasszon. (persze idõnként elbújva, hogy töltõdhssen az energy :-) )
a harckocsi ELÕTT kell bemenni jobbra, ott hátra -de mutatja a cél- és ennyi....
egyetlen ölés nélkül (kivéve a híd elején a 3 katonát) sikerült bejutnom a checkpointig....
nem mindig kell lõni, de ez így volt az 1-ben is....
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ki az aki még ezek után is megveszi??? Ezért pénzt kiadni??? <#wow1>#wow1>
Gamer a leggyengébb? Vagy az Advanced?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ami kjött pár hete Warez,ahhoz képest mik a változások?
Igazából játszottam a betaval,és ott az tetszett,hogy volt olyan,hogy a konzolba beleírtam hogy milyen fegyvert szeretnék. Volt kedvenc fegyverem,és ez hiányzik most. Ezért kérdeztem.
Ezért szerettem volna valahogy elõhozni a konzolt.
A patch nekem valamiért nem mükszik,mert elkezd keresni,és nem talál semmit. :-( Erre tudtok megoldást?
Berguson