9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • kill3r21

Legszebb jelenet....:)
  • asysoft
    Tény, hogy ott kevésbé lógott ki.

Jason:
    Nekem az elődök is tetszettek (gépigényt leszámítva, dehát ők a "jövő konfigurációira írták", amelynek eredményeképp még ma is szaggat egy felső középkategóriás konfigon (lehet, hogy egy csúcson már nem)), de ez más, inkább filmszerű élményt nyújt. Nekem bejött, jöhet a 3!

priluki:
    Kettőt kattintasz a Crysis2 ikonra a desktopon:) Viccet félretéve, mi a gond a grafikával? Nem 4096x4096-os textúrák vannak a kavicsokon?:) Mutass nekem egy szebbet (hasonló környezetbelit).
  • JaSoN HuNTeR #6934
    A Felezési-Idő[HL] inspritálta a Crysis készitőit. De azért van egy kicsi COD is a Crysis 2be.

De szvsz sokkal jobb mint az első rész, az egy optimizálatlan sz*r f*s a mostani gépemen akad és három tár kell egy ellenséges emberbe ja az alienekről már ne is beszéljünk!!!

Amúgy hova tüntek a első rész polipja meg azok a kis vackok?[JA MEG A KOREAIAK XDDDDD]
  • priluki
    és hogy tudom elöcsalni ezt a gyönyörű grafikát?
  • Rage47
    csak itt bénán oldották meg a némaságot, míg HL-ben teljesen jól passzolt...
  • asysoft
    Szerintem azért lett néma a hős, mert megtetszhetett nekik (figyelem Jason!) a Half-Life, engem 1-2 helyen emlékeztett rá:) Egyébként én sem értem, Nomad, de még inkább Psycho nem volt különösebben csöndes, kár volt most belehozni.
  • DarkSector
    Hogy rendet tegyünk a látványt illetően, nem csak én mondom hogy szép dinamikus!

"Ami a lényeg

Gondolom, már mindenki azt várja, hogy mikor jön végre a grafika, ami a sorozat legfontosabb tulajdonsága. Nos, kérem a dobpergést és a drámai csendet, mert eljött az a perc, hogy a látványról is szóljuk, ami... lenyűgöző. De tényleg, a Crysis 2 valami hihetetlenül jól néz ki , a képek a felét sem adják vissza annak a dinamizmusnak, amit a program futás közben művel. A fények olyan szemet gyönyörködtetőek, hogy máris átvették a trónt a Dead Space 2-től, a karakterek bőrén szinte tapintani lehet az izzadságot és a koszt, a textúrák pedig az esetek túlnyomó részében szép élesek. Bár vannak pillanatok, amikor a CryEngine 3.0 visszafogja magát, ezek legtöbbször a szűk, belső terekre korlátozódnak. Odakint egészen döbbenetes látvány tárul elénk, és meg kell hagyni, ennyire jól még egyetlen játék sem érzékeltette, milyen lenne egy nagyvárosi háború napjaink Amerikájában. S mindennek az ára? Semmi, kérem, szinte semmi. A tesztgép nem egy erőmű (AMD Athlon II X2 @ 3,4 GHz; Radeon HD 5770; 6 GB RAM), de 1280x720-ban maximumra húzott beállításokkal is jól futott rajta a játék, mindössze egy-egy helyen tapasztaltam lassulást. 1920x1080-ban már vissza kellett venni az eggyel alacsonyabb fokozatra, de a sebesség ott már élvezhető volt (40 fps körüli értéket mért a Fraps). A Crysis 2 egyébként konzolokra is megérkezett, és a látvány mind Xbox 360-on, mind PS3-on pazar -- a hardverek képességeihez mérten, persze. Az egyedüli ok, ami miatt kesereghetünk, a DX11-es beállítások hiánya. Bizony, a Crysis 2 a régi DX9-et használja, noha lehetséges, hogy később lesz egy DX11-es javítás (ez sem 100% egyelőre, sok az ellentmondás), sőt, a részletes grafikai opciók is csak egy apró extra programmal hívhatóak elő."

