CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Én nem is akartam meggyõzni senkit, elvégre mindenki maga játszik és mindenkinek más jön be én csak leírtam ,hogy mi az én álláspontom. Nekem pl. a szar betükrözõdés is marhára zavaró a 2-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem nem. Szóval hagyjuk ennyiben... 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shep
Hát nekem jobban tetszik, mert nincs agyon homályosítós szarozva az egész, vagyis nálam összhatást tekintve jobban tetszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaj. Már csak az hiányzik...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gduck
Nekem is túlmelegszik a VGA! Próbáljad külsõ progival (pl. Rivatuner) fix 100%-ra állítani a GPU ventillátorát.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Azt ne mond, hogy ez szebb, mint bármi a Crysis 2-ben.

Na látod. Én se. Akkor meg mi értelme az ultrabrutál grafikának, ha játszani se lehet vele még évek távlatából se... Szerintem az a grafika, amivel most rendelkezik, pont az optimális szinten van.

asysoft
"alacsony felbontásúnak tûnnek a textúrák biztos az konzolport miatt"
Alacsony felbontású textúrák minden játékban vannak, itt eddig csak a földön láttam, illetve egyes növényeken... Elõbbire nem tudnék játékot mondani, ahol nem így lenne, persze lehet csak én vagyok "tudatlan", mostanában nem játszom annyit.

/*WTF?!*/

Shep
Akkor mi lenne még itt ha lenne benne physx is, akkor nem csak konzol vs PC hanem ATI vs NVIDIA is lenne. 😄

Shep
Miért? Az elsõ rész is nagyon jó játék!

Totti5
Te nem játékot vársz, hanem techdemot... Crytek pedig játékot szerett volna csinálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nekem tökmindegy lenne az 1-el a mai napig nemtudok normálisan játszani full HD-be very highon.

Next PC upgrade: 2022

gduck
Nem a szépséggel van a gond, hanem a gyöppel. Nekem a szép zõd gyöp, a gyöp. Az hijányzik nagyon <#idiota>

UI: meg ezek a 2méter*2méteres pályák is zavarnak <#falbav>

Shep
Ezért mondom ,hogy összhatást nézve. A 2-ben szebbek a textúrák, bár vannak azért kivételek, de túlságosan sok a blur és a postprocess amitõl egy homályos izé lesz az egész. Még jó, hogy van az a kis cucc amivel lehet kapcsolgatni a dolgokat.

Egyébként épületes témára példa. Azért ez igencsak durván mutat pedig még FSAA sincs rajta, mert azt nem bírja a kártyám.

asysoft
Ezt a "szebbnek tûnik" úgy értem, hogy ott többször volt Wow-effektus, más kérdés, hogy az volt az elsõ "új játék" a gépemen😊 Itt max a sisak becsillanását/egyéb "filmes" effekteket csípem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg pl mikor lezuhant a helikopter, az azt követõ porfelhõben szálló pernyék(?) brutálisan jól néztek ki
.

/*WTF?!*/

Ezt most nem mondod komolyan, ugye? Akkor meg az lenne a baj, azért sírna mindenki, mert megint nem tudnak vele játszani...

gduck
Igen!

grebber
Igen én inkább szüttyögnék 15-20 fps-el ,de akkor legyen "áttörés" Crytektõl ezt várná az ember.
No majd remélem a 3. rész hoz valami grafikai orgazmust<#taps>

asysoft
Szerintem grafikát nehéz összevetni 1:1. Nekem is szebbnek tûnik az elõd, de ez inkább a trópusi környezetnek köszönhetõ, gyártelepeken és fõleg belterekben Crysis1 sem szerepelt olyan fényesen, szigorúan relatíve önmagához mérten. Egyébként Warhead is csúnyább volt, mint az 1, jobban is ment😊

/*WTF?!*/

Persze most nem Te rád gondoltam, Shep.

