CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
De fasza a multi, nekem bejön. Játszottam a COD:MW multival is, az is jó volt, de ez valahogy másabb. Érdekesebb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Magyarítás várható a játékhoz? Nagyjából megértem a dolgokat,de azért jó lenne magyar felirattal is végigjátszani.
For the Empire!
Majd egy új patchenél megpróbálom megint!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként igen kurvára kemény játékosok vannak, de nem szabad feladni
Csak átérzem amit itt páran rendeznek fikázásból...😄
Hamár nincs favágás,nincs paradicsomi környezet,és még a DX11 sem került alapból bele na akkor már ez csak egy szar lehet,és sírjunk..😄
//Nem volt rossz az 1 de nagyon techdemo szagú volt,az akció és a hangulat pedig jócskán elmarad a 2-tõl...Az elsõ résznek kb az utolsó 1 órájában van akkora hangulat mint ennek a résznek az elsõ 1 órájában...
A multiról van szó COD-nál. A SINGLE része a COD-oknak egy mezei pályacsomag,elõre scriptelt események és mesterséges intelligencia.
A legújabb COD-nak sikerült még eztis alulmúlni....A COD széria gyakorlatilag pc-n halott,béke poraira.
A régi jó,és értelmes playerek már vagy mással játszanak vagy a régi codokkal nyomulnak...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert nem egy szaros techdemo lett mint az 1 hanem valamivel látványosabb tartalmasabb akciódúsabb? Jaaaj nemlehet fátvágni....😞((( 😄D
Vagy mert sok idióta szerint a Crysis 1-ben nagy szabadság volt itt meg nincs?? (segítek az elsõ rész is egy sima csõ fps volt,esetleg itt ott szélesebb csõpályával)...
A COD-hoz hasonlítani pedig baromság, a COD széria fõleg a 6. résztõl kezdve egy porba butított szar lett...Itt mit is butítottak?? Õõõõõ....Jaaaaaajjj nincs DX11 és nincs paradicsomi környezet meg favágás.....Sírjunk baszod! 😄D
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
meg Duke is mindjárt itt van 😄
esetleg ha kijön a HL3 1-2 éven belül (és nem jön mellé vmi új CS vagy ilyesmi amit minden nap játszani kell évekig), utána tudnám letenni egy kicsit az egeret, a valve nagyobb dobásai után mindig évekbe telik míg valaki tud jobb élményt nyújtani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a 3. alkalom után én rá se néztem a tactical tanácsaira a gépnek, aztán ha nem sikerült elsõre amit kitalálok akkor egyszerûen fogtam magam és átsprinteltem az ellenfeleken túlra, úgyse jönnek utánam vagy checkpoint és köv. területen kezdõdik elõrõl
csak ezt 1-2 évvel tovább csinálták mint 1 cod részt, meg õket nem korlátolja a 10 éves engine
majd ha tartják a 2013 megjelenést a 3-hoz és azt is ennyire butítják mint ezt az elsõhöz képest, akkor ennyi különbség se lesz
na, mindegy 😊 remélem, hogy folytatják majd a készítõk
(elõször ezen a helyszínen terminátoroztam, 😄 akkora brutalitás, ahogy lekapod a géppuska állványt a kocsiról...mint lekapod?! leszakítod, letéped, aztán belõve a maximum defense -t, Zimmer adrenalin bomba zenéjével aprítani az utcán...kurva jó 😊)
"Eine Bestätigung dafür, dass der DX11-Patch für Crysis 2 morgen kommt, ist darin allerdings nicht enthalten."
Mert én úgy értelmezem hogy a DX11-es patch ami holnap jön nem tartalmazza a dx11-et. Nem vágon 😞
Teljesen bejön a játékmenet, akkora durvaságok vannak, meg bombasztikus helyszínek olyan zenével, hogy beszarok, egy jó fülessel maximum basszussal tökéletes mozi hatás. A grafika is zsiványan über.
Tök jó, hogy sokféleképpen meglehet oldani a helyszíneket, egyszer sompolygok - lopakodok, máskor meg leszakítom a géppuska állványt a dzsipekrõl és terminátor feeling -be nyomatom. Nekem olyan apróságok is tetszenek, hogy pl. a leszakított taxi ajtókat használhatod pajzsként, vagy az autókat egy jól irányzott rúgással be lehet vonni a harcba. Meg az egész brutális hangulat. Vér profi játék. Le a kalappal.