CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Gta 4 a látványon kívül visszafejlõdés volt a Sün andrához képest,a sztori pedig unalmassá vállik ahogy a játékmenet is kb a játék felétõl.
Shift 1: A kormánykezelés kritikán aluli volt ami autósjátékban azért...És nem javították,moddereknek kelle úgy ahogy rendbeszedni,csakúgy mint a nevetségesen oldalra pattogó autókat..
Rdr jóvolt,a pc-sek csak sajnálhatják hogy nemjött és nem is fog.
BUlletstorm: agyatlan hentjáték, látványos hangulatos,nem is akart több lenni ez van akinek bejön van akinek nem,nekem nem de feleslegesen nemfikázom.

Itt a C2,nincs dx11 meg favágás szimuláció,vannak bugok,és a multi egyenlõre elcseszett. Hogy szarlenne? Nem...Gyengébb mint az 1? Látványban talán esetleg,de ettõl még a hangulat az akció a játékmenet jobb mint az elsõ rész,nincs techdemo szag...De persze multiplatform cím,ráadásul ez is konzol port lett, a pc fanatikus idiótáknak egybõl megkell találni a "nagy" hibákat...Én effektíve leszarom hogy nincs dx11,és nincs favágás meg trópusi táj...A játékmenet sokkal szórakoztatóbb mint az 1 volt...
Magiszter
Április 1 van, így ma semmit nem hiszek el. Majd holnap 😄

semmi gondom vele 😊 tényleg szép,de ha lehet fokozni,miért ne<#vigyor2>

Prince23
Magiszter
Nekem a 11.2 tökéletesen mûködik minden játék alatt... nem tudom mi bajod vele.

Bokafix2
Ati-sok az új drivert kipróbáltátok már? Vagy ez is kalap bocikaka mint a 11.2?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Magiszter
Bulletstorm az ritka jó játék. Múlt hétvégén próbáltam ki és nem bírtam felállni elõle, annyira élvezetes volt! <#eljen>
GTA4 is jó volt, igaz sose vittem végig 😄
Autóssal nem játszom.
DN meg nem érdekel, de lehet megnézem.
Crysis 2-re sem mondom hogy rossz, mert jó a maga nemében. A Crytek miatt húzzák le sokan (köztük én is), hogy az ígéretek után elénk tolnak egy ilyen játékot. És ez kérlek, arcpirító!

DarkSector
nfs-nél nem csodálkozom, RDR-nél anná inkább, nem hallottam még hogy valaki fikkantotta, max azt hogy pc-re miért nem gyütt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
én már megszoktam, minden fikáznak a mai világban....GTA 4 kijött fikázták, NFS shift kijött fikázták, Read Dead Redemption kijött aztis szidták....Bulletstorm kijött aztis, Crysis 2 aztis....Duke Nukem kijön (?) aztis szidni fogják mint a bokrot....bármi jön szar...ezvan 😊
ugyanez a tendencia a filmeknél is....Termi4 szar, 2012 szar, Battle LA szar....minden szar....és ahogy protector irta...ha kinyulna egy kéz a monitorból és kiverni azis szar lenne, mert nem törölné le utána a genyót a falról xD
mindig vannak olyan emberek akik eröltetik a negativumot, pl érdemes megnézni, AVATAR....azért volt ottis egykét elvetemült, de nézzetek meg egy imdb szavazást....átlagosan vannak 80-90% os votek, én vagy egypán 1 pontos is, azok biztos direkt csinálták, érdekes dolog ez.....
meg birom mikor van egy hiba egy játékba, és leirják hogy gyerekek 2011van ez nem fér bele....hiba mindig van , és mindig lesz is 2025ben is lesz hiba, ha nem lenne hiba, megbomlana a téridõ kontinium....xD
Tökéletest soha semmien ember nem csinál.....soha nem épitenek földrengés álló épületet, illetve épitenek olyan ami simán kibir egy 10es erõsségüt....és milesz ha eccer lesz 30as erõségü? 😄 tehát semmi sem tökéletes.....sokan olyan dolgokat várnak el hogy eszméletlen....
The Protector
Akármennyire fun dolog populáris dolgokat fikázni ez a játék tanult a hibáiból és egy nagyon klafa AAA kategóriás lövöldét kaptunk.Most mit vártatok?Kinyúl egy kéz a monitorból és kiveri a farkatokat?

