9306
-
Legszebb jelenet....:) -
#6935 Tény, hogy ott kevésbé lógott ki.
Jason:
Nekem az elődök is tetszettek (gépigényt leszámítva, dehát ők a "jövő konfigurációira írták", amelynek eredményeképp még ma is szaggat egy felső középkategóriás konfigon (lehet, hogy egy csúcson már nem)), de ez más, inkább filmszerű élményt nyújt. Nekem bejött, jöhet a 3!
priluki:
Kettőt kattintasz a Crysis2 ikonra a desktopon:) Viccet félretéve, mi a gond a grafikával? Nem 4096x4096-os textúrák vannak a kavicsokon?:) Mutass nekem egy szebbet (hasonló környezetbelit). -
#6934 A Felezési-Idő[HL] inspritálta a Crysis készitőit. De azért van egy kicsi COD is a Crysis 2be.
De szvsz sokkal jobb mint az első rész, az egy optimizálatlan sz*r f*s a mostani gépemen akad és három tár kell egy ellenséges emberbe ja az alienekről már ne is beszéljünk!!!
Amúgy hova tüntek a első rész polipja meg azok a kis vackok?[JA MEG A KOREAIAK XDDDDD] -
priluki #6933 és hogy tudom elöcsalni ezt a gyönyörű grafikát? -
#6932 csak itt bénán oldották meg a némaságot, míg HL-ben teljesen jól passzolt... -
#6931 Szerintem azért lett néma a hős, mert megtetszhetett nekik (figyelem Jason!) a Half-Life, engem 1-2 helyen emlékeztett rá:) Egyébként én sem értem, Nomad, de még inkább Psycho nem volt különösebben csöndes, kár volt most belehozni. -
#6930 Hogy rendet tegyünk a látványt illetően, nem csak én mondom hogy szép dinamikus!
"Ami a lényeg
Gondolom, már mindenki azt várja, hogy mikor jön végre a grafika, ami a sorozat legfontosabb tulajdonsága. Nos, kérem a dobpergést és a drámai csendet, mert eljött az a perc, hogy a látványról is szóljuk, ami... lenyűgöző. De tényleg, a Crysis 2 valami hihetetlenül jól néz ki , a képek a felét sem adják vissza annak a dinamizmusnak, amit a program futás közben művel. A fények olyan szemet gyönyörködtetőek, hogy máris átvették a trónt a Dead Space 2-től, a karakterek bőrén szinte tapintani lehet az izzadságot és a koszt, a textúrák pedig az esetek túlnyomó részében szép élesek. Bár vannak pillanatok, amikor a CryEngine 3.0 visszafogja magát, ezek legtöbbször a szűk, belső terekre korlátozódnak. Odakint egészen döbbenetes látvány tárul elénk, és meg kell hagyni, ennyire jól még egyetlen játék sem érzékeltette, milyen lenne egy nagyvárosi háború napjaink Amerikájában. S mindennek az ára? Semmi, kérem, szinte semmi. A tesztgép nem egy erőmű (AMD Athlon II X2 @ 3,4 GHz; Radeon HD 5770; 6 GB RAM), de 1280x720-ban maximumra húzott beállításokkal is jól futott rajta a játék, mindössze egy-egy helyen tapasztaltam lassulást. 1920x1080-ban már vissza kellett venni az eggyel alacsonyabb fokozatra, de a sebesség ott már élvezhető volt (40 fps körüli értéket mért a Fraps). A Crysis 2 egyébként konzolokra is megérkezett, és a látvány mind Xbox 360-on, mind PS3-on pazar -- a hardverek képességeihez mérten, persze. Az egyedüli ok, ami miatt kesereghetünk, a DX11-es beállítások hiánya. Bizony, a Crysis 2 a régi DX9-et használja, noha lehetséges, hogy később lesz egy DX11-es javítás (ez sem 100% egyelőre, sok az ellentmondás), sőt, a részletes grafikai opciók is csak egy apró extra programmal hívhatóak elő."
