CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de milyen almappában? Ha pl. simán a C:\Program Files (x86)\Crysis2, akkor az sem jó, mert van benne space és zárójel is!

grebber
Crysis2 nekem is átnevezés után!

Next PC upgrade: 2022

Alapból elindítja, de akkor nem volt jó nekem. Elõtte elindítottam a Steam-et és csak utána a progit. Egyébként milyen mappában van a Crysis 2? Nekem E:\Games\Crysis2!

grebber
Leszedtem én is. Átneveztem a mappát ,de teljesen mindegy mert ugyanazt csinálja.Ha elindítod a progit alapból elindítja a steam-et.
Add OA Application és válaszd ki a Crysis2.exe-t! Lesz egy ablak, de azt csak OKézd le és elindítja automatikusan a Crysis 2-t!Sehogy nem indítja el legyen bármi a mappa neve 😞

TaRka0107
Fõleg amikor én is izzadok. Kimegyek a szobából, közbe be van kapcsolva a crysis és amikor bejövök meg csap a forróság. Oda megyek a géphez és szinte izzadokXDDDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gduck
Meg az is hogy felesleges milliókat gépbe ölni, mert az én konfigumon is megy átlag 40FPS-t Extreme 1680x1050 <#nyes> Igaz viszont, hogy a VGA izzad 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A leírás szerint csináltam, de nekem is hibát dobott! Rájöttem, hogy a Crysis 2 mappa neve nem tetszett neki! <#rolleyes> Szóval, nem szabad pl. szóköznek lenni benne, mert nem lesz jó, így csak simán Crysis2 lett a mappa neve. A másik, hogy csak nálam akkor mûködött normálisan ez az oaMan UI Tool, ha a Steam kliens el volt indítva! Hogy miért, azt nem tudom. <#confused>

Ha a progi megvan (oaMan UI Tool), akkor csomagold ki valahova. Indítsd el, majd Application -> Add OA Application és válaszd ki a Crysis2.exe-t! Lesz egy ablak, de azt csak OKézd le és elindítja automatikusan a Crysis 2-t! Ha nem indul el, akkor bizony nem jó a Crysis2 mappa neve!!!
Miután kilépett a játékból megjelenik a Crysis2.exe a bal oldalon. Nyisd le a plusz ikonnal mellette és akkor megjelenik alatta a benchmark.cfg! Erre a benchmark.cfg-re kattints duplán(!) és akkor a jobb oldalon megjelenik a táblázatban 1 sor. Na, ez a sor maga lesz a benchmark. A jobb oldalon alul 4 értéket tudsz állítani és kész! Ezek fntrõl lefelé: Grafikai beállítás (1, 2, 3 -> Normal, High, Extreme), Teljesképernyõs legyen vagy sem, Felbontás, végül maga a demo_ai, de ez utóbbit ne piszkáld. Ha beállítottad a megfelelõ grafikai szintet és felbontást, akkor Benchmarks -> Run Benchmarks -> Selected vagy All és elindul a benchmark. Amikor végez, akkor a jobb oldalon a táblázatban megjelenik az Avg/Min/Max fps szám, bár ez nálam kissé fura lett! Az Avg magasabb volt, mint a Max! <#vigyor> Végülis az Avg igaz, mert a teszt közben a bal felsõ sarokban mutatott fps szám nagyjából annyi volt! Ja, és ha kilépsz a progiból, a teszt eredményét a Crysis2\TestResults\autotest.log file fogja tartalmazni! <#wink>

grebber
Goggle jól elrejtette eddig nem adta ki pedig nem mai.No a lényeg megvan.
Egész jól látni a 2 vs 4 vs 6 mag közötti különbséget.

Crysis 2 GPU & CPU Performance Test

grebber
Csokis: Hogy sikerült elindítanod a benchmarkot?Írd már le kérlek!!