Gyönyörû graf,élvezetes játékmenet,jó hangok,BARÁTI GÉPIGÉNY.Mi kell még?
Sztem nagyon jó lett.

Akinek nem inge ne vegye magára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21

Legszebb jelenet....😊
asysoft
Tény, hogy ott kevésbé lógott ki.

Jason:
Nekem az elõdök is tetszettek (gépigényt leszámítva, dehát õk a "jövõ konfigurációira írták", amelynek eredményeképp még ma is szaggat egy felsõ középkategóriás konfigon (lehet, hogy egy csúcson már nem)), de ez más, inkább filmszerû élményt nyújt. Nekem bejött, jöhet a 3!<#idiota>

priluki:
Kettõt kattintasz a Crysis2 ikonra a desktopon😊 Viccet félretéve, mi a gond a grafikával? Nem 4096x4096-os textúrák vannak a kavicsokon?😊 Mutass nekem egy szebbet (hasonló környezetbelit).

/*WTF?!*/

JaSoN HuNTeR
A Felezési-Idõ inspritálta a Crysis készitõit. De azért van egy kicsi COD is a Crysis 2be.

De szvsz sokkal jobb mint az elsõ rész, az egy optimizálatlan sz*r f*s a mostani gépemen akad és három tár kell egy ellenséges emberbe ja az alienekrõl már ne is beszéljünk!!!

Amúgy hova tüntek a elsõ rész polipja meg azok a kis vackok?[ja MEG A KOREAIAK XDDDDD<#idiota>]

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

és hogy tudom elöcsalni ezt a gyönyörû grafikát?

Rage47
csak itt bénán oldották meg a némaságot, míg HL-ben teljesen jól passzolt...
asysoft
Szerintem azért lett néma a hõs, mert megtetszhetett nekik (figyelem Jason!) a Half-Life, engem 1-2 helyen emlékeztett rá😊 Egyébként én sem értem, Nomad, de még inkább Psycho nem volt különösebben csöndes, kár volt most belehozni.

/*WTF?!*/

DarkSector
Hogy rendet tegyünk a látványt illetõen, nem csak én mondom hogy szép dinamikus!

"Ami a lényeg

Gondolom, már mindenki azt várja, hogy mikor jön végre a grafika, ami a sorozat legfontosabb tulajdonsága. Nos, kérem a dobpergést és a drámai csendet, mert eljött az a perc, hogy a látványról is szóljuk, ami... lenyûgözõ. De tényleg, a Crysis 2 valami hihetetlenül jól néz ki , a képek a felét sem adják vissza annak a dinamizmusnak, amit a program futás közben mûvel. A fények olyan szemet gyönyörködtetõek, hogy máris átvették a trónt a Dead Space 2-tõl, a karakterek bõrén szinte tapintani lehet az izzadságot és a koszt, a textúrák pedig az esetek túlnyomó részében szép élesek. Bár vannak pillanatok, amikor a CryEngine 3.0 visszafogja magát, ezek legtöbbször a szûk, belsõ terekre korlátozódnak. Odakint egészen döbbenetes látvány tárul elénk, és meg kell hagyni, ennyire jól még egyetlen játék sem érzékeltette, milyen lenne egy nagyvárosi háború napjaink Amerikájában. S mindennek az ára? Semmi, kérem, szinte semmi. A tesztgép nem egy erõmû (AMD Athlon II X2 @ 3,4 GHz; Radeon HD 5770; 6 GB RAM), de 1280x720-ban maximumra húzott beállításokkal is jól futott rajta a játék, mindössze egy-egy helyen tapasztaltam lassulást. 1920x1080-ban már vissza kellett venni az eggyel alacsonyabb fokozatra, de a sebesség ott már élvezhetõ volt (40 fps körüli értéket mért a Fraps). A Crysis 2 egyébként konzolokra is megérkezett, és a látvány mind Xbox 360-on, mind PS3-on pazar -- a hardverek képességeihez mérten, persze. Az egyedüli ok, ami miatt kesereghetünk, a DX11-es beállítások hiánya. Bizony, a Crysis 2 a régi DX9-et használja, noha lehetséges, hogy késõbb lesz egy DX11-es javítás (ez sem 100% egyelõre, sok az ellentmondás), sõt, a részletes grafikai opciók is csak egy apró extra programmal hívhatóak elõ."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah csakhogy valami olyannal viccelõdnék, ami nem ennyire közömbös, egy ilyen hírre senki nem riadna fel annyira hihetõ.
Máskülönben viccnek megteszi, ha az a cél hogy elhidjék minnél többen. 😊