-
#6929 Jah csakhogy valami olyannal viccelődnék, ami nem ennyire közömbös, egy ilyen hírre senki nem riadna fel annyira hihető.
Máskülönben viccnek megteszi, ha az a cél hogy elhidjék minnél többen. :)
Beszarnék ha pár hónap múlva a fejlesztők nyilatkoznának ilyet. :) -
#6928 Ezt holnap kellett volna ellőni akkor van elseje.Meg aki ennek bedől annak tényleg nem értem minek internet. kb 20 másodperc kideríteni hogy kamu volt! -
#6927 Nya most végeztem rendesen a singlével....azért a vége felé, a híd meg a central park téma, azért az nem kicsit odakúr! Evvan nekem bejön....
És egykis Húsvéti Tojás :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skynet, a logó is hasonlit, tiszta terminator feeling :D -
#6926 Hmm... bocsi, hogy fikázni mertem a játékodat. De semmi gond, dugd csak a fejed a földbe és mormold magadban, hogy "NEM KLÓN! NEM KLÓN" Hátha valósággá válik -
#6925 Bayonetta műfajának egy kiemelkedő alkotása, csiszolt gyémántja. Annyira klón mint hogy a Crysis klónja a HLnek, egy műfaj. -
#6924 Ugye tudod, hogy ugyanaz csinálta, találta ki mindkettőt? Ha nem ez lenne a helyzet, akkor talán rá lehetne fogni, de így? -
#6923 Tehát egyet sem. -
#6922 Jogos. elnézést a helytelen írásért!
Cryteck=Crytek -
#6921 Jajj, ne mondd már azt, hogy az nem egy DMC klón... csak női szereplővel. Ezt most inkább ne csináld. -
#6920 Ez pl nekem nem gyün be, nem vagyok buzeráns, csak utálom ha a tps-ekben csajok keménykednek...de ettől független más bajom nincs a játékkal. -
#6919 "Egymás klónjai: DMC, Bayonetta"
Hány másodpercig játszottál mondjuk a Bayonettával? -
#6918 (Crytek) -
#6917 Jah de vágod miért?
mert a nagy játékokhoz manapság 4-6 év kell, ezeket nevezik exeknek általában.
Tucatjáték van mind3 gépre.
Exek is vannak mind3 gépre. ebben nem látok problémát. :) -
#6916 -
#6915 Tucatjáték:
-Évente kijön: CoD, Fifa stb
-Egymás klónjai: DMC, Bayonetta -
#6914 Ez butaság kedves barátom.
Ott csak max a grafikára vonatkozik, ami valamivel csúnyább mint pc-n, és itt a csavar, ebben van a poén mert ott nem a grafikával akarnak elkapni, mivel nem kell hardver-t eladniuk....
Mit is értesz a tucatjáték címszó alatt? amiket pc-re áthoznak?
Vagy amiket a játékosok nagy része megvesz és játszik vele?
Ez nem olyan mint a LIMITED EDITION, hogy annál értékesebb valami minnél kevesebb ember veszi meg. :)
Sok-sok-sok jó játék van ami nem ultra felbontáson megy viszont kurvajó élény maga a játék.
DLC-kkel egyetértek, de PC-n azért van ingyen, mert mire pc-re kijön konzolon a játék feleannyiba kerül kb, szóval a dlc-kkel együtt nem jársz rosszabbul.
(kivételek vannak)
Valamint ugye nehéz hasonlitgatni, mert nincsenek ellenpéldák pc-n, én ezért hülledezek ezeken mindig, nem minhta más véleménye végett én nem játszanék a kedvenc tps-eimmel. :P
Még egyébb? :) -
#6913 No offense, de soha nem hallottam eddig róla :D -
#6912 Ez csak a PCre igaz. Konzolon kicsit másképp néz ki:
Tucat játék+sok DLC =profit. -
Sir Cryalot #6911 Dragon Gang Bang 2 -
#6910 (a szidást arra írtam, ha netám utána még nem tetszik azt tudom hogy most nem szidtad. :) )
Állítólag nem olyan lesz.
