CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ne érintésre vizsgáld a hardver hõmérsékletét. Töltsd le mondjuk a CoreTemp nevû kis progit a proci hõmérsékletének mérésére, a grafikus kártya hõmérsékletére (és annak ventilátorának állítására) meg a legjobb program a RivaTuner.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kill3r21
hát lehet de nemhinném hogy a 9800gt-m jobb lenne 😄
Tudod 4670 bõl nem jön túl sok ki. Szinglibe advenced és 30-35fps multiba high és 40-45. Igaz két magos a gépem de kihajtja a karit.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

kill3r21
hát egy everestet ráeresztenék a gépedre, megnézni a proci hõfokot vagy a videó hõfokot....esetleg egy windows reinstall ha régóta fentvan, esetleg driver cserék nem árthatnak....
Én drivert cserélnék elöször, ha nem válik be hõfokot néznék, aztán ha azsem válik be akkor reinstall....
mindenképp van vmi baj , mert olyan nincs hogy az enyémnél 2x gyorsabb procin ugyanolyan eredménnyel fut...
Fpocok
Legújabb.
Hûtés szerintem rendben van, mert egyáltalán nem meleg a gép, ráadásul levettem oldalát és az ablak mellett van. Következõ lépés fõnök? Valahogy meg lehet nézni, hogy maxon kihasználja-e?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az elsõ dolog, amit ellenõrizz, az az, hogy a proci és a grafikus kártya hûtése rendben van-e. Gondolom legújabb driverek azért fent vannak (na nem procira gondolok most).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Passz, nem tudom. Mit tehetek, hogy kiderítsem?

Na ne mond. Tudod nekem milyen procim van? Le se merem írni: AMD Athlon X2 5200+.

kill3r21
miaz hogy nem jóféle, mi sokkal rosszabb procival toljuk....ne viccelj, szerintem valami nálad nincs rendbe a gépeddel
Fpocok
Nem tudom. A procim az nem a legjobb fajta, de egyelõre csak erre volt pénzem. Majd év vége felé fejlesztek.

Azon a gépen, ami az aláírásodban van, nem megy rendesen? Hogy lehet, hogy nekem a szarabb gépemen szépen megy High-on (igen, a Multi)? Mondjuk igaz, hogy nekem is úgy 45FPS körül van (ami szerintem már bõven elég, ha stabilan annyi körül van).

kill3r21
csíter...😄
<#eljen>

Fpocok
Hmm.. lehet 800 600 ba menni? Nem próbáltam. Én mindig 1024ben nyomom. De kipróbálom.

kill3r21
zsomi60 hajráá
kill3r21
fater: 800x600 és low....és megis oldodott a problémád....nemcsak ök mennek a grafra, jah és a system cfg-be ird be
sys_MaxFPS = 99999999
mert alapból 60 a korlát 😊
és hidd el böven 100felett lesz az fps 😄
asysoft
Azért abban igaza van, hogy a bolti árnak töredékét látja az EA (iponban ugye 7800 alatt volt a játék, szerencsésebbeknek BF2-vel/Shifttel, ebbõl lehet tippelni a többiek árrésére...)

/*WTF?!*/

Fpocok
Minimumom...
SP rész 40-50 FPS, ami a tûrhetõ határon belül van.
MP rész meg max 45, de inkább 30-40 között. Sajnos nem vagyok megelégedve vele, így szinte játszhatatlan a MP.

Örülnék, ha a multiban nem arra mennének, hogy minél szebb legyen, hanem hogy minél több FPSel...

DarkSector
Ha már számokat mond, legalább ne felezze meg 4-edeljen. 😊
de nekem nem gáz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Multizik itt valaki? Barátnak kiket vehetek föl?

Én VYCanisMajoris_HUN néven futok. 😊

asysoft
Bármily meglepõ, így mûködnek a cégek, profitorientáltak. Már egyszer kérdeztem, de megint megteszem: ha ilyen okádék a játék, egyáltalán minek foglalkozol vele? Minek "kéred kölcsön"? Én, ja valami nem tetszik, annak a közelébe nem megyek, de persze lehet, hogy ez az én hülyeségem.

