CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Én most vittem végig. Nekem tetszett. A grafikával elégedett vagyok. Aki azt mondja szebb a crysis 1 az vak.. Ráadásul ez még jobban is fut a gépemen. Ja és ki mondta, hogy ebbe nem lehet fát vágni? Igen is lehet! <#hehe>

grebber

Next PC upgrade: 2022

asysoft
OFF:
"(...)Így az a megállapítás, hogy az ezerféle PC hardver miatt a konzol alkalmasabb játékra..."

Pedig igaza van. Ugyanahhoz az eredményhez konzolon kevesebb számítási teljesítmény kell, mivel kevesebb a köztesréteg, valamint a fix, ismert hardver és az adott architektúrához igazított API-k miatt jobban lehet optimalizálni, az eszköz képességeit, jellegzetességeit kihasználni. PC-n utóbbit reálisan lehetetlen megcsinálni, mivel évente változik az aktuális grafikus hardwarek felépítése, hogy a driverekrõl ne is beszéljünk...
(Egyébként Vista nekem is jobban bejött, mint a 7, ha elõbbinél a fájlmûveletek sebessége nem lenne durván lassabb, még alighanem azt használnám.)

/*WTF?!*/

Dante73
Tényleg nem akarok vitázni, DE azért meg lehet nézni a Crysis 1-2 közt a különbséget. Nálam egyértelmûen az elsõ a nyerõ, pláne grafika terén.
Így az a megállapítás, hogy az ezerféle PC hardver miatt a konzol alkalmasabb játékra... Mikor mai napig nincsen semmi, ami akár csak megközelítené a Crysis szintjét, nekem túlzásnak tûnik. Abban persze igazad van, hogy mára a "háromszög+textúra" páros idejétmúlt, sõt, gyakorlatilag megjelenésekor az volt. Viszont a dx valamilyen szinten kiküszöböli azt, amit írtál, pontosan erre találták ki.
Scriptekrõl pedig annyit, hogy ma, gyakorlatilag minden autós játék irányítása script alapú, legalábbis, ami konzolról jön, míg régebben egyfajta fizikai szimulációt alkalmaztak a szoftverfejlesztõk, tehát ez számomra legalábbis, inkább konzolos ficsõrnek tûnik, nem a PC korlátjának.
Persze, mindenki a saját, rendelkezésére álló információk alapján dönt. Szerintem VAN értelme a dx10-11-nek, akkor is, ha parasztvakításnak tûnik. Szerinted nincs. (Most durva rész jön, figyelj) Én Vistát használok, pedig több mint egy évig barátkoztam a Win7-el, mert nekem jobban bejön, mint felhasználónak...
Különbözõek vagyunk, más információkat tartunk fontosnak, így más döntésre jutunk.

http://www.freetvmaci.info/

arty
alapvetõen én egyetértek veled, én is behányok a pécés tulbloomozott látványától (viszont konzolon szar(abb) a frémráta, kisebb felbontásúak a texturák és a bevilágitás is pécén sok helyen szebb, ha nem is sokkal)

de ez nem a DX9 miatt van, hanem valami idiota crytekes koncepció miatt

(talán emlékszik még valaki (nem hiszem) a Dirt2 megjelenésére... DX11 volt, tesszelált vizzel, közönséggel, élesebb képpel, hogy lássa a paraszt, micsoda különbség van az uj API alatt... késõbb a dx9 verzán is levette egy patch a homályt és dx11es élességet kaptunk, sokkal jobb sebesség mellett)

Forza.

arty
jast causon mit nézzek? elnagyolt az egész - mivel sandbox, nemigazán látni benne tech csoda megoldásokat

bf3??? lemaradtam valamirõl és már kijött, vannak a neten dx9 vs dx11 verza összehasonlito videok, képek? 😉 mert a frosbite motor eddigi produkcioja alapján a dx9-10-11 között kb az AA, ami szembetûnõ(!!!!) különbség

jobb példa lehetett volna a Dragon Age 2, ahol a dx11 mód szebb (de természetesen az túl magas labda lett volna, hiszen még a félhülye is látja, hogy a dx9 verzában DIREKT butitott a texturafelbontás, azaz nem az API miatt randább a régi APIn a játék)

Forza.

Ez a motion blur-özés alapból 1 buziság, hát még a motion blur + DOF , double-gay. <#nyes>

Hát nekem 0 DOF meg 0 motion blur kell, füst kell bazmeg meg AI meg fény. Úgyhogy ennyi.

arty
1. mondom én, hogy még mindig élnek emberek ebben a kibaszott nagy tévhitben 😄DDDD
2. konzolon NINCS directx, próbáld már meg feldolgozni! egyedi képességü hardver és programozási felület van (ami x360 esetén tagadhatatlanul hordoz pécés jegyeket) - ti itt mind a a merkating áldozatai vagytok, elhittétek, hogy a dx10-11 alapvetõ, drámai javulást hoz/hozna a grafikába, csak a rohatt konzolok miatt nem lehet. tévedés. nincs mögötte nagyságrendekkel erõsödõ hardver, ébresztõ!!

továbbra is háromszögek és texturák vannak (konstansan növekvõ számokkal, persze), finomodó megoldásokkal (új, gyorsabb AA) - és a platfrom, ami játékra továbbra is alkalmatlan, hiszen hw->os->driver->api->magas szintû nyelven megírt middleware->még magasabb, mondjuk scriptnyelven megirt játékmenet az út. erre nem lehet csodát alkotni! az ezerféle hardver miatt nem lehet a vasra programozni, vagy rétegeket megkerülni!