Nekem sem jött be a Far Cry 2, azért nem mert KURVÁRA utálom ha 8-10 ember történetét kell vinnem egy sandbox játékban, mehetsz amerre akarsz, csak a story ellaposodik hamar részemről. -
wednes #6909 Távol álljon tőlem, hogy szidjam a játékot, hiszen tényleg nem láttam még. :)
Annyit írtam, hogy egyenlőre nem keltette fel a figyelmemet. Nem a grafika miatt. A városi tereppel nincs semmi bajom. Ha a Far Cry 3 olyan lesz mint a 2. rész akkor nem kell. :) -
#6908 Persze soha senki nem csalna a multiban, de ha mégis (olvassátok el):
Cryteck vs. Crysis 2 csalók.
-
#6907 StarCraft 2 esetleg. -
#6906 Jah mutass 1 ilyet pc-n.
És másodiknak a minőség itt van, csak érthetetlen okból nem veszik észre a játékosok.
Meghát a minőség ugye nem a grafikára értendő most gondolom amit írsz (nem mintha ebben valami is csúnya lenne). :) -
#6905 Semmi gond szíved joga, hogy szidd ha nem tetszik, csak annyi hogy tégy egy próbát legalább havernál, ne más hsz-ból írd le a játékot. :)
Mutattam a textúrákat, szóval baromság amiket írnak hogy nem szebb éppen csak a környezet a dzsungel helyett betondzsungel.
Textúrákra ha nem is szebb de nem csúnyább a régitől.
Mint mikor otthonról elmész nyaralni hawaii-ra.
És mondod hú gec de szép Hawaii. Attól még a minőség nem szebb csak a környezet stílusa okozza ezt az érzést.
De figy ha dzsungel kell. És Afrika megteszi akkor Far Cry 3! :D -
#6904 Minőségi játék = Sok profit. -
#6903 Bezonyám.
Szarházi mert kiadtak egy Alpha verziót, sok ember végigvitte abból ítélt, ebből kifolyólag sok rendelést visszamondtak, Cryteck okos volt, végre látta hogy kár dx11 is ölni pénzt, mert a sok melót leszarja mindenki.
Énis belenéztem, igaz kicsit de belenéztem nem tagadom, énis benne voltam.
De megértem őket ahogy eddig más játéknál is írtam, nem a 2 szép szemünkért csinálják. Én is szarnék bele haa lopnák a termékemet bármennyire is az ember egy kényelmes lény könnyen hajlik az ingyenes dolgokra. Ez van. ect. ect.
A sok korrekt játékost is megértem, akik megvették. Mindenkit megértek, de ők nem hibásak ha profitot akarnak hiszen azért dolgoztak.
Szóval #6895 a játékosok veszítik el az exeket, nem pedig az EA és nem egy konzol (ami egy müanyag+vas darab).
Lehet nyugodtan warezolni, szép lassan majd ez lesz minden játékkal vagy csődbe mennek vagy átmennek oda ahol lové van. 2011 van ébresztő. -
#6902 Biztos néma volt... Crytek csak a profitra hajt lesz*rja milyen játékot add ki csak nekik sok pénzük legyen. -
wednes #6901 ...Crysis első része... -
wednes #6900 Majd egyszer biztos megnézem. Azt én nem bánom, ha lehúznak egy játékot, már nem csalódok akkorát (max kellemesen). :)
Egyébként a Crysis része is jobb lett, mint amilyennek lefestették. Sajnos a mai világban van mikor 1 évet is érdemes várni egy játékkal, amíg összekalapálják, elfogadható ára lesz stb. -
#6899 Amúgy arról nem is sokat hallottam, de engem kibaszottul zavar, hogy a főhősünk egy noname, sebeszél hős. Azért 2011 ben ez már nagyon ciki. Semmi személyisége sincs, de gondolom ezt a nem-rpg-ket játszókat nem nagyon érinti. Nála még Nomad meg Psycho ról is többet tudtunk. -
#6898 Melyik a másik? -
#6897 Crytek elég nagy sz*rházi... Dugja fel az összes konzolt a s*ggébe és sz*rjon pénzt.