CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordításról van valami hír?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még mindig eladó a Limited Edition CRYSIS 2-õm 5e Ft-ért!!!!!!
Ha valakit érdekel írjon az [email protected] címemre!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
letöltöttem zet a progit:
Crysis2AdvancedGraphicsOptions
kikapcsoltam a motion blur-t.de semmi változás.mitõl lehet ez?van valami más megoldás arra hogy kikapcsoljam mert megõrülök ettõl a sok homálytól.
\"fingjál bele a rencerbe\"
(mondjuk mit várjunk, ha megvétel nélkül is lehet multizni...)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ha igaz is lenne 3 hónap múlva már senki nem emlékszik a gamere!
Next PC upgrade: 2022
sztem huzzál el magadban, oda mondjuk a warez topicba!!!!
most aztán megint futhatsz sírni a modikhoz nyugodtan, sötétszektor...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az ACB meg EGYÉRTELMÛ, mert kurvasokan veszik, Homefrontot hiányolom még a dobogós helyrõl.
PC:
1. CRYSIS 2
2. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
3. THE SIMS MEDIEVAL
4. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
5. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
6. SHOGUN 2 TOTAL WAR
7. LEGO STAR WARS 3
8. DRAGON AGE 2
9. ASSASSIN`S CREED 2
10. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
11. ASSASSIN`S CREED
12. CALL OF DUTY: BLACK OPS
13. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
14. COUNTER-STRIKE 1: ANTHOLOGY DVD
15. HEROES V Gold Edition
16. THE SIMS 2 BASE GAME
17. THE SIMS 3
18. FIFA 11
19. GTA SAN ANDREAS (PG)
20. THE SIMS 3 LATE NIGHT
Xbox 360
1. CRYSIS 2
2. LEGO STAR WARS 3
3. KINECT SPORTS
4. FIFA 11
5. CALL OF DUTY: BLACK OPS
6. DANCE CENTRAL
7. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
8. HALO WARS
9. ALAN WAKE
10. KINECT JOY RIDE
PS3:
1. CRYSIS 2
2. LEGO STAR WARS 3
3. KILLZONE 3
4. CALL OF DUTY: BLACK OPS
5. FIFA 11
6. GRAN TURISMO 5
7. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
8. DRAGON AGE 2
9. FIGHT NIGHT CHAMPION
10. SPORTS CHAMPIONS
Mindenhol elsõ a Crysis 2 😄
1. CRYSIS 2
2. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
3. LEGO STAR WARS 3
4. THE SIMS MEDIEVAL
5. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
6. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
7. SHOGUN 2 TOTAL WAR
8. FIFA 11
9. CALL OF DUTY: BLACK OPS
10. DRAGON AGE 2
11. ASSASSIN`S CREED 2
12. KINECT SPORTS
13. NEED FOR SPEED HOT PURSUIT
14. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
15. ASSASSIN`S CREED
16. THE SIMS 3
17. TRANSFORMERS 2
18. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
19. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
20. COUNTER-STRIKE 1: ANTHOLOGY DVD
az szép
csak kérdezem mert nem vágom a fejlesztõ-kiadói gárda tagokat.
Nem minden poénnál erõltetett, de láthatunk néhány helyen abszurd szarságokat, nem 1 esetben azt is hogy 30.-án felhívják a tagok figyelmét is hogy holnap lesznek fars hírek és majd figyeljenek jól....omg. 😄
Viszont a másik hogy PC-re ne legyen több cry, az ha vicc is de nem annyira távoli jövõ amúgy ahogy alakul a dolog. 😊
Elég jól ja vajon 1 vagy 2 ember dõlt be neki?
Bár elég sok debil már fuckolta a Cryteket.Látszik az emberek nem szeretnek neten keresgélni.Mert nehogymár 15 sec plussz idõt elvegyen másból
Ha nem, meg lehetne próbálni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak a Crytek mappa vagy valahova máshova ?
Probald ezt a grafikai beallitasokhoz.
http://www.wasdie.blogspot.com/
Letoltod, es csak el kell inditani. Az elso inditasnal kerdezi, hogy hova van installalva a crysis2. Azt megadod neki, aztan allitgatsz, es mentes, majd ebbol a progibol kell futtatni a jatekot...
Sok szerencset!
szerintem
Ugral az egerem jatek kozben. Egyszeruen keptelen a finom mozgasokra. Pont most vettem egy gamer egeret, e miatt a jatek miatt. Egy Razer DeathAdder-t. 3500 dpi, 1 ms response time, meg kis millio szir-sz*r rajta, es nem tudok jatszani. Ha leveszem a dpi-t akkor eleg finoman lehet iranyitani, de akkor meg 5X kell meghuzni az egeret, hogy 180 fokot forduljon, olyan lassu. Ha meg felrakom 3500 dpi-be, akkor a gyorsasag jo, de keptelen vagyok finom mozgasokra. Pld: messzirol tavcsovel lonek egy ellent, es egyszeruen nem vagyok kepes ravinni a celkresztet. Vagy melle megy, vagy fele, vagy atugrik rajta. Finoman probalnam huzni, de egyszeruen nem indul el az eger, amikor megmozditom, utana meg tulmozdul a celponton. Baromi idegesito. Foleg, hogy most koltottem egy "kalap" lovet egy egerre.
Nem tudja valaki mi lehet ez ? Vagy csak szimplan bena vagyok? Nem eleg az FPS-em a jatekban ? Nem tudom. Nagyon regen jatszottam mar FPS jatekokat...
Valami, otlet, vagy segitseg ?
Elore is koszi !!