CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
köszi! megoldotta

Cris99
Azért mert nem mai gépek már.. eléggé elavultak!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Maxtreme
Mert amikor kijött a box, az bõven elégnek bizonyult?
Ugyebár itt nincs os ami külön enné a memót stb.

Bence94
mondjuk nem értem miért ennyit raktak bele ? fõleg hogy nagyban hádéztak közben meg sehol nincsenek...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

teddymac
na ma elindulta multia sajat kodommal.
Serverre mar nem tudtam csatlakozni ,server lost 😄

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Maxtreme
Sajna jóval randább. Fõleg a víz alatti "világ".

felony
Engem is felvehetsz barátnak. HuzatosPityu a nick-em.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Nemtudom mirõl beszélsz, de a textúrák az xboxos verzióban a legszarabbak.

Szerintem aki játszott és szerette az elsõ részt az ebben kibaszott nagyott csalódik, ahogy én is.<#shakehead>

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Cris99
Ez a csutka minimum... progival low-on
az tény h az 1nél szebben fut minimumon és jobban néz ki!ENNYi

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Értem. Hát én is erre gondoltam kb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cris99
Nem tényleg kibaxott ronda!

Maxtreme
hidd csak el hogy így van 😊
Asszem mindössze 512 ram, és 256 vram van a "dobozban".

Papiron.
De annyival nehezebb is programozni, hogy csak a saját belsõ címeik tudják rendesen kihasználni (Killzone, God of War, GT5,...). Ami mindenre jön, ott legtöbbször a X-es verzió a szebb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

koschwarz
pedig de.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nagy szart.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez kb. olyan mint a Fallout 3 =D

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Fpocok
Tudtommal a PS3 sokkal erõsebb, mint a doboz.
Amúgy meg nagy a MS lobbi. Lehet ezért...

Shep
Egyébként a víz csak szerintem néz ki rosszabbul, mint a korábbi részekben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Akkor miért szarabbak PS3on a textúrák pl a Crysis 2ben? 360as verza áll legközelebb a pécéshez, a PS3as minden téren gyengébb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Cris99
Tessék

Maxtreme
farcry kb 😄
De azért tegyük ám hozzá hogy az elõd sokkal testreszabhatóbb volt, jobban le lehetett butítani 😊

Maxtreme
tán mert a PC-s játékok úgy 99%a konzolport? 😄
Amúgy a konzolok (fõleg az x360) memória (mint ram mint vram) memóriakorlátai miatt kellenek az alacsony felbontású textúrák.

Az elödjéhez képest az is mert én nem a grafikát nézem hanem a játékélményt mert bizony vannak olyan játékok amik szó szerint megizzasztják az embert vagy beparáztatják... Ebben semmi ilyesmit nem éreztem az elsõ részben volt egy kis adrenalin.

kill3r21
ez sajnos berögzödés....ezt õk ölték bele az emberekbe...
Fpocok
Ha Crysis van a nevében, akkor igen.

szedd le az 1.5 ös verziót elvileg ezt javítja... vagyis azt írja..
Elég szar játék lehet, ha mindenki a grafikával van elfoglalva. Egy játék nem csak attól lesz jó...
zola2000
ja a crysis 1 idején nagyon gyenge gépek voltak, azt akarták hogy minden gépen elfusson valahogy, ezért olyan dolgokat is ki engedett kapcsolni, hogy úgy már nem is volt értelme játszani, ma ezeket a crysis2 nem engedi.

A

PTW
Hali!

Valakinek van arra ötlete, hoyg mitõl lehet, hogy hiába raktam fel a graphic options alkalmazást, kikapcsoltam benne minden motion blurt, post processing low, de a játékban a motion blur továbbra is marad? elmondhatatlanul idegesítõ.

auutoexec.cfg -ben is 0 a motion blur...

Semmi különöset.
Ha kilépsz a játékból, de nem a programból (magyarán csak éppen nem játszol hanem a fõmenüben vagy), akkor van egy extras részleg. Na abban az összegyûjtött cuccokról kapsz információt.

Ha nyomsz a játék közben a pályán bármikor egy Esc-t akkor jobb oldalon felül ki lesz írva hogy mennyi és milyen típusú begyûjthetõ (collectibles) cuccos van az adott pályán. ALapvetõen 4 féle lehet. Dog-tag (dögcédula, ami az ellenfelekrõl és NPC-krõl ad infót az extras részelgben), kocsikulcs (a jármûveket mutatja be az extras részelgben), e-mails és souvenirs (ajándéktárgyak, amik érdekes képeket mutatnak az extras-ban).