Basszus még mindig nem találtam neten hardware tesztet a Crysis 2vel 😞 Pedig nagyon érdekelne a procik skálázódása.Ez tényleg nem techdemo.Crysisnál ilyenkor kb minden oldal csak az ilyen tesztetkrõl szól. <#nevetes1>

grebber

gduck
A Crysis egy tech demó volt, nem lehetett full grafikán futtani mert nem volt hozzá hardver és volt benne egy ál DX10 is.

A Crysis2 egy (bárki bármit is mond) tipikusan konzolra készült játék. Semmi extra, jól el lehet vele játszani. Szép, gyorsan fut. Mindek ide a DX11?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

The Protector
egész korrekt értékelés.mindenben egyetértek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
mindenhol ott van😊
Fpocok
A negatív reklám is reklám. Mondják a szar marketingesek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pont helyett Delete.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Már megint Te?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kill3r21
egyébként sztem ez hatalmas reklám, mégha negativ is...😊
Fpocok
Ott a pont.

lolSL
le lesz törölve mindenki gépérõl addigra

grebber
1 hetet mondtak!

Magyarítás kb mikorra várható?

Fpocok
Aki 4magosítani akar egy kétmagosat, annak ajánlom, hogy nézzen be a hardveraproba, mert ott vannak olyan procik, amig tuti 4 magosíthatóak a megfelelõ alaplappal.

kill3r21
péntek este is jó
Skynet
Kell hozzá egy alaplap ami támogatja a feloldást,és kell hozzá egy proci ami szeretné hogy 4magos legyen (Boltban vagy jót fogsz ki vagy nem,kézalól pedig lehet "kipróbáltakat" szerezni)..😊
Van olyan alaplap, ahol fel lehet oldani a letiltott 2 magot....pl Asrock UCC, van videó is róla az Asrock oldalán!!!

JaSoN HuNTeR
Hogyan müködik ez a négymagositás?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mert sajna nem tudtam hogy ilyen fos lesz a multi része azért!
Esetleg még ma este ráérek.

Bocsi, holnap és holnap után nem vagyok otthon. Legközelebb szombaton vagy pénteken este tudok multizni. 😊

Skynet
5770-esem van egy 4magosított X2 555 mellett,és 1080p-ben extreme-en vidáman fut nem akad.😊
kill3r21
köszi már megvettük 😊 de ha fos te miért vetted meg? 😄
Smithwarden
Hm, tok jo a marketing szoveged. <#zavart1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kill3r21
pares holnap pár meccs? egész nap szabad vok....hol tudunk értekezni? 😄
Sziasztok!!

Ha már úgy is ilyen sokan éljenezitek ezt a szart, akkor valaki nem akarja megvenni tõlem ezt a fos játékot??? Ha már ilyen sokan kiálltok mellette, akkor légyszi valaki vegye már meg tõlem!!! 5000 Ft-ért adom.
Smithwarden
Te honnan ismered ilyen jol a Crytek utemtervet? <#bohoc>

Heló van valakinek 5750-e? Megy rajta a gama extrémen?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Magiszter
Nah végigvittem a játékot. 3 olyan jelenet, illetve rész volt benne, amire azt mondtam hogy "WOW".

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Az áramszünetes rész mikor elmegy a világítás, aztán jön a lépegetõ. Nagy az nagyon hangulatos volt
- Amikor lövik a metróállomás fölötti épületet, vagy mit és elõre kell nyomulni, hogy felrobbants egy épületet. Nah ott az éjszakában szálldogáló kék "üstökösök" iszonyat jól voltak megcsinálva, ahogy egy pillanatra minden kék fényben úszik és tükrözõdik az ablakokról is... szóval no, szájtátós rész volt.
- Amikor a a Central Park közepén kiemelkedik az a cumó a végén és jön vele a fél park is. Nah az se volt egyszerû jelenet.

És írok egy kis értékelést is. !!!SPOILERT TARTALMAZHAT!!!!

