CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki se kötelez rá, hogy játssz és szenvedj vele. Ha nem tetszik, akkor hagyd abba és tedd magad túl rajta.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Smithwarden
Par haver aki torttel nyomja multiban, gond nelkul mindig ra tudott csatlakozi a tobbi eredetis ismerosokre, nekik eddig sosem volt cd kulcsos gondjuk.
Ranked! szervereknel volt ugy tobbszor is, hogy elfelejtette/nem mentette a dolgokat.

Latom ment mar a szoveg Kabuto666-tol hogy csak az fikazhatja akinek original van.
Akkor ezek szerint en teljesen nyugodtan "ugathatok", mert eredetiben van meg a jatek, igaz felaron sikerult hozzajutnom, de tobbet nem is er sztem meg.
Ja meg 1-2 dolog: multiban EGYSZER! sem sikerult szerverekre normalisan bejutni, ugy hogy kivalasztom a nekem szervert es rakattintok (mindig "Connection to host failed!").
Nagy nehezen tudok csak valahova berakni auto-joinnal.
Szervereknel minden 1000 pinget ir ki...es is no comment.

En nem agyonfikazni akarom a Crysis 2-ot, hanem "csupan" azt akarom leszogezni, hogy a Crytek megint nem vegzett teljes es jo munkat PCre, illetve ujra megy a kamuzas toluk, ugyanugy ahogy sokszor tettek a Crysis 1 javitasokkal / patcheknel is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
igaz.de azért nem szabad elfelejteni, hogy akkor is vannak címek, amiket pc-n is igen szépen adnak el, pl. a battlefield akármelyik része, egy stalker, vagy az igényesebb szerepjátékok, szerintem pl. a witcher 2 hatalmasat fog durranni (az mmo-kat nem is említem).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
"Ezért nem játszom a multival. A bétával játszogattam, ezzel csak akkor fogok, ha a warezosok, ill. cheaterek eltakarodtak..."

tehát soha...

<#shakehead>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

XeeN
Ezért nem játszom a multival. A bétával játszogattam, ezzel csak akkor fogok, ha a warezosok, ill. cheaterek eltakarodtak...

Kicsit off: Akkor lesz joguk a PC-seknek (én is az vagyok) nyavalyogni, hogy a mai játékok szinte kivétel nélkül konzolportok, ha a warez vs legal legalább olyan arányú lesz mint konzolon. Amíg a PC tulajok min 90%-a "lopja" a játékokat, addig fogjuk be a pofánkat. Teljesen logikus, hogy a fejlesztõk a jövedelmezõbb platformot favorizálják, hiszen abból jön a pénz. Ahhoz pedig, hogy egyes címekkel mennyit kaszálnak semmi közünk.

Az már más kérdés, hogy egy bugoktól hemzsegõ, hiányos (dx11) "valamit" kaptunk a pénzünkért.

Skynet
Cheater sajna van annyi mint a szemét,2 napja még én sem láttam senkit,de tegnap már egy rakás helyrõl léptem kifelé totál egyértelmû vh,meg végtelen energiával láthatatlanul lövöldözõ/rohangáló idióták miatt..😊
Skynet
"- Nincs anticheat, at lehet irni a single player cheatet siman multira (orok energia, stb), nevetseges.
- Warezzal siman lehet tolni eredeti szervereken!!!
- Kodot nem jegyzi meg a multi (csak egy hulye trukkel).
- Nem jegyzi meg a szinteket a multi ha kilepsz idonkent.
- Az igert dx11 sehol es lehet nem is lesz"

Az Anticheat dolog valóban kínos,csak megoldják // a servertulajok banolgathatnak.
A warezzal nem,hagsúlyozom nem lehet eredeti szerón tolni,eredeti szerón állandóan azt írja ki a játék hogy cdkulcs használatban,csak olyan szerókon lehet tolni ahol a cdkulcs ellenõrzés nincs belõve.
A kódot (gondolom cdkulcs) megjegyzi elsõre is,pipáltam az ACC megjegyzést és nemvolt ilyen problémám..
A szinteket megjegyzi a multi csak ranked szeróra kell lépni,kicsit csalóka mert ha nem rankedre mész akkor is kapsz xp-t és szintet is ugrasz csakhogy amint kilépsz ez elszáll..
DX11: Miközevan a multihoz,a sok konfigbetyár úgysem DX11 alatt fogja tolni a multit,sõt porbabutítják a grafikát +fps-ért és elõnyért...😊
okés felveszlek,kösz!

