CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A minap én is a végére értem majdnem 9 óra volt veteranon de sajnos nem mondhatnám ,hogy nehéz lett volna. Na de majd legnehezebben 😊

Fordításról van valami hír?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok!

Még mindig eladó a Limited Edition CRYSIS 2-õm 5e Ft-ért!!!!!!
Ha valakit érdekel írjon az [email protected] címemre!
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DarkSector
Van 4-5órás fps is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Halik! sajna én sem értem teljesen a sztori végét. ha valaki tudna linkelni 1 oldalt ahol elolvashatnám magyarul azt +köszönném. 😊

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

grebber
Milyen szinten nyomtad?

Next PC upgrade: 2022

8 órás játék<#fejvakaras> elég rövidke lett

zöldeshányás
csõ

letöltöttem zet a progit:
Crysis2AdvancedGraphicsOptions

kikapcsoltam a motion blur-t.de semmi változás.mitõl lehet ez?van valami más megoldás arra hogy kikapcsoljam mert megõrülök ettõl a sok homálytól.

\"fingjál bele a rencerbe\"

grebber
Bármibe fogadok hogy meglesz.Arra nem hogy idén de lazán meglesz!

kill3r21
egyenlõre nagyon jók....de a 7millió biztos nem lesz meg 😄
kifli
és csodálkoznak, hogy nem jók az eladási adatok, terveztem hogy megveszem, de nem ezek után <#levele><#szomoru2>

(mondjuk mit várjunk, ha megvétel nélkül is lehet multizni...)
kill3r21
csak ezek a cheaterek öcsém, délután toltam, instant action, 50es szint, egyet lõ végem, repülnek, és olyan gyorsan futnak hogy mire észbe kapsz eltünt....visszajátszásból sokminden kiderül, volt hogy gugoltam a falnál és lelöttek a visszajátszában látszott hogy az ürge a falat lövi...és engem talál...vicces 😄
Jó volt szerintem is. Bár a magyar szerverrel valami gondok vannak. A többi viszont ment szépen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kill3r21
Nah Pares, jó meccsek voltak, bár ma nekem nem ment valami jól 😄 mondjuk utolsó se voltam 😄
grebber
Addigra már szarrá játszom és nem érdekel.

És gondolom akkor majd jól kielégíted magad rajta.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Április 1. 22:25 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Annyi kavarás van már csak akkor hiszem el ha a menüben látom majd a dx11-es graf opciókat.
De ha igaz is lenne 3 hónap múlva már senki nem emlékszik a gamere!

Frank99
igen unalmas, amikor egy saját maga által is elismert WAREZ észt oszt.
sztem huzzál el magadban, oda mondjuk a warez topicba!!!!

most aztán megint futhatsz sírni a modikhoz nyugodtan, sötétszektor...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Jelentem a Lego játék nem valami AAA de valóban fasza kis coop cumo lett, megérdemli a ranglista 2.helyét (kis ideig)

Az ACB meg EGYÉRTELMÛ, mert kurvasokan veszik, Homefrontot hiányolom még a dobogós helyrõl.

DarkSector
Magyar lista.

PC:

1. CRYSIS 2
2. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
3. THE SIMS MEDIEVAL
4. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
5. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
6. SHOGUN 2 TOTAL WAR
7. LEGO STAR WARS 3
8. DRAGON AGE 2
9. ASSASSIN`S CREED 2
10. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
11. ASSASSIN`S CREED
12. CALL OF DUTY: BLACK OPS
13. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
14. COUNTER-STRIKE 1: ANTHOLOGY DVD
15. HEROES V Gold Edition
16. THE SIMS 2 BASE GAME
17. THE SIMS 3
18. FIFA 11
19. GTA SAN ANDREAS (PG)
20. THE SIMS 3 LATE NIGHT

Xbox 360

1. CRYSIS 2
2. LEGO STAR WARS 3
3. KINECT SPORTS
4. FIFA 11
5. CALL OF DUTY: BLACK OPS
6. DANCE CENTRAL
7. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
8. HALO WARS
9. ALAN WAKE
10. KINECT JOY RIDE

PS3:

1. CRYSIS 2
2. LEGO STAR WARS 3
3. KILLZONE 3
4. CALL OF DUTY: BLACK OPS
5. FIFA 11
6. GRAN TURISMO 5
7. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
8. DRAGON AGE 2
9. FIGHT NIGHT CHAMPION
10. SPORTS CHAMPIONS

DarkSector
Hát külön platformokon is elsõ mindenhol...igaz magyaroknál. 😊

DarkSector
igen az lemaradt sorry. 😊

Prince23
De PC-n már nem mindenhol.- hehehe

Sims Medieval powa mindenütt hazánkban pl.

grebber
Azt hozzá kell tenni hogy a magyar eladások alapján.
Mindenhol elsõ a Crysis 2 😄

DarkSector
Össz-platform:

1. CRYSIS 2
2. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
3. LEGO STAR WARS 3
4. THE SIMS MEDIEVAL
5. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
6. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
7. SHOGUN 2 TOTAL WAR
8. FIFA 11
9. CALL OF DUTY: BLACK OPS
10. DRAGON AGE 2
11. ASSASSIN`S CREED 2
12. KINECT SPORTS
13. NEED FOR SPEED HOT PURSUIT
14. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
15. ASSASSIN`S CREED
16. THE SIMS 3
17. TRANSFORMERS 2
18. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
19. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
20. COUNTER-STRIKE 1: ANTHOLOGY DVD

DarkSector
Jah értem akkor az elsõ részben még nem voltak ennyire "konzolbuznyákok?" 😊

Prince23
A Yerli-tesók a Crysis franchise atyja.