(és akkor a nemlétezõ fizetõképes, gtx580al rendelkezõ keresletrõl még nem is beszéltem)

Forza.

az összhatás nem jó , és bluros is

arty
ha konzolon jó, az arra bizonyiték, hogy pécén a dx verzio miatt nem "tudták" megcsinálni? wtf??

Forza.

Bence94
nos igazad is van meg nem is... elég megnézni egy natív dx 10-11-es játékot pl.just cause 2 vagy a megjelenõ félben lévõ bf 3-at.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

oroszok már 2007be megcsinálták hogy az AI bizonyos rutinjai gpu-n futnak , szóval az "ai-t" is minimum megkéne patchelni

Dante73
1; Dx9 és 10 közt VOLT különbség Crysis-ban. XP-hack-et nem próbáltam, Vistán toltam, megnéztem.
2; Majd akkor térjünk vissza a Dx9-10-11 témára, ha kijött az elsõ konzol, ami tudja. Addig ugyanis a játékgyártók rendeltetésszerûen nem fogják használni sem a 10-et, sem a 11-et. Ugyanis sokak fejében a konzol a fasza "játékgép" "célgép", így ha valami más, mondjuk egy PC jobb erre a célra, az hatalmas öngól lenne részükrõl.

http://www.freetvmaci.info/

fényviszonyok kurvára javulhatnának, az xbox kontrasztosabb bazmeg, a füst meg javulhatna 20x-osan

arty
(egyébként elképesztõ az az itteni idiotizmus, hogy hiába szép valami, ha tudja, hogy DX9, akkor az SZAR és kész és igenis DX11 logoval ugyanazt már szebbnek is látná... lásd még: crysis1 dx9-10 mód. mai napig vannak hívõi az utóbbi módnak, miszerint az szebb (mint a hackelt dx9 mód) 😄 )

Forza.

arty
namost ezekután a logón túl milyen extrára számít bárki is a DX11-tõl? (azt ne nevezzük már extrának, hogy 1-1 fûszálnak lesz önárnyéka, 1-1 tesszelált kavicsot fel lehet majd fedezni itt-ott)

Forza.

Bokafix2
Nekem mûxik a patch... érezhetõ javulás van a játékban, ugyanis korábban fagyott.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

lolSL
megjelenés után 2 héttel csak elkezdtek rajta dolgozni a faszkalapok

DarkSector
#7324-ig még megvolt a gombolyag...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
skeleton

DarkSector
mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
kell ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
😊

headshot adás...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
DarkSector
fingás...

<#fejvakaras><#fejvakaras>
bertino
sohaj...

arty
link?

Forza.

...még idén rendet tesz a táborban. 12 millió elmegy belõle 2 hónap alatt? 15?

DarkSector
Vigyázzatok mindketten, nehogy ellentmondásba kerüljetek Fpocokkal együtt Fpocok jelmondatával szemben! 😊

Amúgy ha nem is kiemelkedõ technika amit látunk a videóban, de legalább dx12-be mutat egy nagy semmit a srác. 😄

arty
2012 évvégén, jjja 😄

Forza.

arty
tehát nekd elég egy dx11 logo a boldogsághoz?

igénytelen állat 😄

Forza.

a diablo3 nagyon durván ütni fog mindent évvégéig <#nevetes1>

lolSL
miért? paralimpián is dicsõség elsõ helyre érni a tolókocsival 😊

Fpocok
"Azért kicsit jól tolja a gyerek boxon 😊"

Sajnálom, de amikor egy konzolos videót látok, hogy valaki milyen jól tólja az FPSt... hangosan felnevetek!

Parasite Eve 2, best game EVER!

asysoft
"Pénzedért"? Elnézést, javíts ki, ha tévedek, de mintha korábban még nagy hangon hirdetted volna, hogy ezt az okádékot(sic!) milyen jogon akarják a kívánt példányszámban eladni, és majd megszerezve végigtolod.

/*WTF?!*/

orichalcos
mycrysis.com/limitededition

My streams: https://beam.pro/oriic

Végre, pozitívan csalódtam. <#worship>
kérdés!
A Limited Edition kódját hova kell beütni?
mycrysis.com-on sehol sem találom, pedig elvileg valahol ott kéne...

orichalcos
DX11 patch bejelentve:
mycrysis.com

bertino
igeretek manapsag ... ?

eleg naiv csoka lehetsz ! 😄DDDDDDDDDDD

Mert szeretem azt kapni a pénzemért amit várok és amit hirdettek, hogy a PC-s verzió sokkal szebb lesz mint a gagyi konzolos. Nem így lett és most, hogy 7 millióan megveszik a játékot már basznak is megcsinálni a DX11 effekteket.
Azért te felvetted, tök feleslegesen.
Üdv emberek!

Nektek mûködik az 1.2 patch? Mármint elvikben ki kéne, hogy javítsa a nano pontok eltûnnek a játék újraindítása után de nekem ez még mindig fenn áll. 😞
orichalcos
Úristen, ilyen ellenség ellen kész csoda hogy meghalt. Elég bénán játszottak az ellenséges katonák. Ha ügyesebb még a 20 kill is meglett volna neki.

Amúgy meg a pc-n a multiban sose értem meg hogy miért cheatereznek le egyszerre engem meg a csapatomat is ha bedarálunk mindenkit és van akár 20-25 killünk is. <#shakehead>

Multiban a csalás a legmocskosabb dolog. 😞

kill3r21
jah rásegítés....ami singleben is van, azthittem hack-re gondoltok...
lolSL
LT

kill3r21
boxon aimbot?
lolSL
aimbot tolja jól, nem a gyerek

kill3r21

Azért kicsit jól tolja a gyerek boxon 😊