ezt aláirom,teljesen más mint a cod és társai,cod 5-el toltam utoljára a többi számomra felejtõs volt.. mind 1 nem ragozom de nem írtam még le különben nem erölködnék vele itt se.. viszont tényleg jo lenne akkor ha legalább valakivel lehetne tolni nem csak egyedül megyek bele a nagyvilágba,ezért komolyan mondtam,hogy felvehetnél.

Egyébként a nevem a multiban VYCanisMajoris_HUN. Vegyél fel nyugodtan. Ma már nem, de ha holnap van idõd, akkor felõlem simán mehetünk játszani.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Figyi, vannak profik. A többség jelenleg kb. a 15-20-as szint körül mozog (akik a teljes játék megjelenése óta játszanak). Én most 17-es szintû vagyok. Volt már velem is úgy, hogy az elsõ 20 másodpercben már 0/5 volt az arányom. Egyszerûen bele kell jönni. Ez az egész teljesen más, mind akár melyik COD. Meg kell tanulni okosan és effektíven használni a Nanoruhát, mert már az magában egy brutális fegyver a megfelelõ kezekben. Nem lehet a Crysis 2-ben CODos fejjel menni, mert úgy persze, hogy nem éled túl (bár van Nanoruha nélküli "Classic" mód is, a Filterekben kikeresheted ezeket a szervereket). Nem tökéletes még a multi, de szerintem ez fényévekre van a szartól, és messze jobb, mint akár melyik COD, amivel játszottam...

😄😄 te most magaddal vitázol?! 😊) milenne ha felvennél és felmegyek veled játtszani,lehet csak nekem nem volt szerencsém,és olyan embereket fogtam ki..

Hát nem tudom, hogy Te mivel játszottál, vagy hogy hol, és hogy hogyan, de nekem gyökeresen más volt az élményem és tapasztalatom. De várjunk csak, már tudom, hogy mi vagyok mostanmá', egy agyatlan lövöldözõ... Pedig szerintem én taktikusan játszottam. Ja hogy a CS így is jobb (már csak ez hiányzik, és hanyatt dobom magam, gyerünk, ki kezdi el? Ki köpi be elõször?)... -.-

Boron Power
Mondjuk nekem ugyan nem volt szar statom, de nem jön be sajna a multija.

Manapság az a divat, ha valakinek valami nem tetszik, és valamibe beleköt. És ha valaki ezt szóba hozza, akkor jön a szokásos "joga van a véleményre" közhely.

nem csak nekem volt szar a statom hanem mindenkinek,mert agyatlan lövölde volt,lelövök egyet már ott van mögöttem a másik és lekaaszál, de kb õ is uyganígy járt még láttam a killkamba még meghalni.. 10 éve fpsezem elég sokat,crysis 1-el mondjuk nem nyomtam,mondom majd most pont a nano ruha adottságai miatt vártam egy megfontolt taktikus játékmanetet de nem ez jött le sajnos.. eliheted énse szeretem a kempereket itt is próba képpen kempingeztem,hogy mi sül ki belõle..

Ezek szerint tényleg keveset játszottál. Én valahogy hihetetlen szerencsés lehetek, hisz akár hányszor felmegyek multira, annyiszor találok olyan pályát, amilyet csak akarok... Ja hogy most hazudok is. Blah.

csak két valamit szólnék hozzá...leszarom hogy van egy két buggja a játéknak, azt is hogy nem 50/1 KD arányom van, a grafikát még inkább, engem csak egy valami érdekel: hogy szórakoztasson.