/*WTF?!*/

Armagedown
neked az aláírásodban szereplõ gépen megy megfelelõen ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Bele se merek gondolni, hogy akkor mire számítottál... Megváltásra tán?

Fpocok
Mivel a történet egyik részénél kapod meg, azt hiszem miután kinyírtál egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SETH-et.

Ha bemész a nanoruha beállításokba, tudod, amikor az ujjait mutatja, akkor az egyes újnál a legelsõ fejlesztés az. Hotkey-el, vagy pedig görgöt lenyomod és kiválasztod az ikonok közül, bal alsó, vagy jobb alsó, most nem tudom.

grebber
Most mit vagy kiakadva mondott egy összeget nem tökmindegy?

Igaz még messze az év vége de eddig nálam 2011 legnagyobb csalódása toronymagasan a Crysis 2!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
cod6-ot megvették asszem durván 35millióan, cod7-et lehet még többen (meg fogják.).
és azok nem 5000átlag, a crysis 2 sem 5000 átlag, vagy hol vásárolsz te???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az 1-nél a legfelsõ.
Köszi... és melyik fejlesztés az???
Köszi!!

Nálam is látszódnak, mindig.

Ez egy páncél fejlesztés.Vedd le és eltûnik.
Barrett 50 Cal
Mi a rák van multiba? Én egy tárat belelõhetek az ellenbe,nem hal meg. Bezzeg én lehetek armor módban akkor is pár golyótól meghalok-.-

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Miért van ez eddig nem látszódott a lövés, csak ennél a pályánál jött elö?????

berlinboy6329
jól félrehordanak azok a fegyók lol.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez mindenkinél ilyen, az ellen lövései látszódnak:

<#conf><#conf>

Frank99
akkor bocs, de mire okádozol???

leheletnyi jogod nincs okádozni....

tényleg.
meg gondolom más sem támogatsz, nemcsak az EA-t...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kölcsönkértem <#hamm> Nem támogatom az EA-t.
Frank99
te megvetted?

Frank99
elsõre kemény voltam én is.... mjad miután vagy 3x meghaltam....

aztán:

lopakodás és E, guggolva, hogy kevés energiát fogyasszon. (persze idõnként elbújva, hogy töltõdhssen az energy :-) )

a harckocsi ELÕTT kell bemenni jobbra, ott hátra -de mutatja a cél- és ennyi....

egyetlen ölés nélkül (kivéve a híd elején a 3 katonát) sikerült bejutnom a checkpointig....

nem mindig kell lõni, de ez így volt az 1-ben is....

:-)))

Ezek szerint az Electronic Arts 35 milliárd forintnyit akar kaszálni ebbõl az okádék játékból. 7000000 x 5000 HUF (atlagár) = 35 milliárd.

Ki az aki még ezek után is megveszi??? Ezért pénzt kiadni??? <#wow1>
De igazából pöppet elképedtem és leesette az állam, amikor megláttam Gamer beállítások mellett a játékot...

Gamer-Advanced-Hardcore/Extreme

Kandurex
Most akkor hogy van a sorrend a grafikánál?

Gamer a leggyengébb? Vagy az Advanced?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hell

Ami kjött pár hete Warez,ahhoz képest mik a változások?

Berguson
Helló!

Igazából játszottam a betaval,és ott az tetszett,hogy volt olyan,hogy a konzolba beleírtam hogy milyen fegyvert szeretnék. Volt kedvenc fegyverem,és ez hiányzik most. Ezért kérdeztem.
Ezért szerettem volna valahogy elõhozni a konzolt.

A patch nekem valamiért nem mükszik,mert elkezd keresni,és nem talál semmit. :-( Erre tudtok megoldást?

Berguson

asysoft
Ez igaz, de jellemzõen nem játékokhoz ír.

/*WTF?!*/

Prince23
MW 2-nek is õ felelt

mi értelme van cheattel? Miért jó az, hogy megírnak egy játékot adott nehézségi szinttel és összecheatelünk mindent. Akkor mi benne a kihívás?
Én még a Gamer és Extreme közt se látok akkora különbséget, hogy megérje a hardwaret izzasztani.

zola2000
ha nem látsz különbséget, akkor használd a kisebbet, legalább simábban fut.

A

grebber
Hardcore vagy másnál Extreme!

Next PC upgrade: 2022