CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs valami console parancs vagy ilyesmi amivel engedélyezni tudom a 3D Options-t?
DarkSector
Jah Doom engemis jobban rdekelt eddig is, csak a Rage elõbb jön azért írtam azt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
DNF2 elõtt kijön?

DarkSector
A sok-sok hype. Megfertõzött.
Tedd már be mai szemmel, nem különb a többitõl, max néga 2 deszkát beraksz egy dombra hogy fel tudj menni, mai játékokban is vannak ilyenek, régebben én is kis fostos voltam megettem mert annó valóban nagy szám volt a palettán.

Ma kijönne szemem se rebbenne, lehet a Episode 3-at ezért nem merik kiadni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Rege-et felejtsétek el.Már többször mondták a Doom 4 sokkal szebb lesz szóval igazán abban fog kiteljesedni mit tud az id tech 5.

Next PC upgrade: 2022

A HL2 nem játék,egy életérzés😊
Stílusa,atmoszférája van,Oan mint 1 egéritató,cseppekben adagolja azt amit akarok😊)
az elejétõl a végéig jól átgondolt ,felépített világ...az amit aláraktak techonológiát pedig félelmetes😊

DarkSector
LepipálT mindenkit, múltidõben sajna.

DarkSector
Ezt senki sem tudja, ahogy azt se hogy mirõl beszélnek. 😊

DarkSector
Igen ez igaz az durva lesz, kár hogy tiszta négyszõg minden.

TheGrinder
<#eljen>

Isten egy átlag ember volt? Véletlenül nem Jézusra gondolsz?
<#fejvakaras><#ejnye1><#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ebben az egy dologban mondjuk egyetértek. Már mint hogy a Valve lepipál mindenkit. Mindenben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Igen az egyikrõl beszélsz, mint természetfeletti lény, holott egy átlag ember volt.
Mígy a másik egy állat, és az valójában is az.

3D tévén szeretnék játszani, de mivel 4850 videokarim van, nem ajánlja fel a 3D opciókat. Nem lehet ezt valahogy kijátszani?
lolSL
de nézd meg a portal2 videokat, ugyanaz az engine, de beteg ahogy kinéz

õk legalább nem kamu marketingelnek és 3 év alatt portolják ugyanazt konzolra mint a crytek, hanem van látható fejlõdés játékról játékra
+AI director, reagálás a játékosok lelki állapotára nem épp mindennapos feature. sokkal úttöröbb fejlesztõ a valve mint a többi bagázs, csak nem olyan látványosan teszik.

A Half-Life 2-t a többi játékhoz hasonlítani olyan, mint ha Istent hasonlítanád egy csimpánzhoz...

DarkSector
Abban a kis dlc-ben beletették.

Erre a videora én is emlékszem. A fullban még sem volt benne 😞 igaz sok más effect is hiányzott.

DarkSector
Asztakurva.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Gondolom ipad

lolSL

motion blur is van engine váltás óta

DarkSector
jah bocs, de valszeg valami kezdetleges semmitmondó, kb mint a crysis 2-ben a dx11-es effectek. 😊

Fpocok
Tudtommal HDR volt a HL2ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Kb majdnem mindenben egyetértek, de miaz hogy konzolgraf? 😊
Új szleng. 😊

Valamint a HL2-õt hagyagoljuk, egy fos, jó fizika azt szevasz van, idióta textúrák, csittegõs hangok voltak benne, a source grafban 1 jó volt, hogy nem volt benne post proc. meg blur, meg hdr. mert valakiket zavar... 😊

Rage az ütni fog. Carmack nagyon készül 😊

a Rage és az Újabb carmack motor megjelenését Úgygondolom nagyon elhúzták,Tavaly kellett volna megjelenni hogy vmelyest lenyûgõzze a Piacot...
Nyilván énis csak PreShotokat,Videókat láttam az Enginbõl de engem nem különösebben fogott meg,...
Így 2011ben pedig méginkább ellaposodik az egész,..és az egész legnagyobb hibája hogy nem próbál fotorealisztikus lenni,Megmarad annak aminek a Doom3ban láttam,elnagyolt Mûanyag karakterek,1 Újjab KonzolGraf..,pedig így már csakcsak elvárnám hoyg végre legyen már vmi Ütõs ami magában hordozz a !!CRYSIS 1 Stílusjegyeit,Az La.Noir arcmimika megjelenítését a Half Life Történetmesélését ne adj isten az Uncharted kidolgozottságát,Red dead-et pedig még toltam.