Beszarnék ha pár hónap múlva a fejlesztõk nyilatkoznának ilyet. 😊

grebber
Ezt holnap kellett volna ellõni akkor van elseje.Meg aki ennek bedõl annak tényleg nem értem minek internet. kb 20 másodperc kideríteni hogy kamu volt!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Nya most végeztem rendesen a singlével....azért a vége felé, a híd meg a central park téma, azért az nem kicsit odakúr! Evvan nekem bejön....
És egykis Húsvéti Tojás :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skynet, a logó is hasonlit, tiszta terminator feeling 😄
Fpocok
Hmm... bocsi, hogy fikázni mertem a játékodat. De semmi gond, dugd csak a fejed a földbe és mormold magadban, hogy "NEM KLÓN! NEM KLÓN" Hátha valósággá válik <#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Bayonetta mûfajának egy kiemelkedõ alkotása, csiszolt gyémántja. Annyira klón mint hogy a Crysis klónja a HLnek, egy mûfaj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Ugye tudod, hogy ugyanaz csinálta, találta ki mindkettõt? Ha nem ez lenne a helyzet, akkor talán rá lehetne fogni, de így?

Totti5
Tehát egyet sem.

DarkSector
Jogos. elnézést a helytelen írásért!
Cryteck=Crytek

Fpocok
Jajj, ne mondd már azt, hogy az nem egy DMC klón... csak nõi szereplõvel. Ezt most inkább ne csináld.

DarkSector
Ez pl nekem nem gyün be, nem vagyok buzeráns, csak utálom ha a tps-ekben csajok keménykednek...de ettõl független más bajom nincs a játékkal.

Totti5
"Egymás klónjai: DMC, Bayonetta"

Hány másodpercig játszottál mondjuk a Bayonettával?

Smithwarden
(Crytek)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Jah de vágod miért?
mert a nagy játékokhoz manapság 4-6 év kell, ezeket nevezik exeknek általában.

Tucatjáték van mind3 gépre.
Exek is vannak mind3 gépre. ebben nem látok problémát. 😊

lolSL
<#szeret><#szeret>

Fpocok
Tucatjáték:
-Évente kijön: CoD, Fifa stb
-Egymás klónjai: DMC, Bayonetta

DarkSector
Ez butaság kedves barátom.
Ott csak max a grafikára vonatkozik, ami valamivel csúnyább mint pc-n, és itt a csavar, ebben van a poén mert ott nem a grafikával akarnak elkapni, mivel nem kell hardver-t eladniuk....

Mit is értesz a tucatjáték címszó alatt? amiket pc-re áthoznak?
Vagy amiket a játékosok nagy része megvesz és játszik vele?
Ez nem olyan mint a LIMITED EDITION, hogy annál értékesebb valami minnél kevesebb ember veszi meg. 😊

Sok-sok-sok jó játék van ami nem ultra felbontáson megy viszont kurvajó élény maga a játék.

DLC-kkel egyetértek, de PC-n azért van ingyen, mert mire pc-re kijön konzolon a játék feleannyiba kerül kb, szóval a dlc-kkel együtt nem jársz rosszabbul.
(kivételek vannak)

Valamint ugye nehéz hasonlitgatni, mert nincsenek ellenpéldák pc-n, én ezért hülledezek ezeken mindig, nem minhta más véleménye végett én nem játszanék a kedvenc tps-eimmel. 😛

Még egyébb? 😊

Fpocok
No offense, de soha nem hallottam eddig róla 😄

Fpocok
Ez csak a PCre igaz. Konzolon kicsit másképp néz ki:
Tucat játék+sok DLC =profit.