Ha magát a játékot nézem akkor a következõ eredményeket kapná:

Grafika 8/10: Nagyon szép lett a látvány, bár lehetett volna itt-ott csiszolni még rajta. A sok fény-effekt személy szerint inkább volt zavaró mint jó. Egy-két óra játék után elkezdett fájni a szemem a sok villódzástól, meg fényhatásoktól. A környezet kialakítás viszont szépre sikeredett, a pályák kidolgozottsága is elképesztõen részletes lett. Igaz szerintem a mai hardverek mellett belefértek volna egy kicsivel részletesebb textúrák is, amik bár távolról jók, közelrõl már látni hogy mosottak.

Hangok 9/10: Igaz csak 2.1-es rendszerem van, de a hangokra nem lehet panaszom. Egyedüli negatívumnak a nanoruha folyamatos kommentálását tudnám kiemelni. Illetve azt hogy nem lehet kikapcsolni menübõl.

Irányítás 9/10: Az alap kiosztás jól kézre esik és a funkciókat is pik-pak el lehet érni, így sokkal egyszerûbb a ruhát kihasználni mint az elsõ részben. Ez pedig több lehetõséget ad a játéknak ami pozitívum.

Játékmenet 7/10: Bár látszik hogy az Akcióra fektették a hangsúlyt, de egy idõ után ellaposodik a játékmenet, hisz lényegében ugyanazt csináljuk a végéig. Eleinte csak emberek ellen harcolunk, majd képbe kerülnek az idegenek is, majd jóformán csak azok ellen fogunk menni. Persze igyekeztek vegyíteni a dolgokat de olyan supermariosra sikeredett. Eleinte az új fajtájúakból csak 1-1-et dobnak ránk, majd a végére már csapatostul jönnek ezek a "miniboss"-ok. Nehezítésnek ugyan jó, de kitalálhattak volna jobbat is.
Számomra üde pont volt a QTE alkalmazása, mert személy szerint szeretem ezeket az interaktív átvezetõket, hogy nem csak ülök és nézem a párbeszédet/jelenetet hanem aktívan részt is veszek benne.

Történet 9/10: A történet nagyon a helyén volt, bár maradt még pár homályos folt nálam, de lehet csak nem figyeltem mindig oda. Egy könyvet el tudnék képzelni ezzel a sztorival, vagy egy GY.U. hosszúságú filmet is.

Összesítés 8/10: Jó volt, de lehetett volna a játékmenetbe több fantáziát belepréselni, mert így bár változatos környezetben öltünk, folyamatosan fejleszthetõ ruhában (aminek vannak nagyon jó és ötletes dolgai), de vihettek volna némi sokszínûséget a folyamatos lövöldözés mellé. Persze úgy csorbult volna a választási lehetõség, de talán élvezetesebb játékmenetet biztosíthattak volna.

Bónusz: Ám ha a játékot a Crytek ígéretei szerint vizsgálom, az eredmény nagyjából 3/10 lett volna, mert sokat ígértek, sokat mutattak, de ahhoz képest nagyok kevés dolog valósult meg. A fenti értékelést úgy néztem mintha a Crysis 2 a semmibõl ugrott volna elõ, nulla marketinggel. De mint tudjuk igen erõs volt a marketing a játék mögött és már másfél éve a csapból is azt folyt hogy "Na majd a Crysis 2 ilyen meg olyan lesz". Hát nem lett, vagy legalábbis csak kis részben. Az meg a másik hogy a játékban fellelhetõ hibák száma is sok, egy ilyen hatalmas címhez. Ha a Crytek egy zugcég volna még elmenne, de mint tudjuk nem az. Az pedig nem lehet számukra mentség hogy 3 platformra ment a fejlesztés párhuzamosan. Ebbõl a szempontból tekintve a játék egy csalódás. De ha egyszeri játékos szemével nézzük akkor kellemes kikapcsolódás lehet, sõt akár még újrajátszási potenciál is van benne.