Amolyan kis bonusz azoknak akik nyitott szemmel járnak.
A legelsõ dögcédula például ott van az asztaolon prophet hullája mellett. A souvernirs vöröses színezetû cuccokat jelent, többnyire valami asztalon állnak (például épület model, vagy jármû model). Az e-mails meg amolyan túlméretes PDA-nak tûnik.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

kill3r21
itt egy crysis1 low, tegyétek a crysis2õt is lowra, és kérek képet....programmal teljesen lowra, minden effekt off....szerintem nincs is mirõl beszélni 😊
Fpocok
Hohó... találtam a földfeletti vasút megállóban egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kocsikulcsot. Ki is írta, hogy kaptam új autót.
Ez mit jelent?

Szevasztok most pörgettem ki 6 óra 55 perc alatt nem siettem megnéztem mindent. Az elsõhöz képest ebben nem volt olyan rész hogy egy helyen kb. 30x meghaltam, ebben összesen úgy kb. max 10x ha meghaltam az egész játék során<#pardon1> Akcióra hát ebben sem verte oda az elsõ részt szerintem, annyira egyhangú volt az egész a történet sem lett valami izgató most ebbõl hogy lesz 3. rész? Mert én nagyon nem értem...

kill3r21
Vicces ez a grafikai harc....crysis1 szép meg ilyen buta szövegek....😊 Mondjuk akik rinyálnak, azok akkor is rinyáltak volna ha szebb lenne és kevesebb fpst menne.....akkor meg menne a rinya hogy szar alig megy....
bár most is egy csomo helyen olvasom hogy szar mert nem megy 60 fpst 😄
én azt mondom hogy ennél csunyább grafikáju játék mint a cry2 ne jöjjön.... 😊
Egyetértek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Skynet
Hála imhotep, hogy nincsbenne Physx,mégcsak azkéne hogy a pár parasztvakító effekt miatt duplájára nõjön a gépigény csakhogy mosolyogjanak az nvidia fanok...
Így jó ez a játék ahogy van,a pár bugot kéne orvosolni és csumi....
Összehasonlítani a C1-el látványban pedig totál felesleges,az egyik egy zöldellõ paradicsomi környezetben játszódik míg a másik egy nagyvárosban....
Bírom ezeket a 2011-ben elfogadhatatlan és egyéb idióta szövegeket is...
Elfogadhatatlan nem elfogadhatatlan ettõl még az egyik legszebb játék lett,ráadásul tartalomra és élményre,akcióra jócskán több mint a Crysis 1.....
grebber
A Sniper 1 is szép volt a Chrome 4 engine-el.Fejlõdnek õk is grafikában mindenképpen 😄

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Egy középkategóriás fejlesztõktõl? viccnek is rossz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#nevetes1>

grebber
Erdõs Cryengine 3 majd a City Interactive új játékában lesz,majd õk megmutatják mik kellett volna!

Next PC upgrade: 2022

Így képen nem mutat valami eget rengetõen, de menet közben ez engem egyáltalán nem zavart, sõt tetszett.

Fpocok
Én pont fordítva vagyok ezzel. Utálok mindent, ami ilyen erdõs:
-Nem néztem a lost elsõ évadát sem.
-Survivor-t sem nézek.
-Far Cry2 re épp rá tudtam venni magam.
-A Predator elsõ részét csak nem olyan rég, pár hónapja láttam elõször.

Város>dzsumbuj.

U.I.: Bazze ne írjatok már ennyi kommentet, mert képtelenség vissza olvasni.

asysoft
Felhõkarcolóktól szerintem ezt nem is igazán lehetne elvárni, CELL posztokat meg õszintén annyira nem is próbáltam ledózerolni, bár gyanítom, azok is ellenállnának minden ilyen irányú kísérletnek sajnos... Alapszintû rombolhatóság azért szerencsére van.

/*WTF?!*/

Shep
Erre gondolok, azt írták a sisak fénytörése akar lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

asysoft
Ez így van, ízlések és pofonok!
Egyébként én is csalódtam, mikor kiderült, teljesen városban fog játszódni a játék, titkon reméltem, hogy a CryEngine3 beharangozó videóban látható fenyõerdõs jelenetet viszont fogom látni, mondjuk egy sziklás hegységben történõ ütközet helyszíneként😊

/*WTF?!*/

Shep
Hát igen de itt én meg semmit nem tudtam felrobbantani.

Betükrözõdés? Az meg mi?

asysoft
Nem azt írtam az épületekre, hogy csúnya, de pl számomra egy öböl sokkal szebbnek tûnt.
Ha jól rémlik, épületek rombolhatósága korábban felmerült. Nem teljesen fair az összehasonlítás, lévén Crysisban max a bádogviskókat lehetett jól felrobbantani (és utána a fizikai bugokban gyönyörködni/hallgatni az elemek idõtlen idõkig tartó zörgését), az általad is linkelt épületkomplexumokat sajnos nem lehetett a földdel egyenlõvé tenni...

/*WTF?!*/

Shep
Ja és én egyébként is jobban szeretem a dzsungeles környezetet, mint a hülye városokat.