CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
van? 😄
Multiplayer?
Magyar szerver?
XenHai
gpu 51
gpu memoria 75
Bár ez 4870x2 nél egészen jó.
gduck
Nézzél GPU hõfokot!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
éb próbálgattam, és arra jutottam hogy ha itt a programban very highra rakom nagyon ramatyul megy, ellenben a játékon belül raktam very highra, akkor szépen fut, külömbséget grafban nem láttam, szal én hanyagoltam a progit
Nagyon köszönöm 😞
grebber
Igen.Fasza! Lassan már belepakolják ezek a dx11-et<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

ezt használta már valaki?
asysoft
Pedig kékhalál eszköz(meghajtó) hibára utal. Talán driver-updateben javítani fogják (már ha a legújabbat használod).

/*WTF?!*/

Köszönöm kill3r21 és Maxtreme.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

kill3r21
demo már nem él...
Sziasztok,
Kicsit kizökkenteném a melyik jobb, szebb, több polyból készült, szebb texturás témát a bénázásommal 😊
Letöltöttem a multi demot, hozzá a patch et, elindul, bejelentkezek, viszont a szerver lista üres 😞 Van erre valami okosság, vagy mit kell átírni, cserélni, szerkeszteni?
Köszönöm
Üdv:szala
grebber
Simán lehet történet szerint 3. rész! Mert mondja a harcnak ezzel nincs vége és mutatja is a földet hogy hol vannak még alien támadások.
Kérdés csak az mi lesz a helyszín.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Ámen!
kill3r21
rossz? 😄 hagyjuk is a rossz ott kezdödik hogy callofduty, amit azért vesznek mert az a cime hogy cod....( És hiába is irja bárki hogy hááá köcsög nem is szar istencsászár....ugyanazt tömik évrõl évre az emberekre pár moddal kiegészitve) xD
Mauron: egy idõ után alapból is eltünik.....
Boron Power
Na valamit csináltak, be tudok jelentkezni a mycrysis.com-ra a játékból és fogadta a limited edition és a redeem code-ot is. Sõt megjegyezte a cd kulcsot is.

Most már csak kb. 500 mb bugot kell patchelni, dx11-et hozzáadni, hackereket, warezosokat szerverekrõl kibaszni stb.

Fpocok
Én most vettem azt hiszem 12 ezerért egy olyat, amitõl gyorsabban tudok stealth be menni, és kevesebb energiát fogyaszt! <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
nagyon gagyi a legtöbb fejlesztés úgyhogy nem is gyûjtögettem

Maxtreme
folyamatosan.

Valakinek volt már olyan, hogy felvette a halott alienektõl azt a valamit, amit fejlesztésre lehet gyûjteni, és amikor újra betöltötte a játékot akkor már nem volt meg?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

gduck
Nem rossz játék ez, de nekem a Crysis multija sokkal jobban tetszett <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Ez inkább úgy helyes, hogy számodra nem éri meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nem rossz játék ez, viszont az árát nem éri meg. Ez is olyan, hogy egyszer végigszaladsz rajta, aztán elfelejted.

[merlinw.org]

Anthrax
Én is megvettem, és nekem tetszik a multi, hajrá lehet fikázni 😄😄

Mivel a Crysis 2 egy rossz játék. Az EA viszont még így is milliárdokat akar kaszálni belõle az eladásokkal. És még van aki megveszi.
Anthrax
Át kéne nevezni ezt a topicot, Crysis 2 - Fikázzunk egy jót

Shep
Komoly bosszú 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahha, mert állítólag ezek nem is DX11-es képek! <#vigyor>

"So far in Crysis 2 is not possible, a DirectX 11 mode to select. However, some users show through pictures how the new Crytek shooter could possibly look like with DX11 look."