Végül is tök mindegy, ha így belegondolunk. A fõ az, hogy szerintem aki azt mondja a grafikára, hogy csúnya, az nem lát jól.

asysoft
Játék dobozán 512MB-os kártyát jelöltek meg minimum igénynek, úgyhogy ahogy írták, VRAM lesz a probléma sajnos...

/*WTF?!*/

Shep
Hát kb. 2 hete fejeztem be sokadjára a Warheadet és elõtte 1 héttel meg az elsõ részt és összhatást nézve szerintem az elõzõ részek szebbek. Részletekre lebontva lehet, hogy a 2 nyerne de összhatást nézve nem de ez mind saját egyéni vélemény.

sopi
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem hogy megy a játék tökéletesen , azt az apró hibát leszámitva hogy néha elkezd a fegyverem ugrálni. NEm lehet tudni ez mitöl van?

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Totti5
Látom egyesek jobban érezék magukat hogy ha 15 fpsel menne és kicsit szebb lenne... valahol ez már a ló tulsó oldala ám.

füst se stimmel meg semmise kb.

Totti5
Ezeken 70%ban csak növények vannak VS New York.

Mutass már egy képet.

Oszt' mi lesz DX11-el. Megcsodálhatjuk a lelött katonák görbéit? Mert a tesszelációnak (ha van olyan) ebben a szögletes környezetben semmi értelme.
Engem nagyon zavar ebben a játékban, hogy alacsony felbontásúnak tûnnek a textúrák biztos az konzolport miatt. Nekem ez 2011-ben elfogadhatatlan.
Lehet, hogy ha DX11-et támogató kártyám lenne, és az eddig látott DX11-es képek alapján eget rengetõen szebb lenne bármilyen játék is, akkor talán átérezném ezt az hatalmas elkeseredettséget. De jelenleg (még) erre nem vagyok képes.

Ez is nagyon szép. De éppen a nagyon különbözõ környezet miatt, ahogy Te is írtad, nem lehet közvetlen hasonlatot csinálni a kettõ közt. Az elsõ résznek az volt grafikailag az elõnye, hogy a nagyon sûrû növényzetben kevésbé vetted észre az alacsonyabb felbontású textúrákat. Pedig volt, nem is kevés. Nekem mind a kettõ tetszik, de a 2-es mégis valahogy szebbnek néz ki. Kötve hiszem, hogy kilõttek volna effekteket, én legalábbis "minimum"! (vagyis High) grafikán semmilyen különbséget nem vettem észre. Csak azt, hogy nekem szebb és jobban fut, mint a Crysis 1.

Ha kaptunk volna rajtkor dx11-et , ugyanaz a fasság lett volna mint a dragon age2 -é (nevetséges).

De mi inkább kaptunk most egy cikkecskét, hogyaszondja:

"Crytek's Principal R&D Graphics Engineer, Tiago Sousa, takes us through a highly detailed and informative presentation on CryENGINE 3 and it's key rendering technologies... "

LOL, mentik ami menthetõ.EA játék , na , hát mégis mit vártok <#nevetes1>

Maxtreme
Így van.
Én nem azt mondtam hogy rossz a grfikája, hanem hogy az elõzõ felépítésileg, környezetileg szebb volt.

Ez kicsit most off lesz, bocsánat 😊

Pares:
Az elõdbõl ezt (vagy még jobbat) lehet kihozni, aztán hány éves játék.
Az meg hogy optimizáltásgilag jobb. Jah. Hát nyilván egy csomó effektet kilõttek, (a konzolok miatt) még szép hogy jobban megy 😊

De mondom ettõl még NEM csúnya. Sõt. Egyes átvezetõk már már majdnem filmszerûek. 1-2 mod és rohadt jól fog ez is kinézni az tuti. Csak így 4 év távlatában (meg amiket ígérgettek) nem érzek oylan szintû áttörést mint anno.

Legközelebb próbálj értelmesen írni. Most nem akarok értelmetlen személyeskedésbe belemenni, de téged eddig az összes játékokkal kapcsolatos topikban csak rinyálni láttalak. Folyton találsz valamit, amit agyba-fõbe szarozhatsz.