A half life 2 volt az elsõ lépcsõfok a valódi nextgen felé,..majd jött a Crysis,..nem gondolom hogy a Carmack motor lesz a Következõ Szint,és nem is a most kiadott cryengine

DarkSector
Nézzétek meg a korrekt animációkat, effecteket, és egy prev-gen konzolon fut, ha lenne ereje többre, a fejlesztõkön nem múlt volna. 😊

DarkSector
Igen mondom a BF3 az loszar, lesz benne néhány effect, textúrák ugyanolyan gagyik a videóban is, mint az elõdökben, csak Animáció+sok effect ami dob rajta.

Sok sok játék elõbb használta ezeket a fícsõröket már (Crysis 1-2, Killzone 1-2-3...még biztos más is van)

Én ezért sem vagyok annyira padlón, még jön a RAGE is.

grebber
Attól függ mikor jön a következõ Crysis. Mert ugye pár éven belül jön az Unreal Engine 4 vagy bármi is legyen majd a neve!
Meg majd jön a Doom 4<#taps>

DarkSector
Jogos az is elég szép lett.

DarkSector
Majd visszatérünk rá. 😊

DarkSector
Túl sokat képzelnek a játékosok az egész mizériába, az effectekkel teletûzdelt low textúrás atomjáték majd nagy pofáraesés lesz. 😊

Ezt borítékolhatom.

Persze még nem játék, csak bemutató, tehát csak kb érezteti hogy mire képes, majd sokan padlót fognak ha majd kijön az elsõ gém.

Crysis 2-nél is komoly játékot dobtak össze, a következõ fps is magamögé utasítja majd ezeket a szarhitboxos BF-eket, meg persze ebbe a cod is beletartozik, meg minden.

A Cry 1 a legszebb volt anno most a Cry 2 tarol, a következõ bármi is lesz gyalázni fog.
Én szóltam majd visszatérünk rá jövõre. 😊

Smithwarden
Egy katonai, BF-szeru mod elegge kozel kerult a vegso allapothoz Crysis 1-re, de nem adtak ki vegul, mert nem lattak ertelmet. Vartak a Crysis 2-re, mivel elmeletileg nincs nagy kulonbseg a ket motor kozott es at tudnak dolgozni nem tul nagy meloval.
A masik dolog amiert nem adtak ki, hogy a Crytek elegge baszott rajuk, hiaba igergettek, hogy tamogatjak es segitik a moddereket.
Casus Belli (Crysis 1 / 2? mod)
Meg most is szuper lenne ha sikerulne kiadniuk valahogy, de lassan jon a BF3 es az ugy nez ki durvan odabasz technikailag ennek is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

grebber
Ezek csak videók egyenlõre.Eddig egyenlõre szinte 0 Cryengine 3 licensz van.
city interactive az aki talán fog valami szépen hozni nekünk (Chrome 4bõl is elég szépet kihoztak)

lolSL
ez nem game.. cégeknek csinálnak kiképzõ/bemutató szoftvereket. source-al is készültek mûtét szimulációk pl, amikben bizonyos dolgok sokkal részletesebben egy játékban megjelenõnél, de nem sok dologra fókuszálnak.

Smithwarden
Ez a 120Hz-es dolog engem is erdekelne.
Vegigneztem a konzolparancsokat, de persze nem igazan talaltam ilyet benne.
Lehet hogy ezt (is) "elfelejtettek" a PC verzioba belerakni a Crytekesek.

Bence94
ügye csak irona akart lenni ? frostbite 2 rulez na az lesz a megtestesült PC game!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
BF3 R.I.P.

grebber
Vannak ott még über videók.De ahogy nézem a licenszeket megint alig veszi meg valaki 😞

Smithwarden
Miota meglattam par eve a Cryengine-t, valami ilyesmi katonai jatekot szeretnek latni ezzel a motorral...csak hat ezt meg is kellene csinalnia valami fejleszto csapatnak vegre.

FlyHigh
Azt hol tudnám beállítani, hogy 120hzen fusson a játék? Valamiért mindig 60-on indul és nincs képfrissítési opció a menüben sem a configurátorban.

Thrash \'Till Death

Nekem is volt, fõleg a napfényes részeken kinn a szabadban úgy vibrált a kép hogy alig lehetett tõle látni, legfrissebb driver mellett is.
Valami nyilván el lett cseszve a fényeffektekkel. Sztem túl erõsek a fények alapjáraton is.
Na de mindegy... megszüntethetõ, csak nevezd át a Crysis2.exe indítófájlt rift.exe-re, vagy dirt2.exe-re és meg is szûnik ez az idegesítõ bug.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

hálás köszönetem !!
lolSL
users/user/saved games

windows 7ben hova menti le a mentéseket? se a dokumentumokba se a mappájába nem találtam nyomot.
Shep
Kösz. Na akkor addig nem kezdem el újból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Jövõhét végére ígérik!