Kritizálni meg az kritizálhat jogszerûen, aki megvette a játékot és nem jött be neki. Aki csak lewarezolta vagy ingyenesen jutott hozzá, nem sok joga van hogy ugasson róla, amúgy is ezeket mind leszarják általában, ezzel csak pár ember agyát hergeli az illetõ, ebbõl fog adódni a flame, a véget nem érõ vita, ami már eldurvul és majd a moderátorok fognak rendet tenni. Ideje pontot tenni az ügy végére szerintem, az írjon ide aki játszik vele, szórakoztatja, mint ahogy sg-n a játék topikok 99%-nál így van. Véleményt lehet mondani, de nem kell túlragozni hetek szintjére.
Boron Power
Hát nem tom, szerintem nem jó ez a multi. Egyrészt ritkán lehet játszani vele, mert van, hogy nem enged belogolni. Másrészt valóban a kempereknek kedvez. Felmegy valami tuti helyre, esetleg küld egy kis álcázást magára és nézeget. Ha nem lenne egy bughalom, akkor egy az egyben a cod perk és fejlõdésrenszerének a lenyúlása.

Azt a faszt, aki a gamestarban 95 %-ra vette a játékot, meg szájba kellene verni (nem tudom mennyit fizetnek nekik ezért). Max 85%, a single miatt (ami egyébként rosszabb mint az elõzõ kettõ crysis, szintén egy cod koppintás).

Totálisan egyetértek. A nanoruha adta lehetõségek sokkal nagyobb taktikai arzenállal ruházzák fel a játékosokat. De rájöttem, hogy tök mindegy, hogy mit ír itt az ember. A sok megmondóember úgyis megaszondja nekem meg a magamfajtáknak, akiknek esetleg tetszik a játék, hogy ez milyen szar, és hülye vagyok, ha tetszik. Akkor meg különösen idióta, ha a grafikával sincs bajom. Ez van.

Csak nagyon unalmas a sok siránkozás, aminek a 90%-ának nincsen semmilyen alapja... Á, hagyjuk.
<#sniffles>

Utálom a kempereket. Sose szoktam kempelni. Tudom, hogy ez így a fórumon keresztül úgy jön át, hogy mondhatok akár mit, de így van, ha hiszed, ha nem. Az viszont hihetetlen számomra, hogy nem ma kezdted az FPS-eket, és mégis szarrá vernek a multiban. Én speciel nem szoktam magam halálra játszani az FPS-ekkel, mégse éreztem magam totál gyengének a Crysisben. Nekem is vannak gyengébb pillanataim, ezt nem tagadom, de általában a legjobb 4 közt mindig ott voltam.

mcwolf
Nem tudom mit rinyáltok a multi miatt.
Ez a kemper szöveg baromság. Van 1-2, de az mindenütt van (CoD,BF).
Ésszel kell használni a nanoruha adottságait, és akkor hatékony tudsz lenni.Nem szabad rohangálni,mert az is szívja az energiát. Szerintem pont emiatt jobb, mint az agyonajnározott CoD az idióta perkjeikkel. A BC2-vel nem hasonlítom, mert az kicsit másabb tészta.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Ha 3/2 meg 2/13 szokott lenni a kill/death arányod, akkor szerintem ideje elgondolkoznod a fölött, hogy ez a játék neked való-e?! Nem dicsekvésbõl mondom, vagy valami ilyesmi, de azért ilyen gyatra arányom sose volt.

grebber
Hogy sikerült elindítanod a benchmarkot?Írd már le kérlek!!

Next PC upgrade: 2022

😄 ahogy érzed öcskös...

Smithwarden
Aha, szoval mindenki bena es huJe, csak te vagy helikopter? <#idiota>

Te se.

