CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"(...)Így az a megállapítás, hogy az ezerféle PC hardver miatt a konzol alkalmasabb játékra..."
Pedig igaza van. Ugyanahhoz az eredményhez konzolon kevesebb számítási teljesítmény kell, mivel kevesebb a köztesréteg, valamint a fix, ismert hardver és az adott architektúrához igazított API-k miatt jobban lehet optimalizálni, az eszköz képességeit, jellegzetességeit kihasználni. PC-n utóbbit reálisan lehetetlen megcsinálni, mivel évente változik az aktuális grafikus hardwarek felépítése, hogy a driverekrõl ne is beszéljünk...
(Egyébként Vista nekem is jobban bejött, mint a 7, ha elõbbinél a fájlmûveletek sebessége nem lenne durván lassabb, még alighanem azt használnám.)
/*WTF?!*/
Így az a megállapítás, hogy az ezerféle PC hardver miatt a konzol alkalmasabb játékra... Mikor mai napig nincsen semmi, ami akár csak megközelítené a Crysis szintjét, nekem túlzásnak tûnik. Abban persze igazad van, hogy mára a "háromszög+textúra" páros idejétmúlt, sõt, gyakorlatilag megjelenésekor az volt. Viszont a dx valamilyen szinten kiküszöböli azt, amit írtál, pontosan erre találták ki.
Scriptekrõl pedig annyit, hogy ma, gyakorlatilag minden autós játék irányítása script alapú, legalábbis, ami konzolról jön, míg régebben egyfajta fizikai szimulációt alkalmaztak a szoftverfejlesztõk, tehát ez számomra legalábbis, inkább konzolos ficsõrnek tûnik, nem a PC korlátjának.
Persze, mindenki a saját, rendelkezésére álló információk alapján dönt. Szerintem VAN értelme a dx10-11-nek, akkor is, ha parasztvakításnak tûnik. Szerinted nincs. (Most durva rész jön, figyelj) Én Vistát használok, pedig több mint egy évig barátkoztam a Win7-el, mert nekem jobban bejön, mint felhasználónak...
Különbözõek vagyunk, más információkat tartunk fontosnak, így más döntésre jutunk.
http://www.freetvmaci.info/
de ez nem a DX9 miatt van, hanem valami idiota crytekes koncepció miatt
(talán emlékszik még valaki (nem hiszem) a Dirt2 megjelenésére... DX11 volt, tesszelált vizzel, közönséggel, élesebb képpel, hogy lássa a paraszt, micsoda különbség van az uj API alatt... késõbb a dx9 verzán is levette egy patch a homályt és dx11es élességet kaptunk, sokkal jobb sebesség mellett)
Forza.
bf3??? lemaradtam valamirõl és már kijött, vannak a neten dx9 vs dx11 verza összehasonlito videok, képek? 😉 mert a frosbite motor eddigi produkcioja alapján a dx9-10-11 között kb az AA, ami szembetûnõ(!!!!) különbség
jobb példa lehetett volna a Dragon Age 2, ahol a dx11 mód szebb (de természetesen az túl magas labda lett volna, hiszen még a félhülye is látja, hogy a dx9 verzában DIREKT butitott a texturafelbontás, azaz nem az API miatt randább a régi APIn a játék)
Forza.
Hát nekem 0 DOF meg 0 motion blur kell, füst kell bazmeg meg AI meg fény. Úgyhogy ennyi.
2. konzolon NINCS directx, próbáld már meg feldolgozni! egyedi képességü hardver és programozási felület van (ami x360 esetén tagadhatatlanul hordoz pécés jegyeket) - ti itt mind a a merkating áldozatai vagytok, elhittétek, hogy a dx10-11 alapvetõ, drámai javulást hoz/hozna a grafikába, csak a rohatt konzolok miatt nem lehet. tévedés. nincs mögötte nagyságrendekkel erõsödõ hardver, ébresztõ!!
továbbra is háromszögek és texturák vannak (konstansan növekvõ számokkal, persze), finomodó megoldásokkal (új, gyorsabb AA) - és a platfrom, ami játékra továbbra is alkalmatlan, hiszen hw->os->driver->api->magas szintû nyelven megírt middleware->még magasabb, mondjuk scriptnyelven megirt játékmenet az út. erre nem lehet csodát alkotni! az ezerféle hardver miatt nem lehet a vasra programozni, vagy rétegeket megkerülni!
(és akkor a nemlétezõ fizetõképes, gtx580al rendelkezõ keresletrõl még nem is beszéltem)
Forza.
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
2; Majd akkor térjünk vissza a Dx9-10-11 témára, ha kijött az elsõ konzol, ami tudja. Addig ugyanis a játékgyártók rendeltetésszerûen nem fogják használni sem a 10-et, sem a 11-et. Ugyanis sokak fejében a konzol a fasza "játékgép" "célgép", így ha valami más, mondjuk egy PC jobb erre a célra, az hatalmas öngól lenne részükrõl.
http://www.freetvmaci.info/
Forza.
Forza.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy ha nem is kiemelkedõ technika amit látunk a videóban, de legalább dx12-be mutat egy nagy semmit a srác. 😄
Sajnálom, de amikor egy konzolos videót látok, hogy valaki milyen jól tólja az FPSt... hangosan felnevetek!
Parasite Eve 2, best game EVER!
/*WTF?!*/
A Limited Edition kódját hova kell beütni?
mycrysis.com-on sehol sem találom, pedig elvileg valahol ott kéne...
My streams: https://beam.pro/oriic
eleg naiv csoka lehetsz ! 😄DDDDDDDDDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nektek mûködik az 1.2 patch? Mármint elvikben ki kéne, hogy javítsa a nano pontok eltûnnek a játék újraindítása után de nekem ez még mindig fenn áll. 😞
Amúgy meg a pc-n a multiban sose értem meg hogy miért cheatereznek le egyszerre engem meg a csapatomat is ha bedarálunk mindenkit és van akár 20-25 killünk is. <#shakehead>#shakehead>
Multiban a csalás a legmocskosabb dolog. 😞
My streams: https://beam.pro/oriic