Dragon Gang Bang 2

DarkSector
(a szidást arra írtam, ha netám utána még nem tetszik azt tudom hogy most nem szidtad. 😊 )

Állítólag nem olyan lesz.
Nekem sem jött be a Far Cry 2, azért nem mert KURVÁRA utálom ha 8-10 ember történetét kell vinnem egy sandbox játékban, mehetsz amerre akarsz, csak a story ellaposodik hamar részemrõl.

Távol álljon tõlem, hogy szidjam a játékot, hiszen tényleg nem láttam még. 😊
Annyit írtam, hogy egyenlõre nem keltette fel a figyelmemet. Nem a grafika miatt. A városi tereppel nincs semmi bajom. Ha a Far Cry 3 olyan lesz mint a 2. rész akkor nem kell. 😊

DarkSector
Persze soha senki nem csalna a multiban, de ha mégis (olvassátok el):
Cryteck vs. Crysis 2 csalók.

DarkSector
StarCraft 2 esetleg.

DarkSector
Jah mutass 1 ilyet pc-n.
És másodiknak a minõség itt van, csak érthetetlen okból nem veszik észre a játékosok.

Meghát a minõség ugye nem a grafikára értendõ most gondolom amit írsz (nem mintha ebben valami is csúnya lenne). 😊

DarkSector
Semmi gond szíved joga, hogy szidd ha nem tetszik, csak annyi hogy tégy egy próbát legalább havernál, ne más hsz-ból írd le a játékot. 😊

Mutattam a textúrákat, szóval baromság amiket írnak hogy nem szebb éppen csak a környezet a dzsungel helyett betondzsungel.

Textúrákra ha nem is szebb de nem csúnyább a régitõl.
Mint mikor otthonról elmész nyaralni hawaii-ra.
És mondod hú gec de szép Hawaii. Attól még a minõség nem szebb csak a környezet stílusa okozza ezt az érzést.

De figy ha dzsungel kell. És Afrika megteszi akkor Far Cry 3! 😄

JaSoN HuNTeR
Minõségi játék = Sok profit.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
Bezonyám.
Szarházi mert kiadtak egy Alpha verziót, sok ember végigvitte abból ítélt, ebbõl kifolyólag sok rendelést visszamondtak, Cryteck okos volt, végre látta hogy kár dx11 is ölni pénzt, mert a sok melót leszarja mindenki.

Énis belenéztem, igaz kicsit de belenéztem nem tagadom, énis benne voltam.

De megértem õket ahogy eddig más játéknál is írtam, nem a 2 szép szemünkért csinálják. Én is szarnék bele haa lopnák a termékemet bármennyire is az ember egy kényelmes lény könnyen hajlik az ingyenes dolgokra. Ez van. ect. ect.

A sok korrekt játékost is megértem, akik megvették. Mindenkit megértek, de õk nem hibásak ha profitot akarnak hiszen azért dolgoztak.

Szóval #6895 a játékosok veszítik el az exeket, nem pedig az EA és nem egy konzol (ami egy müanyag+vas darab).
Lehet nyugodtan warezolni, szép lassan majd ez lesz minden játékkal vagy csõdbe mennek vagy átmennek oda ahol lové van. 2011 van ébresztõ.

JaSoN HuNTeR
Biztos néma volt... Crytek csak a profitra hajt lesz*rja milyen játékot add ki csak nekik sok pénzük legyen.

...Crysis elsõ része...

Majd egyszer biztos megnézem. Azt én nem bánom, ha lehúznak egy játékot, már nem csalódok akkorát (max kellemesen). 😊
Egyébként a Crysis része is jobb lett, mint amilyennek lefestették. Sajnos a mai világban van mikor 1 évet is érdemes várni egy játékkal, amíg összekalapálják, elfogadható ára lesz stb.

Fpocok
Amúgy arról nem is sokat hallottam, de engem kibaszottul zavar, hogy a fõhõsünk egy noname, sebeszél hõs. Azért 2011 ben ez már nagyon ciki. Semmi személyisége sincs, de gondolom ezt a nem-rpg-ket játszókat nem nagyon érinti. Nála még Nomad meg Psycho ról is többet tudtunk.

Fpocok
Melyik a másik?

JaSoN HuNTeR
Crytek elég nagy sz*rházi... Dugja fel az összes konzolt a s*ggébe és sz*rjon pénzt.