Nem tudsz játszani.

teljesen egyet értek veled.. ha jó statisztikát szeretnék összehozni mondjuk tdm-be akkor kempelnem kell de egy sarokba,mert itt mindenki lö mindenkit mindenre mindenhonnan mindennel😄 eszeveszett baromság az egész.. jaa és én se ma kezdtem fpsezni:S

Na ezert rossz ez a jatek!!! Tegnap szembetalalkoztam egy emberkevel, Lottuk egymast vadul, en m60-nal voltam , o scarral, Igy mire beleereszthettem volna a 100 loszerem, addig o ketszer cserelt tarat es kinyirt engem. Na mi az elvezet ebben? Jo par eve multizok fps-ekkel, de itt a legjobb eredmenyem talan a 3/2 volt, de altalaban 2/13 szokott lenni. Lehet nem tudok jatszani, de a black opsban es a battlefieldben is benne szoktam lenni az elso haromban 5-bol legalabb haromszor. Singleplayer tettszik, grafika gyonyoru, bugokat leszarom, mert nem zavarnak, de a multi resze rosszabb a pajzs es a lathatatlansag miatt mint a black ops osszes perkjevel eggyutt. Nincs ertelme vele jatszani. Classic modban meg probalkozok egy darabig, de nem lessz hosszu eletu szerintem.
Nem mondtam hogy hidd el. Én nem találkoztam nagyobb bugokkal, max olyanokkal, hogy az ellenfél beakadt egy tereptárgyba, de az is csak egyszer-kétszer lehett. Semmi történettel kapcsolatos vagy kritikus hibával nem találkoztam. A játék egyszer sem omlott össze. Mindezt az 1.1-es patchal. Ez van. Ezek szerint szerencsém van, vagy én nemtudom...

kill3r21
minket leköt, téged nem, mert idegesit, hát ezvan 😊
Smithwarden
Rendben, akkor en oszinten orulok annak, hogy te egy 100%os jatekot kaptal. <#rolleyes>

Ha ebben katasztrofálisan rossz az AI, akkor az elõzõ részekben abszolút nem is volt.

Multiplayerrel kapcsolatban pedig utoljára a DEMOban találkoztam cheaterrel. Az egész játékben eddig nem vettem észre, hogy cheatet használnának, vagy nem föltünõen csinálják (bár volt egy gyanús eset). A jelszavam megjegyezte.
A szintek elfelejtése meg egyáltalán nem bug. Ha nem ranked szerveren játszol, akkor gyakorlatilag nem számolja az XP-t. A kör végén annyi lesz az XP-d, mint az elején. Ha fejlõdni akarsz, akkor muszáj Ranked szerveren játszanod.

Másrészt ennek kb. annyi köze van a CODhoz, mint akár melyik másik FPS-nek. Teljesen más jellegû játék, a multija is máshogy játszható (még ha van Classic mód is, ahol nincs nanoruha).

kill3r21
én két buggal, amikor beakad az ellen, meg eccer volt hogy három katona saját magát kinyirta....a utso szorta a gránátot az elöttük levõ 2 alá, és nem vették észre, nem reagálták le....a 3. meg pont a gránátja felé indult el futva, és csat meghaltak, ezis csak egy véletlen hiba, mint neo a mátrixban xD
kill3r21
kinek mi az orbitális hiba....számomra, ha kilép játszhatatlan, lefagy, akad kezelhetetlen, esetleg akkora hiba van benne hogy nem tudod végigvinni...az hogy a katona megakad egy tereptárgyban? én viccesnek találom persze gáz, de nem elviselhetetlen, algoritmus hiba az aI-ban, ami sztem nem minden esetbe jön elõ, sokunknak volt baja a semper pályával, nekem xboxon is, de sokaknak nem volt vele gond, szal ez egy random hiba....ami elég kiszámithatatlan...
Shep
Hát én nem vagyok bugvadász de ebben a játékban több buggal találkoztam (még nem fejeztem be), mint az elõzõ részekben a 4 végigjátszás során.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
nekem is volt az hogy lövöm és nem hal meg, gondoltam cheater, aztán játszottam ellenséges csapatban haverommal, akit löttem és nem halt meg majd belement egy tár, és ittjön a trükk, néha ha nincs bekapcsolva azt armor mód, és lövöd, majdnem meghal mert nem találszbe , akkor õ épp bekapcsolja az armort, akkor az fogy és utána megint a health, közbe regenerálódik, söt ha fejlettebb mint te, erösebb az armorja, simán elõfordulhat hogy rálösz egy tárt, 50% os találati aránnyal és éppen túléli....és persze egybõl mondjuk rá hogy cheater, mert emberek vagyunk nem szeretünk vesziteni, sztem ha valaki cheater az látványosabb dolgokbn nyilvánul meg, de aztán lehet tévedek...
Smithwarden
Single playerben idokent katasztrofalisan hulye az AI.
De engem csak a multi erdekel.
- Nincs anticheat, at lehet irni a single player cheatet siman multira (orok energia, stb), nevetseges.
- Warezzal siman lehet tolni eredeti szervereken!!!
- Kodot nem jegyzi meg a multi (csak egy hulye trukkel).
- Nem jegyzi meg a szinteket a multi ha kilepsz idonkent.
- Az igert dx11 sehol es lehet nem is lesz
(Ez annyira nem erdekel, csak azt nem szeretem hogy osszevissza hazudoznak. Errol is.)
- Stb stb, csak parat irtam.