Prince23
Hú de szar ez a multi.nem nekem való. Több halálom volt most mint killem. Olyan büszke vagyok hogy nem vettem meg most ezt a gamet😊
uninstall hamarosan

topik meg:

-fav

IMYke2.0.0.0
Hát, nem vizeltem magam alá a döbbenettõl, az tény. <#hehe>

Külön kiemelném a kocka-mód lengedezõ zászlót...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DirectX 11-es képek! <#eljen>

Teljes mérethez a kép jobb alsó sarka alatt lévõ Bild in Originalgröße feliratja kattintsatok! <#wink>

Multiban korlátozva van pár cucc?
Csak mert ugye a fegyverekre lehet pakolni gránátvetõt, hologram kivetítõt, de érdekes módon pl ezek nem jelennek meg a meccsen, csak az alap fegyver és rá az optika vagy red dot...<#fejvakaras><#fejvakaras>
Pontosabban minden kinyírt alien holteste közelében megjelenik egy ilyen kis csillámló felhõcske, abba kell belesétálni..

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

XenHai
Nem való színû ! Teszt programon játékok mindennél tökéletes ,ezt az 1 et le számítva....
Mikor lelõsz egy alien-t mászkálj kicsit a holteste körül, és akkor kiírja hogy felvettél valami "nano catalyst" cuccot. Abból tudod fejleszteni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kill3r21
ott valszeg a gépeddel van a baj...
XenHai
Jó nektek nem kék halálozik a game ...
kill3r21
én láttam heti listát pc-n is elsõ volt az eladás...azt kitudja meddig
bertino
hat kivancsi leszek az eladasokra, de PCre biztos nem fog sok fogyni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezeknek a nanoruha fejlesztéseknek mi értelme? Egyáltalán hogyan lehet megvenni a modulokat? Mert mindig 0 izém van, és semmit sem birok megvenni. Egyszer vettem egy modult, de késõbb az is eltûnt.

kill3r21
leállt a topik, mindenki játszik, ezzel a bugos, xar gagyi grafikájú, konzolportal?? F1ck Konzol! Call Of Duty : The FPS KING Yeeeeahhh! xD
asysoft
Még multi demóban is benne volt. 1.1-es patchben (amit még aktiválás elõtt leszedett a játék) már kiszedték, a "Press Start"-al egyetemben.

/*WTF?!*/

asysoft
Persze, értem, minden játék konzolport, ezért használnak alacsony textúrákat, még annál is, ami nem (lásd még Crysis1, amire igazán nem lehet azt mondani, hogy a kor gépeire fejlesztették, vagy Stalker...) De azért nézd meg, mire válaszoltam (igaz, nem az egészet idéztem be):
"Engem nagyon zavar ebben a játékban, hogy alacsony felbontásúnak tûnnek a textúrák biztos az konzolport miatt. Nekem ez 2011-ben elfogadhatatlan.", ergo, te csak megerõsíted, ez nem csak ezt a játékot érinti...

/*WTF?!*/

Fpocok
Használd a tinypic-et. Még nem volt vele gondom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bertino
uristen, automatikus celzas volt multiban patch elott ?

de ok nem konzolrol portoltak at PCre. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddd

szegyen...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Cris99
Most énse látom..LOL
mikor belinkeltem még jó volt, crysis2 ultralowon, errõl csináltam egy képet a kolléga kérésére!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Nem tudom mi ez a kép, de szarrá fagy a böngészõm ha más lapban akarom megjeleníteni mivel per pill nem jön be a kép itt sem...😄
MerlinW
Ne komolytalankodjunk😊

[merlinw.org]

zola2000
konzolokba nem kell annyi ram, a ps2ben/gamecubeban is csak pár mega texturamemória volt, de bírom mikor a pcsek meglepõdnek, hogy õk nem így állítanának össze pcs alkatrészekbõl egy konzolt. a konzol játékokra optimalizált gép, mások az arányok.

A

Skynet
Játszottam,és szerettem az elsõ részt,mégsem csalódtam kibaszott nagyot,sokkal hangulatosabbak az akciók meg úgy az egész eddig (még nemvittem végig).
Nincs favágószimuláció azértmegy a rinya,meg a fröcsögés...Ennyi..😄