CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Te még mindig gyurcsánynál tartasz? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lolSL
ORBAN MUST DIE

Frank99
neki ez a "hobbyja", SG adatlap:

"A szám az nagy, de nem vagyok Gyurcsány"

innen való, ha törli, az már a múlt...
mit vársz tõle?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
mert gyökér...

TaRka0107
1.1 patchet tedd fel, aztán pedig a 0-val😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Sziasztok!

Konzolt hogy lehet elõhívni?
MerlinW
Te sem tudod minek neked DX11...

[merlinw.org]

Frank99
faxért kell idekeverni a politikát?

DX11?

Vagy hazudott az EA mint Gyurcsány?
darkstreet89
De amúgy mivel a pak fájl kivannak bontva ezért ne nagyon mennyetek úgy multizni azért is van mellette 2db bat fájl ami vissza nevezi a textura.pak-ot!!(Mert azt elfelejtették oda írni 😊)

darkstreet89
Mert nem jól telepítetted azért hány össze mindent xd
De jó,hogy mellékeltem hozzá le írást mert ha úgy csinálod akkor tuti nem hány össze semmit ! 😊

arty
<#eljen>

Forza.

orichalcos
Grafikai mod téren nics valami újdonság? Textúrák vagy valami hasonló?
Az elõzõt ismerem, de az új patch-el nem mûködik együtt. Lsd képek pár hsz-el korábbról.

Egyébként azokon a pályákon ahol fekete textúrák vannak(pl Lighthouse), azoknak a pályáknak a textúráit nem lehet lecserélni a béta-ban találhatóra? Ott ha jól tudom nem voltak ilyen gondok.

My streams: https://beam.pro/oriic

Frank99
tisztára mint egy RPG nem?
<#mf1>

Ez talán a legnagyobb gond ezzel a játékkal, meg az elsõ résszel még inkább. Ha elég türelmes vagy és mindig kibekkeled egy sarokban hogy visszatöltsön a láthatatlanság, szinte az összes ellenfelet simán megölöd. Aztán elszaladsz, megint visszatölt, láthatatlanná válsz, újra...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Jajj te kis babuci... fogjam a kezed, miközben végigviszed a kampányt???
lolsl után én vagyok itt a legnagyobb konzol utáló... de ez az egy feature, aminek örülök, ha nincs. De komolyan... mi értelme van annak, hogy percenként ment az ember? Persze értem én, gyorsan végigfutni rajta, hogy elmondhasd, hogy ez is megvolt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Áhhh majd ugyis tele lesz a net, vagymár van, minél késöbb találtok rá, annál jobb, addig én nyugottan játszok.....de azért néz át abba a másik topikba...😉
Frank99
nem rossz, csak idõnként (asszem 2x volt ilyen) asztalcsapkodós.
végigtoltam, egy kicsit unalmas volt a spóra tornyok kiiktatása, többet vártam a végére, nem ezt megismételni...

a végén a láthatatlan kis mocskok nem voltak kemények...
asszem spoiler nélkül is belefért.

9/10 nálam.

ma szerencsém volt találkozni egy aimbotossal...bejött a szerverre, hirtelen meghaltam, láttam kill camben hogy vagy 4 gyereket 10 mp alatt leszedett, mondom ránézek a statjára és 5/0 KD pedig 1 perce se lépett be...all chatba szóltam és kiléptem. egy killje volt velem, örüljön, a kedvemet nem sikerült elvennie a szerencsétlennek. (bár elég jó szerver volt, sajnáltam ott hagyni)
Attelee
valami elérhetöséget ha tudsz a másik topikban szivesen látnánk!<#banplz>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

kill3r21
nah ennyi volt a nyugisabb multi, van krekk az 1.2õhõz, és a hackek is jöttek rendesen....tehát crytek megoldotta a gondot, kemény 3 napra 😄
grebber
Nincs,de jó is ez így picit nehezebb lett mint elõdje de még így is könnyû!

