CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ugyebár itt nincs os ami külön enné a memót stb.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Serverre mar nem tudtam csatlakozni ,server lost 😄
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
az tény h az 1nél szebben fut minimumon és jobban néz ki!ENNYi
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
De annyival nehezebb is programozni, hogy csak a saját belsõ címeik tudják rendesen kihasználni (Killzone, God of War, GT5,...). Ami mindenre jön, ott legtöbbször a X-es verzió a szebb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Amúgy meg nagy a MS lobbi. Lehet ezért...
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De azért tegyük ám hozzá hogy az elõd sokkal testreszabhatóbb volt, jobban le lehetett butítani 😊
Amúgy a konzolok (fõleg az x360) memória (mint ram mint vram) memóriakorlátai miatt kellenek az alacsony felbontású textúrák.
A
Valakinek van arra ötlete, hoyg mitõl lehet, hogy hiába raktam fel a graphic options alkalmazást, kikapcsoltam benne minden motion blurt, post processing low, de a játékban a motion blur továbbra is marad? elmondhatatlanul idegesítõ.
auutoexec.cfg -ben is 0 a motion blur...
Ha kilépsz a játékból, de nem a programból (magyarán csak éppen nem játszol hanem a fõmenüben vagy), akkor van egy extras részleg. Na abban az összegyûjtött cuccokról kapsz információt.
Ha nyomsz a játék közben a pályán bármikor egy Esc-t akkor jobb oldalon felül ki lesz írva hogy mennyi és milyen típusú begyûjthetõ (collectibles) cuccos van az adott pályán. ALapvetõen 4 féle lehet. Dog-tag (dögcédula, ami az ellenfelekrõl és NPC-krõl ad infót az extras részelgben), kocsikulcs (a jármûveket mutatja be az extras részelgben), e-mails és souvenirs (ajándéktárgyak, amik érdekes képeket mutatnak az extras-ban).
Amolyan kis bonusz azoknak akik nyitott szemmel járnak.
A legelsõ dögcédula például ott van az asztaolon prophet hullája mellett. A souvernirs vöröses színezetû cuccokat jelent, többnyire valami asztalon állnak (például épület model, vagy jármû model). Az e-mails meg amolyan túlméretes PDA-nak tûnik.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár most is egy csomo helyen olvasom hogy szar mert nem megy 60 fpst 😄
én azt mondom hogy ennél csunyább grafikáju játék mint a cry2 ne jöjjön.... 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Így jó ez a játék ahogy van,a pár bugot kéne orvosolni és csumi....
Összehasonlítani a C1-el látványban pedig totál felesleges,az egyik egy zöldellõ paradicsomi környezetben játszódik míg a másik egy nagyvárosban....
Bírom ezeket a 2011-ben elfogadhatatlan és egyéb idióta szövegeket is...
Elfogadhatatlan nem elfogadhatatlan ettõl még az egyik legszebb játék lett,ráadásul tartalomra és élményre,akcióra jócskán több mint a Crysis 1.....
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
-Nem néztem a lost elsõ évadát sem.
-Survivor-t sem nézek.
-Far Cry2 re épp rá tudtam venni magam.
-A Predator elsõ részét csak nem olyan rég, pár hónapja láttam elõször.
Város>dzsumbuj.
U.I.: Bazze ne írjatok már ennyi kommentet, mert képtelenség vissza olvasni.
/*WTF?!*/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként én is csalódtam, mikor kiderült, teljesen városban fog játszódni a játék, titkon reméltem, hogy a CryEngine3 beharangozó videóban látható fenyõerdõs jelenetet viszont fogom látni, mondjuk egy sziklás hegységben történõ ütközet helyszíneként😊
/*WTF?!*/
Ha jól rémlik, épületek rombolhatósága korábban felmerült. Nem teljesen fair az összehasonlítás, lévén Crysisban max a bádogviskókat lehetett jól felrobbantani (és utána a fizikai bugokban gyönyörködni/hallgatni az elemek idõtlen idõkig tartó zörgését), az általad is linkelt épületkomplexumokat sajnos nem lehetett a földdel egyenlõvé tenni...
/*WTF?!*/