<#falbav><#nyes><#nyes><#banplz>

Nyugi, pár év és kijön az 1.2 patch amiben lesz DirectX 7 támogatás és a tyúkok már nem fognak döglötten kotkodácsolni. Legújabb sajtóértesülések szerint az 1.3 patch decemberben jelenik meg és már fogja tartalmazni a DirectX 8 támogatást is, valamint immáron beépítve fogja támogatni a "Longpoke MP Hack Commando 1.0" cheat szoftvert is kizárólag 12 éven aluli játékosoknak.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Van, én is láttam, de messze nem az összes...

aricsi
Az az 1000 ping-es dolog az tényleg van a szerverkeresõben,de az nem tényleges 1000 ping<#vigyor4>,csak nem tudja lekérdezni a rendszer a pinget,ezért vmit oda kell írnia.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Elõször is nem írtam, hogy hazudsz, és azt se írtam, hogy nem írhatod le a véleményed. Csak leírtam, hogy én speciel a Te súlyos problémáiddal abszolút nem is találkoztam. Ne forgasd ki a szavaim és ne képzelj a hozzászólásaimba olyan dolgokat, amiket nem írtam oda. Kösz.

Smithwarden
Jah azzal szorakozom es nincs jobb idotoltesem, hogy forumon osszevissza hazudozzak mi? <#levele>
De te most ezt hogy gondolod? Nem lehet leirnom a jatekrol a velemenyem, vagy mi a fene?
Aki nem isteniti a jatekot az mar meg se szolalhat?
Ha valaki gondolkozik a game megvetelen, elolvassa a pozitiv es negativ velemenyeket is itt, es majd dont azok utan, ezert irom reszben le a sajat velemenyem, masreszt ha esetleg tud valaki segiteni vagy van megoldas ezekre, akkor hatha valaki leirja.
Ennyi csak egesz amiert ide leirtam a hibakat, nem azert hogy a jatek hatalmas FANjait oruletbe kergessem kamu problemakkal.

Jó, akkor neked minden mással van a bajod (bugok, elkonzolosítás, stb.). Sírd még teli a topikot 100+ hozzászólással, sokat érsz vele.

"Ja meg 1-2 dolog: multiban EGYSZER! sem sikerult szerverekre normalisan bejutni, ugy hogy kivalasztom a nekem szervert es rakattintok (mindig "Connection to host failed!").
Nagy nehezen tudok csak valahova berakni auto-joinnal.
Szervereknel minden 1000 pinget ir ki...es is no comment."

Nálad van a hiba, a neteddel valószínûleg, vagy én nem tudom, hogy hogyan lehet, hogy nekem és másoknak is simán megy. Eddig összesen 1-2 alkalommal nem tudtam csatlakozni vagy dobott le a szerverrõl. Azt se tudom, hogy honnan veszed, hogy minden szerver 1000 ping. Ez egyszerûen nem igaz.

Smithwarden
Ezek szerint nem olvastad el normalisan amit irtam.
Nem a jatekmenettel van a bajom, hanem mas dolgokkal.

(Bar akar azzal is lehetne problemem: peldaul erosen megvaltozott, hogy nanovisionnal nem lehet latni a normal katonakat! Ez eleg vicces egy "hokepes" nezetnel.)

Okos ember nem vesz zsákbamacskát... Ott volt a béta, ott volt a demó, ott van a warez. Ha nem vagy akkora álszent, akkor simán kipróbálhattad, hogy tetszik-e, vagy nem. Én kipróbáltam, tetszett, megvettem, elégedett vagyok (bár szerintem is vannak benne javítandó dolgok). A single-vel semmi bajom nem volt, és a multival is simán lehet játszani, még a jelenlegi állapotában is (idõvel javulni fog).

Smithwarden
Ja igen megvettem a jatekot, utana kussoljak be, ha nem azt kaptam amit igertek es ami alap lenne, hogy normalisan mukodjon benne?
Csak nyomjuk a penzt a kamus jatekgyartoknak, mint a hulye robotok, ezek szerint neked ez az allaspontod, gratulalok neked, "okos" felfogasod van.

aricsi
Eddig engem minden szeróra felengedett virágbolti verzióval, még electronic arts ranked szerverre is. Csak kitaláltam magamnak egy serialt.Ez ma már azért elég gáz. De komolyan csak akkor érdekelne a multi ha lenne anti-cheat, így csak pár órát nyomtam. De a szintemet nekem nem felejti el.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r