DarkSector
pfff. 😊
az szép

DarkSector
Ördögi sírás az azért legyen nem? 😊

Prince23
Hát nem tom, pl ezt a DP-s kamuhírt már vitték át gamer365-ra analízisre XD

DarkSector
Az a fickó az esõ részben nem vot benne? 😊
csak kérdezem mert nem vágom a fejlesztõ-kiadói gárda tagokat.

De jó is lenne, ha PC-n nem lenne annyi Cry (sírás)!

DarkSector
Csak az a baj április 1.jével nem ezekkel a hirekkel, hanem másfajta globális erõltetett dolgokkal hogy mindenki tudja hogy mai nap átverések napja van, mégis próbálkoznak és mindenki azt hiszi hogy más nem tudja hogy ápril 1.-je van.

Nem minden poénnál erõltetett, de láthatunk néhány helyen abszurd szarságokat, nem 1 esetben azt is hogy 30.-án felhívják a tagok figyelmét is hogy holnap lesznek fars hírek és majd figyeljenek jól....omg. 😄

Prince23
Tekintve, hogy Cevat Yerli "konzolbuzi", örüljünk, hogy az EA egyáltalán kiadta PC-re a Cry2-õt. 😄

DarkSector
Tény hogy azt mindenki tudta hogy kamu, fõleg a kézikonzolos téma (crysis 1 motor csak pc compatible).
Viszont a másik hogy PC-re ne legyen több cry, az ha vicc is de nem annyira távoli jövõ amúgy ahogy alakul a dolog. 😊

DarkSector
hát-hát. 😛

Solid Snake
De persze lehet hogy a kamu hír a kamu, ma semmi sem biztos<#vigyor5>
grebber
"Sunny-val szerintem elég jól és hitelesen felépítettük a Crytek-es illetve a Crysis 2 kézi konzolos kamuhíreket."

Elég jól ja vajon 1 vagy 2 ember dõlt be neki?
Bár elég sok debil már fuckolta a Cryteket.Látszik az emberek nem szeretnek neten keresgélni.Mert nehogymár 15 sec plussz idõt elvegyen másból

kill3r21
tehát ahogy gondoltuk kamu volt 😄
Windows-on belül az egér beállításoknál a "Rámutatás pontosságának javítása" menüt kikapcsoltad?
Ha nem, meg lehetne próbálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Cápafogxy
Akit esetleg érdekel: eladó Crysis 2 (Nano Edition) PS3

MerlinW
Február óta a 11.04 preview-t használom és minden szárnyal gond nélkül.

[merlinw.org]

Ok köszi.Pontosan hova kell másolni, mert nekem hibát ír ki!
Csak a Crytek mappa vagy valahova máshova ?
gunners: Probaltam azt is... En mar mindent kiprobaltam az elmult 2 napban... De azert koszi...

Probald ezt a grafikai beallitasokhoz.
http://www.wasdie.blogspot.com/

Letoltod, es csak el kell inditani. Az elso inditasnal kerdezi, hogy hova van installalva a crysis2. Azt megadod neki, aztan allitgatsz, es mentes, majd ebbol a progibol kell futtatni a jatekot...

Sok szerencset!
Üdv Mindenkinek!Tudom,hogy a menübe nem lehet állítani részletesen a játék részletességét ugy tudom van progi honnan tudom leszedni illetve hova kell azt másolni stb. segítsetek ebben köszi 😊
alma2
Anelkul, hogy nagyon atereztem a problemad 😊 Azt probaltad, ha leveszed az erzekenyseget es ugy erzed jol mozog, de lassan, utana meg a jatekban felveszed az erzekenyeseget, "hogy ne kelljen 5x meghuzni" akkor nem lesz jo ?

szerintem

Szevasztok: Nekem egy kerdesem lenne. Egerrel kapcsolatosan.
Ugral az egerem jatek kozben. Egyszeruen keptelen a finom mozgasokra. Pont most vettem egy gamer egeret, e miatt a jatek miatt. Egy Razer DeathAdder-t. 3500 dpi, 1 ms response time, meg kis millio szir-sz*r rajta, es nem tudok jatszani. Ha leveszem a dpi-t akkor eleg finoman lehet iranyitani, de akkor meg 5X kell meghuzni az egeret, hogy 180 fokot forduljon, olyan lassu. Ha meg felrakom 3500 dpi-be, akkor a gyorsasag jo, de keptelen vagyok finom mozgasokra. Pld: messzirol tavcsovel lonek egy ellent, es egyszeruen nem vagyok kepes ravinni a celkresztet. Vagy melle megy, vagy fele, vagy atugrik rajta. Finoman probalnam huzni, de egyszeruen nem indul el az eger, amikor megmozditom, utana meg tulmozdul a celponton. Baromi idegesito. Foleg, hogy most koltottem egy "kalap" lovet egy egerre.
Nem tudja valaki mi lehet ez ? Vagy csak szimplan bena vagyok? Nem eleg az FPS-em a jatekban ? Nem tudom. Nagyon regen jatszottam mar FPS jatekokat...
Valami, otlet, vagy segitseg ?
Elore is koszi !!