Kb hulyenek nezik a PCseket es szarnak az egeszre, Crysis 1-nel is ez volt, tapasztalbol irom.

Nem flamelni akarok, sztem bizonyos szinten jo jatek lett, COD szeru valami, van akinek ez bejon.
De hogy orbitalis hibakat hagytak benne, ez TENY.

Én egészen biztos vagyok ebben. Sõt szerintem vannak itt páran, akik amint elindították a játékot, leszartak mindent, és textúra vadászatra indultak. Négyzetméterenként átnézték a pályát, és amikor megláttak egy gyengébb felbontású kukát, azonnal jöttek az SG-re sírni. Annyira gyerekes, amit egyesek csinálnak, hogy nem szánalmas, hanem már nevetséges...

asysoft
Ha ennyire szarkonzolport ez a játék, akkor tedd meg, hogy feltelepíted a Far Cry1-et (sokáig nem volt konzolverzió), de méginkább a Crysis1-et, és számold meg, abban hány van úgy, hogy már kijött hozzá sok patch. Én most játszottam végig, 2 "kritikus hibát" tapasztaltam (kritikusnak azt nevezem, mikor kilép/lefagy),
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszer, mikor fel kellett robbantani az épületet, hogy akadályt képezzen, bár ekkor is csak ~15s-re dermedt le, utána ment tovább, mintha mi sem történt volna,
és volt, hogy induláskor ikonra kattintás után kijött a szokásos "a program hibát észlelt..." szöveg. Ezzel szemben fullosra patchelt Crysis csomószor lefagyott, fõleg végefele... FC meg multiban ugyanúgy dobálta a serialos hibát (Crysis-szal nem igazán multiztam). Vannak benne bugok? Persze. De miben nincsenek, s 1 hete sincs, hogy kijött...

/*WTF?!*/

Annyi csaló van a szervereken hogy elmegy a kedvem a játéktól...oszt még irja a gyerek(wh-s) löni tudni kell, meg érzem hogy ott állsz....

kill3r21
tudod a hibát nem keresni kell, hanem találni...sztem van aki csak azokat keresi :d
Single Playerben egyetlen bugot sem vettem észre. Multiban az elején kérte párszor a kódot, azóta nem, na meg itt-ott, nagyon ritkán ledobál a szerverrõl... Ennyi. Semmi bug nem volt nálam. Szóval ne mondjátok már nekem hogy ilyen meg olyan bugos szar, amikor nem.

kill3r21
énis most sírtam ki magam ezmiatt xD
Váááá, milyen szar ez máááá a fûûûû fele olyan nagy fölbontásúúúú! Bühühühühüüüü.

kill3r21
sztem ha lesz anti cheat akkor is lesznek elvetemült csíterek
Fpocok
Tényleg nem. Az anti cheat-et direkt hagyták ki <#eplus2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
akit zavarnak a bugok, vagy vétel elõtt van, ne vegye meg töltse le, mindenki maga dönt 😊
Hibátlan játék nincs, én a bétát se neveztem volna félkésznek....csak egy erõs javitásra szoruló vázlatnak. 😊
Smithwarden
Kicsit nezz mar korbe, hogy mennyi hibat es bugot hagytak benne.
Kritikan aluli.
PCre.

Black Opsra pedig azt mondom hogy alfa verzio igen.