CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ranked! szervereknel volt ugy tobbszor is, hogy elfelejtette/nem mentette a dolgokat.
Latom ment mar a szoveg Kabuto666-tol hogy csak az fikazhatja akinek original van.
Akkor ezek szerint en teljesen nyugodtan "ugathatok", mert eredetiben van meg a jatek, igaz felaron sikerult hozzajutnom, de tobbet nem is er sztem meg.
Ja meg 1-2 dolog: multiban EGYSZER! sem sikerult szerverekre normalisan bejutni, ugy hogy kivalasztom a nekem szervert es rakattintok (mindig "Connection to host failed!").
Nagy nehezen tudok csak valahova berakni auto-joinnal.
Szervereknel minden 1000 pinget ir ki...es is no comment.
En nem agyonfikazni akarom a Crysis 2-ot, hanem "csupan" azt akarom leszogezni, hogy a Crytek megint nem vegzett teljes es jo munkat PCre, illetve ujra megy a kamuzas toluk, ugyanugy ahogy sokszor tettek a Crysis 1 javitasokkal / patcheknel is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tehát soha...
<#shakehead>#shakehead>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kicsit off: Akkor lesz joguk a PC-seknek (én is az vagyok) nyavalyogni, hogy a mai játékok szinte kivétel nélkül konzolportok, ha a warez vs legal legalább olyan arányú lesz mint konzolon. Amíg a PC tulajok min 90%-a "lopja" a játékokat, addig fogjuk be a pofánkat. Teljesen logikus, hogy a fejlesztõk a jövedelmezõbb platformot favorizálják, hiszen abból jön a pénz. Ahhoz pedig, hogy egyes címekkel mennyit kaszálnak semmi közünk.
Az már más kérdés, hogy egy bugoktól hemzsegõ, hiányos (dx11) "valamit" kaptunk a pénzünkért.
- Warezzal siman lehet tolni eredeti szervereken!!!
- Kodot nem jegyzi meg a multi (csak egy hulye trukkel).
- Nem jegyzi meg a szinteket a multi ha kilepsz idonkent.
- Az igert dx11 sehol es lehet nem is lesz"
Az Anticheat dolog valóban kínos,csak megoldják // a servertulajok banolgathatnak.
A warezzal nem,hagsúlyozom nem lehet eredeti szerón tolni,eredeti szerón állandóan azt írja ki a játék hogy cdkulcs használatban,csak olyan szerókon lehet tolni ahol a cdkulcs ellenõrzés nincs belõve.
A kódot (gondolom cdkulcs) megjegyzi elsõre is,pipáltam az ACC megjegyzést és nemvolt ilyen problémám..
A szinteket megjegyzi a multi csak ranked szeróra kell lépni,kicsit csalóka mert ha nem rankedre mész akkor is kapsz xp-t és szintet is ugrasz csakhogy amint kilépsz ez elszáll..
DX11: Miközevan a multihoz,a sok konfigbetyár úgysem DX11 alatt fogja tolni a multit,sõt porbabutítják a grafikát +fps-ért és elõnyért...😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kritizálni meg az kritizálhat jogszerûen, aki megvette a játékot és nem jött be neki. Aki csak lewarezolta vagy ingyenesen jutott hozzá, nem sok joga van hogy ugasson róla, amúgy is ezeket mind leszarják általában, ezzel csak pár ember agyát hergeli az illetõ, ebbõl fog adódni a flame, a véget nem érõ vita, ami már eldurvul és majd a moderátorok fognak rendet tenni. Ideje pontot tenni az ügy végére szerintem, az írjon ide aki játszik vele, szórakoztatja, mint ahogy sg-n a játék topikok 99%-nál így van. Véleményt lehet mondani, de nem kell túlragozni hetek szintjére.
Azt a faszt, aki a gamestarban 95 %-ra vette a játékot, meg szájba kellene verni (nem tudom mennyit fizetnek nekik ezért). Max 85%, a single miatt (ami egyébként rosszabb mint az elõzõ kettõ crysis, szintén egy cod koppintás).
Csak nagyon unalmas a sok siránkozás, aminek a 90%-ának nincsen semmilyen alapja... Á, hagyjuk.
<#sniffles>#sniffles>
Ez a kemper szöveg baromság. Van 1-2, de az mindenütt van (CoD,BF).
Ésszel kell használni a nanoruha adottságait, és akkor hatékony tudsz lenni.Nem szabad rohangálni,mert az is szívja az energiát. Szerintem pont emiatt jobb, mint az agyonajnározott CoD az idióta perkjeikkel. A BC2-vel nem hasonlítom, mert az kicsit másabb tészta.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Multiplayerrel kapcsolatban pedig utoljára a DEMOban találkoztam cheaterrel. Az egész játékben eddig nem vettem észre, hogy cheatet használnának, vagy nem föltünõen csinálják (bár volt egy gyanús eset). A jelszavam megjegyezte.
A szintek elfelejtése meg egyáltalán nem bug. Ha nem ranked szerveren játszol, akkor gyakorlatilag nem számolja az XP-t. A kör végén annyi lesz az XP-d, mint az elején. Ha fejlõdni akarsz, akkor muszáj Ranked szerveren játszanod.
Másrészt ennek kb. annyi köze van a CODhoz, mint akár melyik másik FPS-nek. Teljesen más jellegû játék, a multija is máshogy játszható (még ha van Classic mód is, ahol nincs nanoruha).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De engem csak a multi erdekel.
- Nincs anticheat, at lehet irni a single player cheatet siman multira (orok energia, stb), nevetseges.
- Warezzal siman lehet tolni eredeti szervereken!!!
- Kodot nem jegyzi meg a multi (csak egy hulye trukkel).
- Nem jegyzi meg a szinteket a multi ha kilepsz idonkent.
- Az igert dx11 sehol es lehet nem is lesz
(Ez annyira nem erdekel, csak azt nem szeretem hogy osszevissza hazudoznak. Errol is.)
- Stb stb, csak parat irtam.
Kb hulyenek nezik a PCseket es szarnak az egeszre, Crysis 1-nel is ez volt, tapasztalbol irom.
Nem flamelni akarok, sztem bizonyos szinten jo jatek lett, COD szeru valami, van akinek ez bejon.
De hogy orbitalis hibakat hagytak benne, ez TENY.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*WTF?!*/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hibátlan játék nincs, én a bétát se neveztem volna félkésznek....csak egy erõs javitásra szoruló vázlatnak. 😊