CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar szerver?
ezt használta már valaki?
/*WTF?!*/
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Kicsit kizökkenteném a melyik jobb, szebb, több polyból készült, szebb texturás témát a bénázásommal 😊
Letöltöttem a multi demot, hozzá a patch et, elindul, bejelentkezek, viszont a szerver lista üres 😞 Van erre valami okosság, vagy mit kell átírni, cserélni, szerkeszteni?
Köszönöm
Üdv:szala
Kérdés csak az mi lesz a helyszín.
Next PC upgrade: 2022
Mauron: egy idõ után alapból is eltünik.....
Most már csak kb. 500 mb bugot kell patchelni, dx11-et hozzáadni, hackereket, warezosokat szerverekrõl kibaszni stb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"So far in Crysis 2 is not possible, a DirectX 11 mode to select. However, some users show through pictures how the new Crytek shooter could possibly look like with DX11 look."
uninstall hamarosan
topik meg:
-fav
Külön kiemelném a kocka-mód lengedezõ zászlót...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Teljes mérethez a kép jobb alsó sarka alatt lévõ Bild in Originalgröße feliratja kattintsatok! <#wink>#wink>
Csak mert ugye a fegyverekre lehet pakolni gránátvetõt, hologram kivetítõt, de érdekes módon pl ezek nem jelennek meg a meccsen, csak az alap fegyver és rá az optika vagy red dot...<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
/*WTF?!*/
"Engem nagyon zavar ebben a játékban, hogy alacsony felbontásúnak tûnnek a textúrák biztos az konzolport miatt. Nekem ez 2011-ben elfogadhatatlan.", ergo, te csak megerõsíted, ez nem csak ezt a játékot érinti...
/*WTF?!*/
de ok nem konzolrol portoltak at PCre. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddd
szegyen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mikor belinkeltem még jó volt, crysis2 ultralowon, errõl csináltam egy képet a kolléga kérésére!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
A