• DarkSector
    Jah csakhogy valami olyannal viccelődnék, ami nem ennyire közömbös, egy ilyen hírre senki nem riadna fel annyira hihető.
    Máskülönben viccnek megteszi, ha az a cél hogy elhidjék minnél többen. :)

Beszarnék ha pár hónap múlva a fejlesztők nyilatkoznának ilyet. :)
  • grebber
    Ezt holnap kellett volna ellőni akkor van elseje.Meg aki ennek bedől annak tényleg nem értem minek internet. kb 20 másodperc kideríteni hogy kamu volt!
  • kill3r21
    Nya most végeztem rendesen a singlével....azért a vége felé, a híd meg a central park téma, azért az nem kicsit odakúr! Evvan nekem bejön....
    És egykis Húsvéti Tojás :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skynet, a logó is hasonlit, tiszta terminator feeling :D
  • Fpocok
    Hmm... bocsi, hogy fikázni mertem a játékodat. De semmi gond, dugd csak a fejed a földbe és mormold magadban, hogy "NEM KLÓN! NEM KLÓN" Hátha valósággá válik
  • Totti5
    Bayonetta műfajának egy kiemelkedő alkotása, csiszolt gyémántja. Annyira klón mint hogy a Crysis klónja a HLnek, egy műfaj.
  • Fpocok
    Ugye tudod, hogy ugyanaz csinálta, találta ki mindkettőt? Ha nem ez lenne a helyzet, akkor talán rá lehetne fogni, de így?
  • Totti5
    Tehát egyet sem.
  • DarkSector
    Jogos. elnézést a helytelen írásért!
    Cryteck=Crytek
  • Fpocok
    Jajj, ne mondd már azt, hogy az nem egy DMC klón... csak női szereplővel. Ezt most inkább ne csináld.
  • DarkSector
    Ez pl nekem nem gyün be, nem vagyok buzeráns, csak utálom ha a tps-ekben csajok keménykednek...de ettől független más bajom nincs a játékkal.
  • Totti5
    "Egymás klónjai: DMC, Bayonetta"

Hány másodpercig játszottál mondjuk a Bayonettával?
  • Smithwarden
    (Crytek)
  • DarkSector
    Jah de vágod miért?
    mert a nagy játékokhoz manapság 4-6 év kell, ezeket nevezik exeknek általában.

Tucatjáték van mind3 gépre.
    Exek is vannak mind3 gépre. ebben nem látok problémát. :)
  • lolSL
  • Fpocok
    Tucatjáték:
    -Évente kijön: CoD, Fifa stb
    -Egymás klónjai: DMC, Bayonetta
  • DarkSector
    Ez butaság kedves barátom.
    Ott csak max a grafikára vonatkozik, ami valamivel csúnyább mint pc-n, és itt a csavar, ebben van a poén mert ott nem a grafikával akarnak elkapni, mivel nem kell hardver-t eladniuk....

Mit is értesz a tucatjáték címszó alatt? amiket pc-re áthoznak?
    Vagy amiket a játékosok nagy része megvesz és játszik vele?
    Ez nem olyan mint a LIMITED EDITION, hogy annál értékesebb valami minnél kevesebb ember veszi meg. :)

Sok-sok-sok jó játék van ami nem ultra felbontáson megy viszont kurvajó élény maga a játék.

DLC-kkel egyetértek, de PC-n azért van ingyen, mert mire pc-re kijön konzolon a játék feleannyiba kerül kb, szóval a dlc-kkel együtt nem jársz rosszabbul.
    (kivételek vannak)

Valamint ugye nehéz hasonlitgatni, mert nincsenek ellenpéldák pc-n, én ezért hülledezek ezeken mindig, nem minhta más véleménye végett én nem játszanék a kedvenc tps-eimmel. :P

Még egyébb? :)
  • Fpocok
    No offense, de soha nem hallottam eddig róla :D
  • Fpocok
    Ez csak a PCre igaz. Konzolon kicsit másképp néz ki:
    Tucat játék+sok DLC =profit.
  • Sir Cryalot
    Dragon Gang Bang 2
  • DarkSector
    (a szidást arra írtam, ha netám utána még nem tetszik azt tudom hogy most nem szidtad. :) )