Jajj Pares, te pedig már rég leírtad ezt a topicot szánalmasnak, réges rég, hát akkor tudnám hogy a dragon age 2-tök mégis micsoda.... <#idiota>

Szerintem meg hatalmas elõrelépés lett grafikailag, és optimalizáltságilag is. Elég csak abból kiindulnom, hogy minimum grafikán hogy nézett és hogyan futott a Crysis 1, és most a Crysis 2. Ég és a föld. Sokan az elmosott textúrákra panaszkodnak. Nem tudom, hogy hol látnak ilyeneket, vagy akkor csak szimplán nem emlékszenek az egyes rész grafikájára. De abban igazad van, hogy más a környezet, más az összképe az egésznek. Ettõl függetlenül szerintem sokkal szebb "közérzete" lett, nem mellesleg pedig sokkal, de sokkal jobban optimalizálták az egészet. Még az én 3-4 éves hardverrel rendelkezõ (bár anno "csúcs"-) gépemen is gyönyörûen fut.
Az egyetlen dolog, amit szerintem nem érhet jogos kritika (a PC-n), az éppen a grafika.

grebber
Az a baj hogy nincs sok összehasonlítási alap az 1 és a 2 között.

Az egyik belsõteres városos felhõkarcolós a másik meg dzsungeles pálmafás tengerpartos cucc.
De sokunknak igazuk van,hogy a Crysis 1 hogy nézett ki 2007ben és ez meg most 2011-ben akkor igen valóban nincs sok szinte semmi elõrelépés.
Crytek a grafikával vált híressé erre tessék 4 év alatt ez sikerült<#levele>

Persze a konzolon játszod, akkor visszaszívom az elõzõ hozzászólásom. Bár a képek alapján, amiket Te is linkeltél, nem tudom, hogy ez hol ronda.

Hellósztok.
Az lenne a gondom, hogy 10-20 perc játék után kikapcsol a gép. Van valakinek valamilyen megoldása?
A Crysis Advanced progival indítom minimumon is, de így is kidobja.

Alaplap: Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H, Proc: AMD Phenom II X4 940, 4x1 Gb RAM, Radeon 3870 512 MB, Táp: Thermaltake TR2-420 PP

Rendben, rendben. Csak egy valamit nem értek. Ha a Crysis 2-nek gyenge a grafikája, akkor mondj egy játékot, aminek jobb! A másik meg, hogy aki szerint az elsõnek szebb a grafikája, az rosszul emlékszik.

xbox vs pc bocs ha már volt.. lehet át lettünk ejtve a pc dx11 -el, de ha még az is kint lesz.. szerintem irtó szép pc-n, xbox-on meg vmi mosott f*s.. és még a konzolos leáll itt sírni hogy csúnya.. pc-n minimumon szebb szerintem.. nagyon is megéri az árát + még ha multi is rendbe lesz..ehhe.. na meg nem az 5 éves 8800 ason kell játszani 😊 kiváncsi leszek a dx11.re
Még a nicked is tökéletesen leírja a jellemed. "Sir SokatSíró"...

Magiszter
320Mb-os VGA harmatgyenge ennek a játéknak. Szerez be egy 512-est minimum és menni fog.

Cris99
de itt szerintem a VRAM-al lesz a gond!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

nah emberek én abba hagytam ezt a játékot....1024X768-ba minden minimumom kilép 10percenként hibával hogy nincs elég memória...pedig most raktam újra gépet is...memória töredezetség mentesítettem,,minden,,,mégis csinálja...majd talán egyszer 😄

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Pedig a lányok imádják, de hiába..
Õ is lány.
crazyclone
<#hehe><#hehe><#hehe><#mf2>
Komolyra fordítva a szót ... megértem hogy laptop de más játékkal nincsenek problémák ...

lolSL
23-án írták az eredeti hírt
kamu lesz

grebber
Igen írták is nincs hivatalos megerõsítés még 😞

Maxtreme
Jah. pl õ:

<#idiota><#idiota><#vigyor5>