CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
"A szám az nagy, de nem vagyok Gyurcsány"
innen való, ha törli, az már a múlt...
mit vársz tõle?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Konzolt hogy lehet elõhívni?
Vagy hazudott az EA mint Gyurcsány?
De jó,hogy mellékeltem hozzá le írást mert ha úgy csinálod akkor tuti nem hány össze semmit ! 😊
Az elõzõt ismerem, de az új patch-el nem mûködik együtt. Lsd képek pár hsz-el korábbról.
Egyébként azokon a pályákon ahol fekete textúrák vannak(pl Lighthouse), azoknak a pályáknak a textúráit nem lehet lecserélni a béta-ban találhatóra? Ott ha jól tudom nem voltak ilyen gondok.
My streams: https://beam.pro/oriic
<#mf1>#mf1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lolsl után én vagyok itt a legnagyobb konzol utáló... de ez az egy feature, aminek örülök, ha nincs. De komolyan... mi értelme van annak, hogy percenként ment az ember? Persze értem én, gyorsan végigfutni rajta, hogy elmondhasd, hogy ez is megvolt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
végigtoltam, egy kicsit unalmas volt a spóra tornyok kiiktatása, többet vártam a végére, nem ezt megismételni...
a végén a láthatatlan kis mocskok nem voltak kemények...
asszem spoiler nélkül is belefért.
9/10 nálam.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Next PC upgrade: 2022
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
No a cgf-t viszont elmentettem!!!!
<#wave>#wave>
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
holnap folytatom
thx!
már 10x elértem odáig, ahol felül a két idegen jobbról /balról áll.
kinyírtam, és nem bírok akkorát ugrani, hogy ne halljak meg.....
help?
Köszi!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kössz
Next PC upgrade: 2022
Szerencsére nekem semmi vga gond nem volt, szépen fut a játék.
Én az anti-cheat dolgoktól várnék még sokat, mert a multi egész szimpi, de úgy tûnik nem ez a javítás fogja megoldani ezt... :/
A pontvesztések úgytûnik egyelõre, hogy megjavultak.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Felteszem és meglátom rendbejön-e.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]