Állítólag nem olyan lesz.
    Nekem sem jött be a Far Cry 2, azért nem mert KURVÁRA utálom ha 8-10 ember történetét kell vinnem egy sandbox játékban, mehetsz amerre akarsz, csak a story ellaposodik hamar részemről.
  • wednes
    Távol álljon tőlem, hogy szidjam a játékot, hiszen tényleg nem láttam még. :)
    Annyit írtam, hogy egyenlőre nem keltette fel a figyelmemet. Nem a grafika miatt. A városi tereppel nincs semmi bajom. Ha a Far Cry 3 olyan lesz mint a 2. rész akkor nem kell. :)
  • DarkSector
    Persze soha senki nem csalna a multiban, de ha mégis (olvassátok el):
    Cryteck vs. Crysis 2 csalók.
  • DarkSector
    StarCraft 2 esetleg.
  • DarkSector
    Jah mutass 1 ilyet pc-n.
    És másodiknak a minőség itt van, csak érthetetlen okból nem veszik észre a játékosok.

Meghát a minőség ugye nem a grafikára értendő most gondolom amit írsz (nem mintha ebben valami is csúnya lenne). :)
  • DarkSector
    Semmi gond szíved joga, hogy szidd ha nem tetszik, csak annyi hogy tégy egy próbát legalább havernál, ne más hsz-ból írd le a játékot. :)

Mutattam a textúrákat, szóval baromság amiket írnak hogy nem szebb éppen csak a környezet a dzsungel helyett betondzsungel.

Textúrákra ha nem is szebb de nem csúnyább a régitől.
    Mint mikor otthonról elmész nyaralni hawaii-ra.
    És mondod hú gec de szép Hawaii. Attól még a minőség nem szebb csak a környezet stílusa okozza ezt az érzést.

De figy ha dzsungel kell. És Afrika megteszi akkor Far Cry 3! :D
  • JaSoN HuNTeR #6904
    Minőségi játék = Sok profit.
  • DarkSector
    Bezonyám.
    Szarházi mert kiadtak egy Alpha verziót, sok ember végigvitte abból ítélt, ebből kifolyólag sok rendelést visszamondtak, Cryteck okos volt, végre látta hogy kár dx11 is ölni pénzt, mert a sok melót leszarja mindenki.

Énis belenéztem, igaz kicsit de belenéztem nem tagadom, énis benne voltam.

De megértem őket ahogy eddig más játéknál is írtam, nem a 2 szép szemünkért csinálják. Én is szarnék bele haa lopnák a termékemet bármennyire is az ember egy kényelmes lény könnyen hajlik az ingyenes dolgokra. Ez van. ect. ect.

A sok korrekt játékost is megértem, akik megvették. Mindenkit megértek, de ők nem hibásak ha profitot akarnak hiszen azért dolgoztak.

Szóval #6895 a játékosok veszítik el az exeket, nem pedig az EA és nem egy konzol (ami egy müanyag+vas darab).
    Lehet nyugodtan warezolni, szép lassan majd ez lesz minden játékkal vagy csődbe mennek vagy átmennek oda ahol lové van. 2011 van ébresztő.
  • JaSoN HuNTeR #6902
    Biztos néma volt... Crytek csak a profitra hajt lesz*rja milyen játékot add ki csak nekik sok pénzük legyen.
  • wednes
    ...Crysis első része...
  • wednes
    Majd egyszer biztos megnézem. Azt én nem bánom, ha lehúznak egy játékot, már nem csalódok akkorát (max kellemesen). :)
    Egyébként a Crysis része is jobb lett, mint amilyennek lefestették. Sajnos a mai világban van mikor 1 évet is érdemes várni egy játékkal, amíg összekalapálják, elfogadható ára lesz stb.
  • Fpocok
    Amúgy arról nem is sokat hallottam, de engem kibaszottul zavar, hogy a főhősünk egy noname, sebeszél hős. Azért 2011 ben ez már nagyon ciki. Semmi személyisége sincs, de gondolom ezt a nem-rpg-ket játszókat nem nagyon érinti. Nála még Nomad meg Psycho ról is többet tudtunk.
  • Fpocok
    Melyik a másik?
  • JaSoN HuNTeR #6897
    Crytek elég nagy sz*rházi... Dugja fel az összes konzolt a s*ggébe és sz*rjon pénzt.