Next PC upgrade: 2022

A quicksave hiányára még mindig nincs megoldás? Én már félbehagytam a játékot, mert rohadt unalmas végigvinni ugyanazt a 20 perces részt, ha a checkpoint elõtt megdöglök. Sajnos elég nagy csalódás ez a játék az elsõ részhez képest. Az az érzésem, hogy a konzolra való fejlesztés ezt a játékot is megölte.
problem officer?
Gideon Wieth
Oksa, nem frissítést kiszoktam nyomni mert idegesít 1.1en vok most :-) Köszi a választ 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Malakai
Bug, ha 1.2-re frissítettél és továbbra is csinálja, akkor mormolj el pár szidalmat crytek javára, ha nem, akkor meg frissíts 1.2-re. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gideon Wieth
Sziasztok! Miért van az hogy egyszer csak onlynature eltûnnek a nehezen összegyûjtött pontjaim amikkel a ruhát fejleszthetem ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Armagedown
az utolsó elég buzis <#vigyor>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Köszi..dehogy eröltetem....

No a cgf-t viszont elmentettem!!!!
<#wave>

XeeN
A texturák mindent összehánynak, ne is eröltesd. A Cfg viszont egész jó.

valaki nem tudna 1 szory leirást?? mert rohadtul nem értem a végét 😞 plzz

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

MerlinW
Én a 2-õt😊

[merlinw.org]

doom yeeeeeeeeeeeeee
Shep
Nincs mit. Mondjuk én még ki sem próbáltam 😊 (Doom 3-at tolom)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszi a CFG-t(ket)..de nálam elég fura lett a játék..pl a menü szép szines csíkos, no meg a füst a viz, a vér....sok kockából áll...hehe...

Frank99
kösz, láttam tegnap youtubon, majd ma folytatom

bowari
Ott B-t kell nyomni és megkell jelölni azt az idegen repülõt,aztán vadászgépek lezúzzák,ekkor re mehetsz balra nyitva lesz az exit ajtó...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Frank99
ránéztem a youtubon, asszem nem kell ugrani..
holnap folytatom
thx!

Fpocok
Dobj egy sceenshotot, nem tudom merre jársz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
itt vadulok meg!

már 10x elértem odáig, ahol felül a két idegen jobbról /balról áll.
kinyírtam, és nem bírok akkorát ugrani, hogy ne halljak meg.....

help?

Valakinek meg van a HD texturához a "Javított CFG", mert a link már nem él!!!!!
Köszi!!!

Black Ghost
Ugorj a szemben lévõ épületre, lesz ott egy külsõ rácsos felvonó, állj rá pár pillanat múlva le fog szakadni, ennyi már lenn is vagy.
Armor mode-ot kapcsold be, és túléled. De ne teljesen az utca szintjéig ugorj le! Át kell ugranod az egyik szemben lévõ épületre, ami a bal feleden van...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most pontosan nem tudom mire gondolsz, de nagy zuhanások elõtt a páncélt kapcsold be, hátha úgy kibírja.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogy kell megcsinálni azt amikor a dead man walking küldetésben a wall street tetejérõl kellene lejönni de ha ugrok meghalok?
kössz
Van egy kettõ amit valamelyiket alien ette meg úgy kell ... belõle. <#vigyor>
Frank99
még egyet nem találtam :-)

grebber
Ezek a rohadt kulcsok meg szuvenírek jól elvannak rejtve!Sosem lesz ez 100% 😞

Next PC upgrade: 2022

Malakai
Reméljük.
Szerencsére nekem semmi vga gond nem volt, szépen fut a játék.
Én az anti-cheat dolgoktól várnék még sokat, mert a multi egész szimpi, de úgy tûnik nem ez a javítás fogja megoldani ezt... :/
A pontvesztések úgytûnik egyelõre, hogy megjavultak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Synchronous
Remélem használ valamit. Nekem az volt eddig a gond hogy a VPU recover 5 percenként idétlenkedett... fagyott a játék. Eddig semmilyen játéknál nem csinált ilyet és új a kari.
Felteszem és meglátom rendbejön-e.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]